Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Dimg4 »

bersekeros έγραψε:Δηλαδή, η Δυναμό Ζάγκρεμπ, οι Γιουγκοσλάβοι...οι παμπόνηροι...

πήραν τον παίκτη δανεικό με ρίσκο και είναι τόσο άπλες, που ρίσκαραν 500 χιλιάδες ευρώ.

Ευχαριστώ, ωραίο το αφήγημα,
αλλά δεν θα πάρω.
Μην παιρνεις ρε φιλε, αυτο ισχυει τι να κανουμε τωρα
kos

Δημοσίευση από kos »

bersekeros έγραψε:Δηλαδή, η Δυναμό Ζάγκρεμπ, οι Γιουγκοσλάβοι...οι παμπόνηροι...

πήραν τον παίκτη δανεικό με ρίσκο και είναι τόσο άπλες, που ρίσκαραν 500 χιλιάδες ευρώ.

Ευχαριστώ, ωραίο το αφήγημα,
αλλά δεν θα πάρω.
Θα επανέλθει πριν λύσουμε το πρόβλημα με το χαφ.
Είναι παραπάνω από βέβαιο.

Οι απαντησεις του Γιώργη τύπου τραβα να τα κάνεις καλύτερα είναι άθλιες.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ksenitemenos4 έγραψε:Bersekeros το ότι ο μισιτς έχει πρόβλημα υγείας είναι το μόνο σίγουρο όπως και το ότι θα χρειαστεί κάποιους μήνες για να παίξει, στην καλύτερη των περιπτώσεων... Οπότε ρίσκο πήρε σίγουρα η ντιναμο.. Δεν καταλαβαίνω τι βρίσκεις ακριβώς '' αφηγημα'', λες δηλαδή ότι θα πληρώσει λιγότερα?
Καταρχάς για την υγεία του Μίσιτς και την πορεία της, επίσημη ενημέρωση ούτε είχαμε, ούτε έχουμε. Όποτε εικασίες είναι ότι θα παίξει ή δεν θα ξαναπαίξει μπάλα.

Τελείως σοβαρά σου απαντάω, ότι επειδή ξέρω δύο άτομα, που είχαν το ίδιο πρόβλημα και φυσικά χαίρουν άκρας υγείας (μόνο ο ένας έκανε και chemo για λίγο), θεωρώ ότι ο παίκτης και καλά θα γίνει και μπάλα θα ξαναπαίξει (σύντομα).

Φυσικά η Δυναμό ούτε 50Κ δεν θα ρίσκαρε, όχι 250Κ ή 500Κ.

Θεωρώ ότι, όχι , η Δυναμό Ζάγκρεμπ δεν πήρε κανένα ρίσκο. Αυτή είναι η άποψή μου. Αυθαίρετη, με βάση προσωπικές εμπειρίες από γνωστά άτομα.

Πιο πολύ μου φέρνει, σε πατάτα δικιά μας η διαχείριση του θέματος, κάτι ενδεχομένως σαν αυτό που υποθέτει και ο seaman πιο πάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τρί 20 Οκτ 2020, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Με κίνδυνο να είμαι οφ τοπικ με τον Αρχηγό έχουμε κανα νέο;

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ το φαντάζομαι κάπως έτσι το σκηνικό.

Ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει με τον Μίσιτς σε ένα ποσό γύρω στα 800 τον χρόνο. Η sporting είχε ρήτρα 2 εκατομμύρια και ο ΠΑΟΚ ήταν έτομος να τα δώσει. Συμβαίνει ότι συμβαίνει με τον Μίσιτς και πλέον υπάρχει αμφιβολία για το πότε θα επιστρέψει ο παίκτης και σε τι κατάσταση και αν θα χρειαστεί να ξαναλείψει κοκ.

Οπότε οι δικοί μας αλλάζουν το τροπάριο. Πάμε στην Sporting και την λέμε πάρε 1 χαρτί τώρα και 1 αργότερα αν και όταν παίξει, ή επειδή είμαστε και στενά λογώ FFP δεν σας δίνουμε τίποτα τώρα και θα σας δώσουμε 2 όταν παίξει. Στραβώνει η Sporting που θέλει να πιέσει την κατάσταση να πάρει τα 2 τα σίγουρα τώρα και λέει ή 2 μπραφ ή δανεικός ο Μίσιτς φέτος και 4 ρήτρα για του χρόνου. Προφανώς και οι δικοί μας δίστασαν να τζογάρουν 2 εκατομμύρια στο ότι ο Μίσιτς θα γυρίσει και θα παίζει όπως πέρσυ. Μπορεί επιπλέον να στράβωσε και τίποτα και με το συμβόλαιο του Μίσιτς, όπου φαίνεται να του είχαμε τάξει 800, αλλά μετά από όσα έγιναν μπορεί να του είπαμε δεν ξέρουμε σε τι φάση θα επανέλθεις πάρε 500 με μπόνους κτλ.

Ο Μίσιτς μπορεί να εξέλαβε όλον αυτόν τον δισταγμό ως άδειασμα, ότι αντί να τον στηρίζουμε κάνουμε πίσω παρ' ότι είχαμε δώσει τα χέρια και εκμεταλλευόμαστε οικονομικά το όλο ζόρι που περνάει και σου λέει εδώ δεν κάθομαι, φεύγω. Έβαλε τον μάνατζερ να του βρει καμιά προσφορά, θα βρέθηκε καμιά άκρη με ομάδα από την πατρίδα του, η Sporting θα τον δώσει δανεικό και θα του βάλει μια ρήτρα διπλάσια από τη δική μας και τέλος.

Καταλαβαίνω τον καημό του παίκτη, καταλαβαίνω τη θέση της sporting, αλλά εν προκειμένω ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα. Αν οι δικοί μας πίστεψαν ότι δεν πρέπει να δεσμεύσουν 2.8 εκατομμύρια από το φετινό μπάτζετ για έναν παίκτη που μπορεί να μη προσφέρει τίποτα φέτος, εγώ είμαι 100% μαζί τους σε αυτό.

Το γιατί δεν έφεραν άλλον όμως δεν το καταλαβαίνω και δεν τους το συγχωρώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Τρί 20 Οκτ 2020, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

jibbie έγραψε:παντως ο Γιωργος απαντησε σε εναν φιλαθλο στο ινσταγκραμ για τον Μισιτς και στην σχετικη εντονη ομολογουμενως κριτικη, "πηγαινε εσυ να την κανεις καλυτερα τη δουλεια".

:mrgreen: :nairepaok:
Λιγα τα λογια σου για τον Γιωργο... [FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτα που λες gika δεν τεθηκαν ποτε.Απο τη πρωτη στγμη για ανανεωση δανεισμου μιλουσαμε.Οκ ουτε ο παικτης ειναι χαζος ουτε η σπορτινγκ να πιστευει οτι μπορει να πουλησει αμεσα παικτη που διαγνωσθηκε με αυτο το προβλημα η ο Μισιτς να ζηταει απο τη φετινη χρονια συμβολαιο 800.000.Παντως επειδη ορθως κραζουμε καποιοι το χειρισμο της παε θα πρεπει να πουμε οτι ο χειρισμος της Σπορτινγκ ειναι ακομα πιο τραγικος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 20 Οκτ 2020, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Gika συμφωνώ μαζί σου.

Ας δίναν αυτά τα χρήματα για ένα άλλο χαφ. Ας έφερναν τον Μενσά.

Όχι να νομίζουμε ότι ο Μίσιτς είναι και παίκτης μας, μέχρι να τον δηλώσει η Σπόρτιγκ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Jos, το θέμα για την αγορά του Μίσιτς είχε ανοίξει πριν την διάγνωση και υπήρχε προφορική συμφωνία με τον Μίσιτς για συμβόλαιο 800K και είμασταν έτοιμοι να δώσουμε τα δύο της ρήτρας. Για ποιον λόγο να στον αφήσει η Sporting τρίτη χρονιά δανεικό και να επωμιστεί όλο το ρίσκο του να μη παίξει ο παίκτης και να της μείνει αμανάτι από του χρόνου; Εμένα μου ακούγεται λογικό ότι σε περίπτωση νέου δανεισμού, η ρήτρα θα ήταν αρκετά μεγαλύτερη. Κι αν ο παίκτης έπαιζε μέτρια όλη τη χρονιά θα ρίχνανε τις απαιτήσεις τους. Αν έμπαινε υγιής και έβγαζε ματια γιατί να τον σκοτώσουν 2 χαρτιά; 2 χαρτιά ρήτρα μπήκε όταν ήταν στα αζήτητα και ήρθε σε μας ως 5ο χαφ. Όχι τώρα που τον θέλαμε για key player κι αν ήταν υγιής χωρούσε και στην Sporting.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οταν προκυπτει τετοιο προβλημα οι συμφωνιες πανε περιπατο.Η Πορτο δεν ηθελε να βαλει ρητρα στον Βιερινια και τον πουλησε 300.000 λογω μιας ρηξης χιαστου,οχι λογω του προβληματος του Μισιτς.Ευχαριστω επρεπε να πει σε προταση νεου δανεισμου και απλα να ευχεται ο παικτης να επανελθει πληρως.Εγω τεινω να πιστεψω αυτο που εγραψε ο seaman και γραφτηκε αρκετα οταν ο παικτης δηλωθηκε απο τη σπορτινγκ.Μαλλον θελαμε να γλυτωσουμε το συμβολαιο μεχρι την επανοδο του παικτη.Ασχολιαστο για μενα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως μετα την εξελιξη στην υποθεση Μισιτς και τολμω να πω τις καλες, οπως εγω βλεπω τον τελευταιο καιρο, εμφανισεις του Εσιτι, η αναγκη πλεον ειναι για αποκτηση 8-10ριου και οχι 6-8ριου.Οταν λειπει ο Ελ Καντουρι το προβλημα ειναι ο Σβαμπ που δεν μπορει να δωσει οσα δινει ο Μαροκινος,οχι ο Εσιτι.Καπως ετσι μια χαρα ακουγεται ο Καγκαβα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πάντως στα χαφ ειμαστε με τον Καντουρι που είναι παιχτουρα αλλά στην καλύτερη να παίξει τα μισά παιχνίδια και τον Σβαμπ που είναι καλός αλλά δεν είναι και ο Μοντριτς.

Και μετά ένας ο Εσιτι που μπορεί να βοηθήσει μόνο υπό προϋποθέσεις, δεύτερος ο Νινουα, Γεωργιανός 21 χρονών που βγήκε πρώτη φορά τώρα από την χώρα του, τριτος ο Douglas που προέρχεται από τραυματισμό και είναι χωρίς προετοιμασία και τέλος τον Τσιγγαρα (που δεν ανανεώνει κιόλας).

Χμμ κάτι δεν έγινε καλά εδώ. Δηλαδή είδαν αυτές τις λύσεις και είπανε μια χαρά είμαστε δεν χρειάζονται άλλοι; Να γράψω τι είχε ο Λουτσεσκου στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018-2019; Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Κανιας, Σαχοφ, Καντουρι, Μίσιτς και η ομάδα πλήρωνε στο μπάτζετ και τον τραυματία Βερνμπλουμ.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Ρεμπε κόντεψε να ρίξει την Βόλφσμπουργκ και έριξε την Χάντερσφιλντ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Dimg4 έγραψε:Πραγματικα ειναι τοσο απλο και τζαμπα καθεστε και αναλυετε. Ο ανθρωπος ειχε μια σοβαροτατη ασθενεια και ως εταιρια ο ΠΑΟΚ τον στηριξε αλλα αποφασισε να μην επενδυσει πανω του γιατι δεν ξερεις πως θα επανελθει μετα απο τετοια ασθενεια. Λογικοτατο και τιμιοτατη σταση.
Μακαρι να γινει 100% και να βγαζει ματια αλλα καλως η κακως αποφασισαμε να μην το "ρισκαρουμε"
Οκ δεκτό,το κενό του όμως δεν καλύφθηκε.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

gika πως το βλέπεις θα έρθει ο Βιερίνια? Βλέπω υπάρχει τεράστια πίεση από τα ΑΡΔ. Λες να το παρουσιάσουν μετά τα ΑΡΔ ως και καλά ''απαράδεχτη'' στάση της ΠΑΕ απέναντι σε Βιερινια και Μισιτς αν δεν έρθει κτλ ?
Υπάρχει μία τεράστια τάση για γκρίνια βλέπω πουλάει πολύ. Εγώ φοβάμαι και την ισοπαλία με την ομόνοια. η ομονοια παίζει άμυνα γρανίτη προσοχή είναι ύπουλο ματς, χρειάστηκε δώρο πέναλτι ο γαύρος για να ανοίξει το παιχνίδι. ;)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ λεω να κρατήσετε λίγο μικρό καλάθι και να σταματήσετε να σκίζετε τις σάρκες του ΠΑΟΚ.

Δεν έχει μόνο ο ΠΑΟΚ ιδιοτελή συμφέροντα, κυρίως και ΠΑΝΤΑ πρώτα οι παίκτες και οι μάνατζερ τους προβάλλουν απαιτήσεις.

Ο ΠΑΟΚ διαχρονικά αλλά και ΕΙΔΙΚΑ επί Σαββίδη σχεδόν ποτέ δεν αδίκησε κανέναν. Όλοι πληρώνονταν υπέρογκα και ΜΠΡΟΣΤΑ. Ξαφνικά σε λίγους μήνες ενώ έχει γαμηθεί ο πλανήτης βαφτίσαμε αλήτη τον ΠΑΟΚ και το Σαββίδη, χωρίς να έχουμε ΚΑΜΙΑ πληροφόρηση για το τι άραγε ζητούσε και απαιτούσε ο παίκτης.

Εγώ έχω μια πληροφόρηση, μπορεί να είναι και λανθασμένη, αλλά εφόσον δε μπορώ να τη διασταυρώσω δεν θα γράψω πράγματα που μπορεί να φανούν κακοπροαίρετα. Όπως κάνω πάντα τόσα χρόνια, δε μπαίνω εδώ να το παίξω ειδημονας χωρίς να μπορώ να αποδείξω.

Εσείς που είστε τόσο σίγουροι οτι ο ΠΑΟΚ είναι μ@λ@κ@ς και άθλιος, κάντε καμια έρευνα δεν κάνει κακό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”