29. Antonio Čolak
- invincible
Re: 25. Antonio Colak
Στην προπόνηση δούλεψε κοντρολ πολύ μην περιμένεις να στην φέρουν πάρε βάλε... θα κοντρολάρεις και θα κάνεις ατομική ενέργεια... αλλιώς πες στον προπονητή να παίξει το σύστημα ''όλοι για τον Πριγιο''...
Καλά δεν είδε κανείς ότι δεν έχει κοντρολ αυτός ο παίχτης πριν τον πάρουν... πολύ Γερμανος
Καλά δεν είδε κανείς ότι δεν έχει κοντρολ αυτός ο παίχτης πριν τον πάρουν... πολύ Γερμανος
- ΑποστόληςΑ
Εμενα να με συγχωρέσετε αλλα σε μια φαση στο πρωτο που του ηρθε η μπαλα στη περιοχη και εψαχνε να δει σε ποιο ποδι ειναι, γελασα. Ηταν αυθορμητο.
- theodorsalonika
- theodorsalonika
- theodorsalonika
- theodorsalonika
- xrictoforoc
- constadine
Ο Τσόλακ μου μοιάζει κατάσταση να ξεμείναμε από φορ και να βάλαμε τον Ίνγκασον να παίξει φορ.
Ελπίζω η απόδοσή του να είναι θέμα άγχους, προσαρμογής κ.τ.λ
Ελπίζω η απόδοσή του να είναι θέμα άγχους, προσαρμογής κ.τ.λ
- mesimvrinos
Το παιδί δεν ξέρει να κάνει κοντρόλ...
Δεν παίρνει ούτε μισή κόντρα
Δεν παίρνει κεφαλιές
Μπερδεύει τα πόδια του
Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για να μην χάσει και τα 3.5 Μ
Εγώ πάντως από εδώ και πέρα τον θέλω μόνο σε τελειωμένο ματσ να παιζει
Δεν παίρνει ούτε μισή κόντρα
Δεν παίρνει κεφαλιές
Μπερδεύει τα πόδια του
Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για να μην χάσει και τα 3.5 Μ
Εγώ πάντως από εδώ και πέρα τον θέλω μόνο σε τελειωμένο ματσ να παιζει
- constadine
2 επί τρεις φορές που το έγραψες=6 επίπεδα πάνω δηλαδήtheodorsalonika έγραψε:ο κλαους ηταν δυο επιπεδα πανω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Παρ 30 Οκτ 2020, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν το έχει... Μια φορά πήρε μπάλα στα πόδια και κόντεψε να την πατήσει...... Μακάρι να βρει Ρυθμό αλλά δύσκολο, λίγο πάγκος δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. ο Σβιντερσκι πολύ καλύτερος σήμερα.
Ελπιζω και πιστευω οτι θα εχουμε κωλοτουμπες οταν θα βαλει το πρωτο και επειτα.
Ξεκάθαρα φάνηκε παραπάνω ο Σφιντέρσκι σημερα, μόνο μία καλή σου προσπάθεια κρατάω που κατάφερες να κανεις κοντρολ και να τροφοδοτησεις. Προσπαθεις μονιμως να κανεις κοντρολ με τον τετρακεφαλο και δυσκολευεσαι με το positioning - πρεπει να στα πουν οι προπονητες οχι το φορουμ!
Για το προηγουμενο σου παιχνιδι με την Ομόνοια που δυστυχως ημουν ακομα ban για προηγουμενο μου σχολιο / κριτική κατα σου, ειχα να πω τα εξης:
Δυστυχως, αορατος όχι η αμυνα δεν το ενιωσε, ουτε η καμερα δεν τον επιασε καλα-καλα..
Δεν ξερω που βλεπουν καποιοι την τεχνικη, εγω διακρινω αδυναμια ακομα και να τροφοδοτησει τους συμπαικτες του. Δυσκολευεται να στριψει, δεν μπορει να πασαρει και το γκολ που βαλαμε ηταν γιατι ο ιδιος ηταν εκτος περιοχης.
Στη περιπτωση που οντως ειναι ντεφορμε / ανετοιμος, πιστευετε οτι τα 3+ μυρια δικαιολογουνται (ενω καιγομασταν μετα την αποχωρηση Ακπομ) ; Δηλαδη στα πανω του ποσο θα αξιζε; 12 μυρια; Μακαρι να βγω διαψευστω και να μην ειναι μυρωδιας! “
Και τελος, ενα σορρυ στον sourmenetes που ειμαι νεο μελος αλλα παρολα αυτα κριτικαρω!
Για το προηγουμενο σου παιχνιδι με την Ομόνοια που δυστυχως ημουν ακομα ban για προηγουμενο μου σχολιο / κριτική κατα σου, ειχα να πω τα εξης:
Δυστυχως, αορατος όχι η αμυνα δεν το ενιωσε, ουτε η καμερα δεν τον επιασε καλα-καλα..
Δεν ξερω που βλεπουν καποιοι την τεχνικη, εγω διακρινω αδυναμια ακομα και να τροφοδοτησει τους συμπαικτες του. Δυσκολευεται να στριψει, δεν μπορει να πασαρει και το γκολ που βαλαμε ηταν γιατι ο ιδιος ηταν εκτος περιοχης.
Στη περιπτωση που οντως ειναι ντεφορμε / ανετοιμος, πιστευετε οτι τα 3+ μυρια δικαιολογουνται (ενω καιγομασταν μετα την αποχωρηση Ακπομ) ; Δηλαδη στα πανω του ποσο θα αξιζε; 12 μυρια; Μακαρι να βγω διαψευστω και να μην ειναι μυρωδιας! “
Και τελος, ενα σορρυ στον sourmenetes που ειμαι νεο μελος αλλα παρολα αυτα κριτικαρω!