Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
- Pegasus1589
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Πώς γίνεται από τη μια να λένε ότι δεν παίρνουν θέση και από την άλλη να ζητούν να αποσυρθεί ο Κατσαρής;
Γιατί ΤΩΡΑ; Κι 100 δίκαια αν έχουν, ήταν λάθος η στιγμή.
Διαφωνώ με το πνεύμα της ανακοίνωσης, το χρόνο που βγήκε όπως και με το υστερόγραφο. Χρειαζόμαστε γήπεδο κάπου λίγο πιο έξω από το κέντρο, περισσότερη άνεση χώρου και όχι να παρκάρουμε πάνω στον περιφερειακό.
Το έγραψα και πιο πάνω: Κατά τη γνώμη μου δεν είναι... τυχαία ο Βιολίδης στο ψηφοδέλτιο του Κατσαρή.... Τοποτηρητής είναι... Γνώμη μου, το ξαναλέω.
Γιατί ΤΩΡΑ; Κι 100 δίκαια αν έχουν, ήταν λάθος η στιγμή.
Διαφωνώ με το πνεύμα της ανακοίνωσης, το χρόνο που βγήκε όπως και με το υστερόγραφο. Χρειαζόμαστε γήπεδο κάπου λίγο πιο έξω από το κέντρο, περισσότερη άνεση χώρου και όχι να παρκάρουμε πάνω στον περιφερειακό.
Το έγραψα και πιο πάνω: Κατά τη γνώμη μου δεν είναι... τυχαία ο Βιολίδης στο ψηφοδέλτιο του Κατσαρή.... Τοποτηρητής είναι... Γνώμη μου, το ξαναλέω.
- fireblade4
Αν καποιος εχει κανει λαθος στη στιγμη αυτος ειναι ο κατσαρης με την αποφαση να προκυρηξει εκλογες εν μεσω play-off.
Μπραβω και απο μενα στα παιδια απο την ΘΥΡΑ 4 για την ανακοινωση.
Για το γηπεδικο ειναι οντως μεγαλη συζητηση, δε λυνεται με ανακοινωσεις.
Στην απορια σου για το αν παιρνουν θεση ή οχι, αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ως Θυρα 4 απαιτουν την αποσυρση του Κατσαρη απ τα κοινα του ΠΑΟΚ. Αυτο δε σημαινει οτι παιρνουν θεση υπερ του ψηφοδελτιου του Παπαδοπουλου.
Στην απορια σου για το αν παιρνουν θεση ή οχι, αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ως Θυρα 4 απαιτουν την αποσυρση του Κατσαρη απ τα κοινα του ΠΑΟΚ. Αυτο δε σημαινει οτι παιρνουν θεση υπερ του ψηφοδελτιου του Παπαδοπουλου.
- Pegasus1589
Κατσε ρε μαν, τωρα γινονται οι εκλογες στον Ερασιτεχνη.Ποτε να μιλησουν;Κατοπιν εορτης;Ποιος τις εβαλε τωρα τις εκλογες;Η Θυρα 4;
- fireblade4
Αυτο ακριβως ηθελε να πετυχει ο κυριος κατσαρης με το να γινουν οι εκλογες εν μεσω play-off,να μην μπορει κανεις να ερθει σε αντιπαραθεση μαζι του γιατι θα τον κατηγορουσαν οτι κανει κακο στην ομαδα αλλα εχουν γνωση οι φυλακες.
- Pegasus1589
Μετά την Τετάρτη και το δεύτερο παιχνίδι ή πριν την Κυριακή. Όχι τώρα στο ενδιάμεσο και όχι μετά από μια ήττα που προκάλεσε τόσο μεγάλη αναταραχή.
fireblade4 έγραψε:Αν καποιος εχει κανει λαθος στη στιγμη αυτος ειναι ο κατσαρης με την αποφαση να προκυρηξει εκλογες εν μεσω play-off.
έτσι είναι.......δεν βάζεις κ.Κατσαρή εκβιαστικά εκλογές στην πιο κρίσιμη περίοδο για την ομάδα......μετα δεν σε φταίει ούτε ο κ.Παπαδόπουλος..........ή ο κάθε Παπαδόπουλος που θέλει να θέσει υποψηφιότητα απέναντι σου......ούτε ο κάθε σύνδεσμος που βγαίνει και τοποθετείται δημόσια επί του θέματος........
.. σωστη θεση 100%.
Απλα ας ετοιμαστουμε για τους καλοθελητες δημοσιογραφισκους (ντοπιους και μη) οι οποιοι θα παρουσιασουν το πνευμα ουδετεροτητας της ανακοινωσης ως μη στηριξη και αδειασμα Ζαγορακη-Βιολιδη και θα το διοχετευσουν εντεχνως απο τους οχετους τους.
Απλα ας ετοιμαστουμε για τους καλοθελητες δημοσιογραφισκους (ντοπιους και μη) οι οποιοι θα παρουσιασουν το πνευμα ουδετεροτητας της ανακοινωσης ως μη στηριξη και αδειασμα Ζαγορακη-Βιολιδη και θα το διοχετευσουν εντεχνως απο τους οχετους τους.
Η Θ.4 φαίνεται να βρίσκεται σε φόρμα μετά από αρκετό καιρό.
Είμαι όμως βέβαιος ότι το πνεύμα και η ουσία της ανακοίνωσης θα διαστρεβλωθεί και ενδεχομένως να τεθεί υπό τη βάση της εξής απλοϊκής-παιδαριώδους σκέψης:
Ο Ζαγοράκης στηρίζει (έμμεσα ή άμεσα, με τοποτηρητή ή όχι) τον Κατσαρή, άρα όποιος δε θέλει τον Κατσαρή δε θέλει και τον Ζαγοράκη.
Άλλωστε ήδη ακούστηκε από διαφόρους (χωρίς ο Ζαγόρ να έχει πει τίποτε, ας όψονται οι "δημοσιογραφικές" πληροφορίες) ότι ένας από τους λόγους που απείλησε ο Ζαγοράκης με αποχώρηση ήταν το γεγονός ότι πολλοί δε θέλουν τον Κατσαρή...
Είμαι όμως βέβαιος ότι το πνεύμα και η ουσία της ανακοίνωσης θα διαστρεβλωθεί και ενδεχομένως να τεθεί υπό τη βάση της εξής απλοϊκής-παιδαριώδους σκέψης:
Ο Ζαγοράκης στηρίζει (έμμεσα ή άμεσα, με τοποτηρητή ή όχι) τον Κατσαρή, άρα όποιος δε θέλει τον Κατσαρή δε θέλει και τον Ζαγοράκη.
Άλλωστε ήδη ακούστηκε από διαφόρους (χωρίς ο Ζαγόρ να έχει πει τίποτε, ας όψονται οι "δημοσιογραφικές" πληροφορίες) ότι ένας από τους λόγους που απείλησε ο Ζαγοράκης με αποχώρηση ήταν το γεγονός ότι πολλοί δε θέλουν τον Κατσαρή...
Επειδή έχουν περάσει και λίγο τα χρόνια, αν πριν λίγους μήνες μου έλεγαν ότι μεταξύ Διοίκησης ΠΑΕ, ΑΣ, Υποψηφίων και Συνδέσμων, την πιο ξεκάθαρη και υπεύθυνη θέση για τις εκλογές (μέχρι μια βδομάδα πριν) θα την είχε η Θ4, η αλήθεια είναι ότι θα έσκαγα ένα χαμόγελο. Καταλαβαίνετε ελπίζω τι εννοώ...
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ανακοίνωση, με την οποία θα συμφωνήσω σε όλα πλην του ΥΓ. Αν γίνει σοβαρή επιστημονική μελέτη που να αποδεικνύει ότι σύγχρονο γήπεδο στην Τούμπα δεν γίνεται, τότε ας ψάξουμε χώρο αλλού (η πιθανότητα να δούμε τέτοια μελέτη είναι θέμα άλλου topic...)
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ανακοίνωση, με την οποία θα συμφωνήσω σε όλα πλην του ΥΓ. Αν γίνει σοβαρή επιστημονική μελέτη που να αποδεικνύει ότι σύγχρονο γήπεδο στην Τούμπα δεν γίνεται, τότε ας ψάξουμε χώρο αλλού (η πιθανότητα να δούμε τέτοια μελέτη είναι θέμα άλλου topic...)
αδερφε Geezer πολυ σωστα τα λες. απο την στιγμη που δεν συμφωνουν με την υποψηφιοτητα κατσαρη καλα κανουν και απεχουν. για μενα καλυτερα θα ηταν να ηταν παροντες και να ψηφιζαν λευκο αλλα ΟΚ δικη τους αποψη ειναι. απλα και εγω δεν συμφωνω με το υστερογραφο γιατι για ενα τοσο σοβαρο θεμα οσο το γηπεδο πιστευω οτι δεν χωρουν τελεσιγραφα.
- tsipaoktsi
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΣΑΡΗ
Είμαι αντίθετος με την αποχή.Δε μιλάμε για βουλευτικές εκλογές, για τον ΠΑΟΚ μας μιλάμε.Ο ιστορικότερος και δυναμικότερος σύνδεσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι παρών και συμμέτοχος στις εξελίξεις. Για μένα ΑΠΟΧΗ=ΑΝΟΧΗ στον Κατσαρή. Τα παιδιά της Θύρας 4 θα μπορούσαν να παρευρεθούν και να μην ψηφίσουν ή ,ακόμα καλύτερα , να ψηφίσουν ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ.Η αποχή δεν είναι μετρήσιμη και ερμηνεύεται ποικιλλοτρόπως και όπως βολεύει τον καθένα...Διαφορετικά θα ακουστεί πως "ψήφισαν στον ΑΣ μόνο x μέλη" και διαφορετικά πως " στις εκλογές του ΑΣ βρέθηκαν x ψηφοδέλτια με τη φράση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΣΑΡΗ".
Εύχομαι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ μας.
Είμαι αντίθετος με την αποχή.Δε μιλάμε για βουλευτικές εκλογές, για τον ΠΑΟΚ μας μιλάμε.Ο ιστορικότερος και δυναμικότερος σύνδεσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι παρών και συμμέτοχος στις εξελίξεις. Για μένα ΑΠΟΧΗ=ΑΝΟΧΗ στον Κατσαρή. Τα παιδιά της Θύρας 4 θα μπορούσαν να παρευρεθούν και να μην ψηφίσουν ή ,ακόμα καλύτερα , να ψηφίσουν ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ.Η αποχή δεν είναι μετρήσιμη και ερμηνεύεται ποικιλλοτρόπως και όπως βολεύει τον καθένα...Διαφορετικά θα ακουστεί πως "ψήφισαν στον ΑΣ μόνο x μέλη" και διαφορετικά πως " στις εκλογές του ΑΣ βρέθηκαν x ψηφοδέλτια με τη φράση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΣΑΡΗ".
Εύχομαι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ μας.