5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Ημουν γηπεδο και τωρα ειδα τη φαση...Συγνωμη αδερφια ο Γκαρσια εκανε μαλακια..Αλλα αν αυτο που κανει ειναι για κοκκινη,τοτε ο Σιμαο ,ο Κονσεισαο,Ο Μουσλι,Ο Βυντρα , και ο Σαριεγκι επρεπε να απελαθουν..
εγω δεν σεβομαι κανεναν που δε με σεβετε αδερφε.αν νομιζει ο κυριος οτι ηρθε σε κανα μπουρδελο να παρει το πακετο και να φυγει υποτιμοντας τη χωρα και την φανελα που φοραει τοτε να παει στο καλο αλλα οσο πιο μακρια γινετε.
και επειδη εγω ειμαι ο πρωτος που αποδοκιμασα τοσο εντονα την πραξη του πριν και μετα την κοκκινη οποτε απευθηνεσε κυριως σεμενα δεν επιτρεπω σε κανενα να μου λεει οτι εχω μυαλο κουνουπιου.και αν νομιζεις οτι εγω κρινοντας τον γκαρσια με αυτον τον τροπο κανω περισσοτερο κακο αποτι αυτος στην ομαδα τοτε θα αφησω να κρινουν οι υπολοιποι τα λεγομενα σου
- paok kerkyra
Ας πώ και εγω την γνώμη μου 1ον στην φάση της κόκκινης ο Πάμπλο δεν κάνει κάτι που να δικαιολογή κόκκινη έχει μια δύνατη κόντρα με τον Σίμαο και στην συνέχεια πάει λίγο δυνάτα κατά πάνω του και ο άλλος κάνει σαν ηλεκτρισμένος βέβαια η αντίδραση του μέτα την κόκκινη ήταν κατακρίτεα 2ον ως Κερκυραίος γνώριζω και 5 πράγματα για τον Κολίνα (Κακό) ο οποίος είναι βάζελος δηλωμένος χώρις να υπονοώ κάτι για σήμερα
Υ.Γ. Αν σήμερα δεν έπερνε κόκκινη ο Πάμπλο ολοι σε αύτο το τόπικ θα λέγατε να μείνει ο Γκαρσία κλπ τώρα μπούλο να φύγει ο άχρηστος και δεν συμαζεύεται εγώ πάντως τέτοιους παίκτες γουστάρω οπως ο Σέρτζιο και ο Πάμπλο που έχουν μάγκια και τσάγανο και οχι κάτι κότες που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Υ.Γ. Αν σήμερα δεν έπερνε κόκκινη ο Πάμπλο ολοι σε αύτο το τόπικ θα λέγατε να μείνει ο Γκαρσία κλπ τώρα μπούλο να φύγει ο άχρηστος και δεν συμαζεύεται εγώ πάντως τέτοιους παίκτες γουστάρω οπως ο Σέρτζιο και ο Πάμπλο που έχουν μάγκια και τσάγανο και οχι κάτι κότες που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια.

- Pegasus1589
Πρώτα απ'όλα να επισημάνω, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι τα κουνούπια είναι έξυπνα έντομα.
Δεύτερον, ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ! Κρατήστε την ενέργειά σας, αύριο έχουμε δουλειές και την Κυριακή ξανά ΠΑΟΚ!
Δεύτερον, ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ! Κρατήστε την ενέργειά σας, αύριο έχουμε δουλειές και την Κυριακή ξανά ΠΑΟΚ!

- PAOKfanAthens
συγνωμη αλλα εγω πιστευω οτι εμεις (οπαδοι) του δωσαμε το δικαιομα να κανει τετοιες αντιδρασεις.οταν μετα απ'αυτα που εκανε στο ματς με τον gay και δεν του τριξε κανεις τα δοντια αλλα του βγαλαμε και συνθημα λογικο ηταν να συνεχισει να συμπεριφερεται ετσι.αλλωστε ολο δηλωνε οτι χαιρεται που μας αρεσει ο τροπος που αγωνιζεται.δηλαδη σαν να λεει αφου σας αρεσει να πουλαω μαγκια θα πουλαω μαγκια.αυτη ειναι η αποψη μου και φυσικα δεχομαι οτι μπορει να κανω μεγαλο λαθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKfanAthens την Κυρ 10 Μάιος 2009, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παιδια ηρεμηστε πλεον. Οτι εγινε εγινε και δεν αλλαζει. Οσο για τον Παμπλο εγω θα πω να φυγει μονο αμα βρεθει καλυτερος απο τον Παμπλο
Αυτα 8)
Αυτα 8)
-
δεν μαλωνουμε σηζηταμε και δεν εχουμε παλι την κυριακη ΠΑΟΚ αδερφε ξεχασες την τεταρτη.οσο για τα κουνουπια μπορει να ειναι πολυ εξυπνα οπως λες αλλα αν ο ανθρωπος ειχε μυαλο κουνουπιου δεν θα μπορουσε ουτε να βηξει χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!
Η δουλεια της διοικησης ειναι να τριζει τα δοντια..Να φυγει,ο Γκαρσια,ο Ιβιτσ,ο Κοντρερας,ο Κονσεισαο,...........Ολοι κοκκινη μαλακια εχουν φαει..Και να φυγουν ,οι επομενες προσωπικοτητες που θα ρθουν παλι κοκκινη θα τρωνε,,ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ να ελεγχει τους παικτες...
Μακαρι να ρθει ο Γκαγκατης στον ΠΑΟΚ για να τρωει κοκκινη και ο Σιμαο....Και αν θελετε βριστε με,,αλλα ηρθε η ωρα η διοικηση να παρει αποφασεις και να κριθει
Μακαρι να ρθει ο Γκαγκατης στον ΠΑΟΚ για να τρωει κοκκινη και ο Σιμαο....Και αν θελετε βριστε με,,αλλα ηρθε η ωρα η διοικηση να παρει αποφασεις και να κριθει
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000D.A.A.T. έγραψε:Η δουλεια της διοικησης ειναι να τριζει τα δοντια..Να φυγει,ο Γκαρσια,ο Ιβιτσ,ο Κοντρερας,ο Κονσεισαο,...........Ολοι κοκκινη μαλακια εχουν φαει..Και να φυγουν ,οι επομενες προσωπικοτητες που θα ρθουν παλι κοκκινη θα τρωνε,,ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ να ελεγχει τους παικτες...
- Pegasus1589
Εντός έδρας. στο τυρί δεν έχουμε εισιτήρια.gate4mitsos έγραψε:Pegasus1589 έγραψε:και την Κυριακή ξανά ΠΑΟΚ!
Ποια κυριακη,την τεταρτη!!!!

- PAOKSaLoNiCa
Ρε φιλε D.A.A.T. εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι φταίει και ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας που μας έφεραν αυτους τους παίκτες..ΑΥΤΟΙ οι παικτες ομως μας έβγαλαν 2ους!!μηπως θες ξανα τους κνολ,φρούνζα,τοργκελε και ιλιεφ??ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΗΡΑΜΕ..