5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Peja 4

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Peja 4 »

arisk έγραψε:Ναί, ο Κάκος είναι αδικαιολόγητος που δεν έδωσε ούτε καν φάουλ στην αντιαθλητική ενέργεια του Σιμάο...
Ναί, έκρινε την έκβαση του παιχνιδιού με την μεροληπτική του απόφαση στη φάση αυτή...
Ναί, έπρεπε να πάρει κατευθείαν κόκκινη ο Σιμάο...
Ναί, έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα ή τουλάχιστον κίτρινη και ο Καραγκούνης που κλώτσησε το Μουσλίμοβιτς στη φασαρία...
Ναι, δεν έδωσε αγκωνιά ο Γκαρσία στον Σιμάο... Μόνο κλωτσιά του έδωσε ο άνθρωπος...

Όμως...

Αποχαιρετίστε τον "λαϊκό ήρωα" Πάμπλο Γκαρσία... Γιατί πιθανότατα δεν θα τον ξαναδείτε στην Τούμπα...

Τον παίκτη που για ακόμα μία φορά έβαλε τον εαυτό του πάνω απο την ομάδα... Που έβαλε το "εγώ" του πάνω απο "εμείς"... Που έκανε άλλη μια ψευτομαγκιά τύπου Ανατολάκη... Αν αυτός που παίρνει 800.000 ευρώ το χρόνο δικαιούται να καταστρέφει επανελλειμένα την ομάδα όποτε του καυλώσει ή όποτε τον προκαλέσει κάποιος και του θίξει τον εγωισμό του, τότε τί να κάνει ο 16άρης στην Θύρα 4 μόλις αδικηθεί η ομάδα του...?? Να μην κάνει ντού...?? Να μην πετάξει κοτρόνια...?? Να μην τα σπάσει όλα...?? Όποιος έχει αρχίδια και γουστάρει να το παίξει αλήτης πάει στη φυσούνα μετά το μάτς ή έξω απο τα αποδυτήρια και σαπίζεται στο ξύλο... Δεν δίνει κλωτσιές και αγκωνιές στα μουλωχτά... Αυτά τα έκανε ο Ανατολάκης και τα λοιπά μπ@στ@ρδ@κι@ των Αθηνών... Δεν τα κάνει ο ηγέτης της ΠΑΟΚΑΡΑΣ...

Αυτά είναι τα πρότυπα που θέλετε να δώσετε στα παιδιά σας ρε...?? Έτσι θέλετε να κάνετε τα μικρά ΠΑΟΚτσάκια ρε...?? Σαν τα μούτρα του Γκαρσία...?? Έτσι είναι οι ΠΑΟΚτζήδες ρε...?? Αυτή είναι η μαγκιά μας..?? Αυτά μας μάθανε οι παλαιότεροι, αυτοί που μας έκαναν ΠΑΟΚτζήδες, αυτοί που μας μύησαν στη μαγεία της Τούμπας...??

Τι να πώ... Κρίμα...

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΡΕ!!
+100000 Φίλε αυτό είναι ακριβός και εγώ γούσταρα Garcia, το λέω και σε πιό παλιά post, το έκανε μια φορά τον κάναμε ήρωα αλλά με το χτεσινό μπορεί να χάσαμε 10εκτ. από το CL θα τα δώσει πίσω ο Pablo???

Κύριοι αυτό ήταν το τελευταιο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κρίμα γιατί θα μπορούσε να προσφέρει πιο πολλά και μείνει αλλά αν είναι στα πιό συμαντικά ματς να τα γαμάει όλα τι να τον κάνω.

Adios Pablo!!!

:D :D
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

κριμα γιατι ο συγκεντρωμενος γκαρσια ειναι το καλυτερο 6αρι του πρωταθληματος, κριμα και για την ομαδα που ο γκαρσια κανει του κεφαλιου του και γενικα παρασυρεται.....

παλια οταν επαιζα μας λεγανε οτι παιζουμε πρωτα με το μυαλο και μετα με το σωμα, τωρα καταλαβα τι ακριβως ενουσαν

ο μεγαλος παικτης απο το καλο παικτη διαφερουν μονο στη διαχειρηση των κρισιμων καταστασεων, των μεγαλων ματς, των τελιών, των παιχνιδιων που συνηθως τα κρινει η στιγμη.....αυτα για το γκαρσια, τον οποιο θεωρω οτι φετος εδωσε αλατοπιπερο στη μιζερη σουπερλιγκα....
αν τον κρατησει η διοικηση ας τον κρατησει αλλα για τους σωστους λογους (ποιοτητα, εμπειρια) και οχι για τους λαθος (βαρυ συμβολαιοα που δεν σπαει, για να τη σπασει στους κατω που βγαζουν χολη απεναντι του)
αν δεν τον κρατησει να παρει παικτη με ολα τα θετικα του γκαρσια πλην του εκνευρισμου του και της ελλειψης αυτοσυγκεντρωσης....

ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Για να γίνει αυτό πρέπει να δώσεις 2-5 εκατομμύρια.Ίσως είναι και αυτός ο λόγος που είναι φθηνοί μερικοί παίκτες,ή δεν έκαναν καριέρα σε μεγάλες ομάδες,ενώ αγωνιστικά μπορούσαν να ανταπεξέλθουν.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Στη φάση που κάνει φάουλ ο Σιμάο και του ρίχνει τις ψιλές ο γκαρσία, ο Κάκος δεν δίνει τίποτα και αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Είναι βέβαιο ότι τη σκαριά του Σιμάο δεν την είδε. Είδα το βίντεο 100 φορές. Ήταν αδύνατον να το δει. Αντίθετα τις ψιλές του γκαρσία τις είδε. Παρόλαυτα αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί (κατα τη γνώμη μου γιατί υποψιάζεται ότι και κάτι άλλο έχει γίνει που το ξέφυγε και προτιμάει να το αφήσει το όλο θέμα να περάσει). Σε αυτή τη φάση ο τιμήκαιδόξας που μας περνάει για ηλίθιους αποφασίζει να κάνει το παιχνίδι κώλο. Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλοι.

Ο εν λόγω "κύριος" στα 18 παιχνίδια που έχει παίξει έχει αποβληθεί 3 φορές!!!!
Θα έπρεπε να είχε αποβληθεί τουλάχιστον άλλη μια.
Έχει ένα ακριβό συμβόλαιο και δεδομένου του ότι δεν είμαστε η τσέλσι και δεν έχουμε την πολυτέλεια των χρημάτων, δεν γίνεται με τέτοιο συμβόλαιο να παίζεις μόνο τα μισά περίπου παιχνίδια του πρωταθλήματος μόνο και μόνο γιατί τρως κόκκινες όλη την ώρα. Την πολυτέλεια να έχουμε έναν παίχτη μόνο και μόνο για να βγάζουν γούστα στην εξέδρα τύπου τιμοδόξες μου σου του δεν έχουμε.

Δεν ξέρω αν θα μείνει ή όχι. Είχα έχω και θα έχω επμιστοσύνη στη διοίκηση και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει. Η ανακοίνωση βγήκε για συγκεκριμένους λόγους και δεν μου λέει τίποτα για το τι θα γίνει με τον τιμοδοξασμένο.
Αυτά.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Οι κωλοτουμπες που κανει ο Λαος του ΠΑΟΚ δεν τις κανει κανενας αλλος λαος. Πρωτοι και στις κωλοτουμπες!

Αφου γυρισε ο κοσμος εναντιον του Γκαρσια, πλεον ειναι θεμα χρονου να γυρισει και εναντιον του Ζαγορακη.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Φιλε μου συγκρινεις ανομια πραγματα.
Οσο ο Ζαγορακης συνεχιζει να πραττει ως πραττει, δεν εχει να φοβηθει τπτ.
Ο Γκαρσια ειναι απλα ενας περαστικος παικτης, ο Ζαγορακης ειναι κεφαλαιο
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

o παμπλο ειναι θεος!αυθεντικοτατος και σιγουρα πιο σωστος απο τα υποκριτακια του βαζελου βλεπα καραγκουνη κτλ..
στη φαση της διεκδικησης λοιπον στην αρχη της φασης κατι που δεν ειδα σε κανενα ριπλει εκτος απο ενα στη τηλεοραση,στην αρχη της φασης ο σιμαο τραβαει τον γκαρσια,στην συνεχεια στη διεκδικηση της μπαλας ο παμπλο παει στη μπαλα πρωτος και βαζοντας το ποδι καθαρα και καθουλου επικυνδινα για τον αντιπαλο,τσιμποντας τη μπαλα με το πελμα στο πλαι,ενω αντιθετα το μπασταρδοπαιδι σιμαο ενω χανει τη μπαλα και με καθαρο τροπο παει με τα σκαρια...και μετα εγινε οτι εγινε που στην ουσια δεν εγινε και τιποτα,αφου δεν κτυπησε καν ο σιμαο που εκανε καιο θεατρο!!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΜΗ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑς ΤΟ ΒΑΡΟς ΤΗς ΑΔΙΚΙΑΣ ΞΕΣΠΑΕΙ!
ΓΙΑΤΙ ΚΟΚΙΚΙΝΗ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ Ο ΣΙΜΑΟ?
ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ....
Η ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!
ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ!
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δεν είναι θέμα κωλοτούμπας αδερφέ. Αν κάποιος κάνει λάθος πρέπει να το λέμε. Αν το λάθος είναι συνεχόμενο τότε ναι τον κράζεις. Προσωπικά είχα πάντα πρόβλημα με τη συμπεριφορά του και με τα συνθήματα υπέρ του.

Ο πρόεδρος θα προστατευθεί από όλους μας. Αν υπάρχουν και 20-30 άτομα που λένε μαλακίες για τον πρόεδρο, ε... τί να κάνουμε. Πάντα θα υπάρχουν. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ας δεχτώ ότι έχεις 100% δίκαιο. Γιατί να ξεσπάσει; 18χρονο που παίζει πρώτη φορά είναι;

Αν βρούμε κάτι καλύτερο, έχει καλώς. Αν όχι, γερό πρόστιμο ή μείωση συμβολαίου αν γίνεται, κομμένα τα "τιμή και δόξα" και τα χειροκροτήματα ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕΣΑ και μετά την προετοιμασία τον ξανακρίνουμε.

Ξέρει κανείς τι προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός για όσους παίρνουν πολλές κόκκινες; Αν δεν υπάρχει, να θεσπιστεί, το έχουμε ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

thrix έγραψε:Δεν είναι θέμα κωλοτούμπας αδερφέ. Αν κάποιος κάνει λάθος πρέπει να το λέμε. Αν το λάθος είναι συνεχόμενο τότε ναι τον κράζεις. Προσωπικά είχα πάντα πρόβλημα με τη συμπεριφορά του και με τα συνθήματα υπέρ του.

Ο πρόεδρος θα προστατευθεί από όλους μας. Αν υπάρχουν και 20-30 άτομα που λένε μαλακίες για τον πρόεδρο, ε... τί να κάνουμε. Πάντα θα υπάρχουν. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα.
Τεσπα δε θελω να κινδυνολογω ,απλα ειμαι φορτωμενος και εγω απο την ηττα και απο αυτα που ακουω απο χτες το βραδυ στα ραδιοφορουμ.

Αν αποφασισει η διοικηση να τον διωξει,εγω θα ικανοποιηθω μονο αν φερει πρωτοκλασατο παικτη, ανταξιο του Γκαρσια.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ξεσπασε αδερφε μου γιατι αδικηθηκε στο πιο κρισιμο ματς,στο οποιο τα εδινε ολα καθαρα, πολεμιστης αληθινος ...τον εχουν μαθει και τον προκαλουνε συνεχεια παικτες διαιτητες,μη τρελαθουμε σ ενα αγωνα κρισιμο με τοσο κοσμο και παθος πρεπει να εισαι γιογκι για να εισαι υπερσυγκρατημενος !!και ο σιμαο ακριβως επειδη του ειχε παρει το σοβρακο ο γκαρσια μεχρι εκεινη τη στιγμη το ριξε στις πουστιες πολυ πριν τη φαση της κοκκινης!μετα χτυπησε και ενα παιδι για της μπαλες!
και τεν κατε τον εβγαλε!!Ο ΚΑΚΟς ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΟΜΩΣ!
και κατ εμε στη φαση συνυπολογιζοντας ολα τα δεδομενα ειναι για κιτρινη γκαρσια και κιτρινη σιμαο!αρα 11 εμεις και 10 ο βαζελος!!
ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
Άβαταρ μέλους
j.t.r

Δημοσίευση από j.t.r »

Αρχικα πιστευα οτι ο Γκαρσια ηταν απλα ενας ευεξαπτος και ιδιαιτερα παθιασμενος ποδοσφαιριστης που τα δινει ολα για την ομαδα μεσα στη γηπεδο.Τωρα που εφτασε αισιως τις 3 κοκκινες (και αλλες τοσες που γλιτωσε γιατι δεν τον πηραν χαμπαρι οι διαιτητες)διαπιστωνω οτι ο τυπος ειναι απλα ανοητος χωρις ιχνος σεβασμου απεναντι στην ομαδα που τον πληρωνει.Δεν δειχνει ποτε μεταμελεια για οσα κανει και φυσικα δεν περναει ποτε απο το μυαλο του να ζητησει εστω μια συγνωμη για; τις παπαριες του. Βρηκε ομως και κανει. Μεριδιο ευθυνης τοσο στην διοικηση που δεν φροντισε νωρις να τον συνετισει με τσουχτερα προστιμα αλλα και στον κοσμο που φροντισε να τον ηρωποιηση δινοντας του το πρασινο φως να συνεχισει την ιδια τακτικη. Η πλακα ειναι οτι παρεσυρε και αλλους μαζι του (κονσεισαο,κοντρερας ,ιβιτς) πρεπει να εχουμε κανει ρεκορ στις κοκκινες ενω γλιτωσαμε και ενα σωρο αλλες. Ευθυνη και στον προπονητη για ολο αυτο το κλιμα απειθαρχιας που φροντισσε ο παμπλο να φερει στην ομαδα. Τα λαθη πληρωνονται και ελπιζω το παθημα να εγινε μαθημα και ο Γκαρσια να γυρισει στο σπιτακι του στη ουρουγουαη η οπου αλλου επιλεξει , αρκει να ειναι μακρια απο τον ΠΑΟΚ.Τελος η προσωπολατρεια , κανενας δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Γειά σου ρε Παμπλίτο ΤΙΤΑΝΑ!
Γειά σου ρε παιχταρά!
Ελπίζω να σε κάνουν ανανέωση γιατί παίχτης σαν και εσένα δεν υπάρχει στην Ελλάδα στην θέση που παίζεις.
Και πολύ λίγα λεφτά παίρνεις Ινδιάνε Ουρουγαενέ για να διδάξεις στο Μογκαντίσου Ελλάντα μπαλίτσα.

Ο κύριος Κόκαλης ζήτησε την απέλαση σου.
Τα κατάφερε.
Τα ραδιόφΟνα απο το μεγάλο χωριό τα ίδια.
Κάποια ΓΙΔΙΑ συνοπαδοί μου επίσης τα ίδια.
Βλέπεις προτιμούν τον Βιτόλο απο εσένα που δεν σκοτώνει και είναι και καθαρός αθλητής :lol: .
Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ Κάκος κατάφερε να βγάλει τα χρωστούμενα απο το ματς εκείνο στο Καραισκάκη.
Πάλι καλά που δεν είχε και το πιστόλι μαζί του να σου φυτέψει και μια σφαίρα.
Έπρεπε να σου δείξει και κόκκινη κάρτα και να σου πάρει και την πράσινη κάρτα. :lol:
Εύχομαι αν φύγεις να πάρουμε τον φονιά Βιτόλο στην θέση σου και να πάρεις μια καλή μεταγγραφή.
Ξέρεις που ε?
Μα φυσικά στον Ολυμπιακό.
Και να κάνεις τα ίδια και χειρότερα πάλι.
Και να βαράς και πρωην παίχτες σου αγκωνιές Diogo style!
Και δώστου να σε βρίζουν τα ΓΙΔΙΑ!
Τότε θα υπάρχουν βίντεο και ΜΜΜαλάκινσης να σε κατακρίνουν?
Τότε θα υπάρχουν διαιτητές να σε πυροβολάνε?
Μην την ψάχνεις Πάμπλο πάνε στο λιμάνι του θείου κάτω και θα δεις πόσο για γέλια είναι όλοι στο πρωτάθλημα της ΠΟΥΤΣΑΣ.
Και ο Κάκος όπου θα σε συναντά δεν θα βλέπει τίποτα.
Άλλαξε και το όνομα αν χρειαστεί.
Κάντο Simao Garsia χτύπα και μια πλαστική βάλε καμιά μάσκα Ζορό.
Πάρε και ντόπα αν χρειαστεί αν και δεν χρειάζεσαι τέτοια...
Και κανείς δεν θα βλέπει.
Έτσι κάνουμε εμείς εδώ στο Μογκαντίσου Ινδιάνε....

Υ.Γ Είμαι σίγουρος το βίντεο δεν διέλαθε της προσοχής τους αυτήν την φορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gash04 την Δευ 11 Μάιος 2009, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

... έγραψε:....

Να πάει να τα κάνει στη ΡΕΑΛ αυτά ο παιχταράς.

Αντε αγόρι μου, γύρνα στο χωριό σου, γιατί 100 φορές να συγχωράω δε μπορώ.

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ 100%
Aδερφέ φταίμε ΚΑΙ εμείς...
Όταν την πρώτη φορά 9 στους 10 πήραμε το μέρος του...
Όταν με την πρώτη ευκαιρία φωνάζουμε το γνωστό σύνθημα για τον Πάμπλο
Είναι σα να τον προτρέπουμε να τα κάνει...
Αυτοί είμαστε, αυτά γουστάρουμε και αυτό δεν αλλάζει...
big_Sam έγραψε:...

ΠΑΜΠΛΟ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟ ΣΕ ΔΕΧΟΜΑΙ
ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ
Έτσι ακριβώς!!! Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν, τρελαμένος σα και μας ναι...

Και όπως είπε και ο Σωτομητσίδης...:
DimisK έγραψε:Σπείραμε ανέμους....θερίζουμε θύελλες...

Και ο νοών νοείτο.....
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

ariskatiforos έγραψε:ξεσπασε αδερφε μου γιατι αδικηθηκε στο πιο κρισιμο ματς,στο οποιο τα εδινε ολα καθαρα, πολεμιστης αληθινος ...τον εχουν μαθει και τον προκαλουνε συνεχεια παικτες διαιτητες,μη τρελαθουμε σ ενα αγωνα κρισιμο με τοσο κοσμο και παθος πρεπει να εισαι γιογκι για να εισαι υπερσυγκρατημενος !!και ο σιμαο ακριβως επειδη του ειχε παρει το σοβρακο ο γκαρσια μεχρι εκεινη τη στιγμη το ριξε στις πουστιες πολυ πριν τη φαση της κοκκινης!μετα χτυπησε και ενα παιδι για της μπαλες!
και τεν κατε τον εβγαλε!!Ο ΚΑΚΟς ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΟΜΩΣ!
και κατ εμε στη φαση συνυπολογιζοντας ολα τα δεδομενα ειναι για κιτρινη γκαρσια και κιτρινη σιμαο!αρα 11 εμεις και 10 ο βαζελος!!
ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
Μόνο με την πρώτη φράση διαφωνώ. Αν ήταν να ξεσπάνε κάθε φορά που αδικούνται, θα τους είχαμε δείρει όλους. Πρέπει να μάθουμε να τα προσπερνάμε αυτά, χωρίς να τα ξεχνάμε φυσικά. Ο ΠΑΟΚ ποτέ δε θα έχει ασυλία από ΜΜΕ και διαιτητές. Ας το καταλάβουν και οι παίχτες μας. ΟΚ άνθρωποι είναι, στον αγώνα υπάρχει ένταση κτλ. . Αυτοί όμως που πληρώνονται, που έχουν εμπειρία θα έπρεπε να μπορούν να είναι πιο συγκρατημένοι από τους οπαδούς.

Ούτε καταδίκη του Γκαρσία ούτε επιδοκιμασία είναι η γνώμη μου. Απλά να συμμορφωθεί γιατί ώρες ώρες αδικεί τον εαυτό του. :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”