44. Anderson Esiti

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: 24. Anderson Esiti

Δημοσίευση από sic-4 »

bersekeros έγραψε:Εντάξει ο παίκτης είναι για ρολίστας.
Δεν τον στοχοποιώ. Δεν θέλω.

Το πρόβλημα, όπως το έχω ξαναπεί...είναι ο μισθός και το κόστος κτήσης.

Ένας μαύρος Σάκφοφ. Ένας τίμιος εργάτης, αλλά ως εκεί...ρολίστας.

Όχι για το συμβόλαιο που έχει. Είναι τεράστιο.
Κι ο Σακχοφ περιπου τα ιδια επαιρνε

ΥΓ: και ηθελε περισσοτερα
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

μια χαρα παικτης ειναι ο εσιτι απλα δεν εχει τα στοιχεια που χρειαζεται η ομαδα στα χαφ με τον τροπο που αγωνιζεται...
σε καμια ομαδα τυπου μπρεστ που δινει μαχη για την παραμονη στην ligue 1 θα ηταν σπουδαιος
renegade

Δημοσίευση από renegade »

icue έγραψε:Μονο το οτι θεωρειτε καλο οτι δεν εκανε λαθη νομιζω τα λεει ολα δεν χρειαζεται να πω κατι εγω. Μηδεν θετικες ενεργειες, αλλα αφου δεν εκανε λαθη ολα καλα. Συνεχιζουμε.

Και ναι ειμαι εγκαθετος, με ξεσκεπασες. Εχω προσωπικα με παικτη του ΠΑΟΚ πρωτη φορα εδω και τριαντα χρονια. Θα μπω με αλλο νικ τωρα για να τον κραξω μην με παρουν χαμπαρι και οι υπολοιποι που δεν ειναι τοσο τσακαλια σαν εσενα.
Και οι κερδισμένες μπάλες στο ποδόσφαιρο κατηγοριοποιούνται στις θετικές ενέργειες... και τέτοιες είχε πάρα πολλές.
Κέρδισε πάρα πολλές μπάλες είτε από μονομαχίες είτε από ριμπάουντ. Ακόμα και το παιχνίδι το μοίρασε καλύτερα στα πλάγια από τον παρτενέρ του.

Εσύ συνέχισε να βλέπεις φαντασματα... Ειδικά από τη στιγμή που δεν βλέπω ότι έχεις κάνει κάποιο αρνητικο σχόλιο για τον παρτενέρ του όπου σήμερα ήτανε μαύρη τρύπα
icue

Δημοσίευση από icue »

Παντως και στο sdna που εχουν βαθμολογια στον Εσιτι 4/10 (την χειροτερη μαζι με τον Νινουα) μαλλον ειναι τυφλοι ή εγκαθετοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Δευ 19 Οκτ 2020, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Εγώ τον θεώρησα αρκετά καλό σήμερα

Sent from my iPhone using Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Επισης το εξωφυλο της φορτσα μιλαει για διακριθεντα Σβαμπ και οχι για μαυρες τρυπες.

Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι οι αρδ εχουν το αλάθητο, αλλα τουλαχιστον μαλλον κατι βλεπουν και αυτοι με τα ματια τους.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

φέτος θα έχουμε αρκετά ευρωπαϊκά. Εκεί επιβάλλεται να λάμψει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ε αν τον ινΠΑΟΚ και η forza τα γράφουν αυτά τότε πάω να κρυφτώ στην τρύπα μου...Ποιος να τα βάλει με τους πανεπιστήμονες του ποδοσφαίρου
icue

Δημοσίευση από icue »

Τον πολεμαει το συστημα τον τιμιο γιγαντα Εσιτι :lol: Τεσπα μακαρι να παιξει μπαλα καποια στιγμη και να βοηθησει και θα παρω και φανελα του να την κανω κορνιζα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Norte έγραψε:μια χαρα παικτης ειναι ο εσιτι απλα δεν εχει τα στοιχεια που χρειαζεται η ομαδα στα χαφ με τον τροπο που αγωνιζεται...
σε καμια ομαδα τυπου μπρεστ που δινει μαχη για την παραμονη στην ligue 1 θα ηταν σπουδαιος
Αυτό βλέπουμε όλοι οι περισσοτεροι φιλαθλοι.
Ότι έτσι οπως αγωνιζεται η ομάδα, ο Εσίτι δεν μπορει να ανταποκριθεί
Ο προπονητής σου πάντως που δεν θέλεις να του κάνεις κριτική, επειδη βλέπει καλά τα χρώματα, έχει δηλώσει ότι μια χαρά μπορεί να παιξει σε δυάδα ο Εσίτι και οι πράξεις του δειχνουν ότι δεν το ειπε διπλωματικά, αλλά το πιστευει κιόλας...

Βγάλε συμπέρασμα μόνος σου για το αν εσύ βλέπεις καλύτερα τα χρώματα ή ο μαθητευομενος στον πάγκο.

Και μην πεις "ποιον να βάλει"...
Ας αλλάξει το σύστημα που να παιρνει από όλο το ροστερ το 100%...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Παρόλο που δε προώθησε ιδιαίτερα επιτυχημένα το παιχνίδι πέρα από απλές παράλληλες πάσες , είναι γεγονός ότι κέρδισε πολλές μάχες στο κέντρο και απέφυγε τα άτσαλα φάουλ. Χτες έδειξε ένα νορμαλ αμυντικό χαφ για το πρωτάθλημά μας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Του εχω σουρει πολλα αλλα καποιοι πλεον νομιζω τον κραζουν πριν καλα καλα τον δουν στο γηπεδο.ΔΕΝ ηταν ο Εσιτι σημερα το προβλημα του ΠΑΟΚ καθως και εκοψε και σχετικα καλα μοιρασε και ουτε εκτεθηκε ιδιαιτερα στο επιθετικο τρανζισιον της κουλας.Μπορω να πω μαλιστα οτι το 3-4-2-1 του ταιριαζει καλυτερα απο το 4-3-3 που ζητανε οι περισσοτεροι οσο και αν εκπλησει αυτο καποιους.Τι θα αλλαξει συγκλονιστικα στο 4-3-3? Θα προστεθει 1 χαφ ακομα? Μα ηδη υπαρχει αυτο και ισα ισα που υπαρχουν 2 παικτες πισω απο τον επιθετικο και ο αξονας ειναι ακομα πιο γεματος σε σχεση με το 4-3-3.Θα ισχυε αν παιζαμε το 3-4-2-1 οπως πρεπει ,με 2 επιθετικους πισω απο τον φουνταριστο.Με ενα στοπερ λιγοτερο θα εχει μεγαλυτερο προβλημα στις αργες εκκινησεις του καθως θα καλυπτει μεγαλυτερο χωρο.Μεγαλυτερο προβλημα στο τροπο παιχνιδιου που εχουμε επιλεξει προκαλει η ελλειψη στοπερ με χαρακτηριστικα αμυντικου χαφ στη τριαδα,ο Βαρελα εκτιθεται συνεχως με τον ιδιο τροπο οπως σημερα,οπως και τα χαρακτηριστικα που ΔΕΝ εχει ο Σβαμπ για να παιξει σε δυαδα.Γενικα εχουμε ενα πολυ περιεργα δομημενο ροστερ για αλλη μια φορα για αυτο δεν χρειαζεται να επικεντρωνουμε τα πυρα σε εναν παικτη αλλα περισσοτερο στην ελλειψη ξεκαθαρου σχεδιασμου για ενα ακομα καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sic-4 έγραψε:

500 χιλιάρικα έπαιρνε ο Σάχωφ, 700 παίρνει ο Εσίτι.
Ο Εσίτι είναι παίκτης που δεν ταιριάζει στους περισσότερους αγώνες της SL, όπου χρειαζόμαστε δημιουργικά χαφ. Δεν είναι κακός και είναι και τίμιος με την έννοια ότι παίζει σχεδόν πάντα αυτό που μπορεί. Όταν βάζεις Εσίτι στην 11άδα ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
sic-4 έγραψε:

500 χιλιάρικα έπαιρνε ο Σάχωφ, 700 παίρνει ο Εσίτι.
Ο Εσίτι είναι παίκτης που δεν ταιριάζει στους περισσότερους αγώνες της SL, όπου χρειαζόμαστε δημιουργικά χαφ. Δεν είναι κακός και είναι και τίμιος με την έννοια ότι παίζει σχεδόν πάντα αυτό που μπορεί. Όταν βάζεις Εσίτι στην 11άδα ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν.
Ακριβως με ομαδες που στηνουν λεωφορεια στην αμυνα,οπως γινεται σε ολα τα ματς σχεδον στην ελλαδα,δεν εχει τυχη ο Εσιτι.
Αλλα και την Πεμπτη το ιδιο προβλεπω να παιξει αμυνα-λεωφορειο η Ομονοια και να τον βαζει παλι βασικο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Χρειάζεται ένα χαφ το οποίο θα κυνηγήσει τη φάση μόλις κάνει τραγικό λάθος στο κέντρο κι όχι να αφήνει την άμυνα στο δύο με τρεις συνεχώς. Αυτή είναι η δουλειά του και δε μπορεί να κάνει ούτε αυτό.

Κοψίματα δεν εχς, επιστροφές γρήγορες και τρεξίματα δεν εχς, μεταβίβαση δεν εχς, διεκδίκηση στον αέρα δεν εχς, κάλυψη χώρου δεν εχς..
Ε τι εχς..
για κροσφιτ με το Γιώργη ίσως κάνεις..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”