Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ένα φιλαράκι μου λέει έναν κανόνα. Δεν μπορείς να κερδίσεις το Σύστημα. Όσο σάπιο ή αδρανές κι αν είναι, αν το χτυπήσεις θα ανασυνταχθει θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο και στο τέλος θα σε λυγίσει
Ηττοπάθεια αδερφέ είναι αυτό. Ακόμα και αν η νίκη είναι μακριά ή δε φαίνεται καν, υπάρχει και η αξιοπρέπεια, το γαμώτο. Να μπορείς να πεις "εγώ πάλεψα, δεν ήμουν μέρος αυτού του βούρκου".
Όσο για τον τύπο της θεσσαλονίκης, παρασυρμένος σε κλίμα εσωστρεφούς χαβαλέ, ουδέποτε μπόρεσε να προασπίσει ουσιαστικά τα συμφέροντα των ομάδων της πόλης.
Δεν υπάρχει "ομάδες της πόλης" ως σύνολο. Τυχαίνει απλά η έδρα μας να είναι στην ίδια πόλη με τις έδρες άλλων ομάδων. Τυχαίο το γεγονός. Γνώμη μου πάντα. Όσο για τον τύπο της Θεσσαλονίκης, μόνο να χαμογελάσω με πικρία μπορώ και απλά σου λέω ότι δεν είμαι κανένας... σεβάσμιος, 20 χρονών είμαι...
nikos55 έγραψε:Ένα φιλαράκι μου λέει έναν κανόνα. Δεν μπορείς να κερδίσεις το Σύστημα. Όσο σάπιο ή αδρανές κι αν είναι, αν το χτυπήσεις θα ανασυνταχθει θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο και στο τέλος θα σε λυγίσει. Πώς το θυμήθηκα αυτο άραγε?
Το Μπουκέτο. Όλα από κει ξεκίνησαν. Ήταν ένα χτύπημα στον ιλουστρασιόν υπόνομο που θέλουν να ονομάζουν ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαιρου, ενα πρωτάθλημα βρώμικο,σικέ,σκάρτο,στημένο όπως ακριβώς αρμόζει στην μπουρδελοχώρα που ζούμε. Είχε συμβολικές προεκτάσεις το χτύπημα, το αντιλήφθηκαν και αντέδρασαν. Ο πρωταγωνιστής στοχοποιήθηκε και άρχισε η προσπάθεια εξόντωσης του. Ανέλαβαν δράση οι πληρωμένες πένες των κυριλέ,τάχαμου αντικειμενικών,γκεμπελικών φυλλάδων της πρωτεύουσας, σε συνεργασία με τα εκτελεστικά όργανα του αθλητικού παρακράτους. Αυστηρές ως αναίτιες αποβολές, ατιμωρησία αντιπάλων που προσπαθούσαν να χτυπήσουν και να προκαλέσουν, πλήθος άρθρων στον αθηναϊκό τύπο. Όσο για τον τύπο της θεσσαλονίκης, παρασυρμένος σε κλίμα εσωστρεφούς χαβαλέ, ουδέποτε μπόρεσε να προασπίσει ουσιαστικά τα συμφέροντα των ομάδων της πόλης.
Σαν πρωταγωνιστής τραγωδίας μοιάζει ο ινδιάνος, άτομο έντονο, με μικρή ικανότητα αυτοελέγχου, μπλέκει βρισκόμενος σε λάθος συγκυρίες. Ο πηγαίος, σχεδόν πρωτόγονος (δεν το λέω με αρνητική χροιά) αυθορμητισμός του σε συνδυασμό με την πουστιά σαν ισχύουσα κατάσταση της ελληνικής πραγματικότητας έχει εκρηκτικά αποτελέσματα. Θέλω ο ΠΑΟΚ των επόμενων χρόνων να είναι χτισμένος γύρω του, γιατί πρόκειται για ένα τεράστιας αξίας αμυντικό χαφ. Εντούτοις το τέλος για κάποιους μοιάζει ορατό. Η ομάδα θα φτάσει στο σημείο να απομακρύνει τον παίχτη. Θρίαμβος του συστήματος λοιπόν! Και η μεγαλύτερη εκδίκηση προς παραδειγματισμό οποιουδηποτε επίδοξου "αντιρρησία συνείδησης" δε θα μπορούσε να είναι άλλη από το να στραφεί κατά του Γκαρσία ο ίδιος ο κόσμος που τον λάτρεψε! Δεν είμαστε μακριά. Λίγο χορταράκι ακόμα να φάμε και θα αποκτήσουμε ένα πλήρες σετ συμπεριφοράς προβάτων.
Η ερώτηση πως γίνεται ένας παίχτης που έχει παίξει Ρεάλ και Μίλαν να μη γίνεται δεκτός στην ελλάδα για λόγους συμπεριφοράς απορρίπτεται ως παιδική. Όπως και η υποθετική ερώτηση τι θα συνέβαινε αν ο Γκαρσία έπαιζε σε μια ομάδα του ΠΟΚ. Προφανώς οι διατητές θα αρκούντουσαν σε παρατηρησεις όποτε "ξέφευγε" λίγο, ενώ ο τύπος θα έγραφε διθυραμβικά σχόλια για το Μακελελε της Ελλάδας, που μεγάλη μας τιμή να παιζει στο γαύρο, το βάζελο ή το χανουμι (και να μην γκρινιάζουν οι γραφικοί βόρειοι, αν θέλουν να χτυπησουν το ΠΟΚ θα πρέπει να πάρουν κι αυτοί τέτοιους παιχτες...). Ή μήπως νομίζετε πως αν στον ΠΑΟΚ επαιζε π.χ. ο Γκατούζο θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση από τον ουρουγουανό. Ο ΠΑΟΚ για τα κέντρα αποφάσεων είναι κάτι ξένο, αντιμετωπίζεται σχεδόν εχθρικά, και προκαλεί μπελάδες όταν γίνεται διεκδικητικός και ανταγωνιστικός.
Σε προσωπικό επίπεδο στην παρούσα φάση όντας αηδιασμένος από κάθε πτυχή της ελληνικής κοινωνίας, αρχίζω να ψάχνω να φύγω στο εξωτερικό. Να ζήσω και να μεγαλώσω τα παιδιά μου σε μια σοβαρή χώρα, να επιστρέφω μόνο για διακοπές, να δω τα φιλαράκια, κανένα ματς του ΠΑΟΚ. Μακάρι να το πετύχω. Αν το καταφέρω δε θα πάρω πολλά πράγματα μαζί μου. Κάτι ψιλοπράγματα και μια φανέλα του Πάμπλο...
Ν'αγιάσει το εμπνευσμένο πληκτρολόγιο σου nikos55..
Χλευάσαμε τον Ζήση, τον Παντελάκη, τον Σάντος και ένα σωρό άλλους που πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ. Αλλά με τον Πάμπλο προσωπικά δεν θα κάνω αυτό το λαθος.Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα αλλά κάθε χρονική στιγμη ενσαρκώνεται από πρόσωπα.Και τα πρόσωπα που τιμούν τον ΠΑΟΚ αξίζουν ενός τέτοιου ύμνου.
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η προσωπολατρεία μας στον παικταρα Γκαρσία γίνεται δικαίωμα.
μαζί σου αδελφέ. Να ξέρεις πως πολλούς από εμάς μας πληγώνει αυτή η σάπια χώρα. Πολλές φορές έχω σκεφτεί τι συμβολίζει η ομάδα μας σε σχέση με τη σαπίλα, τον υδροκεφαλισμό και το κατεστημένο. Θα τα αλλάξουμε όλα...ξεκινώντας από τον ΠΑΟΚ της καρδιάς μας.
+100000 yankos nikos55 γράψατε και οι δύο.
Όταν λέμε ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα σημαίνει ότι η ιδέα του ΠΑΟΚ και ο αγώνας κατά του σάπιου του κατεστημένου και της πουστιάς είναι πάνω από αποτελέσματα και τίτλους. Ο Pablo τον αγώνα αυτό τον έχει στάση ζωής.Στα λόγια είναι εύκολο να πολεμήσεις το κατεστημένο να κάνεις αντίσταση να είσαι ο επαναστάτης.Ακόμη πιο εύκολο να νομίζεις ότι κάνεις. Όταν νομίζεις ότι κάνεις έρχεται η ώρα που θα κάνεις ταμείο και τότε πονάει πολύ. Pablo θα είσαι για πάντα μέσα στην καρδιά μου.
Ευτυχως αυτη την φορα μετα την αρχικη θολουρα τα μυαλα μας καθαρισαν σχετικα γρηγορα κ ετσι καποια αδερφια εγραψαν μερικα πολυ ωραια κειμενα σχετικα με το χθεσινο περιστατικο αλλα κ γενικοτερα για το κεφαλαιο αυτο της ομαδας μας που ονομαζεται Pablo Garcia.
O Pablo εχει γινει ο αποδιοπομπαιος τραγος αυτης της φαρσοκωμωδιας που ονομαζεται superleague.Ολοι οι φλωροι οπαδοι του ποκ τον κραζουν αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι αμα αυριο φυγει απ τον ΠΑΟΚ ολοι θα παρακαλανε να υπογραψει στις ομαδουλες τους.
Μην ακουτε τι γραφουν κ τι λενε τα σαπια μμε , ο Pablo ειναι μεγαλος παιχτης ,ενας πραγματικος πολεμιστης ,ενας παιχτης με @ρχιδια βγαλμενος απο αλλες εποχες τοτε που το ποδοσφαιρο ηταν αντρικιο αθλημα .
Δεν γνωριζω εαν ο Pablo θα εχει θεση στον μελλοντικο ΠΑΟΚ αλλα ειμαι σιγουρος οτι αυτος ο μεγαλος παιχτης που αγωνιζεται σαν πραγματικος ΠΑΟΚτσης με το κεφαλι ψηλα θα ειναι παντα στην καρδια μας.
Καλημέρα σε όλα τα αδέλφια.Παρακολουθώ τις διάφορες συζητήσεις που γίνονται στο Forum πάνω από ένα χρόνο.Αφορμή όμως για να γίνω ένα ενεργό μέλος με φωνή μέσα στην μεγάλη οικογένεια που ονομάζεται Π.Α.Ο.Κ. και μας εκφράζει όλους,έγινε το παιχνίδι της Κυριακής και οι τοποθετήσεις που το ακολούθησαν.Έχω κουράσει τα ματάκια μου να διαβάζω δεξιά και αριστερά ότι έφταιγε ο Pablo,ότι έφταιγε ο Κάκος,ο Σάντος,ο Βρύζας,ο Ζαγοράκης και δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος.Τα χάλια του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα δεν φταίνε για τίποτα;Γιατί έναν δυναμικό παίκτη που δεν αγωνίζεται σε ομάδα του ΠΟΚ πρέπει να τον σταυρώσουμε;12797 αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα της Ισπανίας σε 10 αγωνιστικές περιόδους με μόνο 5 κόκκινες κάρτες. Συγνώμη αν σας κούρασα αδέλφια αλλά έχω κουραστεί να ακούω ότι φταίω πάντα εγώ,η ΟΜΑΔΑ μου,ο πρόεδρός μου,ο προπονητής και οι παίχτες.
Είχα την έμπνευση να διαβάσω τις 10 τελευταίες σελίδες με τη μία και να κάνω έτσι ένα γρήγορο πέρασμα όλων αυτών που πέρασαν και από το δικό μου το μυαλό. Στην αρχή έκραξα, μετά ηρέμησα, στο τέλος το φιλοσόφησα. Δεν έχει σημασία που κατέληξα, ούτως ή άλλως δεν αποφασίζω εγώ (ευτυχώς). Θα ήθελα όμως στις 10 αυτές σελίδες να μην παριστάνουμε τους μετά Χριστόν προφήτες και να μιλάμε για αυτά που είδαμε όχι για αυτά που σκεφτήκαμε.
Αν έχει κάποιος φίλος βιντεάκι με τη φάση του Γκαρσία (φυσικά δεν εννοώ την κάρτα, αλλά τη φάση που τον κυνηγάνε 4 παναθηκαϊκοί να του πάρουν τη μπάλα), ή την άλλη που ανεβάζει αρχοντικά την ομάδα στην επίθεση, ή την άλλη...
Τελικά είμαι διατεθειμένος για το θέαμα που είδα να συγχωρήσω πολλά.
Δεν θέλω να κάτσω να γράφω και εγώ για τον Παυλάρα μιας που γράφτηκαν άπειρες απόψεις..
Δε νομίζω πως υπάρχει σωστό ή λάθος αλλά από ποια οπτική γωνία το βλέπεις..Εγώ προσυπογράφω Hideguti,kass, Yianko κλπ..
Κυρίως ποστάρω απλά για να ευχηθώ στον Pablo για τα γενέθλια του..Πολύχρονος ρε θηρίο, και με αγάπη σου αφιερώνω αυτό γιατί ξέρω ότι δεν θα αλλάξεις ποτέ:
ΠΑΟΚ ειμαστε και στις ηττες,μην το ξεχνατε αυτο σας παρακαλω.Ο ΠΑΟΚτσης δεν σκυβει το κεφαλι και δεν μυξοκλαιει και γκρινιαζει σαν πουτανιτσα μετα απο μια ηττα.Αν λεμε οτι ειμαστε μια οικογενεια,πρεπει να πρατουμε και σαν οικογενεια και να στηριζουμε διοικηση,προπονητη και παιχτες,και οχι μονο στα λογια.ΠΑΟΚ σημαινει ανδρικη τιμη,ηθος,δυναμη εναντια σε καθε ειδους αδικια.Ο ΠΑΟΚτσης δεν θελει την ομαδα του να κερδιζει πουστικα,δεν θελει ψευτικες βουτιες και πεναλτι-καρτες απο τους παιχτες του.Ο Garcia oτι ειναι στη ζωη του ειναι και μεσα στο γηπεδο.Για μενα τουλαχιστον,ενσαρκωνει τον πραγματικο ΠΑΟΚτση με νευρο,πεισμα,δυναμη,τσαμπουκα και μεσα και εξω απο τα γηπεδα.να το θυμαμαστε ο Pablo Garcia θα'ναι απο τους λιγους παιχτες που θα κερδιζει το χειροκροτημα των ΠΑΟΚτσηδων σε οποια ομαδα και να παιζει,ακομα και εαν ερθει ως αντιπαλος μεσα στην Τουμπα.Πολυ ευκολα σταυρωνετε τον Garcia.Μη μου πειτε για χαμενους βαθμους,για ανεξελεγκτα νευρα και αλλες παπαριες,γιατι πριν απο ενα χρονο και για πολλα χρονια πριν παρακαλουσαμε για καποιον παιχτη με τα προσοντα του και το παθος του.αν θελετε εξυπνους παιχτες που θα κανουν θεατρο και θα σκυβουν το κεφαλι σε καθε Κακοκουκουλακοκασναφεροψυχομανηδες μαλλον λαθος δρομο παιρνετε καθε Κυριακη και πατε στην Τουμπα,παρτε το δεκαρι του ΟΑΣΘ και θα βρεθειτε στο καταλληλο για σας γηπεδο.Οχι αλλους δηθεν ΠΑΟΚτσηδες τυπου Σαλπιγγιδη(αν ηξερα οτι θα αναλαμβανε ο Ζαγορακης δεν θα εφευγα.-δηλαδη εμεις ξεραμε οτι θα αναλαμβανε ο Ζαγορακης και παραμειναμε στον ΠΑΟΚ?).ΠΑΟΚ ειμαστε μεχρι την τελευταια πνοη και οχι οποτε μας βολευει.Στηριξτε τον Θοδωρο,τον Ζηση,τον Santos και τους παιχτες,γιατι αυτοι με την βοηθεια μας,μας ξαναδωσανε το χαμογελο στα χειλη και μας υπενθυμησανε ποιοι πρεπει να ειμαστε.Οχι κλαμα στα ραδιοφωνα,αφηστε,αλλοι το κανουν καλυτερα αυτο το σπορ.ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕ! ΞΥΠΝΑΤΕ!
Υ.Γ.κ.FERNANDO SANTOS πραγματικα ευχαριστω για την ομαδα που χτιζεται με πολυ υπομονη,οι ΠΑΟΚτσηδες δεν ειναι αγνωμονες,απλα ειναι πολυ βιαστικοι και ατιθασοι οπως ο PABLO GARCIA.
Υ.Γ 2 ΛΑΟΣ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΠΑΙΧΤΕΣ,μια γροθια στη μαπα καθε καραγκιοζη υπονομευτη.ΤΕΛΟΣ
μεγαλος παικτης ειναι αυτος που με την κλαση του κερδιζει τα παιχνιδια μεσα στους αγωνιστικους χωρους, με γκολ, με κοψιματα, με παθος και με σοβαροτητα.
δεν ειναι αυτος που με ενα απλο τακλιν τρελλαινεται και μεσα σε 10 δευτερολεπτα χτυπαει με ποδια και με χερια τους αντιπαλους του.
ο Γκαρσια ειναι τρομερος παικτης αλλα και ψυχοπαθης μ@λ@κ@ς.
Μας κρεμασε 2-3 φορες, με αποκορυφωμα το προχθεσινο, στο πιο σημαντικο παιχνιδι της χρονιας μεχρι τωρα.
Εμενα αυτος ο παικτης δεν μου κανει.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ
υ.γ. ΦΤΑΝΕΙ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!
ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙΤΕ!!!
Εστω και λιγακι καθυστερημενα για τα χθεσινα του γενεθλια.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Παμπλο Γκαρσια!!!!
Χρονια πολλα, γεματα υγεια, αγαπη κι ευτυχια!!!!
Σου ευχομαι να συνεχισεις να ζεις αυτο που εκφραζεις!!!!
Σου ευχομαι να βρεις τη δικαιωση των κατατρεγμενων και των παρεξηγημενων αυτου του κοσμου!!!!
Μη χασεις ποτέ, μα ποτέ την αφοσιωση στα ιδανικα σου, τη μαχητικοτητα να τα υπερασπιστεις, την ειλικρινεια των πραξεων σου και την περηφανεια του βλεματος σου!!!!
Δε σε ξερω απο κοντα, μα θα σου το πω...
Αν ολος ο κοσμος αποτελουνταν μονο απο Παμπλο Γκαρσιας, η κοινωνια μας θα ηταν πολλες φορες πιο σκληρη, αλλα περισσοτερες φορες ακομη πιο δικαιη και ειλικρινης!!!! Δε θα υπηρχαν οι υποκριτες, οι ψευτες και κλεφτες, δε θα υπηρχαν δουλοι κι αφεντες!!!!
Για ολα αυτα που εκφραζεις, εχεις κερδισει για παντα μια θεση στην καρδια μου.
Σ' ευχαριστω γι' αυτο!!!!
Χρονια Πολλα!!!!
Παιδεια μη πευτεται στιν ΠΑΓΗΔΑ.....
συμφονο οτι ηταν λαθος το φερσιμο του Παμπλο αλλα για
Θυμιθηται ποσα τετια ατομα περασαν απο αλλες ομαδες ?
να σας αναφερο στους γαβρους ?
η στα χανουμια ?
αλλα ποτε κανενας τους δεν εφιγε απο την ομαδα γι ΄αυτο το λογο.
Μη ξεχνατε οτι μεχρι τη στιγμη τις καρτας ηταν ο καλιτερος πεχτης.
και ειναι και το ΑΛΛο... αν τον διοξουμαι θα πετιχη τιν εγκδικιση του
ο ολυμπιακος ? θα λεει οτι οποιος τον πουλιση μαγκια δεν εχει μελον?
ΑΠΛΑ ΣΚΕΥΤΙΤΕ
Διάφορες φυλλάδες γράφουν ότι ο Γκαρσία είναι σε δυσμένεια από τη διοίκηση και ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζητάει να φύγει. Έλεος - υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις ανάμεσα στους φιλάθλους (εγώ είμαι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του καθώς πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος και πιο μαχητικός μέσος που είχαμε ποτέ και γουστάρω τον τσαμπουκά του και ας είναι και αχαλίνωτος) αλλά κάποιος πρέπει να τον προστατέψει από το κατεστημένο και τα media του. Τα μέσα της Αθήνας τον παρουσιάζουν έως και για "κακό παράδειγμα για τη νεολαία...". Αυτός που πρέπει να τον προστατέψει είναι ο ΛΑΟΣ μας (είτε τον γουστάρουμε είτε όχι). Δείξτε ότι ο Γκαρσία είναι υπό την προστασία μας γιατί φοράει τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος. Μην τον προδώσετε!!!