21. Diego Biseswar
- navigator11
Re: 21. Diego Biseswar
Απογοήτευση. Είναι πια περισσότερο νοητικό το θέμα του παρά αθλητικό. Ευτυχώς το διόρθωσε το λάθος ο Πάμπλο στο 2ο.
Πρεπει να παρει χρονο και ο Μπισε και ο Ζαμπα και ο Περειρα και ο Αντρε οταν επιστρεψει.
Πρεπει για να βρουν ρυθμο αγωνα.
Μη βαρατε, θελει χρονο.
Πρεπει για να βρουν ρυθμο αγωνα.
Μη βαρατε, θελει χρονο.
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχως ο Μπισε δεν εχει ελλειψη ρυθμου...
Εχει ελλειψη διαθεσης και δυνατότητων πλεον.
Τον Γεναρη με το καλο να βρουμε εναν τροπο να μας χαιρετισει για να φερουμε εναν μεσοεπιθετικο στη θεση του που να μπορει να βοθησει ουσιαστικα!
Εχει ελλειψη διαθεσης και δυνατότητων πλεον.
Τον Γεναρη με το καλο να βρουμε εναν τροπο να μας χαιρετισει για να φερουμε εναν μεσοεπιθετικο στη θεση του που να μπορει να βοθησει ουσιαστικα!
-
Κριμα Ντιεγο. Ησουν μαγος, μας εδωσες μεγαλες στιγμες και χαρές αλλα πλεον εισαι αποκαρδιωτικος. Παλαιμαχος.
Όταν σε πήρε από το χεράκι 5 τίτλους πάλι σασταλεγακιας ήσουν?kataramenos5 έγραψε:από kataramenos5 » Τετ Ιούλ 20, 2016 12:02 pm
Στη πλωρη φανηκε ξανα
με οψη παγωμενη
Κατι της τρωει τα σωθικα
και μοιαζει τρελαμενη
Παγωσαν παλι οι ναυτικοι
ρωτανε τρομαγμενοι:
"Τι εχεις καλη γοργονα μου κι
εισαι αλαφιασμενη?
Σ το παμε παλι και προχτες,
πηραμε το δεκαρι.
Ειναι παικτουρα φοβερη
παχυς σαν το θρεφταρι"Τελικα ειχε ματι η πτανα.από kataramenos5 » Πέμ Αύγ 04, 2016 10:03 am
"Ποιον πηραμε λεει?![]()
![]()
Αυτος δε μπορει να περπατησει" ειπε η γνωστη γοργονα και χαθηκε στο πελαγος.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικός στον Βόλο 2017. Η ομαδα ατιτλη 14 χρόνια. Οι παίχτες όλοι χεσμενοι από την πίεση. Και ήρθε η Ντιεγκαρα με το στυλακι της στα @@ μου όλα και έβαλε το γκολ.
Ναι, δεν βλέπεται εδώ και 15 μήνες δυστυχώς. Αλλα δεν θα τον κραξω ποτέ. Εδωσε πάρα πολλά. Μακάρι να δώσει κι άλλα.
Ναι, δεν βλέπεται εδώ και 15 μήνες δυστυχώς. Αλλα δεν θα τον κραξω ποτέ. Εδωσε πάρα πολλά. Μακάρι να δώσει κι άλλα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν τον κράζουμε. Πόσω μάλλον εγώ που τον είχα πουλέν. Λέμε αυτά που βλέπουμε.
Πνευματικότητα είναι αλλού.
Ο πρωταθλητισμος απαιτεί τεράστια πνευματική προετοιμασία και φαίνεται ότι ο Ντιέγκο δεν.
Ο πρωταθλητισμος απαιτεί τεράστια πνευματική προετοιμασία και φαίνεται ότι ο Ντιέγκο δεν.
-
Μάγκες εγώ την Μπισε δεν τον πάω καθόλου, ποτε δεν τον πηγαινα όχι επειδή είναι κακός παίχτης, απλά παίχτες με αυτό το στιλ γενικά τους αντιπαθώ. Αλλά, την μπάλα που ξέρει αυτός, ο Ελ και ο γέρος του γκέι δεν την ξέρουν όλα τα χαφ της σουπαλιγδα μαζί.
Αν τον είχα στην ομάδα μου θα τον είχα παγκο μέχρι το 70, εκεί θα τον έλεγα είδες που πονανε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και θα τον έβαζα μέσα... Ουτε πλάνα μπορεί να ακολουθήσει πιστα ουτε και θέλει. Αυτό όμως που μπορεί να κάνει μέσα σε 20 λεπτά είναι υπέρ αρκετά.
Πιστεύω πως ο Γκαρσία και με αυτόν θα κάνει το θαυμα του.
Αν τον είχα στην ομάδα μου θα τον είχα παγκο μέχρι το 70, εκεί θα τον έλεγα είδες που πονανε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και θα τον έβαζα μέσα... Ουτε πλάνα μπορεί να ακολουθήσει πιστα ουτε και θέλει. Αυτό όμως που μπορεί να κάνει μέσα σε 20 λεπτά είναι υπέρ αρκετά.
Πιστεύω πως ο Γκαρσία και με αυτόν θα κάνει το θαυμα του.
Πια ασεβεια παλι και βλακειες ρε παιδια. Εναμισι χρονο κοντεβουμε που δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης Μπισεσβαρ. Τελειωσε ρε παιδια σαν ποδοσφαιριστης πως να το κανουμε. Ουτε εμεις το αποφασιζουμε αυτο ουτε καν ο ιδιος ο παικτης. Το σωμα και το μυαλο μονα τους λενε "τελος" σε καποια στιγμη, δε πα να χτυπιέστε κατω.
- kataramenos5
Xιουμορ αλλα δε γαμεις. Που να εξηγας.. Και σε ποιον..Parolos έγραψε:Όταν σε πήρε από το χεράκι 5 τίτλους πάλι σασταλεγακιας ήσουν?kataramenos5 έγραψε:από kataramenos5 » Τετ Ιούλ 20, 2016 12:02 pm
Στη πλωρη φανηκε ξανα
με οψη παγωμενη
Κατι της τρωει τα σωθικα
και μοιαζει τρελαμενη
Παγωσαν παλι οι ναυτικοι
ρωτανε τρομαγμενοι:
"Τι εχεις καλη γοργονα μου κι
εισαι αλαφιασμενη?
Σ το παμε παλι και προχτες,
πηραμε το δεκαρι.
Ειναι παικτουρα φοβερη
παχυς σαν το θρεφταρι"Τελικα ειχε ματι η πτανα.από kataramenos5 » Πέμ Αύγ 04, 2016 10:03 am
"Ποιον πηραμε λεει?![]()
![]()
Αυτος δε μπορει να περπατησει" ειπε η γνωστη γοργονα και χαθηκε στο πελαγος.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Είναι κρίμα που το λέω αλλά όταν παίζει ο Μπισεσβαρ είναι σαν να παίζουμε με δέκα παίκτες
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΡΙΜΑ
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΡΙΜΑ
οφείλω να παραδεχτώ ότι ψιλοχάρηκα που τον πρόλαβαν, ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν άντεχα ένα ακόμα πλασεδάκι στα περιστέριαdimitris88 έγραψε:εκεί στο 40ο λεπτό που βρέθηκε μέσα στην περιοχή και προσπάθησε να κάνει εκείνο το γνωστό του φαλτσαριστό δεξί πλασεδάκι....ο χρόνος που κάνει το κοντρόλ και ετοιμάζεται να εκτελέσει δεν υπάρχει....μόνο σε αγώνα παλαιμάχων υπήρχε περίπτωση να προλάβει να εκτελέσει με την βραδύτητα που κινούταν.....φυσικά τον πρόλαβαν