Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dimitris88

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από dimitris88 »

jibbie έγραψε:στους ελευθερους υπαρχει και ο Remi Walter, παικτης που σιγουρα μπορει να προσφερει και λογικα με συμβολαιο που μπορουμε να διαθεσουμε.
να φανταστώ ότι τον προτείνεις επειδή είναι αριστεροπόδαρος και χρειαζόμαστε ένα ακόμα τέτοιο στο κέντρο για να κάνει καρέ μαζί με του Σβαμπ, Αουγκούστο, Νινούα....πάντως η περσινή του χρονιά δεν είναι ενθαρρυντική, αναπληρωματικός στη Μαλάτιασπορτ με λίγες συμμετοχές και λίγο χρόνο
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

jibbie έγραψε:στους ελευθερους υπαρχει και ο Remi Walter, παικτης που σιγουρα μπορει να προσφερει και λογικα με συμβολαιο που μπορουμε να διαθεσουμε.
Γάλλος; μακρυά!!!!
Max

Δημοσίευση από Max »

Διαβάζοντας τις τελευταίες αναρτήσεις φίλων και ομολογώντας τον συνετό τους λόγο θα ήθελα να μεταφέρω και γω το δικό μου σκεπτικό, πάντα μέσω υποθέσεων...
Έχω την εντύπωση ότι όταν και κάθισαν να μιλήσουν, φέτος, με τον προπονητή, έχοντας στο μυαλό τους το κόστος της απομάκρυνσης του, του βάλανε κάποιους όρους. Να στηρίξει κάποια από τα παιδιά αναδεικνύοντας τα και από την άλλη να κρατήσει στον αφρό κάποιους άλλους για ενδεχόμενη πώληση και όχι τον αφανισμό τους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Μιχαηλίδης πρέπει να παίζει. Και στην θέση των στόπερ για να κρατήσει την ταυτότητα του. Εξού και ο λόγος μην δοκιμάζοντας τον σαν 6-8 Άρι. Ο Ιγκανσον μέχρι πριν από λίγο καιρό διαπραγματεύονταν την μεταγραφή του. Άρα δεν μπορεί να μένει στον πάγκο. Ο Βαρέλα με νέο συμβόλαιο πρέπει να παίζει. Ο Κρέσπο έχει θέση. Συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε δύο στόπερ. Δυστυχώς στο σημερινό ποδόσφαιρο η μπίζνα ως εταιρεία είναι κάτι περισσότερο από το χθες που ο μέγιστος σκοπός ήταν η νίκη στο παιχνίδι. Τώρα όλα αυτά δηλαδή η νίκη με την επένδυση, την ρεκλαμα του ποδοσφαιριστή, την προοπτική εσόδων μπερδεύονται. Το πρώτο, η νίκη μπορεί να υποτιμηθεί....
Ναι, ίσως να πίστευαν ότι από τον Γενάρη να επέστρεφε ο Μισιτσ. Υπάρχει η επιστροφή του Αουγκούστο όπου κι αυτός πρέπει να παίξει γιατί έχει κόστος. Ακόμη και ο Εσιτι θα παίζει. Πώς θα πωληθεί αν πωληθεί. Ή θα μείνει ο παίκτης μονίμως εκτός όταν στοίχησε 3 μύρια;!! Ο νινουα και ο Περέιρα αποκτήθηκαν ως επένδυση. Τι θα γίνει; Κανείς δεν γνωρίζει. Άρα μην τις εξισώνουμε με τον σχεδιασμό άμεσης κάλυψης του ρόστερ. Είναι ξεχωριστό κομμάτι, είναι συμπληρωματικό.
Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για το πόσο ικανός είναι ο προπονητής αν κρατήσουμε ως δεδομένα κάποια από αυτά αν όχι όλα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν φωνάζω αν μου κάνει ή δεν μου κάνει.
Δεν αποφεύγω να κάνω και την μερική αποτίμηση για την διοίκηση. Ναι, από την εικόνα που έχω ακόμη κι αν θεωρήσω ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν ακόμη κι άλλα τόσα δεν μένει στο απυρόβλητο. Φυσικά και έχουν ευθύνη εκ του αποτελέσματος δηλαδή τις ελλείψεις και αστοχίες τους. Αλλά κομψά. Δεν σιχτιριαζουμε, δεν ισοπεδώνουμε, δεν μηδενίζουμε.
Να υποστηρίξουμε την ομάδα. Ξέρουν και βλέπουν. Και θέλουν να κερδιζουν. Και επιχειρηματικά και αγωνιστικα. Τέλος πρέπει να έχουμε κάτι βασικό στο μυαλό μας. Η μεταγραφή μπορεί να αποδωσει μπορεί και όχι. Το πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει πολλά αλλά δεν μας έχει κάνει σοφότερους. Βριζαμε τον καρπουζα, τον Δώνη, τον άλλον δεν θυμάμαι τον χοντρό, μετά τον Λουτσεσκου τον άσχετο. Όταν τον στηρίζαμε πυροβολουσαμε την επιλογή του τον καντουρι. Ο Μισιτσ εκτός. Ο τωρινός είπε, ο καντουρι είναι ο καλύτερος που έχει προπονήσει, και μεις τον χλευασαμε. Τώρα κλαίμε που λείπει ο καντουρι. Κι άλλα πολλά.... Υπομονή, αλλά όλα αυτά έχουν αξία για τους φίλους που σκέφτονται και κρίνουν σε ένα υποφερτό διάστημα και όχι βιαστικά.
Συγνώμη για την πολυλογια.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Μεγάλο ξενέρωμα με τον Μίσιτς. Ήττα αγωνιστική, επικοινωνιακή, ψυχολογική και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, πάντως ΉΤΤΑ!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Napoli4 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Βρε Napoli αν κερδιζα χθες, θα μιλούσε κανείς για μισιτς;
Αυτό λέω, τα επικοινωνιακά είναι για χαφτες που περιμένουν νίκες στα πρωτοσέλιδα.
Δε χρειάζεται να σε απασχολεί αυτό.
Το ζήτημα είναι να δώσει λύσεις ο ντουγκλας που υγιής θα είχε προτεραιότητα από τον μισιτς με το δύσκολο πρόβλημα του ανθρώπου
Και σου ξαναλέω, δεν μιλάω ούτε για πρωτοσέλιδα, ούτε για νίκες.
Εγώ βλέπω ένα μοτίβο επικοινωνίας της ομάδας με τον κόσμο που με χαλάει πάρα πολύ.

Έχουν κάνει τον προπονητή σάκο του μποξ να τρώει όλο το κράξιμο, και αντί να βγούνε να τον στηρίξουν όπως ο Ζαγορ με Σάντος, σφυρίζουν αδιάφορα.
Λένε πως είναι διαδικαστικό το θέμα του Μίσιτς και ο παίκτης κλείνει στην Ντιναμο.
Αφήνουν το θέμα του Μάτος τόσο καιρό να παίζει δεξιά-αριστερά και μετά ο παίκτης επιστρέφει χωρίς καμία εξήγηση.
Βγάζουν προς τα έξω πως θα πάρουμε χαφ, κάνουμε προσέγγιση στον Μαουρίσιο που αποχαιρετήσαμε, και μετά λένε έχουμε πληρότητα.

Το όλο κλίμα στα πέριξ της ομάδας είναι τοξικό, και όποιος νομίζει πως αυτό δεν την επηρεάζει εθελοτυφλεί.

Την χρονιά του νταμπλ, ΌΛΟΣ ο κόσμος ήταν ενωμένος, διψασμένος και κοντά στην ομάδα. Είμασταν όλοι με το μαχαίρι στα δόντια.

Και αυτό γιατί κατάφερε ένας Λουτσέσκου να καλύψει την επικοινωνιακή ανυπαρξία και να μας συσπειρώσει.
Καταλαβες λοιπόν γιατί μιλάω εγώ συνέχεια για προπονητή "Pater Familia" και ότι είναι ο μόνος τρόπος να καλύπτονται οι π@παριες και οι αδυναμίες της διοικησης?

Με μαθητευομενους χωρίς προσωπικότητα δεν πας πουθενά, όσο λειτουργεί έτσι η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ολοι λεμε Μακαρι να ειχαμε εναν δευτερο Ζιβκοβιτς μπροστα και ενω υπαρχει ενας τετοιος στην ελευθερη αγορα ο Χαλίλοβιτς εμεις πετάμε αετό και προσπαθούμε να πειστούμε μεταξυ μας οτι ειμαστε πλήρεις....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eχω πραγματικα αρρωστησει απο χτες,τοσο λογω της απωλειας ενος εξαιρετικου παικτη,μιας απο τις πιο εξαιρετικης vfm περιπτωσεις που ειδαμε στην ομαδα τα τελευταια χρονια,την γκαντεμια μου μεσα,οσο και απο τους χειρισμους που οδηγησαν τοσο στην απωλεια του παικτη οσο και στη μη αντικατασταση του.Πραγματικα η χειροτερη ειδηση του καλοκαιριου.Το μονο που μπορω να κανω ειναι να ευχηθω στο παλικαρι να ειναι υγιης ,να τον δουμε συντομα στα γηπεδα και να λαμψει.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Το τρανσφερμαρκτ έχει τον Μίσιτς στο ρόστερ της Ντυνάμο και γράφει πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, με ρήτρα αγοράς από τους Κροάτες. Το συμβόλαιο του με την Σπορτινγκ λήγει το καλοκαίρι του 2023. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι ότι δεν καταφέρνει η ομάδα να βρει άξιους αντικαταστάτες για αυτούς που φεύγουν. Αυτό το θέμα υπήρχε και όταν έλεγε ο Ιβάν για απεριόριστο μπάτζετ, όχι τώρα που έκλεισε η κάνουλα!
Παρατηρώ και πως έχει χαθεί η έννοια οικογένειας που υπήρχε στην ομάδα και φεύγουν πολύ εύκολα ποδοσφαιριστες, που εμείς θεωρούσαμε ότι έχουν κάποιο δέσιμο με την ομάδα. Μέχρι στιγμής ο προγραμματισμός δεν με πείθει, για να μην πω με αγχώνει, μακάρι να αλλάξει το κλίμα.
Ερώτηση, μόλις λήξει κάθε ματς του ΠΑΟΚ τώρα τελευταία, μόνο εγώ νιώθω πικρή γεύση και δεν θέλω να μιλήσω σε άνθρωπο; Είμαι τρελός ή είναι και άλλοι σαν εμένα ρε παιδια;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Επαξια νομιζω το φετινο καλοκαιρι ανακηρυσσεται το καλοκαιρι του χειροτερου μεταγραφικου σχεδιασμου και της χειροτερης διοικητικης λειτουργιας...
Σε χρονια ffp, στενοτητας και εξορθολογισμου δαπανηθηκαν 7 εκατομμύρια για μεταγραφες και καταφεραμε για ακομη μια χρονια να μην εχουμε παιχτη να ξεκουραζει τον Γιαννουλη και 3ο ποιοτικο χαφ στο ροστερ...
Βεβαια εχουμε 4 δεξια μπακ 4 τερματοφυλακες και 6 σεντερ μπακ γιατι κολλησαμε στο 3-4-3...
Παει και ο Μισιτς λοιπον...
Καλα να ναι το παλικαρι και να επανέλθει γρηγορα κι ας μην παιζει για μας. Το παν ειναι να επανελθει γιατι αυτο π περασε ηταν τρομερο...
Στα καθ ημας το προβλημα ειναι πως ο Μισιτς χρησιμοποιηθηκε επικοινωνιακα για να δικαιολογηθει η μη αποκτηση χαφ κλπ
Και τωρα ξαφνικα αποδειχθηκε οτι οχι μονο δεν ειχαμε προσυμφωνια, αλλα μαλλον ειχαμε απομακρυνθει απο το σεναριο απόκτησης του εδω και κανα μηνα, αλλα προς τα εξω διαρρεαμε πως δεν χρειαζομαστε αλλον χαφ γιατι εχουμε, και υπολογιζουμε και τον Μισιτς...
Ή μας δουλευουν ή εχουν χασει την μπαλα και δεν ξερουν πως να μαζεψουν την κατασταση.
Αληθεια περα απο τον Ρεμπε ποιος αλλος ασχολειται με τον μεταγραφικο σχεδιασμο? Ποιος αλλος ασχολειται με την διαρθρωση του ροστερ? Ποιος αλλος ασχολειται με την αξιολογηση του ροστερ?
Να ξερουμε ρε παιδι μου απο ποιον αλλον να εχουμε απαιτησεις...
Γιατι αν ασχολειται μονο ο Ρεμπε παρεα με την Γκοντσαρεβα που απλα διαβαζει νουμερα, τοτε βγαζει νοημα ολο αυτο που ζουμε..
Ενας ανθρωπος που ηρθε χθες να προσπαθει να οργανωσει και να τρεξει ομαδα με τοσες απαιτησεις και τοσες ιδιαιτεροτητες...
Κι αν αυριο φυγει ο Ρεμπε ποιος θα τα τρεξει ολα αυτα? Ο επομενος?
τι να πω...
Δεν νιωθω αισιοδοξος διοικητικα και οργανωτικα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Νομιζω πως το αργοτερο αυριο θα ανακοινωθει η μεγαλη επιστροφη (ενω εγω ο αδαης ακομα περιμενω να μαθω γιατι εφυγε ο Ιβιτς). Ποσα ακομα να σκεπασει αυτο το ερημο το χαλί...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

dimitris88 έγραψε:
να φανταστώ ότι τον προτείνεις επειδή είναι αριστεροπόδαρος και χρειαζόμαστε ένα ακόμα τέτοιο στο κέντρο για να κάνει καρέ μαζί με του Σβαμπ, Αουγκούστο, Νινούα....πάντως η περσινή του χρονιά δεν είναι ενθαρρυντική, αναπληρωματικός στη Μαλάτιασπορτ με λίγες συμμετοχές και λίγο χρόνο
ειδα τα γκολ και τις ασιστ στο τρανσφερμαρκτ φιλε! και τα βιντεακια!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξυ η επιστροφη Βιειρινια δειχνει να γινεται μονο και μονο για να καλυφθουν ολα τα λαθη που εγιναν...
Νιωθω λιγο σαν ιθαγενης που του δινουν καθρεφτακια...
Αλλα εγω ειμαι και γνωστος μιζερος απαισιοδοξος και πολεμιος του Ιβαν, οποτε δεν μετραει ιδιαιτερα το τι νιωθω εγω...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Κακώς χάθηκε ο Μίσιτς, δύο φορές κακώς αν γίνει η ανοησία να επιστρέψει ο κύριος Βιεϊρίνια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φίλε γκοσπι σόρρυ αλλά μεγάλη μπαρουφα λες μόνο για να χειροτερέψει το κλίμα μπορούμε να λέμε κάτι τετοιο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να κλεισω και τις αναφορες μου στην υποθεση Μισιτς,ο ΠΑΟΚ ειχε μια πολυ απλη δουλεια να κανει.Ο ΠΑΟΚ ηξερε απο τη πρωτη στιγμη τα ιατρικα δεδομενα της υποθεσης,εδω διαγνωστηκε,εδω χειρουργηθηκε,εδω καθοριστηκε η θεραπεια.Με βαση αυτα επρεπε να παρει μια απλη αποφαση,ειτε να πιστεψει στις πιθανοτητες επανοδου και να μπει σε διαδικασια διαπραγματευσης με τη Σπορτινγκ ΜΕ ΟΡΙΟ μια ημερομηνια που θα του εδινε τη δυνατοτητα να κινηθει για αλλο παικτη αν δεν τα βρισκαμε,ειτε απο την αρχη να αποφασισει πως πρεπει να στραφει αλλου.Ο ΠΑΟΚ δεν εκανε ουτε το ενα,ουτε το αλλο,εχω την εντυπωση πως εξανλτησε τις προσπαθειες του στο να μειωσει οσο το δυνατον το κοστος της υποθεσης,σε βαθμο που πιστεψε πως μεχρι το Γεναρη δεν θα εμφανιζοταν το παραμικρο ενδιαφερον και θα ειχαμε το πληρη ελεγχο της υποθεσης,ελα ομως που απεναντι ειχες συνομιλητες πολυ πιο εμπειρους απο εμας,οποτε το τελικο αποτελεσμα ηταν απλα μηδεν εις το πηλικον...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”