Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από LittleJohn »

Αφου δεν μπορεσαμε να πατησουμε τον σημερινο βαζελο μεσα στην Τουμπα τι ψαχνουμε τωρα,χαρτινη προκριση για το Τσαμπιονς Λιγκ;

Κριμα ρε πουστη,κριμα,τι αλλο να πω για σημερα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Κυρ 10 Μάιος 2009, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

thrix έγραψε:
Kevin έγραψε:
obanebane έγραψε:ο σιμαο γιατι να φαει κιτρινη?
πλάκα μας κάνεις ρε αδερφέ; ή έδινε μόνο κίτρινη στον γκαρσία και τον προειδοποιούσε ή έδινε κόκκινη και 2η κίτρινη και στον σιμάο για το μαρκάρισμά του! για τους 2 παίκτες του πάγκου του λαγού που μπήκαν μέσα γιατί δεν μιλάει κανείς; δεν είπαμε ότι μας έσφαξε αλλά αλλοίωσε το απότελεσμα, πώς να το κάνουμε
Όπως καταλαβαίνουν όλοι, σήμερα μόνο πλάκα δεν κάνουμε εδω μέσα.
Το φάουλ του Σιμάο ήταν σκληρό αλλά κι εμείς το είδαμε στο 3ο ριπλέι. Ήταν ανάμεσα σε πολλούς παίκτες η φάση.
Ο παυλάρας ο θεός από την άλλη, άρχισε να τον βαράει μέχρι να βεβαιωθεί ότι το είδαμε όλοι και να τον αποθεώσουμε. Την τελευταία σπρωξιά την έκανε όταν και οι δύο παίχτες πήγαιναν προς τον διαιτητή. Δλδ τί περιμένεις να κάνει ο Κάκος και ο κάθε Κάκος? Από εκεί και πέρα έγινε πουτάνα γενικώς και όπου πρόλαβε να δει έδωσε κάρτες. Για παράδειγμα φαίνειται καθαρά ότι έπρεπαι να πάρει κάρτα και ο Σνάουτσνερ αλλά τη γλύτωσε.
Η γνώμη μου είναι ότι ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ καλός δεδομένων των συνθηκών και δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Αν του ξέφυγε μισή φάση .... ε τώρα τι να λέμε. Επαναλαμβάνω!!!! Η φάση στο 2ο που πιέσαμε και χάσαμε 2 ευκαιρίες ξεκίνησε από θέση οφ σάιντ. Αν αυτό είχε γίνει σε βάρος μας τώρα όλοι μας (ναι κι εγώ) θα τραγουδάγαμε για το σάπιο κράτος της παράγκας που σπρώχνει τους βάζελους κλπ.
Δηλαδή ευνοηθήκαμε κιόλας και δεν το κατάλαβα; 2η κίτρινη ήταν στον σιμάο του λαγού, τι θα πει δεν το είδε; αφού μετά απομακρύνθηκε απ' τη φασαρία κι έβλεπε από απόσταση! ποιος του φταίει; ούτε ο βοηθός δεν είδε το φάουλ του σιμάο; τους 2 παίχτες του λαγού που μπήκαν μέσα στο γήπεδο και περάσαν από δίπλα του τους είδε ή όχι; ξαναλέω ότι δεν μας έφταιξε η διαιτησία αλλά μια ζωή αυτά τα βλέπουμε εις βάρος του ΠΑΟΚ! φταίει η ομάδα αλλά κάποια πράγματα να τα λέμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kevin την Κυρ 10 Μάιος 2009, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

πια ιωση? το ηξεραν οι βαζελοι και τον εβγαλαν με λοιμωξη του αναπνευστικου.μονο αν βρεθει δευτερος παιχτης στην ιδια ομαδα παρεπεμπετε ο συλογος.αν βρεθει μονο ενας θεωρειτε μεμονομενο περιστατικο ετσι νομιζω τουλαχιστον.και αυτο ειναι το σωστο στη τελικη.ενας ισον κανενας δεν λεμε ολοι?
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

DimisK έγραψε:Φτάνει πια με τη διαιτησία! Ως πότε θα κρύβουμε τις αδυναμίες μας πίσω από αυτή; :(

ΝΑΙ, ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

ΤΕΛΟΣ!
Εγώ φάση του λαγού ακόμα και με 10 δεν είδα..
εκτός απο το λάθος πριν το ημίχρονο.

Η μόνη αδυναμία που είδα ήταν η ηλιθιότητα ενός ατόμου και μόνο.

Κατα τα άλλα παίξαμε πολύ καλα, στο 1ο ημίχρονο δε μπορούσαν να περάσουν το κέντρο ΚΑΝ και στο 2ο κάναμε 2 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ευκαιρίες που δε μπήκαν με 10 παίχτες.

PS: Ο κάκος πιστεύω ότι δεν την είδε τη σκαριά του σιμάο.

Για μένα παίξαμε σαν ΠΑΟΚ.

Μπράβο στους παίχτες
(πλην 1ος).
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Ας μην ψάξουμε παραθυράκια για να "μειώσουμε" το διπλό του βάζελου.Χάσαμε.Αφήστε τους αυτούς να πληρώνουν για παίκτη ο οποίος θα αποκλειστεί για 2 χρόνια.Εμείς κοιτάμε τα δικά μας
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Εγώ τελευταία βλέπω ότι προσπαθώντας να δείξουμε ότι γίναμε υπεράνω σαν οπαδοί, μας φταιει μόνο ο γκαρσία ενώ ο διαιτητής ήταν λέει καλός. καλά πάτε καλά, το απλωμένο ποδαράκι δεν το βλέπεται?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Είπε κανείς ότι ευνοηθήκαμε και δεν το κατάλαβα?? Αυτό που θέλω ν απω αδερφέ Κέβιν είναι ότι η συνεχής συζήτηση για τους διαιτητές μας απορποσανατολίζει και δεν μπορούμε να δούμε τι είναι στραβό στη δική μας ομάδα και να το διορθώσουμε. Σίγουρα ένα από τα στραβά φέτος ήταν οι πολλές αποβολές γενικώς και αυτό πρέπει να διορθωθεί με κάποιον τρόπο. Ξέχνα τον Κάκο. Αν είχαμε βάλει γκόλ στη φάση του Ίβιτς τώρα οι βάζελοι θα φωνάζανε μέχρι να τους ακούσουν στην Αλάσκα. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις?
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

Γκαρσία: «Ο Κάκος το… έπαιξε Κολίνα»!

10/05/2009, 22:41 | Διαβάστηκε 2826 φορές Αποστολή

Εκτός εαυτού ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία με το γεγονός ότι ότι ο Τάσος Κάκος τον απέβαλε στη φάση με τον Σιμάο και, αμέσως μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε με χαρακτηριστική ειρωνεία ότι: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής προσπάθησε να γίνει Κολίνα. Αλλά, Κολίνα είναι μόνο ένας».

Στη συνέχεια, δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής μας έκλεψε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες πρέπει να είναι πρωταγωνιστές και όχι ο διαιτητής. Είδε κανείς ότι ο Σιμάο με χτύπησε, αλλά ο διαιτητής δεν το είδε; Ήρθαν παίκτες του Παναθηναϊκού και με απώθησαν. Τον Σιμάο δεν τον ακούμπησα. Αν πίστευα ότι ήταν δίκαιη η αποβολή μου θα βούλωνα το στόμα μου και θα έφευγα, όπως είχα κάνει και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Να βγει και να μου πει γιατί με απέβαλλε».

Τέλος, ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος είπε: «Είναι ο χειρότερος διαιτητής στο πρωτάθλημα. Όπως τιμωρούνται οι παίκτες, πρέπει να τιμωρηθεί και αυτός. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, αλλά επηρέασε η άδικη αποβολή μου την ομάδα. Αν δεν είχα αποβληθεί, το σκορ θα ήταν διαφορετικό».

http://www.sport-fm.gr/article/176128
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Ρε αδερφέ αυτό είπα κι εγώ στο 1ο μου ποστ σ' αυτή τη συζήτηση. Ότι απ' τη μια μας έκοψε ο διαιτητής τη φόρα αλλά απ' την άλλη φταίμε εμείς που μπαίνουμε σαν κότες μέσα στο ΝΑΟ σε τέτοιο ματς και χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες!
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Κουραγιο και δυναμη σε κοσμο, ομαδα.
Μια μαχη χαθηκε, αλλες πεντε ερχονται.
Παμε στα επομενα ματς με σοβαροτητα, παθος, αποφασιστικοτητα και ο,τι καλυτερο ερθει στο τελος ευπροσδεκτο.
Άβαταρ μέλους
SHREK

Δημοσίευση από SHREK »

Δέν τελίωσε τίποτα απλός νομίζω ότι με 2 μβροσά παίζουμε καλύτερα.
τα καλύτερα έρχοντε
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Δηλαδή κάθε φορά που ένας παικτής πάει να διεκδικήσει τη μπάλα και βρήσκει κατα λάθος τον αντίπαλο, θα πρέπει ο αντιπαλος να αντιδράει με τέτοιο τρόπο; 100% σωστή η κόκκινη κάρτα. Και τι μαλακίες λέτε για 2η κίτρινι του Σιμάο;; Ο Παναθηναϊκος νίκησε δίκαια σήμερα, μας αρέσει δε μας αρέσει.

Ο Κονσεϊσαο ηταν σε κακή μερα. Απορώ γιατι δεν έπαιξε με τον Βερόν απο την αρχή. Τεσπα οτι και να λεμε τωρα δε θα αλλάξει τιποτα.

Ο Μουσλίμοβιτς δεν κάνει. Και αυτός είχε ευθήνη για το γκόλ του Καραγκούνη. Δείτε πως τον κυνηγάει και μετα σταματάει και αφήνει τον Καραβούτα να προχωράει άνετα προς το τέρμα. Εδω δε μπορεί να κανει κοντρολ ο παιχτης, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ! Τον βγάλαμε και γκολτσή (με 7 γκόλ μάλιστα!). Και μη μου πείτε πως και καλά εαν έβαζε το γκόλ σήμερα ο 'Μούσλι' δε θα τα έλεγα αυτα. Μπείτε στο τόπικ του Ζλάταν και διαβάστε τι έγραψα πριν το μάτς. Με αυτη τη σημερινή εμφάνιση ούτε 1εκ. δεν άξιζει!

Τέσπα, κρίμα για τον λαό!
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Ρε παιδια...θα μας τρελανεται..???επαιξες μπαλα απο το 1ο μεχρι το τελαιυταιο λεπτο...ματωσε κανεις την φανελα του..ο μονος που ετρεξε ηρεμουσε το παιχνιδι και μοιραζε την μπαλα ηταν ο γκαρσια μεχρι το 43...τι σας φταιει ο κακος???ρε αγορι μου δεν ηξερες οτι στην εχει στημενη??δεν ηξερες οτι εισαι κοκκινο πανι βρε αγορινα μου...ασε να περασει η φαση το κερατο μ μεσα...αστο στο διαολο κΑΙ του λες την παρατηρηση σου στα αποδητηρια...ο κακος θεωρειται καλος αλλα οχι και αριστος..σωστος αλλα οχι και δικαιος...τεσπα...

αυτο που με εκνευριζει ηταν οτι ολη την εβδομαδα λεγαμε λεγαμε και ξαναλεγαμε οτι θα και ου και μου...και απο φυστικη τπτ....για την ατμοσφαιρα δε μπορω να πω τπτ...αν δε βοηθαει και η ομαδα ωστε τα ριξει την σπιθα για να γινουμε καυτη λαβα τι ψαχνεις..αυτο που μου αρεσε στο κοσμο ηταν οτι δωσαμε μια αναμνηση απτα παλια..με το παοκαρα ομαδαρα..και οταν ολη η 4 αλλα και η 5-6 γυρισε πλατη και δωστου ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ....ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ...ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΤΙ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΗΤΤΑ...ΗΡΕΜΗΣΤΕ...ΟΣΟ ΠΟΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΓΩ...
ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ 1 ΣΤΗΡΙΓΜΑ..
ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ 1000000...
Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ.....
ΜΜΟΝΟ Ο :? ΠΑΙΔΙΑ
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ....
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ακούω για ηλιθιότητα του Γκαρσία και φύγε Γκαρσία και ξέρωγω...

ΠΟΙΟΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ;

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΙΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ. Στην 7 όλοι υψηλή κριτική μού κάνανε. Θες γκρίνια άνθρωπέ μου; Πάνε στο καφενείο, γιατί τραβιέσαι άδικα στο γήπεδο; Κι εγώ θα γκρινιάξω αλλά όχι την ώρα του παιχνιδιού.

Για τη βουλγάρικη σημαία τα ξαναείπα και παλιά, όσοι τη βάζουν μάλλον ηδονίζονται να τους βρίζουν. Αφήστε τις γ@μημένες ψευτοϊδεολογίες έξω από την Τούμπα.

ΠΑΟΚ και στις ήττες. Την άλλη Κυριακή θα φανεί πόσοι το πιστεύουν αυτό...
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Χαλαρά αδέρφια... χάσαμε τέλος. Έχουμε άλλα 5 ματς σε ένα μινι πρωτάθλημα.

Δυστυχώς όμως αυτο είναι το αιώνιο σφάλμα μας. Στα καλά αποθεώνουμε, στα δύσκολα σταυρώνουμε.

Ο ρόλος μας όμως δεν είναι αυτός. Ο ρόλος μας είναι στα καλά να φωνάζουμε :? και στα δύσκολα να φωνάζουμε :? ακόμα πιο δυνατά...

Σήμερα είχαμε κακό Γκαρσία, κακό Κονσεισάο, κακό Μουσλίμοβιτς, κακό Σάντος, μέτριο διαιτητή και φυσιολογικά χάσαμε από έναν ανύπαρκτο βάζελο.

Την Τετάρτη θα έχουμε καλό Σάντος, σκόρερ Μουσλίμοβιτς και καλό Βερόν στη θέση του Γκαρσία και θα κερδίσουμε...

Εδώ είστε κι εδώ είμαστε....

Είπαμε, η δική μας δουλειά είναι η φωνή... :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”