Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα
Εμένα με προβληματίζει πολύ η τακτική της ομάδας στα ντέρπι.Δεν είναι δυνατόν με 40.000 κόσμο στην τούμπα το γήπεδο να γέρνει και η ομάδα να είναι τόσο συντηρητική...Δεν ξέρω....πραγματικά...Ο βάζελος πήρε το 3ποντο και ήταν κάκιστος...Πότε θα τον κερδίσουμε???

- trobonaras
Και εγω σημερα μαζι με πολλους αλλους πιστευω,πιστηκα οτι ο γκαρσια δεν εχει πλεον θεση στον ΠΑΟΚ.
Ναι ηταν ο καλυτερος ποδοσφαιριστης μεχρι το 43.
Ομως.
Εχει παρει 3 κοκκινες (διορθωστε με αν κανω λαθος).
Εχει αφησει σε 3 ματς την ομαδα με παικτη λιγοτερο.
Εχει χασει πολλα ματς εξαιτιας αυτων των καρτων,δεν ξερω νουμερο οποιος ξερει ας το πει.
Εχει ενα απο τα μεγαλυτερα συμβολαια στην ομαδα.
Εχει προσφερει περισσοτερο κακο παρα καλο στην ομαδα παρα το οτι ειναι ομωλογουμενως παρα πολυ καλος παικτης.
Οι αντιπαλοι ποδοσφαιριστες τον εχουν μαθει πλεον.Για να ειμαι ειλικρινης,εγω αν επαιζα σαν αντιπαλος του θα κοιτουσα να τον εκνευρισω για να κερδισω την αποβολη του και αυτο κανουν και οι αντιπαλοι και δυστηχως για μας το καταφερνουν.
Οσο μεγαλο ονομα και αν εχει,οσο καλος ποδοσφαιριστης και αν ειναι,πρεπει να ξερει οτι αποτελει προτυπο για παιδια και αυτος δεν ειναι σωστος τροπος συμπεριφορας.
Εγω προσωπικα προτιμαω τον βιτολο στην θεση του με τα ιδια λεφτα (ακριβως επειδη δεν εχει νευρα).Σημειοτεων,εγω πριν μερικους μηνες ημουν που εβριζα το σπιτι του βιτολο οταν ειχε γινει το συμβαν με τον βιερινια.
Αρκετα με τον γκαρσια,θα τιμωρηθει και απο την ομαδα πιστευω.
Ο διαιτητης ηταν καλος,ενδεχομενως να επρεπε να παρει κιτρινη και ο σιμαο ομως επρεπε να παρει και δευτερη κιτρινη ο σναουτσνερ που τραβουσε φανελα ενω ειχε ηδη κιτρινη.η κοκκινη του γκαρσια δικαιη καθως οχι μονο του εκανε τετοιο φαουλ αλλα του εριξε και αγκωνια μετα.
Το γκολ του καραγκουνη ηταν αστειο,μα την παναγια το εχω κανει ακριβως στο προ.
Ηταν λες και του ανοιξε η αμυνα διαδρομο για να περασει.
Ολιγωρια της στιγμης θα μου πειτε αλλα πολυ αστειο γκολ,σαν σε προπονηση.Απαγορευονται τετοια στην συνεχεια.
Οσο για τον ΠΑΟΚ,τιποτα δεν κριθηκε ακομα.Αυτη η ομαδα μας εχει πεισει πως μπορει να συνελθει γρηγορα και μας εχει προκαλεσει εκπληξη με την φετινη της πορεια.
Μπορει να το κανει και στα επομενα ματς.
Το τσαμπιονς λιγκ δεν κριθηκε ακομη,μια μαχη χασαμε οχι τον πολεμο.
Δεν ειναι η ωρα να αρχισει η ηττοπαθεια τωρα.
Στηριζουμε δυο φορες απο οτι μεχρι τωρα,γιατι ΠΑΟΚ εισαι στα ευκολα και δυο φορες ΠΑΟΚ εισαι στα δυσκολα.
Και οσο για τους μ@λακες πισω απο τον παγκο τι να πω.
Αν νικουσαμε θα φωναζαν φερναντο σαντος,θα μπαινανε στο γηπεδο και θα τον πετουσαν στον αερα και θα τον επιαναν παλι και τωρα αυτο.
Η τεταρτη ειναι κοντα,μαζευουμε τα κομματια μας και συνεχιζουμε.
Ναι ηταν ο καλυτερος ποδοσφαιριστης μεχρι το 43.
Ομως.
Εχει παρει 3 κοκκινες (διορθωστε με αν κανω λαθος).
Εχει αφησει σε 3 ματς την ομαδα με παικτη λιγοτερο.
Εχει χασει πολλα ματς εξαιτιας αυτων των καρτων,δεν ξερω νουμερο οποιος ξερει ας το πει.
Εχει ενα απο τα μεγαλυτερα συμβολαια στην ομαδα.
Εχει προσφερει περισσοτερο κακο παρα καλο στην ομαδα παρα το οτι ειναι ομωλογουμενως παρα πολυ καλος παικτης.
Οι αντιπαλοι ποδοσφαιριστες τον εχουν μαθει πλεον.Για να ειμαι ειλικρινης,εγω αν επαιζα σαν αντιπαλος του θα κοιτουσα να τον εκνευρισω για να κερδισω την αποβολη του και αυτο κανουν και οι αντιπαλοι και δυστηχως για μας το καταφερνουν.
Οσο μεγαλο ονομα και αν εχει,οσο καλος ποδοσφαιριστης και αν ειναι,πρεπει να ξερει οτι αποτελει προτυπο για παιδια και αυτος δεν ειναι σωστος τροπος συμπεριφορας.
Εγω προσωπικα προτιμαω τον βιτολο στην θεση του με τα ιδια λεφτα (ακριβως επειδη δεν εχει νευρα).Σημειοτεων,εγω πριν μερικους μηνες ημουν που εβριζα το σπιτι του βιτολο οταν ειχε γινει το συμβαν με τον βιερινια.
Αρκετα με τον γκαρσια,θα τιμωρηθει και απο την ομαδα πιστευω.
Ο διαιτητης ηταν καλος,ενδεχομενως να επρεπε να παρει κιτρινη και ο σιμαο ομως επρεπε να παρει και δευτερη κιτρινη ο σναουτσνερ που τραβουσε φανελα ενω ειχε ηδη κιτρινη.η κοκκινη του γκαρσια δικαιη καθως οχι μονο του εκανε τετοιο φαουλ αλλα του εριξε και αγκωνια μετα.
Το γκολ του καραγκουνη ηταν αστειο,μα την παναγια το εχω κανει ακριβως στο προ.
Ηταν λες και του ανοιξε η αμυνα διαδρομο για να περασει.
Ολιγωρια της στιγμης θα μου πειτε αλλα πολυ αστειο γκολ,σαν σε προπονηση.Απαγορευονται τετοια στην συνεχεια.
Οσο για τον ΠΑΟΚ,τιποτα δεν κριθηκε ακομα.Αυτη η ομαδα μας εχει πεισει πως μπορει να συνελθει γρηγορα και μας εχει προκαλεσει εκπληξη με την φετινη της πορεια.
Μπορει να το κανει και στα επομενα ματς.
Το τσαμπιονς λιγκ δεν κριθηκε ακομη,μια μαχη χασαμε οχι τον πολεμο.
Δεν ειναι η ωρα να αρχισει η ηττοπαθεια τωρα.
Στηριζουμε δυο φορες απο οτι μεχρι τωρα,γιατι ΠΑΟΚ εισαι στα ευκολα και δυο φορες ΠΑΟΚ εισαι στα δυσκολα.
Και οσο για τους μ@λακες πισω απο τον παγκο τι να πω.
Αν νικουσαμε θα φωναζαν φερναντο σαντος,θα μπαινανε στο γηπεδο και θα τον πετουσαν στον αερα και θα τον επιαναν παλι και τωρα αυτο.
Η τεταρτη ειναι κοντα,μαζευουμε τα κομματια μας και συνεχιζουμε.
Η ομάδα ήταν έτοιμη και φρεσκαδούρα, έπαιξε μπάλα...θα κέρδιζε με μισό μηδέν...δεν υπήρχε περίπτωση να μη κέρδιζε αλλά ο δούρειος ίππος φέτος στο αγωνιστικό του ΠΑΟΚ λέγεται Τσε Κεβάρα!
Βέβαια τέτοια αγκωνιά έκανα και Ντιογκο στον τελικό κυπέλλου...Αλλά ο γαύρος είναι γαύρος... Και κάθε φορά που στην Τούμπα έχει ντέρμπι θα σε στέλνουνε τον Κάκο...
Όλοι οι παίχτες ήταν πολύ καλοί εκτός από τον Μούσλι που ξέχασε να σουτάρει μέσα στην μικρή περιοχή...
Εμείς φταίμε ... αύριο πάμε να κάνουμε όλοι μπλουζάκια με τον Τσε Γκαρσία και τον μεγάλο Τσε Κονσεισάο και με άλλους κτλ...
Τίποτε δεν τελείωσε! Θα ευχαριστηθούμε μπάλα μέχρι τα τέλει Μαΐου και ότι βγει...
Βέβαια τέτοια αγκωνιά έκανα και Ντιογκο στον τελικό κυπέλλου...Αλλά ο γαύρος είναι γαύρος... Και κάθε φορά που στην Τούμπα έχει ντέρμπι θα σε στέλνουνε τον Κάκο...
Όλοι οι παίχτες ήταν πολύ καλοί εκτός από τον Μούσλι που ξέχασε να σουτάρει μέσα στην μικρή περιοχή...
Εμείς φταίμε ... αύριο πάμε να κάνουμε όλοι μπλουζάκια με τον Τσε Γκαρσία και τον μεγάλο Τσε Κονσεισάο και με άλλους κτλ...
Τίποτε δεν τελείωσε! Θα ευχαριστηθούμε μπάλα μέχρι τα τέλει Μαΐου και ότι βγει...
ποτε δεν θα γινει οσο θα μας φταινε οι διαιτητες.και αν νομιζετε οτι επαιξε η ομαδα συντηριτικα απεναντι σε εναν αντιπαλο που κερδισε ιντερ και βερντερ(πιθανη κυπελουχος ουεφα) εκτος εδρας τοτε τι να πω?θα κερδιζαμε ειμαι σιγουρος αρκει να μην υπηρχε αυτη η γελοιοτητα του καφρου.ακομα και με 10 δεν αξιζαμε την ηττα μια χαρα τα πηγαν οι παιχτες απλα ειμασταν ατυχοι.και μην μου πειτε οτι τους κερδισε ο εργοτελης 2 φορες γιατι ειναι τουλαχιστον ατοπο οπως και να το κανουμε αλλιως παιζεις με τους μεγαλους αντιπαλους.και ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος αντιπαλος και θα γινει ακομα μεγαλυτερος οταν ολοι αλλαξουμε νοοτροπια.και ειμαστε σιγουρα σε καλο δρομο γιατι ελαχιστους ειδα (αν αυτο ειναι δειγμα γραφης) εδω μεσα να τα ριχνουνε στον διαιτητη
- LittleJohn
Τραγωδια.Πραγματικη τραγωδια.Για ενα ημιχρονο τα κατσικια του βαζελου δεν μπορουν να αλλαξουν πασα στα 2 μετρα και κανουν το ενα λαθος πισω απο το αλλο,κι εμεις αντι να πρεσαρουμε,ολοι πισω να τους περιμενουμε στην σεντρα.Απαραδεκτος ο Γκαρσια και χαλια μαυρα ο Κονσεισαο.Τι να σχολιασεις απο αυτο το πραγμα που ειδαμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Κυρ 10 Μάιος 2009, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο Σιμάο ήταν για δεύτερη κίτρινη, ο Κακός δυστυχώς δεν το είδε.
Πράγματι ανεξήγητα η ομάδα στο 1. ημίχορνο δεν είχε την "εκρικτιτοτητα" που χρειάζεται να καθαρίσει το mats.
Ο Konceicao χαλια. Ο Lino μούρλια. Ο Κοντρέρας αν εξαιρέσουμε το λάθος στην ευκαιρία του Ρουκάβινα στο πρώτο ημίχρονο και το λάθος στο δεύτερο goal (στον άξονα ήταν ο Καραγκούνης) ήταν φανταστικός. Μέχρι και goal θα έβαζε....
Ο Santos αυτό το ποδόσφαιρο ξέρει, αυτό παίζει. Αν δεν χάναμε τον Garcia πιστεύω θα νικούσαμε. Έχασε κι ο Santos τα νεύρα του στο τέλος, τον λυπήθηκα. Πίστευε στη niki κι ας μη το έλεγε ανοιχτά. Ένας επαγγελματίας όμως δε πρέπει να χάνει τα νεύρα του, ακόμη κι αν τον κριτικάρουν άσχετοι πίσω από τον πάγκο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Ο Κακός δε μας φτάει κι ας έκανε λάθος στη φάση του Σιμάο. Τh χρωστούσε την κόκκινη στον Garcia από το Καραϊσκάκη, είχε dikio που τον απέβαλε.
Πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με τις ήττες.
Ακόμα έχουν ψωμί τα play off. Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψιλά μπορούμε, για να μην ξεκινήσουμε από τις αρχές Ιουλίου την Ευρώπη.
Υστερόγραφο: Χαίρομαι που βρίζετε τις "κολοεφιμεριδες" που έχουμε στην Θεσσαλονίκη, γιατί αυτές μας θέλουν κομπλεξικούς και ανήξερους.
Πράγματι ανεξήγητα η ομάδα στο 1. ημίχορνο δεν είχε την "εκρικτιτοτητα" που χρειάζεται να καθαρίσει το mats.
Ο Konceicao χαλια. Ο Lino μούρλια. Ο Κοντρέρας αν εξαιρέσουμε το λάθος στην ευκαιρία του Ρουκάβινα στο πρώτο ημίχρονο και το λάθος στο δεύτερο goal (στον άξονα ήταν ο Καραγκούνης) ήταν φανταστικός. Μέχρι και goal θα έβαζε....
Ο Santos αυτό το ποδόσφαιρο ξέρει, αυτό παίζει. Αν δεν χάναμε τον Garcia πιστεύω θα νικούσαμε. Έχασε κι ο Santos τα νεύρα του στο τέλος, τον λυπήθηκα. Πίστευε στη niki κι ας μη το έλεγε ανοιχτά. Ένας επαγγελματίας όμως δε πρέπει να χάνει τα νεύρα του, ακόμη κι αν τον κριτικάρουν άσχετοι πίσω από τον πάγκο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Ο Κακός δε μας φτάει κι ας έκανε λάθος στη φάση του Σιμάο. Τh χρωστούσε την κόκκινη στον Garcia από το Καραϊσκάκη, είχε dikio που τον απέβαλε.
Πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με τις ήττες.
Ακόμα έχουν ψωμί τα play off. Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψιλά μπορούμε, για να μην ξεκινήσουμε από τις αρχές Ιουλίου την Ευρώπη.
Υστερόγραφο: Χαίρομαι που βρίζετε τις "κολοεφιμεριδες" που έχουμε στην Θεσσαλονίκη, γιατί αυτές μας θέλουν κομπλεξικούς και ανήξερους.
- PAOKSaLoNiCa
+10000 δεν μπορω παρα να συμφωνήσω σε οσα λες αδερφε ειναι ολη η αληθεια γύρω απο το θέμα..obanebane έγραψε:ποτε δεν θα γινει οσο θα μας φταινε οι διαιτητες.και αν νομιζετε οτι επαιξε η ομαδα συντηριτικα απεναντι σε εναν αντιπαλο που κερδισε ιντερ και βερντερ(πιθανη κυπελουχος ουεφα) εκτος εδρας τοτε τι να πω?θα κερδιζαμε ειμαι σιγουρος αρκει να μην υπηρχε αυτη η γελοιοτητα του καφρου.ακομα και με 10 δεν αξιζαμε την ηττα μια χαρα τα πηγαν οι παιχτες απλα ειμασταν ατυχοι.και μην μου πειτε οτι τους κερδισε ο εργοτελης 2 φορες γιατι ειναι τουλαχιστον ατοπο οπως και να το κανουμε αλλιως παιζεις με τους μεγαλους αντιπαλους.και ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος αντιπαλος και θα γινει ακομα μεγαλυτερος οταν ολοι αλλαξουμε νοοτροπια.και ειμαστε σιγουρα σε καλο δρομο γιατι ελαχιστους ειδα (αν αυτο ειναι δειγμα γραφης) εδω μεσα να τα ριχνουνε στον διαιτητη
τιποτα δεν τελίωσε ΜΟΝΟ

- trobonaras
Οπ!
Να και ενα νεο.
Θετικός σε έλεγχο ντοπινγκ ο Βαβζίνιακ
10/05/2009, 22:13 | Διαβάστηκε 8603 φορές Αποστολή
Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Γιακούμπ Βαβζίνιακ. Στον Πολωνό άσο, ύστερα από έλεγχο ντόπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη, προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα. Αν και το δευτερο δείγμα είναι θετικό ο παίκτης θα τιμωρηθεί με διετη αποκλεισμό απο κάθε διοργάνωση.
http://www.sport-fm.gr/article/176124
Να και ενα νεο.
Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Γιακούμπ Βαβζίνιακ. Στον Πολωνό άσο, ύστερα από έλεγχο ντόπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη, προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα. Αν και το δευτερο δείγμα είναι θετικό ο παίκτης θα τιμωρηθεί με διετη αποκλεισμό απο κάθε διοργάνωση.
Όπως καταλαβαίνουν όλοι, σήμερα μόνο πλάκα δεν κάνουμε εδω μέσα.Kevin έγραψε:πλάκα μας κάνεις ρε αδερφέ; ή έδινε μόνο κίτρινη στον γκαρσία και τον προειδοποιούσε ή έδινε κόκκινη και 2η κίτρινη και στον σιμάο για το μαρκάρισμά του! για τους 2 παίκτες του πάγκου του λαγού που μπήκαν μέσα γιατί δεν μιλάει κανείς; δεν είπαμε ότι μας έσφαξε αλλά αλλοίωσε το απότελεσμα, πώς να το κάνουμεobanebane έγραψε:ο σιμαο γιατι να φαει κιτρινη?
Το φάουλ του Σιμάο ήταν σκληρό αλλά κι εμείς το είδαμε στο 3ο ριπλέι. Ήταν ανάμεσα σε πολλούς παίκτες η φάση.
Ο παυλάρας ο θεός από την άλλη, άρχισε να τον βαράει μέχρι να βεβαιωθεί ότι το είδαμε όλοι και να τον αποθεώσουμε. Την τελευταία σπρωξιά την έκανε όταν και οι δύο παίχτες πήγαιναν προς τον διαιτητή. Δλδ τί περιμένεις να κάνει ο Κάκος και ο κάθε Κάκος? Από εκεί και πέρα έγινε πουτάνα γενικώς και όπου πρόλαβε να δει έδωσε κάρτες. Για παράδειγμα φαίνειται καθαρά ότι έπρεπαι να πάρει κάρτα και ο Σνάουτσνερ αλλά τη γλύτωσε.
Η γνώμη μου είναι ότι ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ καλός δεδομένων των συνθηκών και δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Αν του ξέφυγε μισή φάση .... ε τώρα τι να λέμε. Επαναλαμβάνω!!!! Η φάση στο 2ο που πιέσαμε και χάσαμε 2 ευκαιρίες ξεκίνησε από θέση οφ σάιντ. Αν αυτό είχε γίνει σε βάρος μας τώρα όλοι μας (ναι κι εγώ) θα τραγουδάγαμε για το σάπιο κράτος της παράγκας που σπρώχνει τους βάζελους κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thrix την Κυρ 10 Μάιος 2009, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trobonaras έγραψε:Οπ!
Να και ενα νεο.
Να τα να τααααα
Επιρεάζει τη φάση το γεγονός? Μπορεί ο λαγός να χάσει βαθμούς?
Όποιος ξέρει ας πει.
Όποιος ξέρει ας πει.
- PAOKSaLoNiCa
Εξαρτάται..στις μεμονομένες καταστάσης τιμωρείτε μονο ο παίκτης αμα βγούν κιάλα στην φόρα τοτε λογικα τρώει τιμωρία και ο σύλλογος.
Είχε... ίωση και έμεινε εκτός αποστολής.........
- trobonaras
Αν δεν κανω λαθος σημερα δεν επαιξε οποτε δεν παιζει.
Αλλα ετσι και αλλιως δεν νομιζω να ηθελε κανεις να παρει το σημερινο ματς στα χαρτια.
Εχουμε και αρχες,αν χασουμε χασαμε.
Αλλα ετσι και αλλιως δεν νομιζω να ηθελε κανεις να παρει το σημερινο ματς στα χαρτια.
Εχουμε και αρχες,αν χασουμε χασαμε.