Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alexpaok4 έγραψε:Δηλαδή κάθε φορά που ένας παικτής πάει να διεκδικήσει τη μπάλα και βρήσκει κατα λάθος τον αντίπαλο, θα πρέπει ο αντιπαλος να αντιδράει με τέτοιο τρόπο; 100% σωστή η κόκκινη κάρτα. Και τι μαλακίες λέτε για 2η κίτρινι του Σιμάο;; Ο Παναθηναϊκος νίκησε δίκαια σήμερα, μας αρέσει δε μας αρέσει.
2η κίτρινη ήταν, αν θέλουμε να τα λέμε όλα... τι θα πει κατά λάθος; το φάουλ είναι φάουλ
όσο για το αν κέρδισε ο λαγός δίκαια; σίγουρα όχι! ανύπαρκτος κι ο τραγικότερος των τελευταίων χρόνων
10/05/2009, 22:41 | Διαβάστηκε 2826 φορές Αποστολή
Εκτός εαυτού ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία με το γεγονός ότι ότι ο Τάσος Κάκος τον απέβαλε στη φάση με τον Σιμάο και, αμέσως μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε με χαρακτηριστική ειρωνεία ότι: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής προσπάθησε να γίνει Κολίνα. Αλλά, Κολίνα είναι μόνο ένας».
Στη συνέχεια, δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής μας έκλεψε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες πρέπει να είναι πρωταγωνιστές και όχι ο διαιτητής. Είδε κανείς ότι ο Σιμάο με χτύπησε, αλλά ο διαιτητής δεν το είδε; Ήρθαν παίκτες του Παναθηναϊκού και με απώθησαν. Τον Σιμάο δεν τον ακούμπησα. Αν πίστευα ότι ήταν δίκαιη η αποβολή μου θα βούλωνα το στόμα μου και θα έφευγα, όπως είχα κάνει και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Να βγει και να μου πει γιατί με απέβαλλε».
Τέλος, ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος είπε: «Είναι ο χειρότερος διαιτητής στο πρωτάθλημα. Όπως τιμωρούνται οι παίκτες, πρέπει να τιμωρηθεί και αυτός. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, αλλά επηρέασε η άδικη αποβολή μου την ομάδα. Αν δεν είχα αποβληθεί, το σκορ θα ήταν διαφορετικό».
Δεν τον ακούμπησες ρε παυλάρα????????????
Σε έκαναν ορισμένοι να πιστεύεις ότι απευθύνεσαι σε μ@λ@κες ή σε τυφλούς. Δε φταίς εσύ.
Αυτό που σου ζητάω σαν αιμοδότης αυτής της ομάδας είναι να σκεφτείς καλα αυτό που είπες. Ότι το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό αν δεν έτρωγες την κόκκινη. Μόνο αυτό! και μόνο στην περίπτωση που οι αποφασίζοντες σε κρατήσουν.
Σε ενημερώνω κύριε παμπλίτο ότι η ομάδα από 2η σήμερα βρέθηκε 4η. έτσι μέσα σε μια μέρα. Αυτά από μένα παυλάρα. Σκέψου και πράξε στη συνέχεια.
Ξαναλέω δεν φταις όμως εσύ, αυτοί που σε δημιούργησαν φταίνε αυτοί οι "παύλο γκαρσία τρομοκρατία μαλακία δοξασία"
alexpaok4 έγραψε:Δηλαδή κάθε φορά που ένας παικτής πάει να διεκδικήσει τη μπάλα και βρήσκει κατα λάθος τον αντίπαλο, θα πρέπει ο αντιπαλος να αντιδράει με τέτοιο τρόπο; 100% σωστή η κόκκινη κάρτα. Και τι μαλακίες λέτε για 2η κίτρινι του Σιμάο;; Ο Παναθηναϊκος νίκησε δίκαια σήμερα, μας αρέσει δε μας αρέσει.
Ο Κονσεϊσαο ηταν σε κακή μερα. Απορώ γιατι δεν έπαιξε με τον Βερόν απο την αρχή. Τεσπα οτι και να λεμε τωρα δε θα αλλάξει τιποτα.
Ο Μουσλίμοβιτς δεν κάνει. Και αυτός είχε ευθήνη για το γκόλ του Καραγκούνη. Δείτε πως τον κυνηγάει και μετα σταματάει και αφήνει τον Καραβούτα να προχωράει άνετα προς το τέρμα. Εδω δε μπορεί να κανει κοντρολ ο παιχτης, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ! Τον βγάλαμε και γκολτσή (με 7 γκόλ μάλιστα!). Και μη μου πείτε πως και καλά εαν έβαζε το γκόλ σήμερα ο 'Μούσλι' δε θα τα έλεγα αυτα. Μπείτε στο τόπικ του Ζλάταν και διαβάστε τι έγραψα πριν το μάτς. Με αυτη τη σημερινή εμφάνιση ούτε 1εκ. δεν άξιζει!
Τέσπα, κρίμα για τον λαό!
1ον ο Σιμάο πουλούσε τσαμπουκάδες συνεχεια..και το φάουλ που εκανε μπορούσε να ήταν πρόβλημα για τον γκαρσία γιατι το έκανε σε πολυ ευάλοτο σημείο..
2ον Βρες μου καποιον καλύτερο/φθηνότερο απο τον μουσλίμοβιτς και θα αποδεχθο οτι ο Μουσλι δεν κανει..7 γκολ σε μια αγωνιστική περίοδο οπου έχασε 2 μήνες την ώρα που ήταν σε εξαιρετική φόρμα..
για μενα σημερα χαθηκε το τσου λου..
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΗΓΗ...ΣΚΙΨΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΝΕΡΟ...ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΝΗΓΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ...οποιος καταλαβε καταλαβε....ανασηνταξη και παμε σε μια πολλη δυσκολη εδρα(ομαδα)..
Λοιπόν παιδιά πάλι φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό.
Βλέπω ότι όντως καταλάβαμε όλοι ότι ο Γκαρσία δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί στο γήπεδο.Νομίζω ότι αντί να επιδοκιμάζουμε την συμπεριφορά του,καλύτερα να του δώσουμε τα παπούσια στο χέρι,μας έχει στερήσει δύναμη σε ματς που δεν έπρεπε.Είναι μάγκες οι παράγοντες μας να τον στείλουν αύριο;
Επίσης,μια ερώτηση και σας παρακαλώ ειλικρινά να μου απαντήσετε.
Πόσο ακόμα θα τραβήξει αυτό το σκηνικό με την βουλγαρική σημαία στην 4;Μας εκφράζει σαν ΠΑΟΚτσήδες αυτή η ενέργεια;
Ο ΠΑΟΚ είναι φωνή και όραμα του Ελληνισμού,από Αυστραλία μέχρι Αμερική,και εμείς εδώ απλά παριστάνουμε τους "μάγκες" (για να μην πω τίποτα άλλο) με το να σηκώνουμε ντεμέκ σημαίες και παπαριές τέτοιες.
Άντε με τον gay να το καταλάβω το αστειάκι,αλλα σήμερα τι μας έφταιξε ο αντίπαλος;Αυτοί ήρθαν να παίξουν το παιχνίδι τους.Μια χαρά μας πήγαν.Αν ήμασταν καλύτεροι θα τους κάρφωνες 2 γκολάκια και τομπλούλο μετά.
Σαν τις κότες έπαιζαν μέχρι που μείναμε ένα λιγότερο.Μέχρι και το γκολ στα σκοινιά τους είχαμε.
Τις αναρχικές μαλ..ίες του στυλ "σηκώνω την βουλγαρική σημαία στο γήπεδο",δεν τις καταλαβαίνω.Όσοι νιώθουν ότι πρέπει να περνάνε αυτό το άθλιο,δήθεν υπεράνω μύνημα,να βάλουν σημαία της Βουλγαρίας έξω από το σπίτι τους και πάνω απ'το κρεβάτι τους.
Νιώθω προσβεβλημένος κάθε φορά που αναρτάται αυτή η σημαία στο γήπεδο μας,στον ναό μας.Δηλάδή όπως έιχε πεί και ένας αλλόθρησκος, αν μας έλεγαν αδελφές θα τσιμπουκώναμε ο ένας τον άλλο;Αυτά είναι για λαό κωλοπετεινίτσας και όχι για τον Μεγάλο ΠΑΟΚ.
Πρεπει κατι να γινει επιτελους κ με αυτα τα κολοτουρνικε.....τι στο διαλο συμβαινει...ζωα ειμαστε και μας στριμωχνουν εκι μεσα στις κλουβες?????.....αφου δν πιανει το κολοσυστημα στην 5 παλι ανοιξανε τις πορτες κ οι τζαμπατσηδες παλι μπηκαν...δν ξερω τι εγινε στην 4 αλλα νωθω μεγαλος μαλκσ.....Δλδ τζαμπα τρωμε ολοι αυτη την ταλαιπωρι....Ας μπαινουμε με τον παλιο καλο τροπο.....ΕΛΕΟΣ.....Κατι πρεπει να γινει...Υπηρχαν κ παιδδακια......
παΐδια ακόμη και πέρσι που χάναμε από τις {κολο}ομάδες δεν ένιωθα ότι δίνω τσάμπα τα λεφτά μου σήμερα το ένιωσα …..αυτός ο παίκτης δεν πρέπει ούτε να κάτσει ξανά στον πάγκο της ομάδας… τον πληρώνουμε και 500χιλιαρικα …..έχει την απόλυτη ευθύνη δεν τον δικαιολογεί τιποτα.
Τώρα από την ομάδα ,τον προπονητή και τους παίκτες {εκτός Γκαρσία κονσεισαο }είμαι αρκετά ευχαριστημένος ….πικρία σήμερα από το σύνθημα που άκουσα τιμή και δόξα στον Γκαρσία….έλεος με αυτόν τον παίκτη δεν κάνεις πρωταθλητισμό
Οταν βγηκα πριν το ματς και ελεγα να χαμηλωσουμε τους τονους,οτι αυτοι οι ''ανυπαρκτοι'' πηραν 2πλο μεσα στην Ιντερ...πεσανε κανα-δυο αδερφοι να με πουν για κομπλεξικη σκεψη και οτι μειωνω τον ΠΑΟΚ,οτι με επηρεαζουν οι αθηναιοι...κλπ...
Δεν διεκδικω δαφνη προφητη, ουτε τιποτα...απλά ας κουλαρουμε λίγο...Με τον Παναθηναικο παιζαμε,οχι με την Κολοπετινιτσα...
ΥΓ.
Το Τσου Λου μαλλον τελειωσε...εφοσον ο ΠΑΟ εχει αλλους 9-12 βαθμους στο τσεπακι...
Platon έγραψε:......Ο κοουτς Σαντος δεν εκανε κανενα λαθος, ουτε στις αλλαγες του κι αδικα τον αποδοκιμασαν εκει στα επισημα!!! Ντροπη!!!
Για τις αλλαγες,δεν μπορω να καταλαβω με πια λογικη βγηκε ο Βιεϊρινια και οχι ο Κονσεϊσαο που ηταν τραγικος σημερα,δεδομενου μαλιστα οτι στο Β ημιχρονο θα ειμασταν αναγκασμενοι να παιξουμε με αντεπιθεσεις και θα χρειαζομασταν εναν πιο γρηγορο παιχτη που ειναι καλυτερος και στο ενας με εναν.