Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από Falegkos »

οντος σαν να εβλεπες αγγλικο ντερμπυ....ετσι μεσημεριάτικα με τον ηλιο πανω...
χεχε
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μηπως θα πρεπε η διοικηση να σκεφτει σοβαρα το ενδεχομενο στα εντος εδρας παιχνιδια να προβαλλονται την ωρα του παιχνιδιου στα ματριξ του σταδιου παιχνιδια της φετινης Μπαρτσελονα, για να φευγουν ολοι ευχαριστημενοι απ το γηπεδο;λεω εγω τωρα..
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Στο 1ο καλή ήταν...στο 2ο ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να βρίζουμε παίκτες και προπονητή (και διοίκηση άμα λάχει...)...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Boreios4 έγραψε:
tsipaoktsi έγραψε:.....ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ , ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ...
Αυτό το Παοκτσακι πολύ το γουστάρω! Αδερφέ ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις, αλλα όταν σε διαβάζω εδώ στο forum, έχω την αίσθηση ότι αναδύεται μέσα από τον υπολογιστή μου ένα άρωμα ΠΑΟΚ! Μια αγνή αληθινή παοκτσίδικη φωνή, που διδάσκει ΠΑΟΚ στα δύσκολα, όταν η πικρα είναι μεγάλη και τα νεύρα τεντωμένα...

Πι Αλφα Όμικρον και Κάπα....
Και εμεις που τον ξερουμε τα ιδια λεμε και νοιωθουμε...ειναι εμπνευση ο ΤΣΙ..τελος..που να τον γνωρισεις κιολας...οχι ομως οταν εχει πιει :)
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

tsipaoktsi έγραψε:Πολύ θα΄θελα να΄ξερα τι θα έγραφαν όλες αυτές οι σελίδες αν έμπαινε η ευκαιρία του Ίβιτς και το ματς τελείωνε 1-0 . Θεός ο Σάντος, πάμε CH.L.,η επιβράβευση των κόπων μιας χρονιάς..
Τι να κάνουμε? Η μπάλλα είναι πουτάνα σαν την ζωή : Πρόστυχη κι απρόβλεπτη.
Μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ , ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ
Αδερφέ μου tsipaoktsi όπως είπε και ο αδερφός απο πάνω χαίρομαι και εγώ πολύ όταν βλέπω post σου..Νοιώθω την αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ
μέσα σε λίγες γραμμές!!
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Εχω τρελαθει τελειως με τα χτεσινά, κ διαβάζοντας την ανακοίνωση του λαγού τρελαίνομαι ακόμα περισσότερο...και θέλω να τα κάνω όλα πουτάνα..

Αλλα ξέχασα..για όλα φταίει ο Γκαρσία..

ΥΓ1:Κάναμε μια ήττα κ βγήκαν οι γνωστοί να κράξουν πάλι τον Σάντος, αυτό περιμένατε όλη τη βδομάδα ε ?

ΥΓ2:παραλίγο να πάθω ασφυξία πριν την είσοδο για τα τουρνικέ στην 4, κάντε κάτι όσο είναι καιρός..!

:?
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

ΠΑΟ: Ανακοίνωση κατά ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Κατανοούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που για εσωτερικούς, προφανώς, λόγους προσπαθεί να προκαλέσει θόρυβο με στόχο να χαϊδέψει και να αποπροσανατολίσει τους φιλάθλους της. Εκείνο ωστόσο που προκαλεί ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση είναι το γεγονός ότι ακολουθεί τη συγκεκριμένη πρακτική μέσω της ανακοίνωσής της, με αφορμή μια περίπτωση κατά την οποία η συμπεριφορά του αθλητή Πάμπλο Γκαρσία είναι τόσο καταφανώς αντιαθλητική ώστε θα περίμενε κανείς η ίδια η ΠΑΕ (που μοναδικός της στόχος είναι, όπως διαφημίζει, να διατηρηθεί το ήθος της και το κεφάλι της ψηλά) να τη στηλιτεύσει δημοσίως.

Σχετικά με τα περί παρασκηνίου, και επειδή οι μνήμες από τη διαιτητική αντιμετώπιση της κάθε ομάδας καθ' όλη την αγωνιστική περίοδο είναι νωπές και οι δημοσιοποιημένες προτάσεις συνεργασίας με γνωστούς παράγοντες πρόσφατες, θυμίζουν έντονα την περίφημη λαϊκή ρήση που αναφέρεται στο σπίτι του κρεμασμένου…

Τέλος, δύσκολα θα φανταζότανε κανείς ότι η οικονομική υγεία θα μπορούσε να αποτελέσει ποτέ αντικείμενο υποτιμητικών σχολίων. Μάλλον τελικά ο ενδεδειγμένος δρόμος είναι η καταφυγή σε λογιστικά τεχνάσματα προκειμένου να εξασφαλίζεται η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα»

Άντε γαμηθείτε ρε μ@λ@κες, του Σιμάο γαμω το σπιτι σας δεν ήταν αντιαθλητική? Τι ήταν? Φιλοαθλητική? μ@λ@κες! Σας χάλασε που αγοράσατε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, έτσι? Τι? Λογιστικά τεχνάσματα? Αν έχετε αποδείξεις ρε μ@λ@κες βγάλτε τες στις φορα. Με υπονοούμενα δημοσιώς είστε κατι λιγότερο από ανύπαρκτοι. Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι δήμιοι της κρεμάλας...Ή μήπως δεν ξέρουμε τίνος συνδεσμίτητς είναι το φαλακρό αρχίδι...? Οχι, γιατί όταν ήταν διαιτητής ο Παμπορίδης, εκείνο το αρχίδι στην τηλεόραση έλεγε για σογια και για μαλακίες! Τώρα δεν άκουσα κάτι για τον λαγοσυνδεσμίτη..ΛΑΜΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙ@Σ

Και κερατάς και δαρμένος...Τώρα ο πολυμετοχικός σου λέει και σκάσε γιατί άμα θέλω δεν παίζεις ούτε ΟΥΕΦΑ.......Ωραίο πρωτάθλημα....
Η ανακοίνωση:
................................................................
‘Σχετικά με τα περί παρασκηνίου, και επειδή οι μνήμες από τη διαιτητική αντιμετώπιση της κάθε ομάδας καθ' όλη την αγωνιστική περίοδο είναι νωπές και οι δημοσιοποιημένες προτάσεις συνεργασίας με γνωστούς παράγοντες πρόσφατες, θυμίζουν έντονα την περίφημη λαϊκή ρήση που αναφέρεται στο σπίτι του κρεμασμένου…
Τέλος, δύσκολα θα φανταζότανε κανείς ότι η οικονομική υγεία θα μπορούσε να αποτελέσει ποτέ αντικείμενο υποτιμητικών σχολίων. Μάλλον τελικά ο ενδεδειγμένος δρόμος είναι η καταφυγή σε λογιστικά τεχνάσματα προκειμένου να εξασφαλίζεται η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
http://www.gazzetta.gr/content/view/33542/2/
teacher

Δημοσίευση από teacher »

O παρατηρητής έβαλε στο κάκο 8,20!!! Σαν να λέει μα πάμε όλοι στον οφθαλμίατρο γιατί μόνο ο επτανήσιος βλέπει καλά. Οι υπόλοιποι έχουμε πρόβλημα. Άκου 8,20!!!
Εκτός των άλλων ο κάκος πουλούσε και υφάκι ατελείωτο στο Μίνο και στους άλλους ρεπόρτερ την ώρα της αποχώρησης.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Βάλτε λοιπόν τα πρωταθλήματα και τα λεφτά του τσου λου στον πάτο σας γιατί εμείς:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ
ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!

:?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Lakistuta έγραψε:
Boreios4 έγραψε:
tsipaoktsi έγραψε:.....ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ , ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ...
Αυτό το Παοκτσακι πολύ το γουστάρω! Αδερφέ ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις, αλλα όταν σε διαβάζω εδώ στο forum, έχω την αίσθηση ότι αναδύεται μέσα από τον υπολογιστή μου ένα άρωμα ΠΑΟΚ! Μια αγνή αληθινή παοκτσίδικη φωνή, που διδάσκει ΠΑΟΚ στα δύσκολα, όταν η πικρα είναι μεγάλη και τα νεύρα τεντωμένα...

Πι Αλφα Όμικρον και Κάπα....
Και εμεις που τον ξερουμε τα ιδια λεμε και νοιωθουμε...ειναι εμπνευση ο ΤΣΙ..τελος..που να τον γνωρισεις κιολας...οχι ομως οταν εχει πιει :)

Μια φορά του ζήτησα ένα διαρκείας για έναν αγώνα φέτος και μου δωσε 2 το ταγάρι.
Του λέω τι να το κάνω το δεύτερο?
Πάρτο και αυτό με λέει ΠΑΟΚ είσαι! :)

:lol: :lol: Μορφή ο τύπος αλλά δεν είναι να είσαι μαζί του πριν απο αγώνα ΠΑΟΚ σε καμιά ταβέρνα.
Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Εγω αναρωτιεμαι γιατι πρεπει να συμβιβαζομαι με ηττα λογω ενος λαθους του διαιτητη με το προσχημα οτι δεν επαιξα καλα...
...ενω ο παναθηναικος παρολο που κ αυτος δεν επαιξε καλα πρεπει να χαιρεται για την νικη λογω ενος λαθους του διαιτητη.

Αλλο το να θεωρεις τον εαυτο σου μαγκα και "εμεις δεν γουσταρουμε ευνοιες" και αλλο να τον θεωρεις μαλακα.

Απο χθες εχω ακουσει τρελα πραγματα. οντως λενε ο κακος επρεπε να αποβαλλει τον σιμαο αλλα μεχρι το 43 τι εκανε ο ΠΑΟΚ;
τι λετε ρε; στο 43 ληγει το παιχνιδι η στο 90;
ναι δεν επαιξα καλα, αλλα παιξε με 50-50 κ ασε με να φτασω με ΔΙΚΑΙΑ διαιτησια στο 90 για να δω τι θα καταφερω.

εχουμε καταντησει να θεωρουμε ευνοια οταν ο ΠΑΟΚ σφυριζεται 50-50 και να μην διαμαρτυρομαστε οταν μας σφαζουν γιατι...μεχρι τοτε δεν παιζαμε καλα!

ο διαιτητης κακος ηρθε για να δωσει στην αγαπημενη του ομαδα το 2ο. αυτο μου αποδεικνυει οταν δεν δινει το φαουλ στον σιμαο πριν τις μπουνιες του γκαρσια.

αυτο μου δειχνει οταν δεν τον αποβαλει ενω πεταει την μπαλα στα πιτσιρικια.

αυτο μου διχνει που δεν απεβαλλε τον καραγκουνη με κοκκινη στην καρατια στον μουσλιμοβιτς.

τωρα περι δικαιας ηττας ειναι να'χαμε να λεγαμε.

Θελουμε να κερδιζουμε παιζοντας σαν την Μπαρτσελονα, την ωρα που οι αλλοι κερδιζουν παιζοντας σαν την Οσασουνα αλλα με τον διαιτητη με το μερος τους.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Γκαρσία είσαι πολύ λίγος για να σκοτώσεις τα όνειρά μας...Άντε σπίτι σου αγορίνα μου...Λυπάμαι που ο οπαδισμός μας κάνει να εθελοτυφλούμε μαζικά. Δυστυχώς όμως, όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες...Αλλά δε φταίει μόνο ο Γκαρσία, τον κάναμε θεό γι' αυτή του ακριβώς τη συμπεριφορά, τι περιμέναμε λοιπόν; Ο θεός έδωσε στο λαό του αυτό για το οποίο λατρεύεται...Ο Γκαρσία χτες ήταν για πέντε κόκκινες, όχι για μία. Και δε με νοιάζει αν έπρεπε να βγει κι ο Σιμάο. Εγώ θέλω να ΜΗ βγει ο δικός μου παίχτης. Να μη με αφήσει ΠΑΛΙ με δέκα σε ντέρμπυ. Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση...Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν Γκαρσία...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

teacher έγραψε:O παρατηρητής έβαλε στο κάκο 8,20!!! Σαν να λέει μα πάμε όλοι στον οφθαλμίατρο γιατί μόνο ο επτανήσιος βλέπει καλά. Οι υπόλοιποι έχουμε πρόβλημα. Άκου 8,20!!!
Εκτός των άλλων ο κάκος πουλούσε και υφάκι ατελείωτο στο Μίνο και στους άλλους ρεπόρτερ την ώρα της αποχώρησης.

Εντελώς τυχαία δεν έπεσα και πολύ έξω στο 3ο σενάριο που γράφτηκε μια εβδομάδα πριν.
Υπενθύμιση 3 το έχω ονομάσει.
Τα πράγματα ήταν μια παραλλαγή του δικού μου σεναρίου.
Εντάξ δεν είμαι και ο Κάλχας.

04 Μάιος 2009

http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=135
Άβαταρ μέλους
katerini4

Δημοσίευση από katerini4 »

3 πραγματα πρεπει να συγκρατησουμε:
1. ο ΠΑΟΚ ηταν πολυ καλος χτες απλα ημασταν ατυχοι
2. ο κακος επρεπε να αποβαλει τον σιμαο. αλλο 10-10 και αλλο 11-10! οποτε μην λεμε οτι δεν αδικηθηκε ο ΠΑΟΚ
3. επιτελους ας σταματησει η γκρινια απο ορισμενους καναπεδακηδες "οπαδους" και δημοσιογραφους που εξυπηρετουν συμφεροντα! δεν αντεχω να ακουω αλλο για αναστασιαδη! ΕΛΕΟΣ! σαντος ζαγορακης οπαδοι ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε

Υ.Γ Τα σκουληκια το σαββατο στην κατερινη με σπασμενα κεφαλια φυγανε! τις μαγκιες στις πολεις απο οπου ηρθανε να το παιξουν ιστορια..
ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ
:? :? :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος katerini4 την Δευ 11 Μάιος 2009, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”