Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από LittleJohn »

Kostas_Ptolemaios έγραψε:
LittleJohn έγραψε:
Kostas_Ptolemaios έγραψε:Το "Τούρκος είναι ο μπάμπάς σας" απευθύνεται σε φίλους των άλλων ομάδων της πόλης (π.χ. της Παπαναστασίου), με τους οπίους στο κάτω-κάτω είμαστε και ψιλογειτονιά.Είναι εσωτερικής κυκλοφορίας και κατανάλωσης.
Λοιπόν,αντί να λειτουργούμε σαν πρόβατα και να βελάζουμε σε ότι μας λένε καλύτερα να κάτσουμε να σκεφτούμε ποιος υποτιμά την νοημοσύνη του απλού ΠΑΟΚτσή.Με την ίδια λογική λέω ότι ο Γκαρσία ξεπέρασε τον εαυτό του σήμερα.Μου έκανε ζημιά.Όχι να τον τραγουδάω κιόλας,να ειλί εμάς!
Και η βουλγαρικη σημαια απευθυνεται στους φιλους αλλων ομαδων της Νοτιας Ελλαδας,ποια ειναι η διαφορα;
και ξαναλέω (όπως σε προηγούμενο μου ποστ) αν μας αποκαλούσαν πούστηδες θα πέφταμε όλοι στα τέσσερα;
Το πουστης ειναι βρισια,το Βουλγαρος βρισια ειναι;Δηλαδη αν σε ελεγε κανεις Σουηδο η Αργεντινο θα εξοργιζοσουν;
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ελεος. θελω πισω τον σαλμον. αντε με το παλτο τον μουσλι που δεν βαζει και γκολ. και τα πλαγια χαφ απαραδεκτα, που ειναι ο γκονζαλες? το κεντρο πιο αργο κι απ την καθυστερηση, μου λειπει ο μπαιανο κι ο ιντιο. στην αμυνα διωξαμε τον αρχοντα τον κνολ και τον μελισση και πηραμε το απολοιφαδι τον κοντρερας και το αγγουρι τον μαλεζα. εφυγε ο τιτανοτεραστιος ντανι για να ερθει ο αποτυχημενος χαλκιας? αν ειναι δυνατον. να γυρισει και ο παρασχος να δεσει το συνολο, αντε με τον αλλο τον ατολμο που φοραει και το ιδιο σακακι συνεχεια. μαλιστα να επιστρεψει και ο γουμενος γιατι με το λαμογιο τον ζαγορακη αισθανομαι ανασφαλης. φοβαμαι οτι θα καταστρεψει την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Olorin έγραψε:
ronaldo έγραψε:για μενα σημερα
χαλκιας 5
σναουτσερ 6
λινο 4
μαλεζας 6
κοντρερας 5
γκαρσια 6 οσο αγωνιστηκε
σορλεν 7
ιβιτς 1 ο χειροτερος του γηπεδου
κονσεισαο 2
βιειρινια 5
μουσλι 4
βερον 4

ο σαντος παλι καταφερε να φερει αρνητικο αποτελεσμα σε ντερμπι.
τα λαθη του για μενα σημερα οτι δεν εβγαλε τον ιβιτς και τον κονσεισαο και το οτι παλι φοβηθηκε το παιχνιδι.
ο παναθηναικος σημερα ηταν τραγικος και νικησε.
βεβαια υπηρξε αλοιωση αποτελεσματος απο τη διαιτησια αλλα και σαν ΠΑΟΚ δεν σταθηκαμε ανταξιοι των προσδοκιων

Το θεμα μας ειναι το ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΟ που εγινε Κυριακη 11 Μαιου 2009. Εισαι off topic. :)
Εψαχνα πως να του το πω και τα καταφερες με πανεμορφο τροπο..μεγαλο προσον το χιουμορ σου φιλε..τρομερη απαντηση που τα εξηγεις ολα..
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Έλα ρε παιδιά με τη σημαία.. Αν σπουδάζατε στην Ιταλία και είχατε διαρκείας στη Σιένα πχ και σηκώνατε ελληνική σημαία θα έπρεπε δηλαδή να σας κρεμάσουν...
Η σημαίες της Χιλής, Ουρουγουάης, Ακτής Ελεφαντοστού κλπ στα επίσημα δε σας ενοχλούν????
Λες και είναι καμάρι και αξιέπαινο να είσαι Έλληνας. Θέμα τύχης είναι.

Νιώθω ΠΑΝΕΥΤΗΧΗΣ που διάβασα μόνο λίγα σχόλια επιπέδου Σκόρδα "Έφταιγε ο Κάκκος, ο Καραγκούνης, δεν ήταν κόκκινη του Πάμπλο κλπ". Σιγά σιγά ωριμάζουμε.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Olorin έγραψε:
χαλκιας 5
σναουτσερ 6
λινο 4
μαλεζας 6
κοντρερας 5
γκαρσια 6 οσο αγωνιστηκε
σορλεν 7
κονσεισαο 2
βιειρινια 5
μουσλι 4
βερον 4

τα λαθη του για μενα σημερα οτι δεν εβγαλε τον ιβιτς και τον κονσεισαο και το οτι παλι φοβηθηκε το παιχνιδι.
βεβαια υπηρξε αλοιωση αποτελεσματος απο τη διαιτησια αλλα και σαν ΠΑΟΚ δεν σταθηκαμε ανταξιοι των προσδοκιων

Το θεμα μας ειναι το ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΟ που εγινε Κυριακη 11 Μαιου 2009. Εισαι off topic. :)
αν διαφωνεις καπου πες και οχι αοριστολογιες
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Kareena4ever έγραψε:Κουραγιο και δυναμη σε κοσμο, ομαδα.
Μια μαχη χαθηκε, αλλες πεντε ερχονται.
Παμε στα επομενα ματς με σοβαροτητα, παθος, αποφασιστικοτητα και ο,τι καλυτερο ερθει στο τελος ευπροσδεκτο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

darklord ξερεις γιατι εγραψα το αν ειναι δικα του λογια και οχι του γκαγκατση?γιατι δεν ηθελα να πιστεψω οτι αυτα ειναι λογια του ανθρωπου που μας εδωσε οραμα, και οχι γιατι πιστευα οτι ηταν του γκαγκατση.ελπιζω να καταλαβες.και αν θελεις να μου ριξεις μπινελικια κανενα προβλημα γραφτα μου σ ενα μηνυματακι ειλικρινα σου μιλαω δεν θα με πειραξει γιατι ξερω οτι και εσυ θελεις το καλο της ομαδας οπως εγω.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

D.A.A.T. έγραψε:
Olorin έγραψε:
χαλκιας 5
σναουτσερ 6
λινο 4
μαλεζας 6
κοντρερας 5
γκαρσια 6 οσο αγωνιστηκε
σορλεν 7
κονσεισαο 2
βιειρινια 5
μουσλι 4
βερον 4

Το θεμα μας ειναι το ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΟ που εγινε Κυριακη 10 Μαιου 2009. Εισαι off topic. :)
Εψαχνα πως να του το πω και τα καταφερες με πανεμορφο τροπο..μεγαλο προσον το χιουμορ σου φιλε..τρομερη απαντηση που τα εξηγεις ολα..

Ευχαριστω φιλτατε D.A.A.T.! Δεν εχω κατι με τον ronaldo, ισα ισα που συμφωνω μαζι του αρκετες φορες απλα αυτο το ποστ του ηταν νομιζω λιγο ακυρο. :D
Άβαταρ μέλους
Kostas_Ptolemaios

Δημοσίευση από Kostas_Ptolemaios »

Και η βουλγαρικη σημαια απευθυνεται στους φιλους αλλων ομαδων της Νοτιας Ελλαδας,ποια ειναι η διαφορα;[/quote]

και ξαναλέω (όπως σε προηγούμενο μου ποστ) αν μας αποκαλούσαν πούστηδες θα πέφταμε όλοι στα τέσσερα;[/quote]

Το πουστης ειναι βρισια,το Βουλγαρος βρισια ειναι;Δηλαδη αν σε ελεγε κανεις Σουηδο η Αργεντινο θα εξοργιζοσουν;[/quote]

Με τον τρόπο που εννοείται είναι βρισιά.Με τον Σουηδό και τον Αργεντίνο δεν είχαμε ποτέ να χωρίσουμε κάτι.Ούτε έκαιγαν,κατέστρεφαν,βίαζαν και βρίσκονταν σαν κατακτητές εδώ.
Μπορεί τώρα να μην έχουμε διαφορές,και στο τέλος μια χαρά άνθρωποι είναι τώρα.Και πέρα από εθνικιστικές εξάρσεις,η χρήση του είναι στοχευμένη και είναι βρισιά.
Εσύ μπορεί να μην βλέπεις κάτι ενοχλητικό,εμένα με προσβάλλει.Και πιστεύω και πολλούς συνοπαδούς.
Τελοσπάντων,υπάρχει διαφορά απόψεων,δεν έχει νόημα να το συζητάμε.Όποιος ξέρει και όποιος βλέπει κρίνει κιόλας.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Σιγουρα η ηττα εφερε επιτυχια στο σαιτ,κοιταξτε ποσα ατομα ειναι στην Δ.Συζητηση :) 8)
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Δες για τι μιλάμε. Αντί να λέμε πως η ομάδα δεν εχει αποτελεσματικότητα, μιλάμε για σημαίες, βρισιές και δε ξερω εγω τι!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μητσο αστα αυτα,και κανονισε απο τωρα να φτιαξουμε κερκιδα στον επαναληπτικο με βαζελο :) 8)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

μολις ανοιξα το πεμπτο πακετο τσιγαρα και εχω πιει μισο μπουκαλακι ελπιζω να περασει αυτο το βραδυ και τα ξαναλεμε αυριο με ποιο καθαρο μυαλο καλο βραδυ σε ολους.σορυ που ειμαι εκτος θεματος αλλα ας κανουμε και μια παρακαμψη.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Ptolemaios

Δημοσίευση από Kostas_Ptolemaios »

breakdown88 έγραψε:Έλα ρε παιδιά με τη σημαία.. Αν σπουδάζατε στην Ιταλία και είχατε διαρκείας στη Σιένα πχ και σηκώνατε ελληνική σημαία θα έπρεπε δηλαδή να σας κρεμάσουν...
Η σημαίες της Χιλής, Ουρουγουάης, Ακτής Ελεφαντοστού κλπ στα επίσημα δε σας ενοχλούν????
Λες και είναι καμάρι και αξιέπαινο να είσαι Έλληνας. Θέμα τύχης είναι.

Νιώθω ΠΑΝΕΥΤΗΧΗΣ που διάβασα μόνο λίγα σχόλια επιπέδου Σκόρδα "Έφταιγε ο Κάκκος, ο Καραγκούνης, δεν ήταν κόκκινη του Πάμπλο κλπ". Σιγά σιγά ωριμάζουμε.

Ναι ρε φίλε νιώθω περήφανος που είμαι Έλληνας.
Και στο εξωτερικό που σπούδαζα ήμουν περήφανος που ήμουν Έλληνας
Τύχη ξε-τύχη είμαι περήφανος.Αν εσύ νιώθεις κάπως περίεργα που είσαι Έλληνας μπορείς να το αλλάξεις.
Και οι σημαίες στα επίσημα για κάποιο λόγο υπάρχουν.Για να τιμήσεις τους ξένους παίχτες της ομάδας σου.Θες να κρεμάσεις βουλγαρική σημαία;Κρέμα την στο δωμάτιο σου.Έτσι απλά.
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=23370

Eδω η αποβολη του γκαρσια για να την ξαναδουμε.
Η σκαρια του σιμαο ειναι ξεκαθαρη στα 2 κ 56 δευτερολεπτα του βιντεο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”