Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Η επιστροφη του βιερινια ειναι καθρεφτακια για τους ιθαγενεις,ετσι προσπαθει να καλυψει τα λαθη της η παε.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Θυμαμαι ν συλλογίζομαι κ να μη το πιστεύω ότι μας έκατσε τέτοιο ατόφιο χρυσάφι κ σε τέτοια ηλικία κ από τέτοια σχολή ποδοσφαιρική με τόσο αδιανόητα χαμηλή ρήτρα για την αξία του ...
Δε το πίστευα καθώς γνωρίζω τη μεταφυσική κατάρα που σέρνουμε διαχρονικά σα σύλλογος ...έτριβα τα χέρια μ που πετύχαμε τέτοια αξία σε αδράνεια κ την ενεργοποιήσαμε κόλλησε με το περιβάλλον ...μιλάμε για πραγματική παικταρα π σπανιότατης ποιότητας ...
Τελικά βρέθηκε ο τρόπος ν χαθεί κ τον απολαύσαμε ελάχιστα
Τι να πεις για τη κατάρα μας πέντε χιαστοι ένας αχίλλειος κ ένας καρκίνος ,ειδικά αυτός ...
Να είναι καλά η παικταρα ν επιστρέψει δυνατός ..
Κρίμα μαμω τη τύχη μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Τρί 20 Οκτ 2020, 08:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Η επιστροφή Βιειρινια θα δώσει στην ομάδα αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται για να κερδίζει τα ματς.

Έστω και στο και πέντε το μαζεύουμε το πράγμα, που βέβαια θα μένει ένα ΑΝ επάνω από την ομάδα για το ότι θα μπορούσε να μπει ΤσΛ και να τελειώνουμε μια και καλή με το οικονομικό.

Όσο για το χαφ που μας λείπει αυτό είναι το 6αρι για 5 χρόνια ο Μιχαηλίδης. Όπως είδα λίγο στο ματς report που ανέβασε ο Jibbie, κρίμα να χάνουμε τη μεταβίβασή του μονοπατα μόνο προς το Γιαννούλη. Δε μοίρασε πουθενα αλλού. Βιδωσε τον στο 6αρι μπροστά από τα στόπερ να τελειώνουμε. Βάλτου από μπροστά Σβαμπ Καντουρι κι έχεις ένα κέντρο 3αδα με όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει. Παίρνεις μέτρα στο γήπεδο και δεύτερη πίεση πίσω από τα χαφ.

Πραγματικά το ρόστερ είναι ταμάμ για 4-3-3, ειδικά με επιστροφή Βιειρινια ντουέτο αριστερά με Γιαννούλη άλλη ομάδα θα είναι. Χάνουμε πάρα πολλά που δε χρησιμοποιείται κι ο Ζιφκοβιτς στον ασβέστη από δεξια.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Obdulio έγραψε:Κακώς χάθηκε ο Μίσιτς, δύο φορές κακώς αν γίνει η ανοησία να επιστρέψει ο κύριος Βιεϊρίνια.
Για μένα, καλώς η παε δεν πήρε το ρίσκο να κρατήσει έναν παίχτη με σοβαροτατο θέμα υγείας και εξαιρετικά αμφίβολο ποδοσφαιρικό παρόν και μέλλον.

Και κακώς επιστρέφει ο Βιειρινια.Ποδοσφαιρικα ΠΛΕΟΝ δεν έχει τίποτα σημαντικό να προσφέρει.Αν τον θέλουν για τα αποδυτήρια ας πάρουν έναν ειδικό ψυχολόγο,με κόστος στα πλαίσια του εξορθολογισμου του μπατζετ λογω φφπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris την Τρί 20 Οκτ 2020, 08:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Φίλε γκοσπι σόρρυ αλλά μεγάλη μπαρουφα λες μόνο για να χειροτερέψει το κλίμα μπορούμε να λέμε κάτι τετοιο
Και γτ αυτο?
Εγω ξερω πως αν εγω ημουν διοικηση και τα ειχα κανει σκατα στις μεταγραφες θα εφερνα πισω τον αγαπημενο της εξεδρας για να φανει οτι και καλα εκανα υπερβαση και ικανοποιησα τα θελω των οπαδων.
Εγω δεν βρισκω θεση στο ροστερ για τον Βιειρινια, εκτος αν πιστευεις οτι θα παιζει αριστερο μπακ χαφ στα 35 του και θα καλυπτει ολη την πλευρα.
Ασε που αν οντως για εκει προορίζεται τοτε ακυρωνεται και το αφηγημα περι Περειρα που το. στηριζουμε και τον πιστευουμε.
Δεν θα δει ενδεκαδα ο πιτσιρικας ουτε για πλακα και τζαμπα τα 700χιλιαρικα. Ας κρατουσαμε Τσαουση μ αυτα τα δεδομενα ..
Τεσπα αυτη ειναι η αποψη μου

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace.79.gr έγραψε:Η επιστροφη του βιερινια ειναι καθρεφτακια για τους ιθαγενεις,ετσι προσπαθει να καλυψει τα λαθη της η παε.
Ε βέβαια...

Δε θα βρίσκαμε νέο παραμύθι;;

Τι σου είναι ρε παιδί μου αυτή η παε;;

Πως μπαλωνει τα λάθη έτσι για πλάκα;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ η επιστροφη Βιειρινια δειχνει να γινεται μονο και μονο για να καλυφθουν ολα τα λαθη που εγιναν...
Νιωθω λιγο σαν ιθαγενης που του δινουν καθρεφτακια...
Αλλα εγω ειμαι και γνωστος μιζερος απαισιοδοξος και πολεμιος του Ιβαν, οποτε δεν μετραει ιδιαιτερα το τι νιωθω εγω...

Νοιώθεις ότι να ναι ρε φίλε...

Τι σχέση έχει ο βιειρινια και πως δηλαδή συγχέεται η μία υπόθεση με την άλλη;;

Ημαρτον δηλαδή!

Και γω λέω ότι η πανέξυπνη παε φέρνει τον Αντελινο για να φάει τον φερευρα!

Παιδιά κουλαρετε λίγο γιατί θα το χάσουμε εντελώς!

Φέρνεις έναν παίκτη που για τα 500 που θα πάρει είναι πολύτιμος!!

Τι σχέση έχει με το Μισιτς;;

Ο μισιτς να παρακαλάμε να είναι καλά στην υγεία του αρχικά και όλα τ άλλα έπονται.

Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ποιος σχεδιασμός και προγραμματισμός; Βλέποντας κ κάνοντας ήταν η προσέγγιση με base case της χρονιάς τους ομίλους Europa. Για μένα το θέμα είναι ο προπονητής ο οποίος δεν μπορεί να στύψει το ρόστερ κ να φτιάξει ένα σύνολο καλύτερο του αθροίσματος των μονάδων του.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο να ήθελε ο Μίσιτς να πάει σπίτι του?
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Δηλαση τι θα προσφερει ο 40÷2 στην ομαδα?στα 35 υου χωρις προετοιμασια?μηπως κλικες και ιντριγκα για να φαγωθει ο προπονητης?γιατι για κατι αλλο δεν ειναι ικανος πλεον.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ουτε ο gospi εχει αδικο ουτε οσοι υποστηριζουν την αντιθετη αποψη,ειδικα οταν προκειται για τον Βιερινια.
Δεν ξερω μου μεταδωσατε την απαισιοδοξια σας,σημερα.
Κακα τα ψεματα,η κατασταση ηταν λιγο οτι ναναι φετος.
Ευτυχως που περασαμε στο Γιουροπα,ευτυχως.
Και ετσι ομως ,εμεις πρεπει να στηριξουμε,οτι εγινε εγινε.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ace.79.gr έγραψε:Δηλαση τι θα προσφερει ο 40÷2 στην ομαδα?στα 35 υου χωρις προετοιμασια?μηπως κλικες και ιντριγκα για να φαγωθει ο προπονητης?γιατι για κατι αλλο δεν ειναι ικανος πλεον.
[youtube]GqxteWWYIvc[/youtube]

Ανετα στα 35 και στα 36
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Ο παίκτης ηθελε να επιστρέψει στην πατριδα του.ετσι και αλλιως αν το δεις κυνικα ποτε δεν θα επιστρέψει στα δικα του στανταρ.η ομάδα με τον γερμανο δειχνει να μην λειτουργει συναισθηματικα και για μενα καλα κανει.μακαρι βασικα να ναι καλα ο γιοσιπαρος και ας μην ξανακλωτσησει μπαλα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ η επιστροφη Βιειρινια δειχνει να γινεται μονο και μονο για να καλυφθουν ολα τα λαθη που εγιναν...
Νιωθω λιγο σαν ιθαγενης που του δινουν καθρεφτακια...
Αλλα εγω ειμαι και γνωστος μιζερος απαισιοδοξος και πολεμιος του Ιβαν, οποτε δεν μετραει ιδιαιτερα το τι νιωθω εγω...

Νοιώθεις ότι να ναι ρε φίλε...

Τι σχέση έχει ο βιειρινια και πως δηλαδή συγχέεται η μία υπόθεση με την άλλη;;

Ημαρτον δηλαδή!

Και γω λέω ότι η πανέξυπνη παε φέρνει τον Αντελινο για να φάει τον φερευρα!

Παιδιά κουλαρετε λίγο γιατί θα το χάσουμε εντελώς!

Φέρνεις έναν παίκτη που για τα 500 που θα πάρει είναι πολύτιμος!!

Τι σχέση έχει με το Μισιτς;;

Ο μισιτς να παρακαλάμε να είναι καλά στην υγεία του αρχικά και όλα τ άλλα έπονται.

Στο ουσιαστικό κομματι απανταω σε επομενο ποστ.
Οσον αφορα στο αν νιωθω ο,τι να ναι, καλως ή κακως η ΠΑΕ μου εδωσε το φικαιωμα να νιωθω οτι να ναι και οτι θελω γιατι ΚΑΙ φετος τα εκανε μανταρα οργανωτικα μεταγραφικα σχεδιαστικα και διοικητικα...

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εγω θα το ξαναγραψω, απλα για να δειξω οτι δεν ειναι ολα μαυρα.

Οι παικτες, το ροστερ δηλαδη ειναι παρα πολυ καλα. Πολυ ποιοτητα και ποσοτητα στην επιθεση, το ιδιο στην αμυνα.
Με ενα κενο ουσιαστικα στην επαξια αντικατασταση Ελ Καντουρι/Σβαμπ.

Κενο που μπορει να καλυφθει σε 1,5 μηνα απο τωρα, αν οι Νινουα και Αουγκοστο δειξουν οτι δεν μπορουν να το κολυψουν.

Ολη αυτη η γκρινια και απαισιοδοξια ερχεται για μενα ξεκαθαρα απο το γεγονος οτι αυτο το καλο κατα τα αλλα ροστερ, δεν εχει καποιον στον παγκο να το διαχειριστει οπως του αξιζει.

Απο την αλλη πλευρα, δεν γινεται να μην δωσεις χρονο σε μια ομαδα που στηθηκε με επιλογες απο τεχνικο δειευθυντη και προπονητη και εκανε αρκετες αλλαγες μεσα σε ενα καλοκαιρι.

Για να καταληξω. Πρεπει αναγκαστικα αυτες τις αποφασεις που πηρε η διοικηση το καλοκαιρι να τις στηριξει και να δωσει χρονο στην ομαδα και ενα boostαρισμα τον Γεναρη, που ειναι κοντα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”