5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

sskape έγραψε:ο Γκαρσια ειναι τρομερος παικτης αλλα και ψυχοπαθης μ@λ@κ@ς.

υ.γ. ΦΤΑΝΕΙ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!
ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙΤΕ!!!
Αδερφέ συγγνώμη αλλά θεωρείς ενηλικίωση να αποκαλείς κάποιον "ψυχοπαθή μαλάκα"; Ξέρουμε ότι είναι οξύθυμος και το ήξεραν και οι αντίπαλοι από την αρχή, γι' αυτό τον προκαλούνε. Ο Σιμάο στον πρώτο γύρο του έσπασε τα πλευρά με αγκωνιά. Ο Ντιόγκο τού έδωσε αγκωνιά. Ο Δαλούκας με το Βούλη του έβγαλε δυο κίτρινες γιατί δεν του άρεσε το χτένισμά του. Ο Ντιέ τον σακάτεψε. Ο Σιμάο ξανά πήγε να του κόψει την μπάλα.

Αυτό που βλέπουμε με τις κόκκινες είναι συνδυασμός του χαρακτήρα του Γκαρσία και της προκλητικότητας αντιπάλων που στο δρόμο δε θα τα έβαζαν ποτέ μαζί του. Για το μεν χαρακτήρα λίγα μπορούν να γίνουν (πχ πρόστιμο) και δύσκολα θα έχουν μόνιμο αποτέλεσμα γιατί ο Γκαρσία δεν είναι 18 χρονών να διαμορφώνει χαρακτήρα τώρα. Για την προκλητικότητα όμως δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ο Ντιόγκο, ο Σιμάο, ο Δαλούκας και ο Κάκος να μάς κάνουν να τον διώξουμε. Το μόνο που θέλω να αλλάξει ο ίδιος είναι τις αντιδράσεις του. Δε θέλω να πέφτει και να κλαψουρίζει, ούτε όμως να χτυπάει ή έστω να κάνει πως χτυπάει τον αντίπαλο. Τόσο απλά.

Κάτι άλλο: Ο Ζιντάν κρέμασε την εθνική Γαλλίας σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλοι τον είπαν μαλάκα, κανείς ψυχοπαθή, όμως πολλοί και όχι μόνο Γάλλοι σχεδόν τον δικαιολόγησαν παρότι ο Ματεράτσι δεν τον χτύπησε καν αλλά τού είπε μια χοντράδα και παρότι το παιχνίδι εκείνο ήταν πάρα πολύ πιο σημαντικό από το προχθεσινό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus1589 την Τρί 12 Μάιος 2009, 09:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ειπα να μη μιλισω , αλλα μερικοι δεν εχετε το θεο σας.Ειρωνευεστε απροκαλυπτα και δεν δεχεστε ουτε κουβεντα εαν καποιος εχει αντιθετη γνωμη.Δυστυχως αυτο το ΠΑΟΚτσηδικο το χουι ειναι και το χειροτερο.

1ον:Ποιος σας ειπε ρε μαγκες οτι εμεις τον θεωρουμε τον Γκαρσια αμπαλο?Εμεις δεν εχουμε ματια?Δεν το ξερουμε οτι τετοιο αμυντικο χαφ δεν βρισκεις ευκολα?Για ποιο λογο νομιζετε οτι ειμαστε τοσο θυμωμενοι?Εγω ξερω οτι με Γκαρσια στο γηπεδο με το τυρι , το ματς ηταν διπλο απο τωρα , αλλα τωρα????

2ον:Αυτο που κανετε καποιοι με το να μετρατε τη δυναμη της αγκωνιας του Γκαρσια ειναι τουλαχιστον γελοιο.Ψαχνετε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα και υποτιματε τον ιδιο σας τον εαυτο και τον ΠΑΟΚ γενικοτερα.Κι εγω μπορει να σε πυροβολησω και να μη σε πετυχω.Τι να πω στο δικαστη?Μα αφου δεν τον πετυχα γιατι με βαζεις φυλακη?

3ον και το πιο δυσαρεστο:Οσοι εχετε την εντυπωση οτι ο Γκαρσια τα κανει ολα αυτα για τον ΠΑΟΚ εχετε το λιγοτερο μαυρα μεσανυχτα.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ ΚΑΙ Ο ΖΕ ΕΛΙΑΣ!!!Εχετε την εντυπωση οτι αυτοι μιλανε για τον Ολυμπιακο τωρα?Ο Ζε Ελιας πινει τις πινα - κολαντες του τωρα στη Βραζιλια και λεει στα φιλαρακια του "Ε ρε και να δειτε τι γινεται στην Ελλαδα.Εχει κατι μακακες εκει αλλο πραγμα.Σκοτωσα 3 παιχτες κι εγινα ηρωας!!!"Ετσι θα λεει κι ο Γκαρσια οταν θα βγει στη συνταξη.

4ον:Ποιος σας ειπε ρε μαγκες οτι εμεις θελουμε παιχτες βουτηχτες και αδερφαρες?Αλλα ειναι ευκολο βλεπεις να κολας ταμπελες στους αλλους."Εσυ δεν εισαι με μας τους ασπρους , αρα εισαι μαυρος".Οχι ρε φιλε , ειμαι γκρι.Δεν υπαρχουν μονο οι 2 επιλογες που λενε ή κλωτσαω ή βουταω.Εμεις δεν του ζηταμε να βουτηξει.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!Τον ειδατε το μαγκα τον πιθηκανθρωπο?Δεν μιλησε ολο το ματς κι οταν ηρθε η ωρα το κολησε (κι ακομα τζουζει δυστυχως).Αυτη ειναι ποδοσφαιρικη μαγκια.Ολα τα αλλα ειναι για ταινιες του Χολυγουντ και για λαικη καταναλωση.

Ειλικρινα δεν μ'αρεσει να μιλαω ετσι για ΠΑΟΚτσηδες , για ομοιδεατες μου.Αλλα αφου δεν τραβατε χειροφρενο οι μεν , ε θα το πεταξω κι εγω το φιμωτρο.Στο κατω κατω ολοι στον ιδιο προορισμο θελουμε να φτασουμε.Απλα ακολουθωντας διαφορετικο δρομο ο καθενας.

Δεν κανει ρε παιδια να αφηνουμε εναν τυχαιο (γιατι μπροστα στον ΠΑΟΚ κι ο θεος κι ο σατανας ακομα , τυχαιοι ειναι) να μας χαλαει το κλιμα.Γι αυτο με το μονο που θα ειμαι ευχαριστημενος , ειναι προστιμο και μειωση μισθου για του χρονου.Ολα στη ζωη ειναι δουνε και λαβειν.Αυτος μεχρι τωρα πηρε.Ε ηρθε η ωρα νομιζω να δωσει κατι πισω.

Και κατι τελευταιο.Μερικοι λενε οτι ο Γκαρσια βοηθησε την ομαδα να αλλαξει νοοτροπια.ΛΑΘΟΣ.Την νοοτροπια σε μια ομαδα την περναει ο προπονητης.Και αν δεν κανω λαθος ο Γκαρσια δεν εκανε προετοιμασια με τον Σαντος.Ασε που ο Γκαρσια δεν προλαβε να περασει καμια νοοτροπια.Στις κερκιδες την εβγαλε φετος.

Ο θεος του κοσμου να σας εχει καλα.Τιποτα αλλο....
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

επειδη οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες...και ολοι εχουν απο μια...
η δικια μου εχεις γραφτει στο τοπικ απο την στιγμη που γραφτηκα στο σαιτ.
απλα ειμαι απολυτα ταυτισμενος με τον hideguti στο θεμα παμπλο!
τη μπλουζα παμπλο - τσε που φοραω στη τουμπα δε τη φοραω για ψευτομαγκια και ξερω γω νταξ...
πιστευω πραγματικα στον επαναστατη παμπλο χωρις να υποστηριζω οτι δεν κανει ζημια στην ομαδα!
το παληκαρι δεν υποκρινεται, αυτος ειναι κι οποιος τον γουσταρει!
το αν κανει ζημια στην ομαδα θα το κρινει η δ/κση και εγω θα ταχθω με την αποφαση τους...
εγω ομως γουσταρω τον παμπλο κι αυτο δεν προκειται να αλλαξει με καμια προπαγανδα εναντιον του!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα αδέρφια.

Χαμός πάλι με τον Πάμπλο. Λέει ο ένας, απαντάει ο άλλος. Ο Γκαρσία είναι παλικάρι, ο Γκαρσία κρεμάει την ομάδα, ο Γκαρσία πέρνει πολλά χρήματα, ο Γκαρσία το ένα, ο Γκαρσία το άλλο. Διακόσιες σελίδες φτάσαμε για τον παίχτη αυτό κυρίως με θέμα τις επίμαχες φάσεις της χρονιάς. Έχουν χαθεί μέχρι τώρα "τόννοι μελάνι" να γράφονται για τον Πάμπλο ...

Εμένα μου μοιάζουν να έχουν όλοι δίκιο. Είτε αυτοί που το βλέπουν ρεαλιστικά και πραγματικά είτε οι άλλοι που βλέπουν πίσω από τις πράξεις και δίνουν σημασία στην σημασιολογία των πράξεων του Πάμπλο.

Σε κάθε περίπτωση ισχύουν και τα δύο. Εγώ πάντα είμαι ρεαλιστής. Τρελάθηκα όταν μείναμε πάλι με δέκα. Εκείνη την στιγμή όμως πίστευα όπως και αποδείχτηκε ότι μπορούμε να κερδίσουμε με 10. Άσχετα που δεν μπήκε γκολ ...

Τα γκολ και οι νίκες πάντως για εμένα είναι πρόσκαιρες !! Και θα κάνουμε πολλές στο μέλλον.

Άρα θα γούσταρα να πέσει κάτω ο Πάμπλο με την προβολή του Σιμάο ???
Θα γούσταρα να πέσει κάτω στην σκαριά του Γκαρσία του Άρη και του Ντιέ του Ηρακλή ???
Θα γούσταρα να πέσει κάτω στις αγκωνιές του Ντιόγκο και Σιμάο στους προηγούμενους αγώνες ?????

Ποια είναι η απάντηση αδέρφια ????

Και το παρομοιάζω με την ιστορία του ΠΑΟΚ !!!!!!!!!!!

Θα γουστάραμε να μην είχαμε αντιδράσει στις χρόνιες διαιτητικές αδικίες με τις κλοπές πρωταθλημάτων και κυπέλλων ???????

Θα γουστάραμε να μην έχουμε αντιδράσει στις χρόνιες δικαστικές αδικίες ????

Θα γουστάραμε να μην έχουμε αντιδράσει στα λαμόγια ????

Πόσες φορές στα χρόνια της ιστορίας του ΠΑΟΚ ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ έμεινε όρθιος και αντέδρασε με σωστούς και τις περισσότερες φορές με βίαιους τρόπους ??????

Έπεσε κάτω ποτέ ??? Ή σηκώθηκε και έδινε μπουνιές όπου έβρισκε ????

Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι εύκολη. Πολύ εύκολη για τον παοκτσή. Τόσο εύκολη που είναι προφανές πως η στάση ζωής του Γκαρσία συγκινεί τον Παοκτσή.

Κάποιοι λέτε ότι το κάνει για την πάρτη του . Προφανώς ρε αδέρφια το κάνει για την πάρτη του. Έτσι είναι ο άνθρωπος. Δεν είναι αδερφή, δεν συμβιβάζεται. Δεν πέφτει κάτω. Αντιδρά στα όρια παραφροσύνης !!!

Εμείς τι κάναμε τόσα και τόσα χρόνια ???

Στα όρια της παραφροσύνης κινηθήκαμε χρόνια. Με τα δίκια μας, με τις ερινίες μας, με την μαλακία στο μυαλό μας !!!

Συγχρόνως μοιάζουμε κόσμος του ΠΑΟΚ και Γκαρσία ότι έχουμε καρδιά πρωταθλητή που δεν θέλει να χάνει !!!!

Η απάντηση στα παραπάνω είναι απλή για εμένα !!!

Πολύ δουλειά και προσπάθεια για όλους !!! Και μυαλό όσο αυτό μπορεί να γίνει !!! Γιατί πίσω δεν ταιριάζει σε εμάς να κάνουμε !!!

Θα χάσουμε την ταυτότητά μας και τα μεγάλα μας πλεονεκτήματα !!!
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

αν ειναι αληθεια τα γραφομενα του φιλου παραπανω για 10 σαιζον με 5 κοκκινες,σε 12 και χιλιαδες αγωνιστικα λεπτα σημαινει 1 καρτα σε 2 χρονια ή 1 κοκκινη καθε 28+ ματσακια.
για να δουμε....
3κοκκινες....
να μεινει....
τα επομενα 2-4 χρονια δεν παιρνει καρτα.
sskape

Δημοσίευση από sskape »

ΑΠΟ ΣΤΕΛΙΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

Παμπολλες φορες εχω διαφωνησει με τον κυριο αυτο, αλλα το αρθρο του αυτο ειναι αυτο που πρεπει

"Αν θέλεις να χαιδέψεις αυτιά και να κάνεις χατίρια, τα ρίχνεις όλα στον Κάκο και ηρεμείς. Εκφράζεις και τους πιο φανατικούς, οπότε έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν, όμως, δεν βολεύεσαι με το να τα ρίξεις όλα στη διαιτησία, στην π... την Αθήνα και την άδικη κοινωνία, προσπαθείς να πεις αυτό που υπαγορεύει η συνείδησή σου, σε συνδυασμό με την ψυχρή λογική. Τη λογική έξω από πάθη, μίση, φανατισμούς και "κολλήματα".

Ο Κάκος έπνιξε την αποβολή του Σιμάο και ούτε καν φάουλ θα έδινε, γιατί δεν πήρε χαμπάρι τη σκαριά πάνω στον Γκαρσία. Σκαριά που δεν σήκωνε απλώς δεύτερη κίτρινη, αλλά και απ' ευθείας κόκκινη. Στο σημείο αυτό έγινε αλλοίωση των ισορροπιών στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ θα συνέχιζε με 11 παίκτες και ο Παναθηναικός θα έμενε με 10.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον χθεσινό μετριότατο Παναθηναικό με 11 εναντίον 11. Ηταν καλύτερος και όλα έδειχνε ότι έστω ένα γκολ θα βρεθεί κάποια στιγμή ο τρόπος για να το πετύχει. Αν μη τι άλλο, δεν φαινόταν ότι θα μπορούσε να κινδυνεύσει με ήττα.

Τα ανεξέλεγκτα νεύρα του Γκαρσία, όμως, είχαν διαφορετική άποψη. Ο,τι δεν έκανε ο Κάκος σε βάρος του Παναθηναικού, "φρόντισε" να το κάνει ο Ουρουγουανός σε βάρος του ΠΑΟΚ.
Αφησε τη δική του ομάδα με 10, δίνοντας στον Κάκο το δικαίωμα να τον στείλει στα αποδυτήρια, χωρίς καν να σκεφτεί ότι μπορεί και να του την είχε στημένη, ή, τέλος πάντων, να είναι προκατειλημμένος, από το ματς Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, όταν δεν είχε αντιληφθεί τη γροθιά του στον Ντιόγκο.

Από τη μια , λοιπόν, δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες για τον Κάκο, από την άλλη, όμως, κάποιος πρέπει επιτέλους να επιβληθεί στον Γκαρσία και κάθε Γκαρσία, για να του εξηγήσει ότι τα συμφέροντα της ομάδας δεν συμβαδίζουν με τον δικό του αχαλίνωτο εκνευρισμό. Είναι πολύ απλό: Γιατί χτυπάει δυο φορές τον Σιμάο; Επειδή δεν σφύριξε το φάουλ ο Κάκος; Ας χτυπούσε τον Κάκο. Χτυπάει τον αντίπαλό του, έτσι, για να ξεσπάσει, για το σκληρό φάουλ που του έκανε. Και επειδή δεν συνετίστηκε, όπως φαίνεται, από τις συνέπειες προηγούμενων "κατορθωμάτων" του.

Κρίμα. Χίλιες φορές κρίμα. Γιατί ο Γκαρσία ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ σε όλο το πρώτο ημίχρονο και γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε μια χρυσή ευκαιρία να γίνει το απόλυτο φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν συμφωνώ με όσους βρήκαν την εύκολη λύση να τα βάλουν με τον Σάντος. Με 10 παίκτες δεν παίζεις φουλ επίθεση. Ούτε αρχίζεις ένα τόσο κρίσιμο ματς με "χίλια". Κάνεις υπομονή και χτυπάς στην κατάλληλη στιγμή. Αν ο ΠΑΟΚ είχε χθες κι άλλους παίκτες όπως ο Σορλέν και ο Κοντρέρας, σήμερα θα μιλούσαμε για έναν θρίαμβό του και όχι για το αν έπρεπε να παίξει πιο επιθετικά ή όχι ο Σάντος. Αλλωστε, πρέπει πλέον όλοι να το έχουν συνηθίσει. Αυτός είναι ο Σάντος και δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτε. Και μ' αυτόν τον Σάντος ο ΠΑΟΚ βγήκε δεύτερος και μπήκε στα πλέι οφ με πλεονέκτημα. Για να τα λέμε όλα...

Εδώ, θα συμφωνήσω με τον Πορτογάλο τεχνικό: Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει νικητής στη μάχη των πλέι οφ. Ούτε η ΑΕΚ, ούτε η Λάρισα μπορούν να τον φοβίσουν. Την Τετάρτη στο Αλκαζάρ πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς και μετά να ετοιμαστεί για να πάρει άλλους τρεις με την ΑΕΚ, την Κυριακή, στην Τούμπα. Ο πόλεμος συνεχίζεται κι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον κερδίσει. Τα πολλά λόγια είναι περιττά.
.".

http://www.betboss.gr/index.php?module= ... ay&sid=509

Υ.Γ. Ο ΦΙΛΟΣ ΙΣΑΑΚ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sskape την Τρί 12 Μάιος 2009, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

Nikos55 με καλυψες οσο δεν παει.
Παυλαρα χρονια σου πολλα και αφιερωμενο ...
all the fools sailed away
http://www.youtube.com/watch?v=K8AkUtGgLVA
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ακομη με τον Γκαρσια τρωγωμαστε?

Ακομη να καταλαγιασει ο κουρνιαχτος?

ΤΕΛΟΣ ρε παιδια ΤΕΛΟΣ

η διοικηση θα τα κανονισει...ασχοληθειτε με τα επομενα ματς....τι ηττοπαθεια ειναι αυτη?
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

Γράφτηκαν πολλές υπερβολές (άλλες εν θερμώ, άλλες άκριτες και άλλες επιπόλαιες) για τον Γκαρσία, αλλά ακούστηκαν και σοβαρές απόψεις.
Μέχρι την άδικη και μεθοδευμένη αποβολή του ήταν χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας. Πραγματικό φόβητρο στο κέντρο, είχε μηδενίσει τους αντιπάλους του. Δέχτηκε ένα πολύ επικίνδυνο χτύπημα από τον Σιμάο και ο Κάκος με προκλητικό τρόπο άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, για να πυροδοτήσει την κατάσταση. Αυτό, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την αντίδρασή και τον εκνευρισμό του Γκαρσία. Τίποτε παραπάνω και φυσικά καμία νοσηρή ή ψυχοπαθής αντίδραση. Μετά αποβλήθηκε και λόγω της τεράστιας αδικίας και της επανειλημμένης διαιτητικής προκατάληψης στο πρόσωπό του όλη την χρονιά, κλώτσησε δυο μπάλες και έβαλε τις φωνές. Αυτό δεν τον καθιστά ούτε ψυχοπαθή ούτε μαλάκα, αλλά έναν καταφανώς αδικημένο άνθρωπο.
Το δε παιχνίδι δεν χάθηκε σε καμία περίπτωση εξ΄αιτίας του. Χάθηκε γιατί μπήκε ένα τυχερό γκόλ μετά από αμυντική μας αδράνεια από τον κατά τα άλλα τραγικό Παναθηναϊκό και επειδή ο διαιτητής είχε φροντίσει να μας αφήσει με δέκα παίκτες.
Ο Γκαρσία είναι ο καλύτερος αμυντικός χαφ του Πρωταθλήματος και αν ήταν και γρήγορος θα έπαιζε ακόμα στην Ρεάλ. Πράγματι είναι νευρικός και έχει κάνει λάθη, αλλά αυτή η συμπεριφορά απλώς μυθοποιήθηκε και πήρε τεράστιες διαστάσεις μετά το χτύπημα στον Ντιόγκο. Θυμίζω ότι η δεύτερη κόκκινη που πήρε στο Πρωτάθλημα φέτος ήταν και πάλι άδικη και προϊόν διαιτητικής προκατάληψης. Αντί να σκεφτόμαστε ψύχραιμα και κυρίως με αίσθημα δικαίου απέναντί του, μετά την ήττα απαιτήσαμε την αποπομπή του! Ενός από τους καλύτερους παίκτες μας, που κατά την άποψή μου τον διακρίνει πάντα γνήσια αγωνιστικότητα, ανδρισμός, ειλικρίνεια και ηθικό ανάστημα απέναντι στην αδικία και το παρασκήνιο. Νιώθω περήφανος που φορά την φανέλα μας ο Γκαρσία γιατί εκφράζει την ακέραιη και καθάρια ψυχή του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ένα MEGA μοντάζ ειδήσεων για το who is who του Πάμπλο Γκαρσία.
Όποιος γουστάρει τα ρίχνει μια ματιά.

24/7/2008
Πάμπλο Γκαρσία: Μιλάνο-Μαδρίτη-Τούμπα!
http://www.gazzetta.gr/content/view/5582/30/
(Η είδηση)

24/7/2008
O Oυρουγουανός... Ζιλμπέρτο Σίλβα.
http://www.sport24.gr/html/ent/234/ent.244234.asp
(Η σύγκριση)

30/7/2008
Αποθεώθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία.
http://www.sport24.gr/html/ent/994/ent.244994.asp
(Η προσωπολατρεία)

2/9/2008
10-15 μέρες εκτός ο Γκαρσία.
http://www.sport24.gr/html/ent/811/ent.250811.asp
(Η πρεμιέρα του)

26/9/2008
Ο πόλεμος των... Γκαρσία.
http://www.sport24.gr/html/ent/337/ent.254337.asp
(Η βεντέτα)

20/10/2008
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΜΑ.Τι γλίτωσε ο Γκαρσία.
http://www.championsday.gr/index.php?op ... &Itemid=43
(Ο αντίπαλος)

22/11/2008
Παράγοντας βία και ένταση.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 008_293096
(Το συμπέρασμα)

23/11/2008
Περί τσαμπουκάδων που δεν... μασάνε.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46 ... 23/11/2008
(Η γνώμη)

29/11/2008
Για την «τραβηγμένη» αποβολή του
Σάντος υπέρ Πάμπλο Γκαρσία και σύλληψη οπαδού του ΠΑΟΚ με... παρατράγουδα.
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246
(Το ξεπλήρωμα)

29/11/2008
ΠΑΟΚ Η πειθαρχική επιτροπή είχε ήδη αποφασίσει για Γκαρσία.
http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... me=Printer
(Η εκτέλεση)

24/2/2009
Πλήγμα με τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ
Ο ουρουγουανός χαφ τραυματίστηκε και δεν προλαβαίνει το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ είναι αμφίβολος και για τον προημιτελικό Κυπέλλου την επόμενη Τετάρτη με τον Ολυμπιακό.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 24/02/2009
(Ο κακός)

5/2/2009
ΩΔΗ
http://suspect-enjoys-the-silence.blogs ... st_05.html
(Το ίνδαλμα)

11/5/2009
Πίσσα και πούπουλα….
http://voriosanemos73.blogspot.com/
(Το χιούμορ μας)

12/5/2009
ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ Ενας αγέλαστος ηγέτης.
http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=21561
(Ο ήρωας)

12/5/2009
Ο επιλεκτικός δυναμισμός του Πάμπλο Γκαρσία.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 009_314252
(Η δικαίωση)

Υ.Γ Το αστείο είναι ότι μέχρι το ματς με τον Ολυμπιακό ο παίχτης δεν είχε δεχτεί ούτε κίτρινη κάρτα. :P
Τα στατιστικά που θα βρείτε σε site για τον παίχτη ποικίλουν και προκαλούν γέλιο ως προς τις συμμετοχές και τα γκολ. :P
Δύσκολα θα βρείτε αποβολές του παίχτη στις προηγούμενες ομάδες του.
Όταν κάπου υπάρχει δράση υπάρχει και η λογική αντίδραση.
Στην Ελλάδα μάθαμε να πυροβολούμε το λάθος και όχι το τι το προκάλεσε και να το διορθώσουμε όπως είχε πει και ο Σάντος.
Πάμπλο χρόνια σου πολλά και σε ευχαριστώ που τίμησες την φανέλα της ομάδας μου.
Καλά να είσαι όπου και αν πας.
Ήσουν ο μόνος που είχε την ψυχολογία του ΠΑΟΚτσή.
Ο Κάκος σε πυροβόλησε τελικά και την σφαίρα στην θαλάμη την βάλαμε εμείς.
Ο θείος θα κοιμάται ποιο ήσυχος πλεον.
Εμείς θα συνεχίσουμε να ζούμε με αδερφή την αδικία.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Ρε κουφαλα Παυλαρα, θα με κανεις να παρω -και μαλλον θα το κανω για πρωτη φορα στη ζωη μου- φανελα με το ονομα σου ! Αλλωστε για μενα, περισσοτερα καλα εφερες στην ομαδα, απο οτι τη ζημιωσες. Δε με ενδοιαφερει τι λενε. Οκ, ΠΑΟΚ πανω απ ολα και προσεξε καλα. Αλλα εδω ολοι κοιτουσαν το δεντρο και φυσικα......που να δουν το δασος. Λες και δεν ξεραμε ποιος θα ειναι δευτερος. Φυσικα και η ελπιδα πεθαινει τελευταια (αν και ξερω μια στη γειτονια που πεθανε προσφατα), αλλα.... Θα με πει καποιος.....αν κερδιζαμε και μπλα,μπλα,μπλα....σωστος. Αν κερδιζαμε και μαλιστα χωρις κοκκινη και ο Παμπλο θα ηταν το καλυτερο παιδι και ο τυπος δε θα εγραφε και και και. Τι κι αν απο του χρονου θα ειχαμε τα ιδια, λιγο το κακο. Αλλα ηταν αυτο το συνουσιασμενο παιχνιδι βλεπεις......

......Παυλε,φιλαρακι μου, εδω στο Ελλαδισταν ξερεις καλυτερα απο ολους, τι σημιανει ποδοσφαιρο. Εδω το ποδοσφαιρο, δεν ειναι αθλημα, ειναι πολεμος. Και καλα εσυ. Τους υπολοιπους ολους, πως θα γινει να τους δωσουμε ψυχη, μυαλο και οχι τεχνη ; Ποτε θα καταλαβουν τι σημαινει ΠΑΟΚ ; Ποτε θα καταλαβουν πως για να κανεις την υπερβαση, θα πρεπει να παιξεις ΚΑΙ με τσαμπουκα ; Οχι ομως και ετσι ρε αλανι, χεχεχε.....

Εδω στη Μακεδονια φιλαρακι μου, πρεπει να ξηγιεσαι οπως παλια. Ερχεστε σε πολεμο και απο τα Τεμπη κανετε διακανονισμους. Μονο ετσι κανεις την υπερβαση ΕΔΩ. Αν θεωρεις το ποδοσφαιρο αθλημα, πανε σε ευρωπαικες χωρες, οχι στην μαυρη ηπειρο. Πως, ειμαστε στο 2009 ; Εγω παντος δεν ειδα καμια διαφορα με το 1909. Και τοτε με τουφεκια κυκλοφορουσε ο κοσμος και τωρα το ιδιο ! Εδω πρεπει να εισαι η Μπαρτσα για να βγεις τουλαχιστον δευτερος και παλι παιζεται....και να νικας εκτος τις ομαδες......και διαιτητες, παραγκες, μαραγκες, θειους, μειους, γελοιους, μουσατους, χλυδατους, ψηλους, κοντους, βιομηχανους και φαρμακοποιους.....καταλαβαινεις, ετσι αλανι;

Γι αυτο σε λεω, μην ασχολεισαι φιλαρακι μου, τραβα το κουπι που εσυ ξερεις και ασε τα μογγολακια να γραφουν στον τυπο. Με μαγκια ομως και πιο σημαζεμενα. Αντε παλικαρι μου....

ΑΘΗΝΑ Γ@ΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ !
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Ο Γκαρσια εχει ακομα ενα χρονο συμβολαιο gash. Υπαρχουν πολλες αντιδρασεις απο οπαδους του ΠΑΟΚ εναντιον του, οι οποιες φυσικα δεν στερουνται οποιασδηποτε βασης. Στο κατω κατω ποιος πιστευει οτι αν παιζαμε 11 με 11 και στο δευτερο ημιχρονο (με τον Γκαρσια στην ενδεκαδα) δεν θα το παιρναμε το ματς?

Και αυτοι που δεν γουσταρουν τον παικτη, μετα απο τα προχθεσινα, ΠΑΟΚτσηδες ειναι και εμεις που τον συμπαθουμε και για αλλους λογους περα απο την μεγαλη ποδοσφαιρικη του αξια ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε.

Η διοικηση θα αποφασισει για το ποιοι παικτες θα ελθουν και ποιοι θα φυγουν. Εμεις μονο την αποψη μας μπορουμε να πουμε και ως εκει πρεπει να φτανουμε. Αν η διοικηση καταληξει εν τελει στο οτι ο Γκαρσια δεν γινεται να παιξει στο ελληνικο πρωταθλημα (για τους γνωστους λογους), οτι αν συνεχισει δηλαδη στην ομαδα τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ θα υποστουν βλαβη, τοτε ας τον αποπεμψει. Η γνωμη μου ειναι οτι θα εχει κανει λαθος, αλλα αυτο δεν σημαινει, οτι θα παψω να την στηριζω, με τα οσα μεσα διαθετω, επειδη εδιωξε ενα παικτη τον οποιο συμβαινει να συμπαθω ιδιαιτερα.

Διαβαζοντας τα οσα γραφηκαν σε αυτο το τοπικ καταλαβαινω οτι δεν πρεπει να διχαζομαστε αυτη τη στιγμη και να χρησιμοποιουμε ζωολογικους ή διανοητικης ικανοτητας χαρακτηρισμους εκατέρωθεν, γιατι τοτε θα καταντησουμε σαν την συνοικια της Παπαναστασιου που μεσα στον μικροκοσμο της ασχολειται με μπουλντογκ και με ποντικια.

Για αυτο τον λογο δεν προτιθεμαι να μπω σε καμια αντιπαραθεση με ποστ που εμμεσως πλην σαφως αναφερονται (και) σε μενα προσωπικα (για το αν ειμαι ενηλικος ή ανηλικος, μπουφος ή εξυπνος κτλ). Αντιθετως, συμφωνω με τον Lakistuta. O ΠΑΟΚ εχει μια σειρα πολυ σημαντικων αγωνων μπροστα του και εκει θα πρεπει να επικεντρωθουμε. Τα πραγματα δυσκολεψαν πολυ μετα την ηττα, αλλα ο στοχος δεν ειναι ακατορθωτος.

Σε πρωτη φαση λοιπον,

ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Gash ... με συγκίνησες ΑΔΕΛΦΕ!!!!!!!!!!! :?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Έχω να κάνω μια πρόταση.
Νομίζω ότι ό,τι ήταν να γραφτεί στο θέμα γράφτηκε.
Ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτή τη συζήτηση (πιθανώς και να κλειδώσουν οι αντμίν το τοπικ) και να ξαναγράψουμε εδώ μετά το επώμενο παιχνίδι του γκαρσία ελπίζοντας ότι τότε όλα τα ποστ θα είναι θετικά.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι σε έναν ζωντανό οργανισμό τέτοιου είδους κρίσεις δεν μπορείς (και ενδεχομένως δεν πρέπει) να τις αποφύγεις. Μακροπρόθεσμα θα βγούμε ενισχυμένοι από αυτή την ιστορία.
Αλλά η συνέχησητης συζήτησης για τον Γκαρσία δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή.

Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν ξαναποστάρω εδώ.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Χίντε σε καταλαβαίνω, έχουν βάση αυτά που λες, αλλά να διάβασα και τον Αράγια πριν και θέλω να το πώ :
Εκτός από τον ΠΑΟΚ ως συλλογική έννοια, ποιος άλλος ενέπνευσε τέτοια κείμενα που γράφτηκαν για τον Πάμπλο ;
Κι αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει και το μέγεθος του ΑΝΔΡΟΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”