Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:Joshua και λοιποί, είστε λάθος όλοι όσοι μιλάτε για λάθος του ΠΑΟΚ στην περίπτωση Μίσιτς.
Όλα αυτά που γράφτηκαν απο ολους σας,δεν δικαιολογούνται ούτε στο ελάχιστο σε σχέση με την επικοινωνία της ομάδας για τον παιχτη αλλά και την αντιμετώπιση του,από αυτήν.
Πως κρίνουμε ελαφρά την καρδία,χωρίς να ξέρουμε τι έχει συζητηθεί;
Όσο για Νινουα,δε γίνεται να μου το λες εμένα αυτό,όταν έχω γράψει επανειλημμένως,ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος του καλοκαιριού.
Αρα που καταληγουμε ρε μπανε? Τι ελεγα εγω απο τον Ιουνιο? Ελεγα πως πρεπει να παρεις γενναια αποφαση.Ειτε να στηριξεις τον παικτη και να τον αποκτησεις ειτε να τον αντικαταστησεις με καποιον ισαξιο.Εμεις δεν καναμε ουτε το ενα ουτε το αλλο αρα πως λες οτι δεν ειναι λαθος η παε?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ναπολιτανε,οκ να δεχτώ αυτά που έγραψαν οι δημοσιογράφοι (αν και δεν τα ακούσαμε από επίσημα χείλη, άλλα ακούσαμε) ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε κτλ.
Υπήρχε κάποιο συμβόλαιο που θα μας εξασφάλιζε την μη ανησυχία.
Όταν δεν υπάρχει κάτι επίσημα, τίποτα δεν εξασφαλίζει κανέναν.
Γιατί να φταίει η δική μας πλευρά και όχι οι άλλες;
Ο Άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος,ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ από τώρα για τον εκ νέου δανεισμό του από τον Γενάρη.
Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καταρχάς πιστεύω ότι ο λόγος που δεν πήραμε χαφ ήταν ο μισιτς και η προσδοκία μας ότι θα γυρίσει υγιής.
Αν η συγκεκριμένη μεταγραφή θα γινόταν σήμερα και γινόταν πριν από τρεις βδομάδες σίγουρα θα ερχότανε κάποιο χαφ.
Από κει και πέρα από τη στιγμή που δεν πήραμε το ρίσκο είτε της ανανέωσης του δανεισμού είτε της αγοράς, πάντα υπήρχε το ενδεχόμενο ο παίκτης να καταλήξει κάπου αλλού.
Προσωπικά δεν βλέπω κάποια επικοινωνιακή ήττα αλλά μία σφαλιάρα στο αγωνιστικό. Βάζουμε αυτογκόλ και αδικούμε τους εαυτούς μας, με αποτέλεσμα να μπούμε σε έναν πολύ δύσκολο μήνα αγωνιστικά στηριζόμενοι στον εσιτι και στον σβαμπ.

Υγ Δεν θεωρώ τον οίνου αποτρεπτικό λόγο που δεν ήρθε κάποιος άλλος μέσος
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Συμφωνω με Μπανε οτι το θεμα Μισιτς ειναι διαφορετικο και ιδιαιτερο. Αλλα φετος εχει χαθει λιγο η μπαλα. Φευγει ο ενας, αλλα τελικα παιζει να μην φυγει (Βιειρινια), ο αλλος δεν παιζει στο πιο σημαντικο ματς της χρονιας αλλα τελικα γυρναει πισω (Ματος), αλλος μενει εκτος ομαδας και παει Πορτογαλια χωρις να ξερουμε γιατι (Ζαμπα). Ο Μπισε ηταν εκτος ομαδας, ηταν ετοιμος να παει Αραβια, τωρα ξαφνικα γυρισε. Για τον Μαουρισιο ντραπηκε ο Ιβαν να τον δει να πηγαινει στον ΟΑΕΔ στην Τουμπα και του εκανε προταση αλλα πηγε βαζελο. Εμενα δεν με ενδιαφερει το επικοινωνιακο, αληθεια. Απλα δεν μου βγαζει σοβαρη οργανωση αυτο το πραγμα. Πολυ χυμα καταστασεις. Επισης οι παιχτες που τους ειχες κρυο ζεστη για το αν τους ηθελες στην ομαδα, ποσο ψημενοι να ειναι;
Άβαταρ μέλους
obanebane

joshua έγραψε:
obanebane έγραψε:Joshua και λοιποί, είστε λάθος όλοι όσοι μιλάτε για λάθος του ΠΑΟΚ στην περίπτωση Μίσιτς.
Όλα αυτά που γράφτηκαν απο ολους σας,δεν δικαιολογούνται ούτε στο ελάχιστο σε σχέση με την επικοινωνία της ομάδας για τον παιχτη αλλά και την αντιμετώπιση του,από αυτήν.
Πως κρίνουμε ελαφρά την καρδία,χωρίς να ξέρουμε τι έχει συζητηθεί;
Όσο για Νινουα,δε γίνεται να μου το λες εμένα αυτό,όταν έχω γράψει επανειλημμένως,ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος του καλοκαιριού.
Αρα που καταληγουμε ρε μπανε? Τι ελεγα εγω απο τον Ιουνιο? Ελεγα πως πρεπει να παρεις γενναια αποφαση.Ειτε να στηριξεις τον παικτη και να τον αποκτησεις ειτε να τον αντικαταστησεις με καποιον ισαξιο.Εμεις δεν καναμε ουτε το ενα ουτε το αλλο αρα πως λες οτι δεν ειναι λαθος η παε?

Δεν πάνε τα πράγματα πάντα όπως θέλεις, ότι δεν έκατσε του Μισιτς,δε σημαίνει ότι δεν τον θέλαμε.
Επίσης ξανά γράφω,ο παίχτης αν ερχόταν θα ηταν τον Γενάρη,προφανώς θα φέρουν άλλον τότε.
Οκ μιλάμε για τον καλύτερο της περσινής περιόδου, ίσως ομως να μην έκαναν πίσω οι άλλες πλευρές και να εγκαταλείψαμε την υπόθεση.
Αν συνέβη αυτό,δεν ήταν σωστό,5 μύρια για παίχτη που δεν ξέρουμε πως θα ανταποκριθεί;
Όταν σου λέει τον θέλουμε δανεικό τον Γενάρη, σου εξασφαλίζει ότι θα έρθει παίχτης,ας ερθει ο Γενάρης με το καλό και μετά κρίνουμε.
Πολλα μπορούμε να γράψουμε παιδιά,δεν έχει σημασία όμως.
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις Τζος.
Αλλά εδώ μιλάμε γράφτηκαν τέρατα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Όσο ξενερωμενος φάνηκε ο Ματος στα δύο ματς.
Αν είναι επαγγελματίες μπαίνουν κ παίζουν.
Κι ο μπισε προσπάθησε χθες έστω κ στο λίγο.
Έκανε ότι του ζητήθηκε κ παραλίγο να σκοράρει κιολας
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πιστευω να βγαλει λαγό ο Ρεμπε στα χαφ.
Τι καλά θα ητανε να ερχοταν Ολιβειρα ανταλλαγμα, Βιειρινια μπακ με αλλαγη συστηματος και εξτρεμ Αντριγια, Μουργκ. Απο Δεκεμβρη αυτα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Γιατί να την πληρώνει συνεχώς ο κακομοίρης ο Γεωργιανός δεν καταλαβαίνω. Είπε κανένας ότι τον έφεραν στον ΠΑΟΚ για να πάρει την Ομάδα στην πλάτη του? Μας κατέστρεψε το κόστος αγοράς του και τα 200Κ του συμβολαίου του?
Εδώ ο ίδιος ο προπονητής δήλωσε ότι η Διοίκηση του επέβαλε να πάρει ρίσκα και είναι υποχρεωμένος να το κάνει.
Υπάρχουν σοβαρές πένες που γράφουνε ότι παίζουμε με 3 CB γιατί πρέπει να φτιαχτεί η αξία του Μιχαηλίδη.
Φως φανάρι είναι ότι προσπαθούμε να τη βγάλουμε οικονομικά με προγραμματισμό να έχουμε έσοδα από πωλήσεις.
Πόσα στελέχη της πρώτης Ομάδας νομίζουμε ότι μπορεί να αναδειχτούν από τις ακαδημίες? Δε θες και βατές οικονομικά περιπτώσεις από έξω, στυλ Νινούα και Περέιρα? Για άλλη δουλειά ήρθαν αυτά τα παιδιά και εμείς περιμένουμε να μας πάρουν τα παιχνίδια.
Παίζαμε εκατομμύρια χωρίς Βιερίνια και Μάτος, καθώς δεν μπορούσαν να λύσουν τα όποια προβλήματα τους στο σωστό χρόνο. Και τελικά αυτά λύνονται στο δι ευχών, έχοντας κάνει βέβαια το μεταγραφικό σχεδιασμό σαλάτα και επιφέροντας εξόφθαλμες δομικές ανισορροπίες στο ρόστερ.
Τυχαία είναι η θλάση του Ομάρ? ή νομίζουμε ότι ο Γιαννούλης θα αντέξει να παίζει για πολύ ακόμα στα κόκκινα ελλείψει σοβαρής κάλυψης?
Άβαταρ μέλους
obanebane

ron-swanson έγραψε:Συμφωνω με Μπανε οτι το θεμα Μισιτς ειναι διαφορετικο και ιδιαιτερο. Αλλα φετος εχει χαθει λιγο η μπαλα. Φευγει ο ενας, αλλα τελικα παιζει να μην φυγει (Βιειρινια), ο αλλος δεν παιζει στο πιο σημαντικο ματς της χρονιας αλλα τελικα γυρναει πισω (Ματος), αλλος μενει εκτος ομαδας και παει Πορτογαλια χωρις να ξερουμε γιατι (Ζαμπα). Ο Μπισε ηταν εκτος ομαδας, ηταν ετοιμος να παει Αραβια, τωρα ξαφνικα γυρισε. Για τον Μαουρισιο ντραπηκε ο Ιβαν να τον δει να πηγαινει στον ΟΑΕΔ στην Τουμπα και του εκανε προταση αλλα πηγε βαζελο. Εμενα δεν με ενδιαφερει το επικοινωνιακο, αληθεια. Απλα δεν μου βγαζει σοβαρη οργανωση αυτο το πραγμα. Πολυ χυμα καταστασεις. Επισης οι παιχτες που τους ειχες κρυο ζεστη για το αν τους ηθελες στην ομαδα, ποσο ψημενοι να ειναι;
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο,ποιος μπορεί να πει το αντίθετο, ούτε ένας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

jibbie έγραψε:τι μου θυμησες τωρα ρε μπανε..μπαστα.. :D

Καύλα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ας είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι. Και μένα κάποια πράγματα δεν μ' αρέσουν αλλά δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα.

Μεταγραφικά θα μπορουσαμε να πηγαίναμε καλύτερα. Η θέση στο κέντρο δεν καλύφθηκε, αλλά υπάρχει χρόνος ακόμη. Πιστεύω ότι κάτι θα γίνει έστω και την τελευταία στιγμή. Θα γυρίσει μάλλον και ο Αντελίνο.

Αν γίνουν έστω κι αυτά τα αυτονόητα θα υπάρχει και λόγος αισιοδοξίας.

Μου κάνει εντύπωση ότι πολλοί δίνουν υπερβάλλουσα σημασία για τα επικοινωνιακά. Καιρός να ξεκολλήσουμε από δαύτα.

Οσο για τον Μίσιτς πότε δεν ήταν δικός μας. Ας είναι καλά ο άνθρωπος και ας παίξει όπου θέλει.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Εχει κι αλλου πορτοκαλιες.
Απλα ψαχνουμε στην ερημο.
Οταν το "ολα καλα, παμε παρακατω" αποκτα αλλη εννοια, κυριολεκτικα...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Με λίγα λόγια όσο πιο γρήγορα πάρουμε χαμπάρι ότι διοικητικα έχουν μαύρα μεσάνυχτα στο πώς να λειτουργήσουν το τμήμα ώστε και επιτυχίες να φέρνει αλλά και χρήματα, τόσο καλύτερα για την ψυχική μας υγεία
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

πανε να τους μαθεις λιγη μπαλιτσα ρε συ renegade που μονο δυο νταμπλ παραλληλα με κατι κωλοπωλησεις των 10 μυριων εχουν καταφερει οι ασχετοι.. αντε πασακα μου, δωσε λιγο τα φωτα σου να ξεστραβωθουν τα ζωα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει παίχτης εκτός του Βιερινια τώρα.
Έβλεπα πάντως τον Γκετσε προχθές,πήγε από τους ελεύθερους τελευταία στιγμή μπήκε αμέσως 11αδα και σκόραρε,περίμενα να δω έναν τύπο με κοιλιές και μάγουλα,αντίθετα είδα έναν στεγνό και πανέτοιμο ποδοσφαιριστή.
Οκ μιλάμε για τοπ όνομα,απλά θέλω να πω ότι υπάρχουν και στους ελεύθερους παίχτες που δεν είναι παλαίμαχοι και έχουν προσέξει τον εαυτό τους.
Ελπίζω να δω και τον Αντρέ σε μια αντίστοιχη κατάσταση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”