Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
paokovia

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από paokovia »

Betbond έγραψε:Για να καταλάβτε το ποιόν μας και την ξερολιακή ασχετοσύνη μας.
Αν ο αγώνας λήξει άσσος (νίκη ΠΑΟΚ) θα τα ξεχάσουμε όλα και θα συνεχίσουμε να αιθεροβατούμε για την σούπερ ντούπερ ομαδάρα, για τα Τσάμπιονς Λήγκ και παπαριές τύπου, "ποιά είναι αυτη η ομάδα που θα μας εμποδίσει" (π.χ. ποιά Σταντάρ Λιέγης και ποιά Φενέρ και ποιά δεν ξέρω εγώ...).
Αν ο αγώνας λήξει Χ2 θα στήσουμε λαικά δικαστήρια αμφισβήτησης για...
Τον Σάντος (πρώτον από όλους) του τύπου "δεν είχε σχέδιο" , "φοβήθηκε", "τι τον κρατούσε τον Μουσλίμοβιτς", "γιατί δεν έβαλε τον Μπακαγιόκο" και άλλα τάτοια.
Τον Μουσλίμοβιτς ("ανύπαρκτος", "πεθαμένος", "είναι αλλού" κλπ)
Τον Γκαρσία ("να φύγει" κλπ)
και δεν ξέρω εγώ πιόν ακόμη
Τον Σάντος που μέχρι πριν από λίγες ώρες τον είχαμε κάνει Φέργκιουσον, τον Μουσλίμοβιτς που μέχρι τώρα τον είχαμε ημίθεο και τον Γκαρσία που τον κάναμε ίνδαλμα όλων των εποχών...
Περιμένω τη λήξη του αγώνα για να δω σε ποιόν βαθμό θα αδικήσουμε όλοι μας τον ευατό μας.
Κρίμα ρε ΠΑΟΚια μου, αλλά ... εκεί είμαστε όλοι μας, ομάδα και Λαός.
Δεν πειράζει, δεν βαριέσαι...
Αχαχαχα, φίλε ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι έγινε.
Χαίρομαι που χάσαμε γιατί στα επόμενα παιχνίδια δε θα χρειαστεί να υπομείνω αυτούς τους πανυγηρτζίδες καραγκιόζηδες...που όλο το 2ο ημίχρονο βρίζανε Σάντος,Μουσλίμοβιτς,Γκαρσία,γιατί δε βάζει Μπακαγιόκο κτλ....που "απογοητεύθηκαν" και δεν βλέπουν μέλλον...
που κράζαν τη διοίκηση γιατί τους πούλησε πακέτο τα εισιτήρια και τζάμπα πλήρωσαν για τα άλλα δυο παιχνίδια (ναι, το άκουσα κι αυτό!!!)
Πανυγήρι τέλος.Άιντε σπίτια σας...

Συνεχίζουμε, έχουμε άλλες 5 μάχες...
Και η 2η θέση είναι σημαντική.
ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Maximus έγραψε:Ειπαμε...πρεπει να κουλαρουμε λιγο σαν οπαδοι...

Οταν βγηκα πριν το ματς και ελεγα να χαμηλωσουμε τους τονους,οτι αυτοι οι ''ανυπαρκτοι'' πηραν 2πλο μεσα στην Ιντερ...πεσανε κανα-δυο αδερφοι να με πουν για κομπλεξικη σκεψη και οτι μειωνω τον ΠΑΟΚ,οτι με επηρεαζουν οι αθηναιοι...κλπ...

Δεν διεκδικω δαφνη προφητη, ουτε τιποτα...απλά ας κουλαρουμε λίγο...Με τον Παναθηναικο παιζαμε,οχι με την Κολοπετινιτσα...

ΥΓ.

Το Τσου Λου μαλλον τελειωσε...εφοσον ο ΠΑΟ εχει αλλους 9-12 βαθμους στο τσεπακι...
Φιλε μου,αν ειδες σημερα οτι δεν κερδισαμε επειδη ο Παναθηναϊκος μας πατησε και οχι οτι μονοι μας βγαλαμε τα ματια μας,σηκωνω τα χερια.Ο σημερινος Παναθηναϊκος ποσες διαφορες ειχε απο την Κολοπετινιτσα αληθεια;
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

paokovia έγραψε:που κράζαν τη διοίκηση γιατί τους πούλησε πακέτο τα εισιτήρια και τζάμπα πλήρωσαν για τα άλλα δυο παιχνίδια (ναι, το άκουσα κι αυτό!!!)
ΕΛΕΟΣ

:?
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

PAOKSaLoNiCa ο Μουσλίμοβιτς ουτε κοντρόλ δε μπορεί να κάνει αδερφε! Κάθε φορά που μπαίνει στην εστία πέφτει κάτω, δε μπορεί να σταθεί όρθιος!!!

Κάθε φορά που παίρνει τη μπάλα 99.9% θα τη χάσει. Τελικά δεν είναι αυτος που περιμέναμε, απλα δε θέλουμε να το χορτάσουμε.

Και ξαναλέω οτι έχει ευθυνη στο γκολ. Κυνηγούσε τον Καραβούτα και ξαφνικα σταμάτησε.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΣΤO ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ;;
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

παντως κοιτα να δεις οταν πηραμε τον μπακαγιοκο τον αμφισβητησαμε οσο τιποτα και τωρα παρακαλαγαμε να γινει αλλαγη μιση ωρα πριν μπει.... :) :) :) :)
GEO PAOK

Δημοσίευση από GEO PAOK »

Γενικά παίξαμε καλά ..... αλλά όπως και άλλες φορές μας έλειπε το το πολύποθυτο γκολάκι, το παιχνιδι πηγενε στην ισοπαλια απο μερια μας ετσι το εβλεπα εγω.

Η κοκκινη δεν ξερω αν ηταν για κοκκινη αλλα νομιζο ηταν λιγο τραβηγμενη απο τα μαλλια, και μετα ρε γαμοτο βαρεθικα σαν παοκτσις φετος τουλαχιστον να κριεμιετε ολοι η ψυχολογια της ομαδασ απο μια μαλακια καπιου, οκ παιχτακια με ταμπουκα ειναι αλλα γκαρσια κοσεινσαο μοσλιμοβιτς εχουν ορες ορες κατι νευρακια τρελα, που χαλουν τηνομαδα τελος τελος.

Η αλλαγη του βακαγιοκο επρεπε να ειχε γινει πιο μπροστα οχι στο τελευταιο λεπτο !!!!!

Η βουλγαρικη σημαια ΝΤΡΟΠΗ που την βγαζουν στην 4 και καλο 8α ειναι να την σηκωσουν απο εκει , γιατι τετοιες κινισεις ειναι ολιγον τη υποπτες με ολα οσα γινονται στην περιοχη μας. (η μηπως ειναι ιταλικη αλλα αναποδα !!!) :shock:

Μας ξεπαρθενιασαν αποψε οι βαζελοι ........ φοβαμε μην αρχισουμε να γουσταρουμε τα γαμισια τωρα !!!!!

Αντε μεχρι το επανηδειν .

:?
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Επαναλαμπανο..βρειτε μου καλύτερο απο τον Μουσλι και μετα θα σας κανω ταμα..και ολα αυτα επειδη χασαμε ενα match..μεχρι πέρσι δεν μπορουσαμε να νικήσουμε τον Θρασύβουλα και εσεις τωρα με λετε οτι πρεπει να αλλάξουμε επιθετικο..δεν παμε καλα με φενεται...και φανταστείτε οτι αμα κερδίζαμε σημερα θα λέγαμε ολοι οτι ποιος βάζελος ντεμεκ τωρα παμε του χρονου για Πρωτάθλημα..ηρεμια ρε παιδια δεν ειμαστε και μπαρτσελόνα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKSaLoNiCa την Κυρ 10 Μάιος 2009, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

LittleJohn έγραψε: Φιλε μου,αν ειδες σημερα οτι δεν κερδισαμε επειδη ο Παναθηναϊκος μας πατησε και οχι οτι μονοι μας βγαλαμε τα ματια μας,σηκωνω τα χερια.Ο σημερινος Παναθηναϊκος ποσες διαφορες ειχε απο την Κολοπετινιτσα αληθεια;
Συμφωνω οτι βγαλαμε τα ματια μας...αλλά την μεγαλυτερη ευκαιρια την ειχε ο βαζελος με το τετ α τετ του Μαντζιου (απο δικο μας λαθος)...

Ρε φιλε...δεν ειχες καραγκουνη...Συγνωμη που το λεω αλλα ειναι μεγαλος παιχτης και αυτος πηρε το ματς.... Εκει θελω την μαγκια του παιχτη...Να παρει την μπαλα στο 85 και να το σφυριξει στο γαμα...οχι να πεφτει μονος του και να κανει τσαφ μεσα στην περιοχη...(μουσλι)...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Μπραβο στους παικτες και τον προπονητη για τη νοοτροπια που εδειξαν σημερα! Παιζαμε για ενα ημιχρονο με 10 και ομως ημασταν εμεις αυτοι που πιεζαμε και χασαμε ευκαιριες. Ολη η ομαδα ηθελε τη νικη και φανηκε καθαρα. Αψογο κοουτσαρισμα απο τον Σαντος.

Ο Γκαρσια ο καλυτερος παικτης του γηπεδου μεχρι την αποβολη του.

Αυστηρος ο Κακος με τον Γκαρσια, ελαστικος με τον Σιμαο.

Δεν χαθηκε τιποτα. Πιστευω οτι αν εχουμε ηρεμια απο εδω και περα η 1η θεση ειναι εφικτη. Αυτος ο βαζελος θα χασει βαθμους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Κυρ 10 Μάιος 2009, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Να παρει τη μπαλα,να κανει περιπατο αναμεσα σε 7 ατομα που τον κοιτανε,και να κρεμαει τον Χαλκια που ηταν ξεχασμενος στο πεναλτι.Και στις δυο φασεις που εκανε ο βαζελος ειμασταν παιδικη χαρα στην αμυνα.Δεν λεω,γκολαρα,αλλα σιγα και την εκπληκτικη ενεργεια που εκανε
Άβαταρ μέλους
Kostas_Ptolemaios

Δημοσίευση από Kostas_Ptolemaios »

Υπάρχει εδω μέσα κάποιος από την 4 να μας πει για την φοβερή έμπνευση-απάντηση της άθλιας σημαίας που σηκώνουν λές και την έβγαλαν απο το πλυντήριο να στεγνώσει;
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

παντως εγω παραδεχομαι τον καραγκουνη οτι εχει ηθος και χαρακτηρα.σε ενα σημειο αρχιζαμε να λεμε το "ειναι που@ν@ του καραγκουνη η μανα" κι ομως αυτος στο τελος του ματς μιλησε για φανταστικη ατμοσφαιρα και μια μεγαλη νικη στην εδρα μιας μεγαλης ομαδας οπως ο ΠΑΟΚ.συγνωμη αλλα μπραβο του.ακουγεται σαν σιγα το πραγμα σε μερικους αλλα λιγοι μπορουν να το κανουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKfanAthens την Κυρ 10 Μάιος 2009, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

lipton2 έγραψε:
Platon έγραψε:
ΥΓ Μια απορια??? Αυτα τα 20 χιλιαρικα σημαιακια που υποτιθετε οτι μοιραστηκαν, τα ειδε κανεις??? Εγω δεν ειδα τιποτε παντως...
Καλησπέρα Πλάτωνα....

Τις σημαιες δεν μας εφησε η Αστυνομια να τις βάλουμε στο γήπεδο...
Δεν έδωσε το Οκ η ιδια
Καλησπερα και σε σενα αδερφε κι ευχαριστω για την πληροφορια... :D
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

PAOKSaLoNiCa πλάκα μου κάνεις τώρα; Και εγω να έπαιζα μπορεί να μην εβαζα γκόλ αλλα τουλαχιστον ενα κοντρόλ και μια σωστη πάσα θα έκανα.
Άβαταρ μέλους
christ4

Δημοσίευση από christ4 »

Το γκολ ωραιο ηταν αλλα ηταν λες και επαιζε με 10χρονα που σε κοιτουσαν και δεν σε πειραζαν μην τυχων και σε πονεσουν!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”