Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Στο Contra είναι το πιό σωστό κείμενο.
Τελικά μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπε, μάλλον για να τονίσει ότι του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα ή για τίποτα.
Σωστό τον βρίσκω.
Στο Σπορ24 για παράδειγμα το δραματοποιούν. Αυτό πρωτοδιάβασα και έκανα το προηγούμενο σχόλιό μου, το οποίο τελικώς αποδεικνύεται ατυχές.
Αυτά παθαίνει όποιος βιαζεται για να κάνει τον ξερόλα.
Και ας τον λένε και Betbond, James Betbond.

Τελικά μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπε, μάλλον για να τονίσει ότι του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα ή για τίποτα.
Σωστό τον βρίσκω.
Στο Σπορ24 για παράδειγμα το δραματοποιούν. Αυτό πρωτοδιάβασα και έκανα το προηγούμενο σχόλιό μου, το οποίο τελικώς αποδεικνύεται ατυχές.
Αυτά παθαίνει όποιος βιαζεται για να κάνει τον ξερόλα.
Και ας τον λένε και Betbond, James Betbond.

- LittleJohn
Σήμερα από τι φαίνεται θα διώξουμε τον σχιζοφρενή εγκληματία Γκαρσία και το άμπαλο καδρόνι Μούσλι. Την γλύτωσε ο Σάντος αλλά όχι για πολύ ακόμα από τι φαίνεται. Αν δεν νικήσουμε τη Λαρισα έρχεται η σειρά του..vanroy έγραψε:Κάνω παράθεση το ποστ σου φίλε Swordfire όχι για να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω. Αυτές οι ψηφοφορίες δεν λένε και πολλά. Αντίθετα η φετινή πορεία τα λέει όλα για την αξία του Σάντος. Άλωστε τα έχουμε πει και θα τα ξαναπούμε μετά τα πλέι οφ. Αν δεν βγούμε τσάμπιονς λιγκ(που θα βγούμε) ξέρεις τι έχει να ακουστεί εναντίον του; Αλλά αυτό δεν με απασχολεί προς το παρόν.Swordfire έγραψε: Στην συγκεκριμενη ψηφοφορια πηραν μερος 4.601 ατομα
1ος με τεραστια διαφορα 30 ποσοστιαίων μοναδων ειναι ο Σαντος ,
που ειναι οι επικρυτες του τωρα???
Που ειναι αυτοι που ελεγαν Σαντος go village ???
Αναλυτικοτερα η βαθμολογια ειναι η εξης:
1. Σάντος 2315 (50,31 %)
2. Μπάγεβιτς 968 (21,06 %)
3. Βαλβέρδε 457 (9,92 %)
4. Τεν Κάτε 428 (9,29 %)
5. Ουζουνίδης 239 (5,19 %)
6. Άλλος 194 (4,21 %)
Αυτος ο προπονητης αξιζει να παρει το πρωτο πρωταθλημα της καριερας του στην Ελλαδα με τον ΠΑΟΚ...
Νομιζω οτι αυτο ειναι ακομα μια αποδειξη για την αξια του σαν προπονητη , Περισυ 9ος φετος 2ος ...οτι και να πω ειναι λιγο ...

Ρε τσομπάνη Σάντος άιντε τον μπούλο σιγά σιγά.
Δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ.
Πότε θα πάρεις ντέρμπι?
Να σου δώσουμε εμείς το χρυσό ντέρμπι της ΙΟΝ.
Υ.Γ Άιντε αγοράκι μου πάνε Πορτογαλία.
Ήρθες στην Μπανανία να κάνεις σεμινάρια προπονητικής και να ανοίξεις και τα μάτια σε πολλούς.
Άιντε εμείς εδώ ήμαστε ξέρω γω ξέρω γω εντάξει τι να μας πουν τα 4-2-3-2-4-2-1-1-1-3
Δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ.
Πότε θα πάρεις ντέρμπι?
Να σου δώσουμε εμείς το χρυσό ντέρμπι της ΙΟΝ.
Υ.Γ Άιντε αγοράκι μου πάνε Πορτογαλία.
Ήρθες στην Μπανανία να κάνεις σεμινάρια προπονητικής και να ανοίξεις και τα μάτια σε πολλούς.
Άιντε εμείς εδώ ήμαστε ξέρω γω ξέρω γω εντάξει τι να μας πουν τα 4-2-3-2-4-2-1-1-1-3
Αντε ρε ορματε μια ολοκληρη χρονια δεν μπορεσατε να τον βρισετε...περιμενατε στην γωνια και ουτε καν αγνοφενοταν........ΟΡΜΑΤΕ ΚΡΑΧΤΕΕΕΕΕΕΣ ΟΡΜΑΤΕΕΕΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
Σαντος θα φας καλα τωρα και συ χαχα

Σαντος θα φας καλα τωρα και συ χαχα
Όλοι στο τελευταίο ματς στην Τούμπα θα φωνάζον ρυθμικά το όνομά του. Με πρώτους απ'όλους αυτούς τους μυστήριους πίσω από τον πάγκο.
Με 10 παίχτες και θα τόπαιρνε πάντως το ματσάκι...
Και μην ακούω ΒΛΑΚΙΕΣ για το 1ο ημίχρονο γιατι τα εξτρέμ μας στείλαν απο 5 σέντρε ο ΚΑΘΕΝΑΣ στο γάμο του καραγκούνη.
Αν αυτές βρίσκαν κεφάλι τώρα τι θα λέγαμε???
Και μην ακούω ΒΛΑΚΙΕΣ για το 1ο ημίχρονο γιατι τα εξτρέμ μας στείλαν απο 5 σέντρε ο ΚΑΘΕΝΑΣ στο γάμο του καραγκούνη.
Αν αυτές βρίσκαν κεφάλι τώρα τι θα λέγαμε???
ε ναι ρε φιλε...με 10 παιχτες και πατουσαμε καλυτερα.......αλλα αφτοι που κραζουν δεν τα ειδαν αυτα..ειδαν οτι ΧΑΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
και πονεσε και φτεει ο σαντος που παιξαμε ισος το καλυτερο ντερμπι φετος και αν ειχαμε 11 (κακο μπινε...) η εστω 10 εμεις και αυτοι (τανας γιε)
τοτε δεν περνουσαν ουτε με τον ΘΕΟ μεσα.
και πονεσε και φτεει ο σαντος που παιξαμε ισος το καλυτερο ντερμπι φετος και αν ειχαμε 11 (κακο μπινε...) η εστω 10 εμεις και αυτοι (τανας γιε)
τοτε δεν περνουσαν ουτε με τον ΘΕΟ μεσα.
- paok nafplio
Ειναι ο καλυτερος προπονητσ που ειχαμε εδω κ πολυ καιρο κ ο ανθρωποσ δεν εχει σχεση με την Ελληνικη μιζερια οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν καν τι γινεται στο γηπεδο τον κατηγορουν επηδη εχουν κομπλεξ.
ΣΑΝΤΟΣ κανε το ΠΑΟΚ παλι μεγαλο κ μην ακουσ κανενα μιζερο κλασικο μα___α Ελληνα αυτοι κ CL να παρεις παλι θα βρουν να που κατι κακο το χουν σαν χομπι..
ΣΑΝΤΟΣ κανε το ΠΑΟΚ παλι μεγαλο κ μην ακουσ κανενα μιζερο κλασικο μα___α Ελληνα αυτοι κ CL να παρεις παλι θα βρουν να που κατι κακο το χουν σαν χομπι..
Και εγω λεω τα μπραβο μου στον Σαντος,ΣΗΜΕΡΑ,μετα απο την ηττα απο το βαζελο με 0-1....καλα το διαχειριστηκε το ματς (οπως λειτουργουσε ολη τη χρονια που μας βρηκε στη 2η θεση)...
Η μονη "ενσταση" που λενε και αλλοι ,οτι δεν εβγαλε τον Κονσεισαο αντι του Βιερινια,πιστευω εχει να κανει με τις πιθανες σεντρες στις οποιες ειναι μανουλα ο Σερτζιο και θα χρειαζοταν στο 2ο ημιχρονο αφου παιζαμε με παικτη λιγοτερο...βαλε και το οτι ειναι πιο εμπειρος απο τον μικρο,πιστευω για αυτο το λογο εκανε την αλλαγη αυτη...
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ γιατι και πως....αυτος ξερει καλυτερα απο ολους τους προπονητες στην κερκιδα..
Μηπως να ανοιξει ο Τεο καμια σχολη στην Τουμπα?ή εστω σεμιναρια...για αυτους που δεν την παλευουν στην κερκιδα
Η μονη "ενσταση" που λενε και αλλοι ,οτι δεν εβγαλε τον Κονσεισαο αντι του Βιερινια,πιστευω εχει να κανει με τις πιθανες σεντρες στις οποιες ειναι μανουλα ο Σερτζιο και θα χρειαζοταν στο 2ο ημιχρονο αφου παιζαμε με παικτη λιγοτερο...βαλε και το οτι ειναι πιο εμπειρος απο τον μικρο,πιστευω για αυτο το λογο εκανε την αλλαγη αυτη...
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ γιατι και πως....αυτος ξερει καλυτερα απο ολους τους προπονητες στην κερκιδα..
Μηπως να ανοιξει ο Τεο καμια σχολη στην Τουμπα?ή εστω σεμιναρια...για αυτους που δεν την παλευουν στην κερκιδα
Και τι να κάνει απο την στιγμή που παίζει πάλι με 10?
Να βάλει δεύτερο επιθετικό?
Για το Χ την πήγαινε την δουλειά και δεν του βγήκε.
Συνεχίζω το κράξιμο.
Τι είναι αυτά ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τον μπούλο κομπλεξικέ Σάντος.
Εσύ ΡΕ δεν έλεγες δεν σχολιάζεις την διαιτησία?
Τι είναι αυτά που είπες στην συνέντευξη τύπου?
Αίσχος!
Που είναι οι αρχές σου ηττοπαθή?
Να βάλει δεύτερο επιθετικό?
Για το Χ την πήγαινε την δουλειά και δεν του βγήκε.
Συνεχίζω το κράξιμο.
Τι είναι αυτά ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τον μπούλο κομπλεξικέ Σάντος.
Εσύ ΡΕ δεν έλεγες δεν σχολιάζεις την διαιτησία?
Τι είναι αυτά που είπες στην συνέντευξη τύπου?
Αίσχος!
Που είναι οι αρχές σου ηττοπαθή?
Μπραβο σε ολους που στην 1η σοβαρη στραβη βγαλατε τα απωθημενα ολης της χρονιας!!!
Μπραβο σε ολους που θελατε να κραξτε τον Σαντος, αλλα βλεπατε να νικαμε και δεν μπορουσατε να τσιριξτε!!!
Αν (που δεν το πιστευω) γινει το κουφο και βγουμε 1οι στα playoffs εσεις θα πανηγυριζετε και θα τον αποθαιωνετε!!!
Πιστευω οτι εχει κανει πολλα, λαθη, εχει πολλα πεισματα, αλλα εκανε μια καταπληκτικη διαχειριση υλικου.
Σαφως εκανε και λαθη χθες, αλλα εδω δεν χωρανε σοβαρες αναλυσεις
Μπραβο σε ολους που θελατε να κραξτε τον Σαντος, αλλα βλεπατε να νικαμε και δεν μπορουσατε να τσιριξτε!!!
Αν (που δεν το πιστευω) γινει το κουφο και βγουμε 1οι στα playoffs εσεις θα πανηγυριζετε και θα τον αποθαιωνετε!!!
Πιστευω οτι εχει κανει πολλα, λαθη, εχει πολλα πεισματα, αλλα εκανε μια καταπληκτικη διαχειριση υλικου.
Σαφως εκανε και λαθη χθες, αλλα εδω δεν χωρανε σοβαρες αναλυσεις