Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Όταν έγινε η δήλωση περί χαφ η προοπτική έλευσης του μίσιτς το Γενάρη ήταν κάτι παραπάνω από ορατή.

Τώρα που χάλασε, δεν είναι και τόσο παράλογο να κινηθούμε για χαφ.

Επίσης συγνώμη δηλαδή αλλά αυτή η υπεροψία που βγάζει ο οπαδός του ΠΑΟΚ όταν κρίνει παίκτες και στελέχη είναι προκλητική.

Άλλο πράγμα ακολουθώ μια ομάδα και πιέζω για το καλό της και άλλο το "με το μυαλό μου ξεφτιλιζω και απολύω όποιον δεν επιτυγχάνει το τέλειο".
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Την ίδια στιγμή που εμείς βγάζουμε σαπακια τους εσιτι και ντουγκλας ο γάβρος παίρνει παιχνίδια στο Τσάμπιονς λιγκ με βασικό τον μπουχαλακη. Τον μπουχαλακη ρε μ@κακα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Σαπακια σε καμία περίπτωση δεν είναι. Ουτε οι Εσιτι και Ντουγκλας, ούτε ο Νινουα που δείχνει να έχει στοιχεία.

Το προβλημα είναι οτι δεν εχουν τα χαρακτηριστικά ώστε να παίξουν ως 2ο χαφ στο πλευρό του Σβαμπ όταν λείπει ο Καντουρι.

Με ένα διαφορετικό σχηματισμό ίσως θα μπορούσαν να αναδειχτούν τα θετικά τους στοιχεία και να μασκαρευτουν τα αρνητικά τους.

Επίσης, προφανώς και στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο οι μονάδες και η ατομική ποιότητα δεν παύει όμως να πρόκειται για ένα ομαδικό άθλημα.

Μια καλή και compact ομαδα δημιουργεί υπεραξία ακόμα και σε μέτριους παιχτες, μια κακή ομάδα μπορεί να κάνει παιχταράδες να φαίνονται σαπακια.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Renegade έχεις κάποιο επιχείρημα γιατί ο Μπουχαλάκης είναι χειρότερος από τον Εσίτι και τον Αγκούστο ;
Βασίζεις την άποψή σου σε κάποια στατιστικά του παιχνιδιού ; Στην αποτίμηση της αξίας του καθένα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ; Γενικότερα, κάποιο κριτήριο ;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

τωρα ξερω οτι εχουμε καημο τα χαφ, αλλα θεωρω οτι σε αυτο που προσπαθει να παιξει ο Αμπελ, αλλου ειναι τα προβληματα μας στο επιθετικο κομματι. τα full back μας εχουν average crossing skills, ο σεντερ φορ που εχει το ψηλο παιχνιδι (Colak) δεν εχει προσαρμοστει και αναποφευκτα τα αντιστοιχα plays δεν βγαινουν, και οι περιφερειακοι φορ που πρεπει να κανουν παιχνιδι και να βοηθησουν με deep completions, ειτε ειναι μονοι τους (Ζιφκο), ειτε δεν το χουν (Τζολης, αν και εχει εκτελεστικη δεινοτητα), ειτε δεν χρησιμοποιονται/ειναι εκτος φορμας(;) (Μπισε), ειτε δεν εχουν ενσωματωθει στα plays (Μουργκ). ο Ελ Καψουρι επειδη ειναι υπερπαιχταρος μασκαρευει αυτες τις ανορθογραφιες αναπληρωνοντας την μεχρι τωρα ελλειψη σε χαρακτηριστικα στο ροστερ. θεωρω οτι στο βαθμο που μας επετρεψε το οικονομικο πλανο τα κενα αυτα εχουν καλυφθει και μεσοεπιθετικα θα βγουν με τον καιρο καλυτερα/πιο αποτελεσματικα plays.

για να μην παρεξηγηθω, προφανως και το να χεις ποιοτικα χαφ σου δινει optionality σε οποιονδηποτε σχηματισμο, γι αυτο και ειναι το κατεξοχην staple product στην παγκοσμια ποδοσφαιρικη εφοδιαστικη αλυσιδα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Θα συμφωνήσω... Αλλά όπως έχει ειπωθεί πρέπει να προσαρμόζεται το σύστημα στους παίχτες κι όχι το αντίθετο.
Παράδειγμα αυτό που είπες για τα full back πολύ σωστό.
Αφού βλέπεις ότι και Γιαννούλης και Μάτος έχουν τη διείσδυση και όχι τη σέντρα καντους inverted να συγκλίνουν εσωτερικά με οβερλαπ στο κέντρο.. και να δίνουν πλάτος τα εξτρέμ.. αλλά δεν...

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:Για ομαδα που εχει θεμα με το ffp και γ αυτο εμεινε με 2μιση χαφ, πολυ ευκολα τα πεταμε τα 500αρικα απο δω κι απο κει.
Σχεδιασμος της κακιας ωρας και φετος.
Φυσικα κ χαιρομαι π γυρισε ο αρχηγος, αλλα αυτο δεν αναιρει τον προβληματισμο μου για οσα εγιναν φετος...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει κουράσει αυτό το 2,5 χαφ και μειωτικό ψέμα.
Έχεις 4 χαφ υψηλου επιπέδου και δύο νεαρούς
Το υψηλο επιπεδο πρεπει να αποδεικνυεται εντος των 4 γραμμων. Οχι στα λογια ή στα στατιστικα του μανατζερ.
Εχεις 2 υψηλου επιπεδου. 1 χαφ μονοδιαστατο το οποιο εσυ θεωρεις υψηλου επιπεδου, εγω θεωρω πως τον Εσιτι τον εχει ξεπερασει το συγχρονο ποδοσφαιρο σαν χαρακτηριστικα, και εχει θεση μονο σε μικρομεσαιες ομαδες.
Και τελος τον Αουγκουστο που δεν ξερουμε σε τι επιπεδο θα επανελθει οταν παιξει τελικα, και περσι δεν εδειξε περα απο συγκεκριμενες αναλαμπες κατι ιδιαιτερο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Parole καταλαβαινω αυτο που λες. βεβαια, αφου τον κρατησανε, τους ειπε τι θελει να παιξει, κι εψαξαν τα χαρακτηριστικα που μας λειπουν για να μην αναγκαστει να εγκαταλειψει τις οποιες ιδεες του. τον στηριζουν εμπρακτα θεωρω, κι ας γκρινιαζει ο Αμπελ.

υπαρχει λογος που οι ομαδες δεν επενδυουν σε 3-4-3, κι αυτος ειναι οτι η επενδυση που απαιτειται ειναι μεγαλη σε σχεση με εναλλακτικους σχηματισμους και τροπους παιχνιδιου. ειναι ευκολο να εξηγηθει το γιατι, ειναι θεμα προσφορας και ζητησης σε χαρακτηριστικα παγκοσμιως και οικονομιας κλιμακας στην παραγωγη παικτων.

η απορια η δικη μου λοιπον ειναι πως εμεις σε χρονια εξορθολογισμου αποφασισαμε να στηριξουμε μια επιλογη να παμε σε ροστερ με εξεζητημενα χαρακτηριστικα που πρεπει να τα πληρωσεις ακριβα για να παρεις αυτο που χρειαζεσαι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Και στην τελικη πρεπει να το δουμε και αλλιως. Οταν ξερεις οτι ο προπονητης παιζει το συγκεκριμενο συστημα, τοτε του φερνεις παιχτες που να μπορουν να ανταποκριθουν σ αυτο. Ή ο προπονητης θα πρεπει να προσαρμοστει στα χαρακτηριστικα των παιχτων που εχει.
Δεν γινεται ουτε ο προπονητης να προσαρμοζεται, ουτε ο τ.δ. να προσαρμοζεται και να μην φταιει κανεις.
Με το συστημα π παιζει ο Φερειρα, εχουμε 2μιση χαφ.
Με αλλο συστημα ισως να μιλουσαμε για 5 χαφ.
Αρα ή εχουμε θεμα με τον τ.δ. ή με τον προπονητη.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ή και με τους δύο

:D
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Δημοσίευση από Magdi1976 »

obanebane έγραψε:
jibbie έγραψε:
obanebane έγραψε:
Τι κάνει;
Ο πετρωτος είναι της σχολής Μανώλη Μαυρομάτη,βγάζει έναν οποιοδήποτε τύπο και τον παρουσιάζει κατά το δοκούν.
Ο θρυλικός μανολο,ήξερε αρκετές γλώσσες και αυτό τν έκανε να ξεχωρίζει από τους συναδέλφους του.
Λεγόταν ότι στα Μουντιάλ έπαιρνε έναν οπαδό από την κερκίδα και στους τηλεθεατές τον παρουσίαζε ως κάποιον θρυλικό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή,προφανώς οι τηλεθεατές ήταν απλά ακροατές γιατί δεν έβλεπαν ποτέ τον θρυλικό Καριντσα πχ ,που στην πραγματικότητα ήταν ένας οπαδός της Σελεσαο.
τι μου θυμισες παλι ρε μπανε! ενα κορνερ απο καλη θεση :lol:
Αυτό το γκολ ήταν, πισώπλατη μαχαίρια στο στήθος. :opaokara: :opaokara:
Κι ο διαιτητής λέει να του σηκωθεί!

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

renegade έγραψε:Δηλαδή διεθνής με την εθνική Νιγηρίας δεν είναι υψηλού επιπέδου?
Βραζιλιανος που κλήθηκε στην Ολυμπιακη ομάδα της Βραζιλίας δεν είναι υψηλού επιπέδου?
Συγνώμη αλλά για το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι και παραειναι
Με αυτά που έχουμε δει στο χορτάρι,
ούτε υψηλού επιπέδου είναι...
ούτε σαπάκια είναι.

Είναι μέτριοι για έναν ΠΑΟΚ που θέλει να είναι Πρωταθλητής και να κάνει πορεία στην Ευρώπη.

Τα υπόλοιπα βιογραφικά, είναι για τους μάνατζερ, εγώ είμαι οπαδός και βλέπω τι έκαναν πέρσι και φέτος μέχρι τώρα στο χορτάρι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Oντως επειδη το λεμε συνεχεια και το εχω πει και εγω ειναι αληθεια,απο που προκυπτει οτι ο Μπουχαλακης ειναι χειροτερος του Εσιτι η του Νταγκλας? Επειδη ειναι ελληνας με αντιτουριστικο ονομα και φατσα?
renegade

@ γκοσπι

Είναι νομίζεις τυχαίο ότι ο μόνος που μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο στο σύστημα του άμπελ είναι ο καντούρι?
Αν θες παίκτες που να παίζουν σε αυτόν τον σχηματίζει όπως ο καντουρι θα πληρώσεις και ανάλογα.
Με 3-4-5 κατοστάρικα συμβολαιο δεν θα βρεις ολοκληρωμένο χαφ,τέτοιο που να μην φαίνονται τα όποια κενά του μέσα από τον πολύ απαιτητικό για τα χαφ σχηματισμό.
renegade

bersekeros έγραψε:
renegade έγραψε:Δηλαδή διεθνής με την εθνική Νιγηρίας δεν είναι υψηλού επιπέδου?
Βραζιλιανος που κλήθηκε στην Ολυμπιακη ομάδα της Βραζιλίας δεν είναι υψηλού επιπέδου?
Συγνώμη αλλά για το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι και παραειναι
Με αυτά που έχουμε δει στο χορτάρι,
ούτε υψηλού επιπέδου είναι...
ούτε σαπάκια είναι.

Είναι μέτριοι για έναν ΠΑΟΚ που θέλει να είναι Πρωταθλητής και να κάνει πορεία στην Ευρώπη.

Τα υπόλοιπα βιογραφικά, είναι για τους μάνατζερ, εγώ είμαι οπαδός και βλέπω τι έκαναν πέρσι και φέτος μέχρι τώρα στο χορτάρι.
Το ότι η Γιουβέντους δεν κατάφερε να πάρει ούτε το 50% από τον Ανρί δεν κάνει τον παίκτη μέτριο και λίγο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”