5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Photis »

Ο D.A.A.T δεν είπε τέτοιο αδελφέ....απλά είπε να αναλάβει πιο δραστικά μέτρα και να βάλει χέρι στη διαιτησία τίποτα άλλο δεν είπε....

:?
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

obanebane έγραψε:και επειδη εγω ειμαι ο πρωτος που αποδοκιμασα τοσο εντονα την πραξη του πριν και μετα την κοκκινη οποτε απευθηνεσε κυριως σεμενα δεν επιτρεπω σε κανενα να μου λεει οτι εχω μυαλο κουνουπιου.και αν νομιζεις οτι εγω κρινοντας τον γκαρσια με αυτον τον τροπο κανω περισσοτερο κακο αποτι αυτος στην ομαδα τοτε θα αφησω να κρινουν οι υπολοιποι τα λεγομενα σου
Δεν απευθυνθηκα σε σενα αδερφε, γενικα μιλησα, επειδη η ιστορια με τον Γκαρσια δεν ειναι χθεσινη. Οπως βλεπεις το τοπικ του εχει πανω απο 180 σελιδες, περισσοτερες απο καθε αλλο παικτη. Αλλωστε ανεφερομαι στο συνολο μας κι οχι σε καποιον συγκεκριμενα.

Σεβομαι ολα τα αδερφια μου εδω μεσα, κι οχι μονο εδω και δεν εχω καμια διαθεση να μαλωσω με κανενα. Αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται και να ξαναλεγονται. Διαβασε τα ποστ αν δε βαριεσαι και θα δεις τι κλιμα επικρατουσε για τον Παμπλο πριν και τι κλιμα επικρατει τωρα...

Αν το πηρες προσωπικα σου ζητω συγγνωμη...δεν υπαρχει προβλημα!!!

Αυτο που ηθελα να περασω ειναι το οτι δεν πρεπει να προβαινουμε σε ακροτητες ειτε θετικα, ειτε αρνητικα...
Τα παραγματα δε θα φτανανε σε αυτο το σημειο αν δεν θεοποιουσαμε τη γροθια στον Ντιογκο, αν δεν τυπωναμε φανελακια με τη φατσα του Ελ Κομμανταντε Τσε Γκαρσια, αν δεν καναμε συνθημα το ονομα του. Δε νομιζεις οτι φταιμε κι εμεις???

Τελοσπαντων...μην τον ισοπεδωσουμε τωρα!!! Ξερω οτι ολονων τα νευρα ειναι τεντωμενα και ολοι μας τα εχουμε παρει στο κρανιο, αλλα καλο θα ηταν να μη δημιουργησουμε περισσοτερα προβληματα, απο τα ηδη υπαρχοντα... Εχουμε ενα ολοκληρο καλοκαιρι γι' αυτα μπρος μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

μια χαρα ηταν η διαιτησια για μας φετος αδερφε σε γενικες γραμμες.αν εσυ νομιζεις οτι ο γκαγκατσης ερχομενος θα μας φερει το 50-50 τοτε δεν μπορω παρα να διαφωνησω μαζι σου.τον εχει αντικαταστησει ο κοκκαλης εδω και πολυ καιρο και κανενας γκαγκατσης δεν μπορει να αντισταθει στο κοκκαλισταν.δεν ειδες τι εκανε?εδιωξε ενα καλο προπονητη με σωστη νοοτροπια και απειλησε οτι θα φυγει αν τον αποδοκιμασουν τα προβατα. που να πας ρε κοκκαλη?αφηνεις την μαρμιτα του γαυρου?αυτα στα προβατα σου πεστα.ολοκληρο βιλιο θα μπορουσα να γραψω γιαυτο το θεμα αλλα τωρα δεν εχω καθαρο μυαλο.ειμαι και εκτος θεματος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Platon έγραψε: Τα παραγματα δε θα φτανανε σε αυτο το σημειο αν δεν θεοποιουσαμε τη γροθια στον Ντιογκο, αν δεν τυπωναμε φανελακια με τη φατσα του Ελ Κομμανταντε Τσε Γκαρσια, αν δεν καναμε συνθημα το ονομα του. Δε νομιζεις οτι φταιμε κι εμεις???
Όχι ρε συ πλάτων... Δηλαδή εσύ άμα μαλώσεις με έναν και τον δείρεις και κάποιοι σου πουν μπράβο θα αρχίσεις να πλακώνεις όποιον βρίσκεις μπροστά σου???
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ισως ναι Gika αδερφε, ισως ναι διοτι ετσι με ενθαρρυνεις να συνεχισω στο ιδιο στυλ χωρις να φοβαμαι τις συνεπειες...

Ειδικα αν με λενε Παμπλο Γκαρσια...

Ισως καποιος αλλος να σκεφτοταν σε μια ηρεμη στιγμη τη βαρυτητα της πραξης του και να την αξιολογουσε διαφορετικα, αλλα συνηθως η ανθρωπινη φυση τεινει σε στιγμες ευφοριας να δρα ενστικτωδως κι οχι με το μυαλο...

Ετσι ειναι δυστυχως...σκεψου το και θα το διαπιστωσεις κι εσυ...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ο Γκαρσια δεχεται αντιαθλητικη ΣΚΑΡΙΑ απο τον Σιμαο και λογικα αντεδρασε, οπως θα εκανε καθε παικτης που σεβεται τον εαυτο του.

Αυτα που εκανε μετα δεν ηταν για κοκκινη σε ντερμπι. Αν δεχτουμε οτι ητανε κοκκινη του Γκαρσια, ο Σιμαο τι καρτα επρεπε να φαει για την σκαρια? Ο Σαριεγκι και ο Βυντρα, που κανανε τετοιο σπριντ για να την πεσουν στον Γκαρσια που απορω γιατι δεν το εχουν γυρισει σε 100αρι ακομα, αυτοι τι καρτα επρεπε να φανε?
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Αν σεβόταν την ΟΜΑΔΑ του, νάσκαγε ναπαιρνε την κίτρινη ο άλλος να παίζαμε για αλλαγή με 11-10 εμεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Για τον εαυτό του δε με νοιάζει, ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

platon οπως ειπα και πιο πανω δεν μαλωνουμε και πως ειναι δυνατον αφου ολοι θελουμε το καλο τις ομαδας απλα εχουμε μια εντονη ομολογουμενος σηζητηση.για τον γκαρσια εγραψα αν ειδες οτι εχουμε και εμεις μεριδιο ευθηνης για την συμπεριφορα του.αλλα οχι το μεγαλυτερο.με πειραξε λιγο που υπερασπιστηκες τον ανθρωπο γκαρσια σεβαστο ομως.απλα πιστευω οτι περισσοτερο φταιει ο ιδιος για την συμπεριφορα του.δεν ξερω ισως να εχει καποια προσωπικα προβληματα που δεν τον αφηνουν να προσφερει αυτα που μπορει και θελει και αυτο να του βγαζει αυτον τον εαυτο.αλλα δεν φταιει η ομαδα και ο προπονητης σου γιαυτο για να τον σπρωχνεις λες και εισαι υπο την επειρια ναρκωτικων η αλκοολ. δεν ξερω τι εγινε στο γηπεδο μετα την αποβολη του γιατι δεν ημουν μεσα ισως να πηρε θαρος απο την κερκιδα δεν ξερω τι να πω.και ουτε μια δηλωση μεταμελειας? ουτε ενα συνωμη?τι να πω? ημαρτον ρε αδερφε.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Οbanebane πιστευω οτι ειναι νωρις ακομη για "συγγνωμες" κι οτιδηποτε, γιατι η ατμοσφαιρα ειναι ακομη φορτισμενη και οι αναμνησεις νωπες... Στις δηλωσεις του, ειπε κι αρκετα"γαλλικα" για το διαιτητη, κι αυτο μου εδωσε να καταλαβω οτι δε νοιωθει καθολου ενοχος.
Στο ολο κλιμα κολλαει και η ανακοινωση της ΠΑΕ, που ευτυχως απο τη μια δεν "αδειαζει", αλλα προστατευει τον παικτη της (και πολυ καλα κανει δημοσια), δυστυχως απο την αλλη ομως κανει πλατες στην ομαδα (και στον Γκαρσια στην τελικη). Θα προτιμουσα να μη βγει τετοια ανακοινωση αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Οπως κι αν εχει, ας προσπαθησουμε να μεινουμε ησυχοι και ηρεμοι και να μη πυροδοτησουμε το κλιμα περισσοτερο. Εχουμε ενα πολυ δυσκολο αγωνα την Τεταρτη και το μονο που μας λειπει ειναι τωρα η διχονοια κι ο εκνευρισμος.

Ευχομαι στο μελλον να πανε ολα καλα και να μαθαινουμε απο τα παθηματα μας ολοι, παικτες, διοικηση κι οπαδοι...
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Μαρέσει που μετά κλώτσησε και μπάλες μεσα στον αγωνιστικο χώρο. Κρίμα γιατι μου άρεσε παρα πολύ. Πριν την αποβολή ήταν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Pablo Garcia, σε ευχαριστώ για όσα προσέφερες στον ΠΑΟΚ φέτος και σου εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου.

Κάκο, το ξέρω ότι του το χρώσταγες και σε περίμενα. Ελπίζω να ξεπληρώσαμε επιτέλους το χρέος...
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Εύχομαι σε όποια γωνιά του κόσμου και αν πίνει το ινδιάνικο τσάι του την επόμενη χρονιά να είναι καλά.
Θα τον θυμόμαστε όλοι για πολύ καιρό με γλυκόπικρες αναμνήσεις.
Δεν ξέρω αν το πήρε κανείς χαμπάρι, στο τέλος των δηλώσεών του για τον Κάκκο, ο Pablo λέει "Es un hijo de puta". :) :)
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ο garcia έπρεπε να αποβληθεί γιατί ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

ο garcia έπρεπε να αποβληθεί γιατί όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έμοιαζαν μυρμήγκια μπροστά του.

ο garcia έπρεπε να αποβληθεί γιατί αντέδρασε στους τραμπουκισμούς του σιμάο , του ivanchitz και τον άλλον καλόπαιδων του ΠΑΟ.

ο garcia έπρεπε να αποβληθεί γιατί επί ένα ημίχρονο τους παίζαμε σαν τι γάτα με το ποντικάκι μέσα στην εστία τους.

ο garcia έπρεπε να αποβληθεί γιατί δεν έχουν τα αρχίδια να τον παίξουν στα ίσια. ο garcia πρέπει να πάρει το μπούλο από την ελλάδα γιατί οποιος σηκώνει το κεφάλι πρέπει να του κόψουμε.

αφού ήταν κόκκινη το μαρκάρισμα του garcia γιατί δε διεκόπηκε το παιχνίδι σε εκείνο το μαρκάρισμα αφού πλεονέκτημα δεν υπήρχε ??????????????????????????????????????????????????????

γιατί η κόκκινη δόθηκε αφου το ζήτησαν οι
παναθηναϊκοί απτό κακό????????????

αφού η αγκωνιά (που δεν είναι καν αγκωνιά) του garcia είναι κόκκινη η αγωνια του σιμάο στον ίβιτς γιατί είναι μονο κίτρινη???????????????????????

για μένα κόκκινη δεν υπάρχει. μια κίτρινη στο σιμάο και αποβολή (βασικά και απευθείας κόκκινη είναι γιατί το πόδι του είναι υψωμένο μισό metro από το έδαφος ) και κίτρινη (και πολύ βάζο) στο garcia.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Κυρ 10 Μάιος 2009, 23:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
freeman4

Δημοσίευση από freeman4 »

λοιπον δν υπαρχει καμια κοκκινη.δειτε τη φαση οσες φορες θελετε.στν αρχη τν βρισκει με το γονατο λιγο στο κωλαρακι κ μετα δν του δινει αγκωνια οπως πολλοι θελετε να περασετε αλλα μπαινει μπροστα του βαζοντας το σωμα του οπως γινεται σε δεκαδες φασεις σε καθε ματσ.αν δν το λεγανε γκαρσια αλλα ηλιαδη ουτε κιτρινη δν θα επαιρνε.
αντιθετα υπαρχει καθαρη δευτερη κιτρινη στο σιμαο.κ αν ειναι κοκκινη του Παμπλο ειναι το ιδιο αυτα που εκαναν βυντρα σαριεγκι.οσοι λοιπον ψαχνετε να ξεσπασετε μετα την ηττα ψαξτετο αλλου.στη γυναικα σας ισως
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Τρελος είσαι ρε? μη γράφεις τέτοια post θα το δει η δικιά μου και θα πέσει παντόφλα... :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”