Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος....Η υπομονή εξαντλείται με γεωμετρική πρόοδο πλέον.renegade έγραψε:Όλα καλα?
Πόσο τυχεροί είσαστε
Kυριάκος Κυριάκος
- bersekeros
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Δεν σε εχω κραξει ποτε, αλλα νομιζω οτι δεδομενα εχουμε την χειροτερη επικοινωνιακη πολιτικη/ομαδα που εχω δει στη ζωη μου, οχι μονο στον αθλητισμο αλλα παντου. Ειναι κατορθωμα για οτιδηποτε γινεται φταιτε δεν φταιτε να τρωτε το κραξιμο επειδη ειστε ανικανοι να περασετε προς τα εξω εστω τα βασικα.
- thanos-xanthi
ποια βασικα icue, εδω πηγε να περασει προς τα εξω μια εικονικη πραγματικοτητα, μια ουτοπια
κατι που ειδε μονο αυτος
οτι δε θα πεσει η ποιοτητα του ροστερ και για πρωταθλητισμο
κατι που ειδε μονο αυτος
οτι δε θα πεσει η ποιοτητα του ροστερ και για πρωταθλητισμο
- Salvador Allende
Ο Κυρ μια χαρά τα είπε για πρωταθλητισμό.
Αν θυμάστε, δεν είπε "πάμε για πρωτάθλημα" αλλά ότι το ρόστερ είναι τέτοιο για να κάνει πρωταθλητισμό.......
Το ρόστερ.... Οι παίκτες μας....
Αν θυμάστε, δεν είπε "πάμε για πρωτάθλημα" αλλά ότι το ρόστερ είναι τέτοιο για να κάνει πρωταθλητισμό.......
Το ρόστερ.... Οι παίκτες μας....
- theodorsalonika
Δεν μιλαω για τους στοχους. Τους στοχους τους βαζεις και ειτε τους πετυχαινεις ειτε οχι. Αν καποιον τον πουν παμε για πρωταθλημα και το δεσει κομπο οτι αν δεν γινει θα φταινε και τα πλακακια στη Τουμπα λες και παιζουμε μονοι μας, ειναι δικο του προβλημα.
Εγω μιλαω για την ανικανοτητα τους να επικοινωνησουν βασικα πραγματα γιατι βαζουν το συναισθημα πανω απο τον επαγγελματισμο και τρεμουν μην ακουστει εστω και ενα αρνητικο για πρωην προπονητες, παικτες ή στελεχη. Και το κενο αυτο αναλαμβανουν να το γεμισουν οι ραπτοπουλοι και οι μπουζοι της πολης. Ακομα και για αυτα που φταινε το να βγεις και να αναλαβεις την ευθυνη θα σε γλυτωσει απο αδικο κραξιμο την επομενη φορα γιατι που δεν θα φταις.
Εγω μιλαω για την ανικανοτητα τους να επικοινωνησουν βασικα πραγματα γιατι βαζουν το συναισθημα πανω απο τον επαγγελματισμο και τρεμουν μην ακουστει εστω και ενα αρνητικο για πρωην προπονητες, παικτες ή στελεχη. Και το κενο αυτο αναλαμβανουν να το γεμισουν οι ραπτοπουλοι και οι μπουζοι της πολης. Ακομα και για αυτα που φταινε το να βγεις και να αναλαβεις την ευθυνη θα σε γλυτωσει απο αδικο κραξιμο την επομενη φορα γιατι που δεν θα φταις.
Ο ΠΑΟΚ που με μικρότερο μπάτζετ θα ήταν το ίδιο ποιοτικός και θα έχει ως στόχο το πρωτάθλημα ( δεν θα αναφέρω την κοροϊδία που είπες για το αν στο τέλος της ημέρας μπορεί να είναι το μπάτζετ το ίδιο) έχει στα τελευταία 7 παιχνίδια μια μόλις νίκη.
Πρέπει να γυρίσουμε πολύ πίσω σε εποχές που νομίζαμε ότι τις έχουμε αφήσει ανεπιστρεπτί για να βρούμε ανάλογο ρεκόρ
Πρέπει να γυρίσουμε πολύ πίσω σε εποχές που νομίζαμε ότι τις έχουμε αφήσει ανεπιστρεπτί για να βρούμε ανάλογο ρεκόρ
Ποια είναι τα τελευταία εφτά ματς και πόσο έφταιγε το ρόστερ που δεν ήρθαν νίκες;
Δηλαδή τι είδους παίκτες θέλαμε για να κερδίσουμε το Βόλο και τον Ατρόμητο;
Μη τα μπλέκουμε μόνο για να δημιουργούμε κλίμα.
Ο βασικός υπεύθυνος που δεν κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού είναι ο μόνος που δεν επηρεάστηκε καθόλου σοβαρά από τη μείωση του μπάτζετ.
Ίσα ίσα τα λεφτά εκεί είναι τρελά.
Μακάρι να έπεφτε κι εκεί ψαλιδι
Δηλαδή τι είδους παίκτες θέλαμε για να κερδίσουμε το Βόλο και τον Ατρόμητο;
Μη τα μπλέκουμε μόνο για να δημιουργούμε κλίμα.
Ο βασικός υπεύθυνος που δεν κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού είναι ο μόνος που δεν επηρεάστηκε καθόλου σοβαρά από τη μείωση του μπάτζετ.
Ίσα ίσα τα λεφτά εκεί είναι τρελά.
Μακάρι να έπεφτε κι εκεί ψαλιδι
Ατρόμητος
Κρασνοντάρ
Βολος
Κράσνονταρ
ΟΦΗ
ΑΕΚ
Ομόνοια
Εγώ δεν είπα αν ευθύνεται το ρόστερ ή όχι. Εγώ ξέρω ότι είμαι από γκέλα σε γκέλα και η εικόνα της ομάδας απέχει κατά πολύ από ομάδα που κυνηγάει πρωτάθλημα.
Αν δεν ευθύνεται η κεφαλή που είναι Θεσσαλονίκη ποιος φταίει?
Τα εκατομμύρια που κάθονταν στον πάγκο ( αναπληρωματικους)και δεν προσφέρουν τα είδε,τα εκατομμύρια που κάθονται στον πάγκο ( προπονητικό τιμ) και δεν προσφέρουν τίποτα δεν τα είδε?
Καλά για τον τομέα του ( επικοινωνία ) δεν θα μιλήσω,εκεί μιλάει η μουγκαμαρα του και ότι με το νουτου νομίζει βρίσκεται στο επικοινωνιακό τμήμα κωπηλασίας της Οξφόρδης
Κρασνοντάρ
Βολος
Κράσνονταρ
ΟΦΗ
ΑΕΚ
Ομόνοια
Εγώ δεν είπα αν ευθύνεται το ρόστερ ή όχι. Εγώ ξέρω ότι είμαι από γκέλα σε γκέλα και η εικόνα της ομάδας απέχει κατά πολύ από ομάδα που κυνηγάει πρωτάθλημα.
Αν δεν ευθύνεται η κεφαλή που είναι Θεσσαλονίκη ποιος φταίει?
Τα εκατομμύρια που κάθονταν στον πάγκο ( αναπληρωματικους)και δεν προσφέρουν τα είδε,τα εκατομμύρια που κάθονται στον πάγκο ( προπονητικό τιμ) και δεν προσφέρουν τίποτα δεν τα είδε?
Καλά για τον τομέα του ( επικοινωνία ) δεν θα μιλήσω,εκεί μιλάει η μουγκαμαρα του και ότι με το νουτου νομίζει βρίσκεται στο επικοινωνιακό τμήμα κωπηλασίας της Οξφόρδης
- PAOK_Antarctica
Καταλαβαίνω τις ενστασεις για την παρατεταμένα πολιτισμένη στάση, αλλά το να βαφτίζουμε ανίκανο άχρηστο ή ότι άλλο υποτίθεται ότι είναι ένας επικεφαλής επικοινωνίας μιας ομάδας που είναι πρώτη σε όλα τα δίκτυα και κρατά μακράν την πιο υγιή στάση από όλους τους άλλους χρόνια τώρα, ε το λες και υπερβολή.
Αυτό το οποίο θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερα είναι η εσωτερική επικοινωνία, κάτι για το οποίο ευθύνεται όλη η διοίκηση γιατί δεν ξέρει τι αποφάσεις θα πάρει και άρα αργεί να τις επικοινωνήσει
Αυτό το οποίο θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερα είναι η εσωτερική επικοινωνία, κάτι για το οποίο ευθύνεται όλη η διοίκηση γιατί δεν ξέρει τι αποφάσεις θα πάρει και άρα αργεί να τις επικοινωνήσει
Σορυ αλλα οταν σε κραζουν οι εχθροι σε κραζουν και οι φιλοι, κατι δεν κανεις καλα στον τομεα της επικοινωνίας. Αντε ας μην πουμε ανικανοι γιατι ειναι βαρυ, αλλα ας συμφωνησουμε οτι δεν ειναι το φορτε τους.
Για να μην ξεχνάμε γιατί νομίζουμε ότι βρισκόμαστε στην προ αποχώρηση Κυριάκου.
Ο Κυριάκος σήμερα είναι β αντιπρόεδρος και ο εκ των εδώ διοικητικών που έχουν λόγο στο αγωνιστικό...δεν είναι ένας απλός υπεύθυνος επικοινωνίας.
Αλλά αν πιστεύετε ότι αν τον χαϊδεύουμε τα αυτιά και λέμε τι τέλειος που είναι ότι θα κάνει καλύτερα την δουλειά του τότε οκ μαζί σας,ας δούμε και αυτόν τον δρόμο
Ο Κυριάκος σήμερα είναι β αντιπρόεδρος και ο εκ των εδώ διοικητικών που έχουν λόγο στο αγωνιστικό...δεν είναι ένας απλός υπεύθυνος επικοινωνίας.
Αλλά αν πιστεύετε ότι αν τον χαϊδεύουμε τα αυτιά και λέμε τι τέλειος που είναι ότι θα κάνει καλύτερα την δουλειά του τότε οκ μαζί σας,ας δούμε και αυτόν τον δρόμο
ο Κυρ Κυρ ειπε δημοσιως ψεμματα σε σημειο εμπαιγμου, κατα τη διαρκεια της συνεντευξης τυπου του Ρεμπε. απο κει και περα, τι να σχολιασει κανεις;