Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ισχύει, αλλά εν μέρει. Η διαφορά είναι ότι τον Γενάρη θα πληρώσουμε ακριβά να τον αγοράσουμε, ενώ τώρα είναι ελεύθερος. Θα κάνει βέβαια ένα μήνα μέχρι να παίξει, και θα λείψει από την φάση των ομίλων του E.L. αλλά από το τίποτε...
Προσωπικά δεν νομίζω ότι έχουμε ελπίδες να τον πείσουμε να μειώσει τις αποδοχές του στο 40%. μπορεί κι αυτός να περιμένει την περίοδο του Ιανουαρίου.
Ελπίζω όμως να κλείσει ο Vieirinha.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Η γνώμη μου είναι οτι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι προτιμότερο να περιμένεις να πάρεις κάτι καλό τον χειμώνα παρά να φέρεις κάποιον που έχει να προπονηθεί από τον Ιούλιο.
Ο Μπράνκο, αν δεν κάνω λάθος, είχε δηλώσει πως οι καλύτερες οικονομικά ευκαιρίες θα προκύψουν τον Γενάρη και όχι το καλοκαίρι που πέρασε. Οι ομάδες ήδη έχουν νιώσει τον covid, αλλά οικονομικά η κατάσταση θα ξεφύγει όσο περνάει ο καιρός και παίζουν χωρίς κόσμο.

Ας ελπίσουμε να είμαστε καλά τότε, να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και να κινηθούν για 1-2 ποιοτικούς παίκτες.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Με περισσότερες επιλογές όμως Αποστόλη. Επίσης είναι στο χέρι μας με την κατάλληλη προεργασία να μην πληρώσουμε πολλά.
Όσον αφορά τον Αντρέ μακάρι για πολλούς λόγους.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Σνουφ εγω στο ειπα οτι ηταν περιεργη η βιασυνη σου να κλεισεις το τοπικ βιερινια. ΔΕΝ ειναι απλα ενας ακομη παικτης και μην του φερεστε καποιοι ετσι
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Τι λέτε ρε; Ποιος περιμένει μέχρι 31 Γενάρη για μεταγραφές; :lol:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Darklord67 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σφίνα πάντως επιμένει για μεταγραφή, αλλά όχι του Καβασάκι, αλλά ενός αμυντικού χαφ, ιδιαίτερα όμως ακριβού:

...υπάρχουν οι πληροφορίες ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινούνται για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και έχουν επικεντρώσει σε ένα όνομα, το οποίο είναι μεγάλο, αλλά και το κασέ του είναι μεγάλο: 1,2 εκ. ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο!

Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένο πλαφόν: 500.000 το μεγαλύτερο συμβόλαιο για φέτος λόγω FFP! Άρα, οι συζητήσεις συνεχίζονται μόνο για την μείωση των απαιτήσεων του παίκτη, που αρχικά είναι αρνητικός, αλλά κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η τελική απόφαση.

Η προθεσμία πάντως υπάρχει, αλλά ο παίκτης πρέπει και να μπει στην ομάδα, εάν αποκτηθεί, για να δουλέψει με βάση το πλάνο του Φερέιρα.

Θα φανεί την επόμενη εβδομάδα, που είναι καθοριστική γι αυτό το θέμα…
Λες; https://www.transfermarkt.com/ander-itu ... eler/71571
ποιος ιτουρασπε ?? χααχ με 250 ερχεται αυτος ...
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Γι' αυτόν τον Ιτουράσπε γραφόταν πολύ πέρσι το καλοκαίρι και ήταν σίγουρα στη λίστα του Μπράνκο. Οπότε τον είχα κοιτάξει λίγο αναλυτικά. Είναι εξάρι, μαχητής, αγωνιστής, κτλ αλλά από μπάλα όχι πολλά πράγματα. Μια βελτιωμένη εκδοχή του Κάνιας. Συν της άλλης μια ζωή ήταν στην ίδια ομάδα (Αθλέτικ Μπιλμπάο) και πάντα είναι ρίσκο η προσαρμογή του όταν ένας παίκτης έχει μάθει μόνο σ' ένα συγκεκριμένο περιβάλλον.
Σίγουρα δεν αναφέρεται σε αυτόν το δημοσίευμα. Εμένα πιο πολύ μου κάνει για περίπτωση Ασαμόα γιατί αυτός από Ίντερ και Γιούβε σίγουρα θα είχε υψηλό κασέ (νομίζω 2εκ) και τώρα κάνει σκόντο στα 1,2εκ.
dimitris88

Darklord67 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σφίνα πάντως επιμένει για μεταγραφή, αλλά όχι του Καβασάκι, αλλά ενός αμυντικού χαφ, ιδιαίτερα όμως ακριβού:

...υπάρχουν οι πληροφορίες ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινούνται για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και έχουν επικεντρώσει σε ένα όνομα, το οποίο είναι μεγάλο, αλλά και το κασέ του είναι μεγάλο: 1,2 εκ. ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο!

Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένο πλαφόν: 500.000 το μεγαλύτερο συμβόλαιο για φέτος λόγω FFP! Άρα, οι συζητήσεις συνεχίζονται μόνο για την μείωση των απαιτήσεων του παίκτη, που αρχικά είναι αρνητικός, αλλά κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η τελική απόφαση.

Η προθεσμία πάντως υπάρχει, αλλά ο παίκτης πρέπει και να μπει στην ομάδα, εάν αποκτηθεί, για να δουλέψει με βάση το πλάνο του Φερέιρα.

Θα φανεί την επόμενη εβδομάδα, που είναι καθοριστική γι αυτό το θέμα…
όπως λέει και το ανέκδοτο....."τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη εκτός από το οικονομικό.... ":lol: :lol: :lol:

Λες; https://www.transfermarkt.com/ander-itu ... eler/71571
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

Γκανέζος δεν είναι αυτός; Έχουμε θέσεις ξένων ελεύθερες;Επίσης νομίζω ότι το άρθρο έλεγε για αμυντικό μέσο.Στο τρανσφερμαρκτ τον Ασαμοα τον δίνει μέσο!
dimitris88

[quote="Darklord67"]Γκανέζος δεν είναι αυτός; Έχουμε θέσεις ξένων ελεύθερες;Επίσης νομίζω ότι το άρθρο έλεγε για αμυντικό μέσο.Στο τρανσφερμαρκτ τον Ασαμοα τον δίνει μέσο![/quot

νομίζω έχουμε μια θέση (Μάτος, Εσίτι, Σοάρες, Αγκούστο) για τους 5 ξένους άνω των 23 (οι κάτω των 23 είναι Ζαμπά, Νινούα, Ουαγκέ). Βέβαια μπορείς να έχεις 8 ξένους στο ρόστερ (οι τρεις κάτω των 23) αλλά στην αποστολή μπορείς να έχεις μόνο 5 συνολικά.
Ο Ασαμόα ναι είναι γκανέζος δηλαδή θα πιάνει θέση ξένου, σύμφωνα με τα στατιστικά του από το τρανσφερμαρκτ, έχει παίξει σαν αριστερό μπακ 76 ματς, σαν αριστερός μέσος 118 ματς, σαν κεντρικός χαφ 74 ματς και σαν αμυντικός χαφ 11 ματς και 1 ως κεντρικός αμυντικός. Δηλαδή πρόκειται για ένα πολυσύνθετο παίκτη, με μεγάλη εμπειρία και υψηλό επίπεδο παραστάσεων, που μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις. Άρα το να προβληματιζόμαστε εάν ξέρει να παίζει τη θέση στο κέντρο, νομίζω δεν στέκει.
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

dimitris88 έγραψε:
Darklord67 έγραψε:Γκανέζος δεν είναι αυτός; Έχουμε θέσεις ξένων ελεύθερες;Επίσης νομίζω ότι το άρθρο έλεγε για αμυντικό μέσο.Στο τρανσφερμαρκτ τον Ασαμοα τον δίνει μέσο![/quot

νομίζω έχουμε μια θέση (Μάτος, Εσίτι, Σοάρες, Αγκούστο) για τους 5 ξένους άνω των 23 (οι κάτω των 23 είναι Ζαμπά, Νινούα, Ουαγκέ). Βέβαια μπορείς να έχεις 8 ξένους στο ρόστερ (οι τρεις κάτω των 23) αλλά στην αποστολή μπορείς να έχεις μόνο 5 συνολικά.
Ο Ασαμόα ναι είναι γκανέζος δηλαδή θα πιάνει θέση ξένου, σύμφωνα με τα στατιστικά του από το τρανσφερμαρκτ, έχει παίξει σαν αριστερό μπακ 76 ματς, σαν αριστερός μέσος 118 ματς, σαν κεντρικός χαφ 74 ματς και σαν αμυντικός χαφ 11 ματς και 1 ως κεντρικός αμυντικός. Δηλαδή πρόκειται για ένα πολυσύνθετο παίκτη, με μεγάλη εμπειρία και υψηλό επίπεδο παραστάσεων, που μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις. Άρα το να προβληματιζόμαστε εάν ξέρει να παίζει τη θέση στο κέντρο, νομίζω δεν στέκει.
thanks!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Ασαμόα ούτε απασχόλησε ούτε απασχολεί, γιατί είναι εκτός μεταγραφικής αγοράς.
Κονομημένος είναι, ταλαιπωρίες με τα πόδια του είχε και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του και να το παίξει ηγέτης. Εδώ και πολύ καιρό έχει γυρίσει στην Γκάνα και έχει υπογράψει με την Medeama SC για να κλείσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Welcome back seaman.

Είσαι κόσμημα για το φόρουμ.

Λείπεις όταν δεν γράφεις. :pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλώς τον.
Και ευτυχώς θα πω εγώ,για την είδηση που μας φέρνεις.
Να ζητήσω και εγώ Πάτο ή να πούμε άσπρο πάτο;
Μάλλον το δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Πόσο μπροστά είσαι ρε seaman...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”