Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- john4serres
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καλημέρα σε όλους!
Σε καραντίνα από σήμερα λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα.
Μη φοβάστε, φοράω μάσκα κι έχω βάλει αντισηπτικό τώρα που γράφω το μήνυμα.
Σε καραντίνα από σήμερα λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα.
Μη φοβάστε, φοράω μάσκα κι έχω βάλει αντισηπτικό τώρα που γράφω το μήνυμα.
- theodorsalonika
καλημερα...σαν και μενα..υπομονη..εγω πηγα εκανα το τεστ μετα απο 6 μερες ειναι αρνητικο αλλα πρεπει να περασουν 14 μερες για να επιστρεψω στην δουλεια...το μονο προβλημα ειναι και η γυναικα που και αυτη ειναι καραντινα..οποτε 14 μερες την εχω ολη μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
α για το τεστ βρηκα με 30 ευρουδακια και το κανα..σε δυο ωρες ειχα αποτελεσμα..εχει 98.8 ακριβεια....
περαστικα αποστολε!!!!!
α για το τεστ βρηκα με 30 ευρουδακια και το κανα..σε δυο ωρες ειχα αποτελεσμα..εχει 98.8 ακριβεια....
περαστικα αποστολε!!!!!
Αντιδια μπλε έχουν τα τεστ παιδιά σόρρυ δηλαδή.
Συγγενής μου έκανε 6 τεστ μέσα σε δύο βδομάδες. Μόνο το έκτο βγήκε θετικό.
Επέμενε γιατί στο μεταξύ είχε συνεχώς δέκατα και βαριά αναπνοή.
Συγγενής μου έκανε 6 τεστ μέσα σε δύο βδομάδες. Μόνο το έκτο βγήκε θετικό.
Επέμενε γιατί στο μεταξύ είχε συνεχώς δέκατα και βαριά αναπνοή.
- theodorsalonika
η λυση ποια ειναι?να μην κανουμε τεστ?
απλα πρεπει οταν ερθεις επαφη με το κρουσαμε μετα απο 5 μερες να κανεις τεστ...η 7 .....τις πρωτες μερες δεν μπορει να δειξει...τωρα ο καθενας εχει μια θεωρια...τι ακουει τι πιστευει..οποτε δεν ειμαι και ειδημων....
απλα πρεπει οταν ερθεις επαφη με το κρουσαμε μετα απο 5 μερες να κανεις τεστ...η 7 .....τις πρωτες μερες δεν μπορει να δειξει...τωρα ο καθενας εχει μια θεωρια...τι ακουει τι πιστευει..οποτε δεν ειμαι και ειδημων....

- potamda
- Bet Guru 2023
Ευχαριστώ Θεόδωρε! Κι εγώ με τη γυναίκα μέσα... Εφόσον δεν έχω συμπτώματα, δεν βρίσκω λόγο να κάνω το τεστ.
Μου είπαν ότι είτε βγει θετικό είτε βγει αρνητικό η καραντίνα 14 ημερών παραμένει.
Μου είπαν ότι είτε βγει θετικό είτε βγει αρνητικό η καραντίνα 14 ημερών παραμένει.
- bersekeros
Καλημέρα από τη βροχερή Θεσσαλονίκη.
Ημερολόγιο καταστρώματος καραντίνας - Ημέρα 3η
Σήμερα ο εξωτικός παπαγάλος
στον ώμο μου, βρίσκεται σε υπερένταση.
Οι Αφρικανοί ναύτες τραγουδάνε ακατάπαυστα το "Πουτ@να Όλα" και δεν σταματούν να πίνουν ρούμι κοκτέιλ τσίπουρο.
Ελπίζω να μην ονειρεύονται καμία εξέγερση / ανταρσία του μπάουντι, γιατί θα καταπνιγεί στο αίμα και τα σκυλόψαρα θα φάνε τα κουφάρια τους.
To be continued...
--------------
Καλή Πέμπτη.
Ευτυχώς υπάρχει και ο ΠΑΟΚ που τη ζωή αλλάζει.
ΠΑΟΚ ντου και γ@μα τους παντού!
[youtube]YHNwcYisfcU[/youtube]
Ημερολόγιο καταστρώματος καραντίνας - Ημέρα 3η
Σήμερα ο εξωτικός παπαγάλος
στον ώμο μου, βρίσκεται σε υπερένταση.
Οι Αφρικανοί ναύτες τραγουδάνε ακατάπαυστα το "Πουτ@να Όλα" και δεν σταματούν να πίνουν ρούμι κοκτέιλ τσίπουρο.
Ελπίζω να μην ονειρεύονται καμία εξέγερση / ανταρσία του μπάουντι, γιατί θα καταπνιγεί στο αίμα και τα σκυλόψαρα θα φάνε τα κουφάρια τους.
To be continued...
--------------
Καλή Πέμπτη.
Ευτυχώς υπάρχει και ο ΠΑΟΚ που τη ζωή αλλάζει.
ΠΑΟΚ ντου και γ@μα τους παντού!
[youtube]YHNwcYisfcU[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλο τον πλανήτη!
Λοιπόν, όπως προέγραψα, είχα ένα κρύωμα από την Κυριακή που σταδιακά επιδεινωνόταν και χθες αποφάσισα να μην πάω στη δουλειά γιατί ανέβασα πυρετό από το απόγευμα της Τρίτης. Δευτέρα και Τρίτη πήρα Depon, αλλά χθες όχι, επίτηδες, για να δω πού θα φράσει ο πυρετός. Χθες το μεσημέρι έφτασα στο 38 και το απόγευμα, πριν πάω στο γιατρό, έπεσε στο 37,5.
Το απόγευμα πήγα στο γιατρό και έκανα και το τεστ για τη νόσο CoVid-19 και σήμερα το απόγευμα περιμένω τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου έδωσε αντιβίωση και όταν τον ρώτησα γιατί όχι και το αντιικό tamiflu ή κάτι αντίστοιχο, μου είπε ότι τα αντιικά επιδρούν μόνο αν τα πάρεις στην αρχή της ίωσης και όχι μετά από μέρες. Για το αν μπορεί να έχω μολυνθεί από τον SARS - Covid - 2 , μου είπε ότι αυτό δεν το ξέρεις από τα συμπτώματα, παρά μόνον από το τεστ. Έτσι έκανα και το τεστ, ώστε να ενημερώσω το δυνατόν γρηγορότερα την Εταιρεία σε περίπτωση που βγει θετικό.
Λοιπόν, όπως προέγραψα, είχα ένα κρύωμα από την Κυριακή που σταδιακά επιδεινωνόταν και χθες αποφάσισα να μην πάω στη δουλειά γιατί ανέβασα πυρετό από το απόγευμα της Τρίτης. Δευτέρα και Τρίτη πήρα Depon, αλλά χθες όχι, επίτηδες, για να δω πού θα φράσει ο πυρετός. Χθες το μεσημέρι έφτασα στο 38 και το απόγευμα, πριν πάω στο γιατρό, έπεσε στο 37,5.
Το απόγευμα πήγα στο γιατρό και έκανα και το τεστ για τη νόσο CoVid-19 και σήμερα το απόγευμα περιμένω τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου έδωσε αντιβίωση και όταν τον ρώτησα γιατί όχι και το αντιικό tamiflu ή κάτι αντίστοιχο, μου είπε ότι τα αντιικά επιδρούν μόνο αν τα πάρεις στην αρχή της ίωσης και όχι μετά από μέρες. Για το αν μπορεί να έχω μολυνθεί από τον SARS - Covid - 2 , μου είπε ότι αυτό δεν το ξέρεις από τα συμπτώματα, παρά μόνον από το τεστ. Έτσι έκανα και το τεστ, ώστε να ενημερώσω το δυνατόν γρηγορότερα την Εταιρεία σε περίπτωση που βγει θετικό.
Περαστικα Αποστολη
και μη μασας εμεις δεν κολλαμε κοβιντ
ποσο μαλλον εσυ που εισαι και μικρο παιδι
- V-olakiotis
Καλημέρα και περαστικά στους ασθενείς!
Ένας αμήχανος ήλιος και πολλά νέφη ολόγυρα στο L.A, εν αναμονή της ανακοίνωσης του γενικού λοκντάουν από την Κούλη τον ολίγιστο...
10 ωρίτσες ακόμα για να αρχίσει το ματς με την PSV!
Νίκη και μόνο νίκη!

Ένας αμήχανος ήλιος και πολλά νέφη ολόγυρα στο L.A, εν αναμονή της ανακοίνωσης του γενικού λοκντάουν από την Κούλη τον ολίγιστο...
10 ωρίτσες ακόμα για να αρχίσει το ματς με την PSV!
Νίκη και μόνο νίκη!

- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλημερα κανουμε το κλασικο καφεδακι ...φραπεδια . Και περιμενουμε να δουμε την ομαδαρα μας ακουγοντας ταπιο ωραια Π.Α.Ο.Κ.τσηδικα τραγουδια και υμνους... :ugeek: :ugeek:
:ugeek: :ugeek:

- ΑποστόληςΑ
Μεγάλωσα κι εγώ. Έφτασα τα 9 έτηprist64 έγραψε:Περαστικα Αποστολη
(νοητικά)