Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από seaman »

Dimitris88 επειδή εγώ έγραψα για το "αργοκάραβο" της Rapid, αυτή ήταν και η δική μου πρώτη εικόνα από το μοναδικό βιντεάκι που κυκλοφορεί. Κάθισα λοιπόν και είδα ολόκληρα παιχνίδια για να δω γιατί γίνεται τόσος θόρυβος και τον σκανάρουν ομάδες από premier. Τα skout reports μιλάνε ότι είναι ο ιδανικός χαφ για σύστημα με 3 αμυντικούς γιατί έχει εξαιρετικό κοντρόλ, είναι δυνατός και παίζει με τη μία. Και δεν είναι αργός. Ελπίζω να έχεις ίδια εικόνα για να τον θάβεις έτσι. H ιστορία θα δείξει αν κάνει κάτι αυτός ο ποδοσφαιριστής. Αν πεις και τι χρήματα διαθέτουμε για τον χαφ που ονειρεύεσαι μπορεί και οι επιλογές να πολλαπλασιάζονται. Κάτι μου λέει όμως ότι δεν φτάνουν για τον ταχυδύναμο κοντρολαρισμένο μπαλαδόρο που να κόβει και να ράβει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 18 Οκτ 2020, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

tzoker έγραψε:Εινσι επικίνδυνο ότι ο μ.ο φίλαθλος έχει καλύτερη κατανόηση του αγωνιστικού τμήματος από το τεχνικό διευθυντή ο οποίος δήλωσε θεωρώ ότι δεν χρειαζόμαστε χαφ κ όχι ότι δεν βρέθηκε ο κατάλληλος για το χ, ψ λόγο.
Ο Ρέμπε δεν είπε και όλη την αλήθεια αλλά θέλησε "διπλωματικά" να καλύψει τη διοίκηση. Αφού θεωρούσαν ότι δεν χρειαζόμαστε χαφ γιατί κυνήγησαν μέχρι το τέλος την υπόθεση του Μπράνταριτς αλλά τελικά την εγκαταλείψαμε γιατί το κόστος δανεισμού του παίκτη για ένα χρόνο θα ήταν 1,1εκ, ποσό που κρίθηκε απαγορευτικό. Και γιατί στο καπάκι κάναμε επαναπροσέγγιση στον Μαουρίσιο; Για λόγους γενναιοδωρίας του Ιβάν προς τον παίκτη; Όχι βέβαια. Απλά δεν βρίσκαμε την ποιότητα που θέλαμε στα λεφτά που δίνουμε. Γι' αυτό πιστεύω ότι δεν την έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια αλλά πάντα στα λεφτά που δίνουμε. Έχουμε κάνει τις προτάσεις μας και ελπίζουμε κάποιος από αυτούς που θέλουμε να μη βρει ομάδα και για να μην ξεμείνει χωρίς ομάδα να δεχτεί τα λεφτά που πληρώνουμε (μέχρι 500χιλ)
dimitris88

seaman έγραψε:Dimitris88 επειδή εγώ έγραψα για το "αργοκάραβο" της Rapid, αυτή ήταν και η δική μου πρώτη εικόνα από το μοναδικό βιντεάκι που κυκλοφορεί. Κάθισα λοιπόν και είδα ολόκληρα παιχνίδια για να δω γιατί γίνεται τόσος θόρυβος και τον σκανάρουν ομάδες από premier. Τα skout reports μιλάνε ότι είναι ο ιδανικός χαφ για σύστημα με 3 αμυντικούς γιατί έχει εξαιρετικό κοντρόλ, είναι δυνατός και παίζει με τη μία. Και δεν είναι αργός. Ελπίζω να έχεις ίδια εικόνα για να τον θάβεις έτσι. Ο ιστορία θα δείξει αν κάνει κάτι αυτός ο ποδοσφαιριστής. Αν πεις και τι χρήματα διαθέτουμε για τον χαφ που ονειρεύεσαι μπορεί και οι επιλογές να πολλαπλασιάζονται. Κάτι μου λέει όμως ότι δεν φτάνουν για τον ταχυδύναμο κοντρολαρισμένο μπαλαδόρο που να κόβει και να ράβει.
αδερφέ μαζί σου εάν είναι έτσι. Δεν τον μελέτησα φυσικά σαν scouter, από τα βίντεο το συμπέρασμα μου αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις που έχω γανιάσει τόσα χρόνια που δεν παίρνουμε ένα γρήγορο χαφ. Ένα εξάμηνο ήρθε ο Σέρτζιο Ολιβέϊρα και μαζί του και ο Μίσιτς αλλά ο Ρουμάνος γούσταρε Σάχωφ και Κάνιας. Και μετά που ψάχναμε αναβάθμιση πήγαμε και πήραμε Εσίτι και περιμέναμε τον αργό Μαουρίσιο να επιστρέψει από χιαστούς.
dimitris88

Έχουμε σοβαρό πρόβλημα στο αμυντικό τρανσίσιον καθώς τα χαφ μας είναι αργά (Σβάμπ, Καντουρί, Εσίτι). Όταν παίζουμε πίσω όπως πχ με την Μπενφίκα, το πρόβλημα δεν φαίνεται τόσο γιατί είναι κοντά οι γραμμές αλλά όταν πρέπει να παίξουμε μπροστά γιατί ο αντίπαλος είναι πίσω τότε κινδυνεύουμε πολύ στο αμυντικό τρανσίτιον. Τα χαφ μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα τρεξίματα που απαιτούνται (τόσο σε ένταση όσο και σε ταχύτητα). Παίζουμε και με δύο χαφ λόγω συστήματος, οπότε καταλαβαίνετε το πρόβλημα. Δυστυχώς αφήσαμε ακάλυπτη την πιο σοβαρή τρύπα που έχει το ρόστερ μας. Μακάρι έστω και την τελευταία στιγμή από τους ελεύθερους να γίνει κίνηση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Βασιλόπουλος λέει στο ΟΠΕΝ ότι αν όχι αύριο, την Τρίτη θα ανακοινωθεί η επιστροφή Vieirinha.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Στο OPEN είπε ο Βασιλόπουλος ότι επιστρέφει ο Βιερίνια.

Υπήρξε επικοινωνία Ιβάν και Αντελίνο. Επίσης υπήρξε συνάντηση Ρέμπε, Αντελίνο και Αμπέλ.
Συμφώνησαν, είπε, ότι υπάρχει χώρος για τον Αντελίνο.

Εγώ χαίρομαι με αυτή την εξέλιξη.
Συμβόλαιο νομίζω για ένα χρόνο, ακολουθούν τα διαδικαστικά και η επίσημη ενημέρωση.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

tzoker έγραψε:Εινσι επικίνδυνο ότι ο μ.ο φίλαθλος έχει καλύτερη κατανόηση του αγωνιστικού τμήματος από το τεχνικό διευθυντή ο οποίος δήλωσε θεωρώ ότι δεν χρειαζόμαστε χαφ κ όχι ότι δεν βρέθηκε ο κατάλληλος για το χ, ψ λόγο.
Φιλε καταρχην εχεις πολυ δικιο. το μεγαλο προβλημα ομως κατα την γνωμη μου δεν ειναι αυτο που περιγραφεις. Ο Ρεμπε ηρθε πριν απο τρεις μηνες και δεν εχει ιδεα απο Ελλαδα και ΠΑΟΚ. Σιγουρα ο μεσος οπαδος εδω που ασχολειται θα εχει καλυτερη κατανοηση της καταστασης. Εγω θα σταθω ιδιαιτερα στην διοικηση που μοιαζει και αυτη να εχει χειροτερη κατανοηση αλλα και του προπονητη που Παρεπιπτωντος δεν καταλαβε γιατι περσυ επαιρνε ολα τα μικρα ματς μεχρι τον Γεναρη.
Κοινως την κατσαμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το ερωτημα ειναι αν ο ΤΔ πιστευει αυτα που λέει ή απλα τα λεει επειδη δεν μπορει να πει αυτα που οντως ισχυουν...
Αντι να σου πει λοιπον πως "εδωσα 850χιλιαρικα για τον Νινουα και μου βγηκε τελικα χειροτερος του τσιγγαρα, και εδωσα και 500χιλιαρικα για τον Ουαγκε π δςν ξερει να κανει κοντρολ και τελικά το αφεντικο κρατησε και τον Ματος που κοστιζει 1 μυριο, οποτε εκει που θα χα διαθεσιμο ενα μυριο να φερω κανα χαφ ξαφνικα εκλεισε αποτομα η κανουλα, αρα χαφ παπαλα" σου λεει οτι ςκρινε οτι δεν χρειαζεται να παρουμε χαφ.
Αν ελεγε την αληθεια θα πρεπε να παραιτηθει κιολας...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimitris88

Gospi έγραψε:
Το ερωτημα ειναι αν ο ΤΔ πιστευει αυτα που λέει ή απλα τα λεει επειδη δεν μπορει να πει αυτα που οντως ισχυουν...
Αντι να σου πει λοιπον πως "εδωσα 850χιλιαρικα για τον Νινουα και μου βγηκε τελικα χειροτερος του τσιγγαρα, και εδωσα και 500χιλιαρικα για τον Ουαγκε π δςν ξερει να κανει κοντρολ και τελικά το αφεντικο κρατησε και τον Ματος που κοστιζει 1 μυριο, οποτε εκει που θα χα διαθεσιμο ενα μυριο να φερω κανα χαφ ξαφνικα εκλεισε αποτομα η κανουλα, αρα χαφ παπαλα" σου λεει οτι ςκρινε οτι δεν χρειαζεται να παρουμε χαφ.

Ο κάθε οργανισμός είναι ζωντανός και πολλές φορές γίνονται ανατροπές στο σχεδιασμό, αλλάζουν κάποιες καταστάσεις και δεδομένα και αναπροσαρμόζεσαι υποχρεωτικά.
Για το Νινούα δε συμφωνώ. Μου δείχνει καλός παίκτης και σήμερα μου φάνηκε και βελτιωμένος και αμυντικά. Ήδη είχε δείξει κάποια καλά στοιχεία στο β ημίχρονο με το Βόλο. Η ομάδα έκρινε ότι είναι καλό πρότζεκτ, σε πολύ καλή ηλικία και με πολύ καλά στοιχεία το οποίο δεν έπρεπε να χάσει και κινήθηκε. Μη ξεχνάς ότι σχεδόν τον είχε κλείσει η Μπεσίκτας και μπήκαμε σφήνα με λίγο παραπάνω χρήματα και τον πήραμε. Η ομάδα έκρινε ότι δεν έπρεπε να τον χάσουμε, άσχετα εάν ιδανικά θα θέλαμε να τον πάρουμε ένα χρόνο μετά αλλά για να μη χαθεί κάναμε άμεσα κίνηση.
Η κίνηση για τον Ουαγκέ έγινε όταν φαινόταν ότι η ρήξη με το Μάτος ήταν οριστική και η ομάδα είχε ένα μόνο δεξί μπακ τον Σουάρες και αυτόν τραυματία. Άρα σωστά κινήθηκε. Τώρα τι έγινε με τον Μάτος και έγινε όλη αυτή η ιστορία, δεν θα το μάθουμε ποτέ και όπως είπε σωστά ο Ρέμπε, δεν θα βγάλουν στη φόρα τα εσωτερικά ζητήματα της ομάδας. Επίσης και ο Ουαγκέ μου φάνηκε βελτιωμένος, οπότε ας μην είμαστε τόσο βιαστικοί. Όλοι οι παίκτες θέλουν χρόνο προσαρμογής, Τώρα το ότι καταλήξαμε με 3 δεξιά μπακ (δεν υπολογίζω το Λύραντζη) συν Βιερίνια που επιστρέφει και μπορεί να παίξει επίσης τη θέση δεν έχω κάτι να σχολιάσω.
Ασφαλώς και έγιναν λάθη και παραλείψεις αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι από πολλές μεριές και είχαμε ένα σωρό υποθέσεις να κλείσουμε. Σε γενικές γραμμές καλά τα πήγαμε (μεταγραφικά) και εάν βρεθεί και μια ακόμη αξιόπιστη λύση για τα χαφ, θα είμαστε καλά νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Τοσκιτσης σήμερα δεν ανέβασε άρθρο για Καγκάβα..
Να αρχίσω να ανησυχώ; :p

Επίσης το πρωί στο sport fm είπαν ότι μες την βδομάδα θα επιστρέψει ο αρχηγός!
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν τον Γιόζιπ Μίσιτς τα κροατικά ΜΜΕ, αφού αναφέρουν ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι έτοιμη να πυροδοτήσει την «βόμβα» με την απόκτηση του 26χρονου χαφ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «sportklub.hr», η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ετοιμάζεται για διπλό μεταγραφικό... χτύπημα στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Κροατία, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς και του Ράφαελ Καμάτσο.

Οι Κροάτες δεν αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την περίπτωση του Γιόζιπ Μίσιτς, σημειώνοντας ότι βρίσκεται με το ένα... πόδι κοντά στην επιστροφή του στο κροατικό πρωτάθλημα.

O Mίσιτς μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ, δηλώθηκε από την Σπόρτινγ στην λίστα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην Πορτογαλία, αναρρώνοντας από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση με την διαδικασία να προχωρά σε κανονικό ρυθμό.

Πλέον μένει να φανεί κατά πόσο έχουν βάση τα δημοσιεύματα στην Κροατία για το ενδιαφέρον την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δεδομένου ότι το μεταγραφικό παράθυρο για τους Κροάτες λήγει σήμερα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όπως φάνηκε χθες πάντως, έπρεπε να είχε παρθεί ένας μέσος στον άξονα, άσχετα αν έχουμε πολλούς αλλά δεν έχουμε στην πράξη. Ο Καντουρί πάλι τραυματίας, το δίδυμο Εσίτι-Σβαμπ δεν δένει με τίποτα όταν όλες σχεδόν οι ομάδες μας παίζουν φουλ άμυνα, ο Αύγουστος επιστρέφει ύστερα από 6 μήνες και ο Τσιγγάρας δεν φαίνεται να υπολογίζεται τουλάχιστον προς το παρόν. Για την μη απόκτηση δεν ξέρω αν ήταν θέμα Τ.Δ. και προπονητή που θεώρησαν πως είμαστε πλήρεις ή αν ήταν διοίκησης.
Αν την Πέμπτη στο κέντρο ξεκινήσουν και πάλι Εσίτι-Σβαμπ που είναι το πιθανότερο και πάλι στο 3-4-2-1, βλέπω η μπάλα να κατεβαίνει σε ρυθμό αργής κίνησης και η άμυνα της Ομόνοιας να οργανώνεται όπως θα θέλει ο προπονητής της.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

dimitris88 έγραψε:
Gospi έγραψε:

Ο κάθε οργανισμός είναι ζωντανός και πολλές φορές γίνονται ανατροπές στο σχεδιασμό, αλλάζουν κάποιες καταστάσεις και δεδομένα και αναπροσαρμόζεσαι υποχρεωτικά.
Για το Νινούα δε συμφωνώ. Μου δείχνει καλός παίκτης και σήμερα μου φάνηκε και βελτιωμένος και αμυντικά. Ήδη είχε δείξει κάποια καλά στοιχεία στο β ημίχρονο με το Βόλο. Η ομάδα έκρινε ότι είναι καλό πρότζεκτ, σε πολύ καλή ηλικία και με πολύ καλά στοιχεία το οποίο δεν έπρεπε να χάσει και κινήθηκε. Μη ξεχνάς ότι σχεδόν τον είχε κλείσει η Μπεσίκτας και μπήκαμε σφήνα με λίγο παραπάνω χρήματα και τον πήραμε. Η ομάδα έκρινε ότι δεν έπρεπε να τον χάσουμε, άσχετα εάν ιδανικά θα θέλαμε να τον πάρουμε ένα χρόνο μετά αλλά για να μη χαθεί κάναμε άμεσα κίνηση.
Η κίνηση για τον Ουαγκέ έγινε όταν φαινόταν ότι η ρήξη με το Μάτος ήταν οριστική και η ομάδα είχε ένα μόνο δεξί μπακ τον Σουάρες και αυτόν τραυματία. Άρα σωστά κινήθηκε. Τώρα τι έγινε με τον Μάτος και έγινε όλη αυτή η ιστορία, δεν θα το μάθουμε ποτέ και όπως είπε σωστά ο Ρέμπε, δεν θα βγάλουν στη φόρα τα εσωτερικά ζητήματα της ομάδας. Επίσης και ο Ουαγκέ μου φάνηκε βελτιωμένος, οπότε ας μην είμαστε τόσο βιαστικοί. Όλοι οι παίκτες θέλουν χρόνο προσαρμογής, Τώρα το ότι καταλήξαμε με 3 δεξιά μπακ (δεν υπολογίζω το Λύραντζη) συν Βιερίνια που επιστρέφει και μπορεί να παίξει επίσης τη θέση δεν έχω κάτι να σχολιάσω.
Ασφαλώς και έγιναν λάθη και παραλείψεις αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι από πολλές μεριές και είχαμε ένα σωρό υποθέσεις να κλείσουμε. Σε γενικές γραμμές καλά τα πήγαμε (μεταγραφικά) και εάν βρεθεί και μια ακόμη αξιόπιστη λύση για τα χαφ, θα είμαστε καλά νομίζω.
Εγω προσωπικά διαφωνώ τόσο για τον Νινουα, όσο και για τον Ουαγκε.
Ας πιασω τον Νινουα. Μιλαμε για ενα κεντρικο χαφ 21 ετων που εμφανιζει συγκεκριμένα μειονεκτηματα στο παιχνιδι του, αλλα και συγκεκριμενα χαρισματα. Για να κρινουμε αν εχει προοπτικες και αν μπορει μελλοντικα να ανταποκριθει σε υψηλο επιπεδο, θα πρεπει να αναλυσουμε τα μειονεκτηματα του και να διαπιστωσουμε αν αφορουν σε στοιχεια που βελτιωνονται ή οχι.
Τι εχουμε δει λοιπον μεχρι σημερα σε επιπεδο μειονεκτηματων απο τον συγκεκριμενο:
1. Οταν υποδεχεται με πιεση την μπαλα, προσπαθει να την διωξει με την μια, και συνηθως ανεπιτυχως, καθως για να βγαλει τις καλες του μπαλιες, συνηθως θελει να εχει χωρο και χρονο για να ψαξει συμπαιχτη.
2. Δειχνει να μην εχει καμια απολυτως αυτοπεποιθηση αναφορικα με την ικανοτητα του να τρεξει με την μπαλα, να προστατευσει την μπαλα, αλλα και να τριπλαρει με την μπαλα.
3. Δειχνει εντελως φοβικος σε επιπεδο διεκδικησης μπαλας στον αερα.

Θεωρεις λοιπον εσυ πως η ικανοτητα ενος παιχτη χειρισμού της μπαλας ειναι κατι που μπορει να δουλευτει στα 21?
Εγω θεωρω πως αυτην την ικανοτητα ή την εχεις ή δεν την έχεις. Αυτο ειναι το λεγομενο ποδοσφαιρικο ταλεντο.
Ξερεις ποσοι ζογκλερ ποδοσφαιρου υπαρχουν, που μπορουν να βαλουν φαουλαρες και να κανουν σαρανταρες μπαλιες ακριβειας? Δεν μπορουν να σταθουν ομως σε ομαδα γιατι δεν μπορουν να κουβαλησουν την μπαλα και να την προστατευσουν την μπαλα.
Πιστευεις δλδ πως ο Μισιτς ο Σβαμπ και ο Καντουρι, υπηρξε στιγμη στην καριερα τους απο τα 12 τους μεχρι και τωρα που να μην μπορουσαν να προστατευσουν την μπαλα υπο πιεση? Ή που να μην μπορουσαν να την χειριστουν σωστα και να την κουβαλησουν?

Οσον αφορα στον Ουαγκε...
Οσο κι αν θελω να δω κατι θετικο, δεν μπορω να πιστεψω πως για την ανικανοτητα του να κοντρολαρει σωστα την μπαλα, φταιει η εξαμηνη αποχη απο τους αγωνες. Και ακομη και ετσι να ειναι, παρθηκε οταν καιγομασταν για ετοιμοπολεμο δεξιο μπακ, αρα ειναι και με βαση αυτο το κριτηριο εσφαλμενη επιλογη. Σε καθε περιπτωση, οταν μιλαμε για δανεικο χωρις οψιον αγορας ειναι εγκληματικο να φερνεις παιχτη που δεν ειναι ετοιμος να μπει να προσφερει. Αλιμονο αν λειτουργουμε ως κεντρο επαναφορας ποδοσφαιριστων με σκοπο να ειναι ετοιμοι για την επομενη τους ομαδα του χρονου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eιναι τοσο περιεργα δομημενο το ροστερ σε σχεση με αυτο που θελει να παιξει ο προπονητης που αν με ρωτουσαν πες μου αν επρεπε να φερεις εναν παικτη τι παικτης θα ηταν αυτος δεν θα μπορουσα να πω με σιγουρια.Θελουμε ενα χαφ να εξαριζει? Ποιος σε αυτη τη περιπτωση θα ειναι ο παικτης που θα δινει αυτα που δινει ο Ελ Καντουρι οταν λειπει? Μπορει να το κανει ο Σβαμπ? Θελουμε ενα χαφ να δεκαριζει οπως ο Ελ Καντουρι? Μπορει σε αυτο το σεναριο ο Σβαμπ να μεινει πιο πισω με αλλαγη τον Εσιτι? Θελουμε ενα περιφερειακο φορ πιο ετοιμο απο τον Τζολη να μπορει να παιξει συνδιαστικα με τα μπακ που ανεβαινουν και να παταει περισσοτερο περιοχη? Ειλικρινα δεν ξερω...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω νομιζω πως στα χαφ θελει εναν πιο γρηγορο Σβαμπ ή πιο αθλητικο.
Εναν παιχτη με καλη υποδοχη και καλο κρατημα μπαλας και κουβαλημα, και με σιγουρη πρωτη πασα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”