6.Enea Mihaj

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: 6.Enea Mihaj

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Περαστικά. Καλή δύναμη και υπομονή.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Περαστικά μικρέ.
Υπομονή και κουράγιο και να επιστρέψεις πιο δυνατός.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Περαστικά και υπομονή. Δεν σε φοβάμαι.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Περαστικά και γρήγορα πίσω. Τον πιστεύω πολύ αυτόν τον παίκτη, έχει δείξει καλα στοιχεία και καλό χαρακτήρα και πιστεύω ότι κάνει καλό δίδυμο με τον Μιχαηλίδη. Μακάρι να γυρίσει και να είναι στην ίδια κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χειρουργήθηκε σήμερα, στην Ιταλία, για αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Καλή ανάρρωση αλάνι,σε περιμένουμε πιο δυνατό!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Λογικά θα επανέλθει στην επόμενη σεζόν.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Καλή ανάρρωση αλάνι,σε περιμένουμε πιο δυνατό!
Αινεία κράτα ρε φίλε γερά...
και με το καλό πιο δυνατός, πίσω ξανά!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

με το καλό να γυρίσεις γρήγορα.....
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Με το καλό παλίκαρε!

Keep Strong.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σιδερένιος και πάλι.
Άβαταρ μέλους
camel85

Δημοσίευση από camel85 »

Γύρνα γρήγορα η ομάδα σε χρειάζεται !
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ο Ενέα Μιχάι μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του και για την ανυπομονησία του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάι στην κάμερα της Nova:

Για το στάδιο της αποθεραπείας του: «Τα δύσκολα έχουν περάσει. Σιγά σιγά θα ξεκινήσω τρέξιμο και έπειτα σταδιακά θα ενσωματωθώ στην ομάδα, αλλά δε βιάζομαι θέλω να είμαι 100% έτοιμος για να γυρίσω πιο δυνατός»

Για το πως βίωσε όλη αυτή την περιπέτειά του: «Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μία κατάσταση που περνάς μόνος σου. Με δουλειά στο γυμναστήριο. Όλα τα παιδιά με βοήθησαν πολύ ψυχολογικά όταν επέστρεψα από την Ιταλία. Εκεί έκανα το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας μου και ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήμουν μόνο με τη μητέρα μου και ήταν δύσκολα. Νιώθω καλά και ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο γιατί είναι πολύ δύσκολο το να είσαι μόνιμα στο γυμναστήριο».

Για τις σκέψεις του ενόψει της επιστροφής του: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και ανυπομονώ γι' αυτό».

Για το πως βλέπει την ομάδα του ΠΑΟΚ πλέον εκτός γηπέδου: «Η ομάδα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα με καλές και κακές εμφανίσεις. Κατά την άποψή μου θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί με τους εαυτούς μας και να δείξουμε την πραγματική ποιότητα που έχουμε και ατομικά και ομαδικά».

Για το αν υπάρχει και μεγάλη κόπωση: «Υπάρχει κόπωση. Επίσης ο κ. Γκαρσία δεν έχει χρόνο να περάσει τις ιδέες του. Παίζουμε ανά τρεις ημέρες αγώνα και δεν υπάρχει χρόνος. Είναι δύσκολο και γι' αυτόν και πρέπει να τον βοηθήσουμε εμείς. Όλοι όσοι είμαστε στον ΠΑΟΚ έχουμε ποιότητα και πρέπει να την βγάλουμε στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Είναι επικίνδυνο παιχνίδι ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση βαθμολογικά. Είναι μία ομάδα με ποιότητα. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα και πρέπει να αντιδράσουμε, να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να καθαρίσουμε το παιχνίδι και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για την προσωπική του ευχή για τη νέα σεζόν: «Θέλω να είναι μία σεζόν που να μη μοιάζει σε τίποτα με την περσινή. Να έχουμε υγεία και να περάσουν οι δύσκολες στιγμές για να γυρίσουμε στην κανονικότητα».
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο δεύτερος μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν μετά τον Wague, ελπίζω να επιστρέψει δριμύτερος και να πάρει τις ανάλογες ευκαιρίες. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε, δείχνει να είναι ένας ώριμος αθλητής με τρομερή προσήλωση στη δουλειά του.Από τους παίκτες που παρακολουθείς την πορεία τους και λες αποκλείεται να μην κάνει καριέρα, εφόσον παραμείνει υγιής. Μακάρι να πάνε όλα καλά με την αποθεραπεία του και να μπει δυνατά στην προετοιμασία της επομένης σεζόν.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο για τρέξιμο

Πάμε παλίκαρε :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”