5. Pablo Gabriel García Pérez

sskape

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από sskape »

μαγκας ειναι αυτος που δινει νικες και δεν αφηνει την ομαδα μονη της.
ολοι οι παικτες που αναφερεις φιλε valis εχουν κανει ασημα μαρκαρισματα αλλα οχι αυτα τα μανιακου τυπου.
αν εσεις χαιρεστε που κανει αυτα τα καραγκιοζλικια δικαιωμα σας.
ξαναλεω, εγω γουσταρω να τα παρει στο κρανιο και να δωσει τη νικη
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι παίκτες ούτε τι κάνουν και τι δεν κάνουν??Αυτός όσο καλός παίκτης και να είναι κρέμμασε επανελειμμένα την ομάδα και με τα χρήματα που παίρνει δεν προσέφερε τίποτα στον ΠΑΟΚ.Τα νεύρα του είναι αδιόρθωτα δυστυχώς και θα έχουμε πρόβλημα και στο μέλλον..Πρέπει να φύγει...

:?
Άβαταρ μέλους
valis

Δημοσίευση από valis »

ΥΓ. συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες ακυρωθηκε η προσυμφωνια ΠΑΟΚ με τσελσι για τη μεταγραφη του ντρογμπα, μετα την συμπεριφορα του μετα τον αποκλεισμο με τη Μπαρτσελονα
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Παυλαρε καλός, χρυσός αλλά το θέμα με τις κόκκινες το παραγ@μησες...
Λύση συνεργασίας ή ακόμα καλύτερα να τον πουλήσουμε σε καμία ομάδα μποξ-κατσ μπας και βγάλουμε κανα φράγκο γιατί είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες μας και την μιση σεζόν την έχει χάσει λόγω τραυματισμών-καρτών...
Κρίμα γιατί σαν παίκτη τον γούσταρω πολύ αλλά πλέον έχει ξεφύγει η κατάσταση... :( :(
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Τιμη και δοξα στον Παμπλο τον Γκαρσια τον καλυτερο παιχτη του ΠΑΟΚ !!
Τον πιο παθιασμενο παιχτη μας !! Τον εχουνε βαλει τα κορακια και οι του ποκ στο ματι γιατι τετοιο παιχταρα οι ομαδες των δισεκατομμυριων δεν εχουνε και εχουνε σκασει απο το κακο τους !!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΡΕ ΠΑΥΛΑΚΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ !!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δηλαδή εσύ νομίζεις (scouser4) ότι έτσι όπως έγινε χθες ... και χάσαμε κιόλας ... είναι καλύτερα???
Κερδίσαμε νομίζεις κάτι??
Ίσα ίσα , που χάσαμε λίγη από την αξιοπρέπειά μας και το κύρος μας!
Μια ΟΜΑΔΑΡΑ παραβλέπει όλα τα κατακάθια που εμποδίζουν μια ομάδα να διαπρέψει και αποδεικνύουν ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΣΑ , ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ποδόσφαιρο ότι ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ τέτοια "εμπόδια"!!!
Αλλά μια υποανάπτυκτη ομαδίτσα κάνει τέοια http://troktiko.blogspot.com/2009/05/bl ... _3128.html
Εγώ φίλε θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο ... ΚΑΙ ΟΧΙ πάλη!
Θέλω να βλέπω τεχνικό ποδόσφαιρο ... και ΟΧΙ π@υστικο ποδόσφαιρο!
Θέλω να μας σέβονται ΟΛΟΙ και να μας θαυμάζουν .... και ΟΧΙ να λένε " ρε τους αλήτες πάλι ..."
Θέλω να προσπαθούν να μας κάνουν πο@στιές , ΑΛΛΑ να μην μπορούν ρε σεις , γιατι θα παίζουμε μπαλάρα και ΟΛΟΙ εμείς οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θα έχουμε νοοτροπία νοήμων φιλάθλων και δεν θα κάνουμε τους προπονητές εξέδρας , ούτε θα πετάμε μ@λακίες μέσα στο γήπεδο, ούτε έξω!
Αλλά .......

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
valis

Δημοσίευση από valis »

φιλε, δε λεω οτι χαρηκα με αυτο που εκανε, και εγω νευριασα πολυ μαζι του, αλλα οσες φορες και να το ειδα δεν ηταν για κοκκινη, ηταν θεμα καθαρα προκαταληωης στο ονομα του μετα τη μαλακια του στο καραισκακη. αφου τιμωρηθηκε και αποβληθηκε και αδικα με αθρασυβουλο, βλεπουμε να παιρνει υπερβολικα ευκολα καρτες , που σε αλλους δε θα δινονταν, ενω αντιθετα εχει φαει σκληρα μαρκαρισματα που ναι απ ευθειες κοκκινες και δε τρεχει τιποτα. απλα λεω να μη φαμε ετσι ευκολα ισως το καλυτερο αμυντικο χαφ στο πρωταθλημα. οσο για τα χρηματα τα 600.000 που παιρνει ειναι σχεδον τα μισα σχεδον απο οσα επαιρνε ο μπασινας, παιρνει ο πελετιερι κτλ κτλ
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

PRAKTORINOS και arisk με καλυψαν απολυτα......

Πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα φτασει ποτε , εκει τουλαχιστον που τον ονειρευομαι εγω.Στην καλυτερη των περιπτωσεων κανενα αποκλεισμο καθε 20 χρονια μιας υποθετικα μεγαλης ομαδας του εξωτερικου.

Κι αυτο οχι επειδη φταει ο Γκαρσια ή ο καθε Γκαρσια , αλλα επειδη ο συχγρονος λαος του ΠΑΟΚ εχει χασει τη μπαλα στην κυριολεξια και δεν ξερει να ξεχωριζει το μαυρο απο το ασπρο.Αν μερικοι θελουν να βλεπουν μαχητες εναντια στο κατεστημενο , ας δουν τον Κοναν τον Αχαρο.

Ενας μαλιας απο τις φτωχογειτονιες του Μοντεβιδεο σας πουλαει και σας αγοραζει ο,τι ωρα θελει.Οπως επισης κι ενας κοντος ποντιος.

Καληνυχτα σας.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

PRAKTORINOS έγραψε:Ποδοσφαιριστής που δεν ενεργεί για το συμφέρον της ομάδας είναι καμμένος.

Αγωνιστική ευφυία είναι να υποχρεώσεις τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο.
Εαν βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία, σημαδεύεις παίκτη της αντίπαλης ομάδας που έχει ήδη κίτρινη κάρτα, που είναι ήδη εκνευρισμένος (περιστατικό με ball-boy) και τον στέλνεις στα αποδυτήρια.
Δεν τον κάνεις μάγκα, δεν μπαίνεις βλακωδώς εσύ στη θέση του.

Αγωνιστικό επίτευγμα είναι να κατατροπώσεις τον αντίπαλό σου, μέσα στην έδρα σου υπερασπίζοντας και διευρύνοντας το πλεονέκτημα που μάτωσες να αποκτήσεις επί τριάντα αγώνες.
Δεν ανταλλάσεις το +1, με -2 επ'ουδενί.

Διοικητική μέριμνα είναι να λαμβάνεις τα μέτρα σου ώστε να μην επαναλαμβάνονται τα λάθη τού πολύ κοντινού παρελθόντος.
Παμπλο αγορι μου, την εχεις ξανακανει τη μαλακία πολλάκις.
Κουλαρε!
Διαιτητης είναι ο ελλην Κολίνα.
Τα εχει παρει στο καραφλο του σκαλπ, απο την προηγουμενη φορά, που του διεφυγε το μπουνιδι στο βουτυρομπεμπε και τελικά σε τιμωρησαν μεσω βιντεο.
Σου την εχει φυλαγμενη.
Μη τσιμπήσεις σε τυχον προκληση!
Μη τσιμπήσεις!
Μη τσιμπησεις!
Μη τσιμπησεις!
Μη τσιμπήσεις!
Μη τσιμπήσεις!
Μη τσιμπησεις!
Μη τσιμπησεις!

Αδελφέ μου Praktorine με συγκίνησες. Ότι έχω μέσα μου κρυμμένο, το έβγαλες σε αυτό το ποστ! Να είσαι καλά που με έκανες να αισθάνομαι καλύτερα και όχι...μειονότητα....

Και ένα μικρό ερώτημα:
Προτιμάτε έναν παίκτη με μικρότερες ικανότητες, αλλά που θα σκίζεται για την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις ή έναν παικταρά που θα τσαμπουκαλεύεται με το παραμικρό και θα κρεμάει διαρκώς την ομάδα;

Και εντέλει, ο Γκαρσία πάει και τελείωσε, στιγματίστηκε από τους διαιτητές και απο τους αντιπάλους και αυτό δεν αλλάζει δυστυχώς...

Οπότε;

Ειλικρινά πονάω που γράφω κάτι τέτοιο για τον Γκαρσία που λάτρεψα, αλλά έτσι είναι....Δυστυχώς....Η αλήθεια πονάει...
Άβαταρ μέλους
teo____

Δημοσίευση από teo____ »

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΚΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΑΡΑΚΗΣ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Γεια σου ρε Pablo αρχοντα!

Τετοια αναποδη αγκωνια είχα να δω απο τοτε που επαιζα double dragon με εικοσαρικα. Κριμα που δεν τον επιασε κιολας το σιμαο να αξιζε η κοκκινη. Ό,τι κι αν λενε δεν με ενδιαφερει, τι εισαι για μενα κανεις δεν ξερει.

..ουπς ξεχαστηκα σόρρυ.. είπαμε οχι στην προσωπολατρεια, ναι στις βουτες-καραγκουνη και ο γκαρσία να παρει μπουλο. Το ζητησε και ο θειος σωκρατης παλιοτερα, αλλωστε...

Υ.Γ ..και για όσους συντονίστικαν τώρα στο σταθμό μας να θυμίσω ότι προεδρος στον ΠΑΟΚ είναι ο Ζαγορακης και όχι ο Ζαγορας. Καλή ακροαση.. :twisted:
Άβαταρ μέλους
aparadektos

Δημοσίευση από aparadektos »

Τίποτα δεν χάσαμε ρε παιδιά! Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε. Το μ΄νο πυο χάσαμε ήταν ένα ματς.

Όταν ο Καρεμπέ έδερνε τον Καφέ και τον Οκκά ο Ολυμπιακός και ο Καρεμπέ τι χάσαν;

Ο Καρεμπέ παρέμεινε άνδρας στα μάτια της Σκλερανίκοβα

Και ο Οκκάς και ο Καφές έγιναν γκόμενες του γαύρου...

Έλεος δηλαδή... "χάσαμε το κύρος μας..."
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??? Θυσιάζετε τα πάντα στο βωμό της "αντικειμενικότητας" ??? Βγάλατε όλη σας την χολή για τον Γκαρσία, και για τον καραγκιοζάκο τον Σιμάο κουβέντα??? Μούγκα??? Αλλά ετσι είναι.... Είμαστε υπεράνω ρε εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες. Είμαστε υπεράνω. Να τον λιθοβολήσουμε έξω από την Τούμπα προτείνω, μπας και παραδειγματιστεί. Χίλιες φορές να ακούω τους δικούς μας τους λαλάκες τους ραδιοφωνατζήδες που κάνουν την τρίχα τριχιά και μιλάνε για εγκλήματα, παρά να ακούω την δήθεν αντικειμενικότητα που διακατέχει κάποιους. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕ. ΔΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φιλε το μόνο καλό είναι αυτό που κρίνεις... Επιτέλους πάρα πολλοί ΠΑΟΚτσήδες, έχουν μάθει να μην ρίχνουν το φταίξιμο σε διαιτησιες και σε μαλακίες αλλά να κοιτάνε να διορθώσουν πρώτα τα δικά μας λάθη... Το πρόβλημα είναι ο υπερβολικός ζήλος που δείχνουμε...
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά ακούω τώρα στον ΕΧΤΡΑ-ΣΠΟΡ:

Μιχ. Λεοντιάδης : Θέλω 3 παίχτες σαν τον Γκαρσία στον ΠΑΟΚ
Κ. Ορφανός : Να φύγει ο Γκαρσία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kass4 την Δευ 11 Μάιος 2009, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”