Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Προσωπικά, πάντως, όταν φταίει το γαϊδούρι, δεν βαράω το σαμάρι....
Ακόμα κι αν γι αυτό και μόνο γι αυτό, πληρώνεται αδρά....
Ακόμα κι αν γι αυτό και μόνο γι αυτό, πληρώνεται αδρά....
Κατηγορηματικός δεν ήταν πάντως ως προς το μπάτζετ.
Πουθενά δεν είπε ότι το μπάτζετ δεν θα πέσει, στις τωρινές δηλώσεις του δεν το είπε καθόλου στις πρώτες του είπε επί λέξει .
Δεν είναι απαραίτητο ότι στο τέλος της ημέρας το μπάτζετ θα μειωθεί.
Οκ είναι μια πολιτική δήλωση που αφήνει αυτόν που τον διαβάζει να πιστέψει ότι υπάρχει ελπίδα να μην μειωθεί το μπάτζετ.
Αλλά είναι δυνατόν ρε συ jibbie,εσύ ειδικά να πιστέψεις και να αγκιστρωθεις από μια τέτοια δήλωση;
Εδώ δεν τα λέγαμε,πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολη οικονομικά και ότι ο χοντρός και το συναφι του μας κατέστρεψαν;
Καταλαβαίνω ότι αναφέρεσαι γενικά και ότι θεωρείς αυτη τη δήλωση εμπαιγμό του κόσμου,εγώ δε το βλέπω έτσι όμως.
Γιατί ότι έγινε σε οικονομικό επίπεδο ήταν αναμενόμενο.
Επίσης υπάρχει ένα σημαντικό που ξεχνάς,υπάρχει και ο Γενάρης,με 2-3 κινήσεις ακριβών παιχτών,εύκολα το μπάτζετ έρχεται στα περσινά επίπεδα.
Φαντάζει απίθανο και πιο πιθανό να πιάσει κάποιος το τζόκερ, για τον Ιβάν μιλάμε όμως.
Αν του επιτρέψει η γνωστοποίηση των στοιχείων για το ffp από την ουεφα,βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι δεν θα τινάξει τη μπάνκα στον αέρα;
Εγώ όχι.
Πάντως να ξέρεις ούτε υπερασπιστής του Κυριάκου είμαι ούτε κανενός,εγώ ΠΑΟΚ είμαι.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως,ότι την σεζόν που έλειψε αυτός από την ομάδα,πέρσι δηλαδή, όλα πήγαν στραβά και ανάποδα,σε όλα τα επίπεδα.
Πουθενά δεν είπε ότι το μπάτζετ δεν θα πέσει, στις τωρινές δηλώσεις του δεν το είπε καθόλου στις πρώτες του είπε επί λέξει .
Δεν είναι απαραίτητο ότι στο τέλος της ημέρας το μπάτζετ θα μειωθεί.
Οκ είναι μια πολιτική δήλωση που αφήνει αυτόν που τον διαβάζει να πιστέψει ότι υπάρχει ελπίδα να μην μειωθεί το μπάτζετ.
Αλλά είναι δυνατόν ρε συ jibbie,εσύ ειδικά να πιστέψεις και να αγκιστρωθεις από μια τέτοια δήλωση;
Εδώ δεν τα λέγαμε,πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολη οικονομικά και ότι ο χοντρός και το συναφι του μας κατέστρεψαν;
Καταλαβαίνω ότι αναφέρεσαι γενικά και ότι θεωρείς αυτη τη δήλωση εμπαιγμό του κόσμου,εγώ δε το βλέπω έτσι όμως.
Γιατί ότι έγινε σε οικονομικό επίπεδο ήταν αναμενόμενο.
Επίσης υπάρχει ένα σημαντικό που ξεχνάς,υπάρχει και ο Γενάρης,με 2-3 κινήσεις ακριβών παιχτών,εύκολα το μπάτζετ έρχεται στα περσινά επίπεδα.
Φαντάζει απίθανο και πιο πιθανό να πιάσει κάποιος το τζόκερ, για τον Ιβάν μιλάμε όμως.
Αν του επιτρέψει η γνωστοποίηση των στοιχείων για το ffp από την ουεφα,βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι δεν θα τινάξει τη μπάνκα στον αέρα;
Εγώ όχι.
Πάντως να ξέρεις ούτε υπερασπιστής του Κυριάκου είμαι ούτε κανενός,εγώ ΠΑΟΚ είμαι.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως,ότι την σεζόν που έλειψε αυτός από την ομάδα,πέρσι δηλαδή, όλα πήγαν στραβά και ανάποδα,σε όλα τα επίπεδα.
δεν μ ενδιαφερει το οικονομικο ρε συ μπανε, επεσε δεν επεσε το μπατζετ, στα παπαρια μου.
ανοιγω παρενθεση. ειπε το εξης
κλεινω παρενθεση.
προφανως και καταλαβαινω οτι το πρωτο κομματι ειναι μια πολιτικη δηλωση, ωστοσο στο δευτερο κομματι θα μπορουσε πολυ απλα να πει οτι δεν καταφεραμε τον στοχο μας, επρεπε να πεσει το μπατζετ. αυτη η δευτερη δηλωση εμενα μου δειχνει μια επαρση, δε θελω να επεκταθω.
ο Κυρ Κυρ δε μ ενοχλει γιατι μου ταξε και δε μου παιρνει χριστουγεννιατικο δωρο, σαν κανενα κακομαθημενο παιδακι. μ ενοχλει γιατι ειναι αναξιοπιστος και συμπεριφερεται στον κοσμο του ΠΑΟΚ με τροπο που δεν αρμοζει στα ιδανικα μας. κι αν αφησουμε το συναισθηματικο στην ακρη, καθαρα επαγγελματικα, δεν εχει καταλαβει το κοινο του, δεν το σεβεται, και αυτο μου ειναι αρκετο για να φιλτραρω τα λεγομενα του. μεχρι εκει, και πολυ ασχοληθηκαμε με την παρτη του
ανοιγω παρενθεση. ειπε το εξης
και ξεκιναει τη συνεντευξη τυπου και λεειΣτόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα.
και τα 2 υπαρχουν ονλαιν, το πρωτο και απομαγνητοφωνημενο, το δευτερο σιγουρα στο βιντεο.σας ειχα πει οτι θα πεσει το μπατζετ
κλεινω παρενθεση.
προφανως και καταλαβαινω οτι το πρωτο κομματι ειναι μια πολιτικη δηλωση, ωστοσο στο δευτερο κομματι θα μπορουσε πολυ απλα να πει οτι δεν καταφεραμε τον στοχο μας, επρεπε να πεσει το μπατζετ. αυτη η δευτερη δηλωση εμενα μου δειχνει μια επαρση, δε θελω να επεκταθω.
ο Κυρ Κυρ δε μ ενοχλει γιατι μου ταξε και δε μου παιρνει χριστουγεννιατικο δωρο, σαν κανενα κακομαθημενο παιδακι. μ ενοχλει γιατι ειναι αναξιοπιστος και συμπεριφερεται στον κοσμο του ΠΑΟΚ με τροπο που δεν αρμοζει στα ιδανικα μας. κι αν αφησουμε το συναισθηματικο στην ακρη, καθαρα επαγγελματικα, δεν εχει καταλαβει το κοινο του, δεν το σεβεται, και αυτο μου ειναι αρκετο για να φιλτραρω τα λεγομενα του. μεχρι εκει, και πολυ ασχοληθηκαμε με την παρτη του

Οκ δεκτό.
Όπως και να έχει,αυτή τη στιγμή που μιλάμε όλα φαντάζουν μαύρα.
Δε θα συνεχιστεί για πολύ αυτό,γιατί παραγινε.
Κάτι θα γίνει προς τη σωστή κατεύθυνση,είμαι σίγουρος.
Όπως και να έχει,αυτή τη στιγμή που μιλάμε όλα φαντάζουν μαύρα.
Δε θα συνεχιστεί για πολύ αυτό,γιατί παραγινε.
Κάτι θα γίνει προς τη σωστή κατεύθυνση,είμαι σίγουρος.
παλι καλα που σαι και συ κατα δω και παιρνουμε λιγη απ την αισιοδοξια σου και μεις ρε μλκ, σ αγαπαω 

Μας γάνιασες και συ. Από τις δέκα η ώρα για ύπνο θα πάμε. Άντε σοβαρέψου λίγο.bersekeros έγραψε:Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος....Η υπομονή εξαντλείται με γεωμετρική πρόοδο πλέον.renegade έγραψε:Όλα καλα?
Πόσο τυχεροί είσαστε
- bersekeros

Φίλε μου χτεσινό είναι το σχόλιο.
Εντάξει, μες τα νεύρα...
Αφού να φανταστείς αυτό για το γάνιασμα...δεν θυμάμαι για ποιόν το
έγραψα

Για τον Αμπέλ μάλλον, I think so...

Βαριέμαι να ψάξω...
Ωραίος πάντως Dimg4!

Καλημέρα, όλα καλά;; Στην συνέντευξη τύπου του Ρέμπε είπες ότι από δω και πέρα δεν θα μένουν αναπάντητες οι προκλήσεις σε βάρος του συλλόγου.. Εχθές υπονοήθηκε ζωντανά την ώρα της μετάδοσης στον αέρα του καναλιού που συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ με πολύ ανοιχτό τρόπο ότι ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού είχε εσκεμμένα μειωμένη απόδοση για να δημιουργούνται εντυπώσεις περί παραρτημάτων και των γνωστών μπαρουφών. Just saying..
Με τον Κουγια φετος θα ασχοληθει κανεις ή θα απαξιωνουμε μεχρι να τη φαμε παλι με ανυπαρκτες πολυιδιοκτησιες?
Περιμενω αυτα που ειπες να γινουν πραξη. Μην με κανεις να πιστεψω οτι την μαγκια μας την βγαζουμε εκει που μας «παιρνει».
Προκλησεις ποικιλοτροπες εναντια στον ΠΑΟΚ ειχαμε χτες. Περιμενουμε απαντησεις.
Προκλησεις ποικιλοτροπες εναντια στον ΠΑΟΚ ειχαμε χτες. Περιμενουμε απαντησεις.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Καλά τα λέμε και προφανώς πρέπει να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν είναι αυτός πλέον ο υπευθυνος επικοινωνίας.
Ας παρει ενα τηλ τοτε τον αρμοδιο να ασχοληθει σοβαρα να τελειωσει τον κουγια γιατι με ινσταγκραμ ποστ δε γ@μησε κανεις.