Αδερφέ συγγνώμη αλλά θεωρείς ενηλικίωση να αποκαλείς κάποιον "ψυχοπαθή μαλάκα"; Ξέρουμε ότι είναι οξύθυμος και το ήξεραν και οι αντίπαλοι από την αρχή, γι' αυτό τον προκαλούνε. Ο Σιμάο στον πρώτο γύρο του έσπασε τα πλευρά με αγκωνιά. Ο Ντιόγκο τού έδωσε αγκωνιά. Ο Δαλούκας με το Βούλη του έβγαλε δυο κίτρινες γιατί δεν του άρεσε το χτένισμά του. Ο Ντιέ τον σακάτεψε. Ο Σιμάο ξανά πήγε να του κόψει την μπάλα.sskape έγραψε:ο Γκαρσια ειναι τρομερος παικτης αλλα και ψυχοπαθης μ@λ@κ@ς.
υ.γ. ΦΤΑΝΕΙ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!
ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙΤΕ!!!
Αυτό που βλέπουμε με τις κόκκινες είναι συνδυασμός του χαρακτήρα του Γκαρσία και της προκλητικότητας αντιπάλων που στο δρόμο δε θα τα έβαζαν ποτέ μαζί του. Για το μεν χαρακτήρα λίγα μπορούν να γίνουν (πχ πρόστιμο) και δύσκολα θα έχουν μόνιμο αποτέλεσμα γιατί ο Γκαρσία δεν είναι 18 χρονών να διαμορφώνει χαρακτήρα τώρα. Για την προκλητικότητα όμως δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ο Ντιόγκο, ο Σιμάο, ο Δαλούκας και ο Κάκος να μάς κάνουν να τον διώξουμε. Το μόνο που θέλω να αλλάξει ο ίδιος είναι τις αντιδράσεις του. Δε θέλω να πέφτει και να κλαψουρίζει, ούτε όμως να χτυπάει ή έστω να κάνει πως χτυπάει τον αντίπαλο. Τόσο απλά.
Κάτι άλλο: Ο Ζιντάν κρέμασε την εθνική Γαλλίας σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλοι τον είπαν μαλάκα, κανείς ψυχοπαθή, όμως πολλοί και όχι μόνο Γάλλοι σχεδόν τον δικαιολόγησαν παρότι ο Ματεράτσι δεν τον χτύπησε καν αλλά τού είπε μια χοντράδα και παρότι το παιχνίδι εκείνο ήταν πάρα πολύ πιο σημαντικό από το προχθεσινό.