11.Χρήστος Τζόλης
-
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Εν τω μεταξυ τωρα πηρα χαμπαρι οτι ηταν και 2 χρονια Γερμανια. Ετσι εξηγουνται ολα χαχαχα
- painkiller4
Το γκολ του Τζολη είναι μαγεία από το ξεκίνημα της αντεπίθεσης. Πήγαν όλα τέλεια!
Ασύληπτη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος.
Η τιμή του Τζόλη ανέβηκε μερικά εκατομμύρια παραπάνω σε μόλις σε ένα ημίχρονο.
Ασύληπτη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος.
Η τιμή του Τζόλη ανέβηκε μερικά εκατομμύρια παραπάνω σε μόλις σε ένα ημίχρονο.
Άλλαξε όλη την ροή του παιχνιδιού.
Θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι τώρα γιατί και ανασταλτικά ήταν πολύ καλός.
Ο Άγγλος σπικερ την βάρους στο τραπέζι για πάρτη του
Θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι τώρα γιατί και ανασταλτικά ήταν πολύ καλός.
Ο Άγγλος σπικερ την βάρους στο τραπέζι για πάρτη του
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Έτσι ακριβώς!
ο σπήκερ να λέει:
"The 18 years old wonderkid"
"every scout who is watching the game made a note of him today"
και τέτοια χαριτωμένα.
Στο δεύτερο να παινεύει ΠΑΟΚ που απέκλεισε την Μπενφίκα!
Το γκολ που βάζει είναι των 15εκ.
Πήρε την μπάλα κάτω απο το κέντρο και έκανε κούρσα 50 μέτρα με το κεφάλι ψηλά. Όταν έφτασε στην περιοχή σούτ-βολίδα! Αυτά είναι δείγματα πολύ μεγάλου επιθετικού!
ο σπήκερ να λέει:
"The 18 years old wonderkid"
"every scout who is watching the game made a note of him today"
και τέτοια χαριτωμένα.
Στο δεύτερο να παινεύει ΠΑΟΚ που απέκλεισε την Μπενφίκα!
Το γκολ που βάζει είναι των 15εκ.
Πήρε την μπάλα κάτω απο το κέντρο και έκανε κούρσα 50 μέτρα με το κεφάλι ψηλά. Όταν έφτασε στην περιοχή σούτ-βολίδα! Αυτά είναι δείγματα πολύ μεγάλου επιθετικού!
ποσους 18χρονους μεσοεπιθετικους εχει βγαλει το ελληνικο ποδοσφαιρο που εχουν μεταφορα μπαλας?
αυτο που κανει στο γκολ κουβαλοντας την μπαλα τοσα μετρα μεχρι την μεγαλη περιοχη του αντιπαλου ειναι ολα τα λεφτα...
αυτο που κανει στο γκολ κουβαλοντας την μπαλα τοσα μετρα μεχρι την μεγαλη περιοχη του αντιπαλου ειναι ολα τα λεφτα...
- bersekeros
Γεια σου ρε Χρηστάρα ''Φονιά".cellophan έγραψε:Εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί σε αυτή την ηλικία τόση ποιότητα, σε αυτή τη θέση. He is a natural, πως το λένε ρε παιδί μου. Έχει 100 ώρες πτήσης και όλες του οι κινήσεις είναι βετεράνου. Μπράβο.
Πως τις πετσόκοψες έτσι τις ολλανδέζες από το Eindhoven σήμερα.
Game changer που λένε και στο χωριό μου. Ταχύτητα και ενέργεια!
Μου αρέσει επίσης που φαίνεσαι ότι είσαι πολύ σοβαρός, μετρημένος και προσγειωμένος.
Μπράβο ρε παλίκαρε. Συνέχισε έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Παρ 06 Νοέμ 2020, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Salvador Allende
Αν συνεχίσει έτσι, το καλοκαίρι η μεταγραφή του θα ξεπεράσει τα φράγκα του Πρίγιο.
- john4serres
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ειναι καλός, το ξέρει και όταν του βγαίνει στο γήπεδο δεν βλέπει κανένα αντίπαλο.
Θράσος απέναντι σε όποιον κι αν είναι απέναντι.Και έτσι πρέπει.
Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρουμε να τον δούμε απ' το γήπεδο
Θράσος απέναντι σε όποιον κι αν είναι απέναντι.Και έτσι πρέπει.
Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρουμε να τον δούμε απ' το γήπεδο
Τη μεγάλη διαφορά τη κάνει το ποδοσφαίρικο θράσος που έχει.
Το ταλέντο είναι εμφανές, αλλά αν δεν έπαιρνε κάποιες ατομικές πρωτοβουλίες θα λέγαμε είναι απλά ένα ταλέντο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από παίκτες αυτου του επιπέδου, ειδικά από ομάδες σαν τους Ολλανδους που η βάση είναι ηλικιακά κοντά του.
Το θράσος το είδα κ από Τσιγγαρα κ Λυρατζη. Οπότε είναι έργο Γκαρσία.
Το ταλέντο είναι εμφανές, αλλά αν δεν έπαιρνε κάποιες ατομικές πρωτοβουλίες θα λέγαμε είναι απλά ένα ταλέντο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από παίκτες αυτου του επιπέδου, ειδικά από ομάδες σαν τους Ολλανδους που η βάση είναι ηλικιακά κοντά του.
Το θράσος το είδα κ από Τσιγγαρα κ Λυρατζη. Οπότε είναι έργο Γκαρσία.
Αυτό το παιδί αν δουλευτεί ατομικά θα πάει πολύ μπροστά. Τα χρόνια του είναι ιδανικά, χάρηκα πάρα πολύ για την ασσίστ καθώς πρέπει να τις προσθέσει στο παιχνίδι του, νομίζω ότι είναι το μειονέκτημά του, ότι δε βλέπει γήπεδο. Και στο γκολ του νομίζω ο Καντουρι κάνει κίνηση που με κάθετη βγαίνει τετ α τετ, άσχετα με το άψογο τελείωμα το σωστό είναι να δώσεις πάσα εκεί. Απλά θεωρώ ότι συμβαίνει επειδή έπαιζε φορ.
Αν το μάθει να βλέπει λίγο γήπεδο τότε θα εκτοξευθεί. Θα βγάζει γκολ ανά 3 προσπάθειες , είτε key pass είτε σκοράρισμα. Κι αυτά οι ξένοι τα κοστολογούν οβερ 25..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν το μάθει να βλέπει λίγο γήπεδο τότε θα εκτοξευθεί. Θα βγάζει γκολ ανά 3 προσπάθειες , είτε key pass είτε σκοράρισμα. Κι αυτά οι ξένοι τα κοστολογούν οβερ 25..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Trilofiotis
Έχεις δίκιο για τις ασίστ γιατί στη φάση που σούταρε από αριστερά το καντήλι και κόντραρε, ο Κάρολος ήταν ολομόναχος 2 μέτρα δίπλα του με ελεύθερο τέρμα και τον έχεσε και στο live άμεσα που δεν του την έσπασε
.
Νταξ το παιδί είναι killer, όταν φτάνει μέσα στην περιοχή ανεβάζει σφιγμούς για να παστελώσει, δεν μπορεί να κρατηθεί.

Νταξ το παιδί είναι killer, όταν φτάνει μέσα στην περιοχή ανεβάζει σφιγμούς για να παστελώσει, δεν μπορεί να κρατηθεί.
Αυτό που αναφέρεις είναι το μόνο πρόβλημα εάν συνεχίσει έτσι ...Salvador Allende έγραψε:Αν συνεχίσει έτσι, το καλοκαίρι η μεταγραφή του θα ξεπεράσει τα φράγκα του Πρίγιο.
Ότι θα έρθουν άμεσα και θα τον κλείσουν με χρήματα που δεν θα μπορούμε να αρνηθούμε. Το νούμερο που αναφέρεις όμως δεν είναι ούτε το ένα τρίτο της αξίας του εάν βέβαια συνεχίσει έτσι.
Θα γίνει ρεκόρ μεταγραφής από Ελλάδα με πάνω από 30 μυρια. Δυστηχως αυτή θα είναι η αξία του αν συνεχίσει έτσι και βέβαια δεν θα μπορείς να πεις οχι
Στην φαση που αποκρουει ο τερμας το σουτ του Καντουρι και πας και σουταρεις απο δυσκολη γωνια, η μιση ομαδα σου εριξε καντηλια και ο Παμπλο ακουγονταν απο τον παγκο.. 'Ντζολη πασσσαααααα' Στην επομενη σου φαση κανεις την κουρσα και το παστελωνεις, δειχνωντας τι παικτης εισαι. Στην μεθεπομενη κανεις το σπασιμο στον Ζιφκο, δειχνωντας τον πλουραλισμο.. Λαμπεις Ντζολη μου, λαμπεις.