ronaldo έγραψε:
δεν μου λετε που διαφωνειτε.
επαιξαν καλα ο ιβιτς και ο κονσεισαο?
δεν επιρεασε το ματς η μη αποβολη του σιμαο?
δεν πηγε για αλλο ενα ματς συντηρητικα ο σαντος?εδω εναν επιθετικο ειχε και δεν πιεζε καθολου μπροστα
εγω δεν μπορω να διαφωνησω μαζι σας γιατι δεν ειπατε κατι
να σου πω που συμφωνω μαζι σου
"σορλεν 7
ο παναθηναικος σημερα ηταν τραγικος και νικησε.
βεβαια υπηρξε αλοιωση αποτελεσματος απο τη διαιτησια"
σε αυτα τα τρια συμφωνω, σε ολα τα υπολοιπα (για Σαντος, για τις βαθμολογιες των υπολοιπων και για το οτι δε σταθηκαμε ανταξιοι) διαφωνω πληρως.
Δειξαμε νοοτροπια νικητη σημερα σαν ομαδα, θελαμε τη νικη και τη δικαιουμασταν αν και παιζαμε με 10 για ενα ημιχρονο. Δεν απειληθηκαμε στο 2ο και ειχαμε κλασικες ευκαιριες για γκολ που μονο απο ατυχια δεν ηρθε.
Χαλκιας 6: Φερει ελαχιστη ευθυνη για το γκολ που δεχτηκαμε, κατα τα αλλα καλος.
Κοντρερας 7: Επιβλητικος. Αν δεν εκανε και τη λανθασμενη αποκρουση που οδηγησε στο τετ α τετ των λαγων θα του εδινα μεγαλυτερο βαθμο.
Μαλεζας 5: Δεν κερδισε πολλες μονομαχιες και γενικως τελευταια δεν με πειθει.
Σναουτσνερ 5: Δεν ειχε προβληματα με τους προσωπικους του αντιπαλους, αλλα οταν ηταν να βοηθησει την ομαδα επιθετικα, ηταν αστειος (κυριολεκτικα το λεω, αφου γελασα στο στο σουτ/σεντρα που επιχειρησε και η μπαλα βγηκε πλαγιο αουτ).
Λινο 8: Εσβησε Νινη και ηταν αψογος επιθετικα
Γκαρσια 9: Οσο επαιξε ηταν αρχοντας στο κεντρο. Αδικη η αποβολη του.
Ιβιτς 7: Καταλυτης για την σωστη κυκλοφορια της μπαλας στο 1ο, απλωνε το παιχνιδι μας. Πασες, κοντρολ τελεια ως επι το πλειστον.
Σορλεν 7: Στο 2ο ανεβηκε ψηλα για να βοηθησει τον Μουσλι και ηταν πρωταγωνιστης στο 5λεπτο που τους κλεισαμε στα καρε τους. Ψυχαρα.
Βερον 6: Μετριος.
Βιειρινια 6.5: Ειχε τρομερη ορεξη αλλα δεν του βγηκαν οι φασεις. Καλως αντικατασταθηκε.
Κονσεισαο 4.5: 9/10 σεντρες του κατεληξαν στον γαμο του καραγκιοζη. Μου αρεσε βεβαια το παθος του, αλλα περιμενα περισσοτερα.
Μουσλι 7: Ηρωας. Απασχολησε ολη την αμυνα των λαγων και δεν μας πιεσαν πολυ οταν μειναμε με 10, γιατι φοβοντουσαν να ανεβουν ψηλα. Θα μπορουσε να σκοραρει.
Σαντος 10: Κατεβασε τη σωστη ομαδα, εκανε τις σωστες αλλαγες και γενικως φαινεται οτι προετοιμασε την ομαδα σωστα. Αυτην την περιοδο ειμαστε στην καλυτερη φορμα μας φετος. Ειδα ξανα 4-5 ντεμρπι που ειχαμε στην αρχη της σεζον, εχουμε ανεβει κλαση σαν ομαδα ξεκαθαρα.