44. Anderson Esiti

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Мир

Re: 24. Anderson Esiti

Δημοσίευση από Мир »

Ακομα και στο 4-2-3-1 ο Εσίτι με Βαρέλα-Ινογκασον στα στοπερ κάνουν μόνο για τριαδα πορτιέριδων.
Δεν στριβουν.

Ίσως με έναν πιο ελαφρυ στόπερ τυπου Κατσουράνη να μπορούσε να κολλήσει.

Παίκτης για καθαρό 4-3-3 ή για παιχνίδια που θέλουμε να κρατήσουμε το σκορ με υπεραριθμία στα χαφ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Μου άρεσε εχθές ο Εσιτι. Αρχικά με παραξένεψε η επιλογή να χρησιμοποιηθεί σ εκείνο το χρονικό σημείο, που κυνηγουσαμε το γκολ, αλλά νομίζω δικαίωσε τον Παυλαρα.
Ο Παναιτωλικός γύρισε την άμυνα του πίσω απο το κέντρο, άρα δεν υπήρχε πίεση στο πρώτο τρίτο του γηπέδου, πράγμα που δυσκολεύει πολύ τον Εσιτι και στο οποίο είναι πολύ καλοί οι Αουγκουστο και Καντουρι. Με την παρουσία του εξασφαλίστηκε η αμυνα μας απο αντεπιθέσεις και απελευθερώθηκε ο Καντουρι για τα επιτελικά του καθήκοντα. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το να αξιοποιηθεί ο παίκτης και να μην αποτελέσει βαρίδι για την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Εγώ ελπίζω να δω άλλον Εσίτι με Γκαρσία. Πιο ταχυδυναμικό (και όχι μόνο δυναμικό), να κουβαλάει περισσότερο τη μπαλα. Να φέρνει περισσότερο σε Καμαρά. Για να δούμε.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Η αλήθεια είναι πως και εμένα χτες ο Εσιτι δεν μου φάνηκε τοσο κακή αλλαγή όσο την είχα στο μυαλό μου.
Παιζει μεγαλο ρόλο που ήταν μπροστα από δύο στόπερ και όχι τρία. Οπως και να έχει ο Εσιτι είναι ένας παίκτης που δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε επίπεδο ανάπτυξης παιχνιδιού και μπορεί μόνο να βοηθήσει παίζοντας παράλληλα στην άμυνα με τον όγκο του.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ περιμένω μάλλον να χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο αρκεί πάντα ο Αγκουστο να συνεχίσει από εκεί που ξεκίνησε με Γρανάδα. Έχεις στο πάγκο ένα από τα κορυφαία αμυντικά χάφ που πέρασαν από τη χώρα,νομίζω έχει άλλες απαιτήσεις από τη θέση...Το ξαναλέω ο Εσιτι θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα με τη παρουσία 2 στόπερ αντί για 3. Το μεγαλύτερο ελάττωμα του παίκτη δεν είναι η έλλειψη ικανότητας στη δημιουργία παιχνιδιού αλλά τα εξαιρετικά αργά πρώτα μέτρα στοιχείο απαγορευτικό για αμυντικό χάφ ομάδας που θέλει να έχει τις γραμμές ψηλά.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Τα δύο στόπερ είναι πλεονέκτημα κατα τη γνώμη μου για τον Εσιτι γιατί η ύπαρξη τρίτου χαφ έίτε ως επιτελικού μέσου είτε ως ενός εκ των δύο εσωτερικών οκταρο δεκαριών του μειώνουν τις αποστάσεις που π΄ρεπει να καλύψει με τρέξιμο. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει οτι έχει ουσιαστικό ρόλο ύπαρξης στο ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα το ξαναπω αλλη μια φορα.Δεν μειωνονται οι αποστασεις στη μεταβαση απο το 3-4-2-1 στο 4-3-3.Η διαταξη αλλαζει και η ομαδα απλωνεται σε ολο το μηκος του γηπεδου.Οι χωροι που καλυπτει το αμυντικο χαφ ειναι οι ιδιοι αν οχι μεγαλυτεροι.Μειωνονται οι επιθετικες απαιτησεις γιατι οπισθοχωρει αλλα οι αμυντικες αυξανουν.Δεν ξερω πως να το περιγραψω ακριβως.Ο Εσιτι στο 4-2-3-1 κινειται καπου μεταξυ γραμμης περιοχης και κεντρου.Αν αντιπαλος παικτης κλεψει μπαλα στο κεντρο κοντα στον Εσιτι,το πιο πιθανο ειναι να τον περασει στα πρωτα μετρα γιατι ειναι πολυ αργος σε αυτα και να βρεθει αντιπαλος με τα 2 στοπερ.Στο 3-4-2-1 οπου ο Εσιτι κινουταν λιγο πιο μπροστα αν ο αντιπαλος εκλεβε μπαλα στο ιδιο σημειο και τον περνουσε παλι στα πρωτα μετρα ,θα εβρισκε απεναντι αρχικα το στοπερ που επαιζε πιο ψηλα στη τριαδα και μετα αλλα 2 πιο πισω.Ο Εσιτι ειναι παικτης που μπορει να προσφερει μονο σε ομαδες που εχουν τις γραμμες κοντα,σε ομαδες που συνηθως αμυνονται και δεν ανεβαζουν τις γραμμες τους ψηλα.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

joshua έγραψε:Θα το ξαναπω αλλη μια φορα.Δεν μειωνονται οι αποστασεις στη μεταβαση απο το 3-4-2-1 στο 4-3-3.Η διαταξη αλλαζει και η ομαδα απλωνεται σε ολο το μηκος του γηπεδου.Οι χωροι που καλυπτει το αμυντικο χαφ ειναι οι ιδιοι αν οχι μεγαλυτεροι.Μειωνονται οι επιθετικες απαιτησεις γιατι οπισθοχωρει αλλα οι αμυντικες αυξανουν.Δεν ξερω πως να το περιγραψω ακριβως.Ο Εσιτι στο 4-2-3-1 κινειται καπου μεταξυ γραμμης περιοχης και κεντρου.Αν αντιπαλος παικτης κλεψει μπαλα στο κεντρο κοντα στον Εσιτι,το πιο πιθανο ειναι να τον περασει στα πρωτα μετρα γιατι ειναι πολυ αργος εκει και να βρεθει αντιπαλος με τα 2 στοπερ.Στο 3-4-2-1 οπου ο Εσιτι κινουταν λιγο πιο μπροστα αν ο αντιπαλος εκλεβε μπαλα στο ιδιο σημειο και τον περνουσε παλι στα πρωτα μετρα θα εβρισκε απεναντι αρχικα το στοπερ που επαιζε πιο ψηλα στη τριαδα και μετα αλλα 2 πιο πισω.Ο Εσιτι ειναι παικτης που μπορει να προσφερει μονο σε ομαδες που εχουν τις γραμμες κοντα,σε ομαδες που συνηθως αμυνονται και δεν ανεβαζουν τις γραμμες τους ψηλα.
Το αν αυξάνονται ή μειώνονται οι αποστάσεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με πρώτο και κυριώτερο τις αποστάσεις στις γραμμές. Σε γενικές γραμμές όμως έχεις άδικο. Στο 4231 η ύπαρξη παίκτη μπροστά από τους δύο αμυντικούς χαφ μειώνει τις αποστάσεις ενώ στο 3421 ο παίκτης που έχει στην πραγματικοτητα μπροστά του ο χαφ είναι το σεντερ φορ γιατί πάντα ο ένας από τους δύο επιθετικούς μέσους καταλήγει στην γραμμή που επιτίθεται ο αντίπαλος ενώ ο άλλος καλύπτει απόσταση μεταξύ του άξονα και της απέναντι πλευράς.
Οι στόπερ πίσω (ο κεντρικός δηλαδή) μπαίνει στην εξίσωση αφότου ο Εσιτι χάσει τη μπάλα, αν ο λόγος που την χάνει είναι η ταχύτητα είναι μετά από αυτό που συζητάμε, οπότε χρήσιμος ο κεντρικός στόπερ μεν σε περίπτωση λάθους, μεγαλύτερες οι αποστάσεις που καλύπτει ο χαφ δε.
Υ.Γ 1 Joshua μην με αναγκάσεις να σου μιλήσω για χρώματα, ήμουν ανέκαθεν από τους τυφλούς.
Υ.Γ. 2 Πλάκα κάνω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι ετσι αλλα αστο δεν εχει νοημα δεν θα βγαλουμε ακρη,θα το δουμε στη πραξη.Εγω λεω πως Εσιτι με Γκαρσια θα παιζει ολο και λιγοτερο και οχι ολο και περισσοτερο οπως νομιζουν πολλοι.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

joshua έγραψε:Δεν ειναι ετσι αλλα αστο δεν εχει νοημα δεν θα βγαλουμε ακρη,θα το δουμε στη πραξη.Εγω λεω πως Εσιτι με Γκαρσια θα παιζει ολο και λιγοτερο και οχι ολο και περισσοτερο οπως νομιζουν πολλοι.
Σε αυτό συμφωνούμε απολυτως
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτος νομιζω πως μπορει σιγα σιγα να αρχισει να ψαχνει την επομενη ομαδα του...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτός κι ο Biseswar.
Έχει πολλή δουλειά ο Rebbe...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγω παλι νομιζω οτι θα του βρει θεση και κουμπι ο Παμπλο,θα βοηθησει σε καποια ματς που θα χρειαστει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο που καποιοι φιλοι γραφουν οτι ηταν καλος ΑΛΛΑ δεν κανει για αυτο που θελουμε να παιξουμε με ξεπερνα λιγο.Ηταν ο βασικος λογος που τα Γιαννενα πρεσαραν με επιτυχια και δεν κινδυνεψαν καθολου στο πρωτο ημιχρονο.Υπαρχει παικτης που δηλωνει οτι ειναι αμυντικο χαφ μονο για ομαδες που αμυνονται,παικτης που οταν εχει τη μπαλα το τερμα, κρυβεται μην τυχον και του τη δωσουν για build up και θελει να παιξει σοβαρο ποδοσφαιρο? Απλα ειναι ενας μετριοτατος παικτης,δεν χρειαζεται να λεμε κατι αλλο και πρεπει να βρεθει τροπος να χαιρετησει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θα βρει ανετα ομαδα, ειναι το στυλ παικτη που οι μικρομεσαιες θα ηθελαν οσο τιποτα. Δυστυχως για μας δεν κανει γιατι δε γινεται να εχεις χαφ χωρις επιθετικες αρετες, χωρις φυσικα να φταιει ο ιδιος.
Παντως ξαναλεω, τερμα αδικο το κραξιμο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”