Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Μακαρι και Καγκάβα τώρα..
Που είναι εκείνα τα παιδιά με τις πληροφορίες να μας πουν αν όντως παίζει κάτι;;
Που είναι εκείνα τα παιδιά με τις πληροφορίες να μας πουν αν όντως παίζει κάτι;;
- bersekeros
sourmenetes έγραψε:Αν ρίξετε διπλο μεροκάματο, 12 πέρασε, κάτι θα γίνει...

- Mutasevic
Αιντεεεε νατος ο ...χαφbersekeros έγραψε:Sn0ufel όπως το έκλεισες...,
ξανάνοιξέ το...TΩΡΑ!!!!
- bersekeros
Ισχύει...Sekeris έγραψε:Τον φερειρα τον ρωτησατε αν θα τον βαζει να παιξει![]()
- sourmenetes
- Moderator
Όλα θα πάνε καλά!
Εχει ματς αύριο!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει ματς αύριο!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγνώμη αλλά ο βιερίνια δεν έχει ανάγκη και δεν χρειάζεται να βουλώσει κανένα στομαDamoN έγραψε:Μακάρι να το πάρει εγωιστικά και να κάνει τέλεια χρόνια ,να βουλώσει στόματα....
Καταλαβαίνω πως το εννοείς ...
Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ σήκωσε αήττητο Νταμπλ όντας ο πιο καθοριστικός με γκολάρες Από 40 μετρα μετά έπαθε χιαστό γύρισε πέταξε 2 γκολακια και επειδή τον πήρε η κάτω βόλτα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα άκουσε ότι είναι παλαίμαχος και ότι δεν κάνει από παρά πολλά στόματα... σκέψου να μην βλέπεται ενώ έχει υπογράψει καινούριο συμβόλαιο... αυτό εννοουσα γιατί δεν γουστάρω να απαξιωθεί αυτός ο παίχτης...
Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ σήκωσε αήττητο Νταμπλ όντας ο πιο καθοριστικός με γκολάρες Από 40 μετρα μετά έπαθε χιαστό γύρισε πέταξε 2 γκολακια και επειδή τον πήρε η κάτω βόλτα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα άκουσε ότι είναι παλαίμαχος και ότι δεν κάνει από παρά πολλά στόματα... σκέψου να μην βλέπεται ενώ έχει υπογράψει καινούριο συμβόλαιο... αυτό εννοουσα γιατί δεν γουστάρω να απαξιωθεί αυτός ο παίχτης...
Αυτό το γκολ ήταν, πισώπλατη μαχαίρια στο στήθος.jibbie έγραψε:τι μου θυμισες παλι ρε μπανε! ενα κορνερ απο καλη θεσηobanebane έγραψε:Taseos έγραψε:Παντως μεταξυ μας ο πετρωτος χρεωνεται τα λαθη του γιατι κανει ρεπορταζ.δεν περιμενει τα non paper της παε.εχει τελειωσει και ενα αριστοτελειο.τα καμαρια που παιρνουν ετοιμες ειδησεις απο τα ιεκ ταπερμαν τι εχουν να πουν
Τι κάνει;
Ο πετρωτος είναι της σχολής Μανώλη Μαυρομάτη,βγάζει έναν οποιοδήποτε τύπο και τον παρουσιάζει κατά το δοκούν.
Ο θρυλικός μανολο,ήξερε αρκετές γλώσσες και αυτό τν έκανε να ξεχωρίζει από τους συναδέλφους του.
Λεγόταν ότι στα Μουντιάλ έπαιρνε έναν οπαδό από την κερκίδα και στους τηλεθεατές τον παρουσίαζε ως κάποιον θρυλικό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή,προφανώς οι τηλεθεατές ήταν απλά ακροατές γιατί δεν έβλεπαν ποτέ τον θρυλικό Καριντσα πχ ,που στην πραγματικότητα ήταν ένας οπαδός της Σελεσαο.

Σαν το ανέκδοτο με τον Χότζα που του αδειάζουν το σπίτι και μετά του το γεμίζουν λίγο λίγο και αυτός χαίρεται.
Για ομαδα που εχει θεμα με το ffp και γ αυτο εμεινε με 2μιση χαφ, πολυ ευκολα τα πεταμε τα 500αρικα απο δω κι απο κει.
Σχεδιασμος της κακιας ωρας και φετος.
Φυσικα κ χαιρομαι π γυρισε ο αρχηγος, αλλα αυτο δεν αναιρει τον προβληματισμο μου για οσα εγιναν φετος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σχεδιασμος της κακιας ωρας και φετος.
Φυσικα κ χαιρομαι π γυρισε ο αρχηγος, αλλα αυτο δεν αναιρει τον προβληματισμο μου για οσα εγιναν φετος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk