
Υπάρχει μια δύναμη στο σύμπαν που τιμωρεί την υπεροψία και την αλλαζονία
Μετά την Ύβρις έρχεται η Νέμεσις
Ρε που φτάσαμε αρχίσαμε τα μεταφυσικά με τον ΠΑΟΚ


Doomlord4 έγραψε:Επίσης είναι σημαντικό να προσπεράσουμε κάποιες συγκεκριμένες ομάδες,ενώ κάποιες άλλες μας είναι σχετικά αδιάφορες
Για αρχή θα αναφέρω μόνο την Rangers
Η Σκωτία έχει πάρει την θέση μας στην 15άδα και η Rangers είναι από τις ομάδες που μπορούν
να (ξανα)πάρουν πρωτάθλημα στην χώρα τους
Πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια θα είναι πάντα στους πιθανούς αντιπάλους μας και είναι σημαντικό να την βάλουμε από κάτω στην βαθμολογία.
Αυτά για αρχή
Τα υπόλοιπα μετά την πρόκριση!


Πέρα από την πλάκα, με βάση τα μάτς που έδωσε η ομάδα και το σύστημα που παίζει, θεωρώ ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε την Γρανάδα ή την Αιντχόβεν στην κόντρα, παρά την Ομόνοια με ποδόσφαιρο κατοχής.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα κερδίσουμε στην Γρανάδα, θα πάρουμε τις 570 χιλιάδες της νίκης και καβαλάμε την βαθμολογία.
ΠΑΟΚ: Στο… κόκκινο η πόλη της Γρανάδα με 1.361 κρούσματα!
Η ισπανική πόλη στην οποία θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (28/10) για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα είναι στο… κόκκινο. Την Κυριακή (25/10) καταγράφηκαν 1.361 κρούσματα κορονοϊού.
Αρκετά δύσκολη είναι η κατάσταση στην πόλη της Γρανάδα και στην ευρύτερη περιφέρεια της Ανδαλουσίας αναφορικά με το δεύτερο κύμα της πανδημίας που έχει χτυπήσει και την Ισπανία.
Τα πράγματα αναφορικά με τον Covid-19 έχουν ξεφύγει! Χαρακτηριστικά είναι τα νούμερα που ανακοινώθηκαν την Κυριακή (25/10) και κάνουν λόγο για αρνητικό ρεκόρ 1.361 νέων κρουσμάτων στην πόλη της Γρανάδα, τα οποία είναι σχεδόν τα μισά (3.149 στο σύνολο) από όσα εντοπίστηκαν σε όλη την Ανδαλουσία.
Η περιφερειακή κυβέρνηση της Ανδαλουσίας έχει επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας για την πόλης της Γρανάδας και θέτει περιορισμούς σε ολόκληρη τη διοικητική περιφέρεια, καθώς εκφράζονται φόβοι για κατάρρευση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.
Ο κίνδυνος στην Ανδαλουσία είναι υπαρκτός, καθώς κάθε μέρα ο μέσος όρος εισαγωγών στα νοσοκομεία, λόγω κορονοϊού, είναι 175 άτομα.
Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (28/10) για την πόλη της Γρανάδα ενόψει της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.