Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Pablo Garcia, δε γίνεται σε κάθε ματς να βγάζει η ΠΑΕ ευχαριστήρια επιστολή για τον κόσμο ρε φίλε. Εντάξει για την κ@ύλα μας πάμε. Δε θα μας το λέει 100 φορές. Όχι πως δε το αξίζουμε βεβαίως-βαβαίως...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Δεν το πιασες ρε αδερφέ....δεν εννοώ σε κάθε ματς προφανώς.....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gika έγραψε:Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει κάποιο mail για να απευθυνθώ στον ίδιο??? Να τον ρωτίσω κάτι προσωπικά???
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Στην ΤV100 ο Βασιλόπουλος είπε οτι τα δεδομένα για τον αρχηγό άλλαξαν και πως συνεχίζει κανονικά...ΣΥΝΕΓΕΡΜΟΣ ΤΕΛΟΣ!!!
Είπαμε...το καράβι δεν γυρίζει πίσω αδέρφια...
Άβαταρ μέλους
anestis_trelopaoki

Δημοσίευση από anestis_trelopaoki »

''NA ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ'ΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ''

:? :?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

evripidis4 έγραψε:Στην ΤV100 ο Βασιλόπουλος είπε οτι τα δεδομένα για τον αρχηγό άλλαξαν και πως συνεχίζει κανονικά...ΣΥΝΕΓΕΡΜΟΣ ΤΕΛΟΣ!!!
Βοήθησε πιστεύω και η ανακοίνωση του Βάζελου.... :) :)

:?
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

ΠΑΟΚ είσαι αδερφέ.ΠΑΟΚ είσαι και μη μασάς .ΠΑΟΚ είσαι και μη φοβάσαι.Ισχύουν όλα μέχρι να κάτσει η στραβή.Το έργο χιλιοπαιγμένο και βλέπω διάφορες αντιδράσεις και λέω τι γίνεται.Αν δεν έχεις ομάδα και παίζεις με Μουμίν τρως τις φάπες τερματίζεις καμμιά 25αριά βαθμούς από την κορυφή οι παίχτες κάνουν πλακίτσα στα αποδυτήρια και οι αρθρογράφοι της χαβούζας υμνούν τον ΠΑΟΚ τον υπέροχο λαό του και μας λένε πόσο φτωχό και άχρωμο είναι το πρωτάθλημα και πόσο ανάγκη έχουνε έναν ΠΑΟΚ δυνατό.Αν ο ΠΑΟΚ γίνει δυνατός τότε οι Παοκτσήδες είναι κομπλεξικοί βλέπουν παντού φαντάσματα είναι σουρωμένοι πρεζάκηδες οι παίκτες του πρέπει να απελαθούν είναι αληταράδες,είναι επικινδυνοι.Δεν λέω ότι οι αντιδράσεις του Pablo είναι οι ενδεδειγμένες αλλά ο Pablo αδέρφια είναι μόνο η αφορμή.Ο Pablo είναι το άλλοθι τους.Αν δεν ήταν ο Pablo θα έπαιρνε δυο κίτρινες ο Βιερίνια για θέατρο, ο Μusli για διαμαρτυρία ή ο οποιοσδήποτε έξυνε τα @@ του.Αν δεν γινόταν χθες θα το κάνανε αύριο.Απλώς τώρα η δουλειά γίνεται χειρουργείο.Όταν σε κοπάναγε ο Καρεμπέ και σε κέρδιζε ήταν για τις φυλλάδες τους μια απλή ανθρώπινη έκρηξη της στιγμής μια και ο συγκεκριμένος διάβαζε Νίτσε άρα ήταν διαννοούμενος, διαλογιζόμενος και ιδιαίτερου επιπέδου και καλλιέργειας.Άρα από τέτοιους δικαιολογείται να τρως τα μπουνίδια σου.
Ή είσαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και είσαι ο καλός και ο καημένος ή ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ και το εννοείς.Δηλαδή τι νομίζατε ότι επειδή ήρθε ο Θόδωρας θα έκανε το αθηναικό κατεστημένο στην άκρη και θα έλεγε καλώς τον ΠΑΟΚ χρόνια σας περιμέναμε περάστε?Πότε έπαιξε ο ΠΑΟΚ με αριθμητικό πλεονέκτημα μέσα στην Αθήνα με ομάδα του ΠΟΚ.
Και θα τα γκρεμίσω όλα επειδή για μια ακόμη φορά με σφάξανε?Θα πέσω στη λούμπα τους και θα αρχίζω να τρώω τις σάρκες μου και να αφορίζω παίχτες προπονητές. ΟΧΙ μάγκες.Όσο με κράζει η χαβούζα τόσο πιστοποιούν ότι είμαι δυνατός και με φοβούνται για αυτό και του χρόνου έχω υποχρέωση στην ιστορία μου και σε αυτό που πρεσβεύουν τα τέσσερεα γράμματα να είμαι πιο πιο δυνατός και πιο ενωμένος.ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ στην πράξη και όχι στα λόγια.
Θόδωρε ούτε που να σου περνάνε από το μυαλό περίεργες σκέψεις.
Προχώρα σκύλε ο κόσμος του ΠΑΟΚ εμείς οι χιλιάδες οπαδοί του είμαστε μαζί σου.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thoumas την Δευ 11 Μάιος 2009, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

ουφ
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

evripidis4 έγραψε:Στην ΤV100 ο Βασιλόπουλος είπε οτι τα δεδομένα για τον αρχηγό άλλαξαν και πως συνεχίζει κανονικά...ΣΥΝΕΓΕΡΜΟΣ ΤΕΛΟΣ!!!

Λιγο πιο αναλυτικα βρε αδερφε, τι ειπε ακριβως;
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Τεο γερα! Μη μασας απο κανεναν και κανε την καλυτερη μεταγραφη που μπορεις να κανεις για να προσταταψεις και στο παρασκηνιο την ομαδα..
Βαλε τον κουμπαρο σου στην διοικηση. Ειναι ο μονος (ΠΑΟΚτσης) που μπορει να μας εχει καλα εξωαγωνιστικα. Και δεν εννοω να παιρνουμε σφυριγματα και καλπικους τιτλους, αλλα να εχουμε αυτα που ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε. Γιατι καλως η κακως σε ΟΛΑ τα πρωταθληματα του κοσμου υπαρχει "παραγκα" και ΟΛΕΣ οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες εχουν τους ανθρωπους τους.. Οποτε διαλεγουμε η να πανε σαν τον Μπαμπη και να κανουμε μια τρυπα στο νερο(καθε χρονο 4οι) η θωρακιζομαστε εξωαγωνιστικα και παμε για το βημα παραπανω
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Κι εγώ τον επίλογο άκουσα για να πω την αλήθεια αλλά αυτό που ανέφερε ο Βασιλόπουλος είναι πως ήταν αντίδραση της στιγμής, όλα έγιναν εν βρασμώ και πως συνεχίζει κανονικά στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Αρα να γίνουμε γάβρος...άρα ο γάβρος καλά έκανε και έκανε αυτά που έκανε....άρα τους κράζουμε γιατί θα θέλαμε να ήμασταν σαν κι αυτούς αλλά δεν μπορούμε....όμως άμα βρούμε την άκρη να τους ξεσκίσουμε κι εμείς με τον ίδιο τρόπο...εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω...
άσε που παράγκα με τα ίδια παλιά υλικά δεν χτίζεται πάλι....για γέλια θα είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

w.s έγραψε:Τεο γερα! Μη μασας απο κανεναν και κανε την καλυτερη μεταγραφη που μπορεις να κανεις για να προσταταψεις και στο παρασκηνιο την ομαδα..
Βαλε τον κουμπαρο σου στην διοικηση. Ειναι ο μονος (ΠΑΟΚτσης) που μπορει να μας εχει καλα εξωαγωνιστικα. Και δεν εννοω να παιρνουμε σφυριγματα και καλπικους τιτλους, αλλα να εχουμε αυτα που ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε. Γιατι καλως η κακως σε ΟΛΑ τα πρωταθληματα του κοσμου υπαρχει "παραγκα" και ΟΛΕΣ οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες εχουν τους ανθρωπους τους.. Οποτε διαλεγουμε η να πανε σαν τον Μπαμπη και να κανουμε μια τρυπα στο νερο(καθε χρονο 4οι) η θωρακιζομαστε εξωαγωνιστικα και παμε για το βημα παραπανω
Δεν υπάρχει ομάδα που να φροντίζει να εδραιωθεί στο παρασκήνιο χωρίς να αρχίσει να παίρνει σφυρίγματα. Ο πειρασμός είναι μεγάλος και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Στην αρχή λες "θέλω το 50-50", μετά λες "έλα μωρέ με την Κάτω Τραχανοπλαγιά παίζω, ας πάρω ένα αβαβά" και μετά "ευτυχώς που απέβαλε μόνο το δικό τους και όχι το δικό μας" και μετά σάπιοι τίτλοι και πρόβατα....

Ή θα κερδίζουμε και τον αστάθμητο παράγοντα που λέγεται διαιτησία ή δε θα κερδίζουμε. Απλά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έχω στείλει το παρακάτω μέιλ και στα 3 μέιλ που εδωσε ο αδερφός παραπάνω... Θέλω να ικετεύσω τους αντμιν να το δημοσιεύσουν και στην κεντρική... Θέλω ο Ζαγόρ να το δει...

Για σου ρε ΑΡΧΗΓΕ! Μπορεί όλη η Ελλάδα να σε ξέρει σαν Ζαγοράκη, μπορεί οι νέοι να σε ξέρουν ως διοικητικό παράγοντα του ΠΑΟΚ, άλλη μπορεί να σε ξέρουν από την μακρόχρονη θητεία σου στην εθνική… Πάντως όλοι σε ξέρουν και όλοι κάπως σε προσφωνούν. Άλλοι σε φωνάζουν Θοδωρή, άλλοι Ζαγοράκη, άλλοι πρόεδρο… Εγώ όμως σε φωνάζω ΑΡΧΗΓΟ. Γιατί αρχηγό στον ΠΑΟΚ και στην εθνική σε έμαθα και όχι πρόεδρο… Και χαίρομαι πολύ που ένας χαρακτήρας γεννημένος αρχηγός είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ των ονείρων μας.

Καταρχήν θέλω να συστηθώ. Ονομάζομαι Γιάννης K*******ς και είμαι μόλις 15 χρονών. Ζω στη Θεσ/νίκη από τη μέρα που γεννήθηκα και είμαι φόλα ΠΑΟΚτσής. Έχω διαρκείας και μετοχές (αν και στο όνομα του πατέρα μου).

Και συνεχίζω… Αρχηγέ, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει πανικός επειδή διέρρευσε ότι θα αποχωρήσεις από την ομάδα μας. Και μόνο στην ιδέα τρέμω. Μου έρχονται εικόνες στο μυαλό από τον ΠΑΟΚ του παρελθόντος. Φοβάμαι αρχηγέ!

Γνωρίζω ότι είσαι και συ ένας τρελός ΠΑΟΚτσής σαν εμένα και πολλά εκατομμύρια άλλους τρελούς! Και όπως ξέρεις ΠΑΟΚ δεν γίναμε επειδή παίρνουμε συνέχεια τίτλους (πράγμα που εύχομαι για το προσεχές μέλλον) αλλά για την ΙΔΕΑ. Για την ιδέα που πρεσβεύει αυτός ο λαός… ΠΑΟΚ γίναμε γιατί δεν αντέχουμε την αδικία πρόεδρε και μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω… Χθες, Κυριακή 10 Μαΐου, κάποιοι μ@λ@κες πρόεδρε αποδοκίμασαν το Σάντος και τις επιλογές σου, παρ’ ότι αυτές μας έφτασαν στην κορυφή, αρχηγέ. Παράλληλα, ένας άλλος καράφλας, που επιβάλλεται από το νόμο να είναι αντικειμενικός, έδρασε προς το συμφέρον του ιδίου και της ομάδας της αρεσκείας του και φυσικά εναντίον του ΠΑΟΚ μας. Τον κύριο Κάκο, εννοώ. Αν μπορείς να τον πεις κύριο… Φυσικά αυτά τα γνωρίζεις για αυτό και έγινες και έξαλλος χθές. Αλλά αρχηγέ αυτά τα ξέραμε από παλιά. Τα ήξερες πριν καν αναλάβεις. Ήξερες ότι θα μας πολεμήσουν. Κι όμως ανέλαβες! Γιατί δεν έγινες ΠΑΟΚ για τα εύκολα…Γιατί ο ΠΑΟΚτσής φένεται στα δύσκολα. Γι αυτό και σε θέλω εκεί στο τιμόνι της ομάδας… Μείνε αρχηγέ!

Σε νοιώθω… Στην εφηβεία είμαι πρόεδρε και σε νοιώθω. Νοιώθω να με αδικούν, όπως σε αδίκησαν αποδοκιμάζοντας τις επιλογές σου χθες οι 50-100 ηλίθιοι… Νοιώθω να με προδίδουν δήθεν φίλοι και γνωστοί, όπως σε πρόδωσε κι εσένα ο Κάκος χθες, γιατί ενώ τον εμπιστεύτηκες και του ζήτησες να σφυράει τα ντέρμπυ του ΠΑΟΚ (σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ) λόγο της αντικειμενικότητας του, αυτός έβαλε πιο πάνω τον εαυτούλη του, αρχηγέ! Γιατί αυτοί που προδίδουν κάποιον και παίζουν πουστιές δεν είναι άντρες αρχηγέ. Αλλά εμείς έχουμε αρχίδια και δεν μασάμε τα λόγια μας πρόεδρε. Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και αυτό τους πονάει. Τους πονάει πολύ…

ΑΡΧΗΓΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΈΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ… ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΧΗΓΕ…

ΥΓ: Αρχηγέ ελπίζω να λάβεις αυτό το μήνυμα… Θα κάνω ότι μπορώ για να το λάβεις…

Εdit: Έσβησα το επίθετο μου για σιγουρα... Ποτε δεν ξες ποιος αντιπαοκτσής μπαίνει εδώ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Δευ 11 Μάιος 2009, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”