Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Εμένα πάλι αυτός ο παίχτης δε μου άρεσε ποτέ.
Πάντα έλεγα πως γίνεται να παίζει αυτός ο αμπαλος σε ολόκληρη Γιουβε,τα ίδια ακριβώς και χειρότερα έλεγα για το άλλο μπακ,τον Ελβετό,Λιχτσταινερ,κάπως έτσι.
Τέλος πάντων,σήμερα και αύριο είναι για όλη την Ευρώπη,οπότε αφού στην Ελλάδα είναι μέχρι τις 23,ότι και αν περισσέψει θα είναι τσάμπα ή αν το θέλετε αλλιώς στα μέτρα μας.
Φέτος ξεκάθαρα υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι λόγω και των συνθηκών,καμία σχέση με άλλα χρόνια,που είχε ως επί το πλείστον,πρώην ποδοσφαιριστές.
Πάντα έλεγα πως γίνεται να παίζει αυτός ο αμπαλος σε ολόκληρη Γιουβε,τα ίδια ακριβώς και χειρότερα έλεγα για το άλλο μπακ,τον Ελβετό,Λιχτσταινερ,κάπως έτσι.
Τέλος πάντων,σήμερα και αύριο είναι για όλη την Ευρώπη,οπότε αφού στην Ελλάδα είναι μέχρι τις 23,ότι και αν περισσέψει θα είναι τσάμπα ή αν το θέλετε αλλιώς στα μέτρα μας.
Φέτος ξεκάθαρα υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι λόγω και των συνθηκών,καμία σχέση με άλλα χρόνια,που είχε ως επί το πλείστον,πρώην ποδοσφαιριστές.
Αυτό θα είναι όντως καλή ευκαιρία.
Έλα εδώ Χ,Ψ παιχταρά που έμεινες χωρίς ομάδα. Από το τίποτα πάρε 600-700 που μπορούμε να σου δώσουμε με συμβόλαιο 2ετίας, παίξε ένα χρόνο σε μας, πάρε και μια ρήτρα της πλάκας στα 2 εκατομμύρια και τέλος. Το καλοκαίρι άμα παίξεις καλά θα βρεθεί ομάδα να σε πάρει και θα βγάλουμε και εμείς τα όσα μας κόστισες έναν χρόνο. Αν μας έχεις φέρει και πρωτάθλημα ακόμα καλύτερα.
Σαν δανεικοί πολυτελείας που μπορεί να σου φέρουν και χρήματα στο τέλος.
Έλα εδώ Χ,Ψ παιχταρά που έμεινες χωρίς ομάδα. Από το τίποτα πάρε 600-700 που μπορούμε να σου δώσουμε με συμβόλαιο 2ετίας, παίξε ένα χρόνο σε μας, πάρε και μια ρήτρα της πλάκας στα 2 εκατομμύρια και τέλος. Το καλοκαίρι άμα παίξεις καλά θα βρεθεί ομάδα να σε πάρει και θα βγάλουμε και εμείς τα όσα μας κόστισες έναν χρόνο. Αν μας έχεις φέρει και πρωτάθλημα ακόμα καλύτερα.
- john4serres
Παίκτης που έπαιζε τόσα χρόνια σε Γιουβέντους και Ιντερ είναι ποιοτικός. Τέλος. Δεν χρειάζεται να απορούμε.
Φαντάσου πόσο μπερδεμένοι θα είναι και οι Ιταλοί που είδαν τον νταμπλουχο στην Ελλάδα Γεβγεν Σακχοφ να πηγαίνει στην κατακαημενη Λετσε και να είναι μόνιμα παγκιτης του Ταχτσιδη.
Φαντάσου πόσο μπερδεμένοι θα είναι και οι Ιταλοί που είδαν τον νταμπλουχο στην Ελλάδα Γεβγεν Σακχοφ να πηγαίνει στην κατακαημενη Λετσε και να είναι μόνιμα παγκιτης του Ταχτσιδη.
- GiorgosAtha
Βασικά αναπαράγεται από πολλούς...
https://www.graphic.com.gh/sports/paok- ... amoah.html
https://sempreinter.com/2020/10/14/ex-i ... side-paok/
https://www.fcinternews.it/ex-nerazzurr ... awa-350574
Τώρα βεβαια δεν γνωρίζω αν απλά ο ένας αντιγράφει τον άλλον...
https://www.graphic.com.gh/sports/paok- ... amoah.html
https://sempreinter.com/2020/10/14/ex-i ... side-paok/
https://www.fcinternews.it/ex-nerazzurr ... awa-350574
Τώρα βεβαια δεν γνωρίζω αν απλά ο ένας αντιγράφει τον άλλον...
Δεν αντιλέγω,άλλα τα μεγέθη,εγώ όμως τους παίχτες τους κρίνω με αυτό που βλέπω και αυτό που έχω δει από τον συγκεκριμένο δεν μου άρεσε.
Για τον Γκαγκαβα ας πούμε η άποψη μου είναι εντελώς διαφορετική.
Για τον Γκαγκαβα ας πούμε η άποψη μου είναι εντελώς διαφορετική.
- stravostomis
Ενδεκάδα με Βαρελα, Ασαμοα, Εσίτι και Ουαγκε. Ας βάλουμε και μια χορηγία Brazzers στη φανέλα. Να μην δηλώνουν άδικα τρομοκρατημένοι οι αντίπαλοι μας.
Παντως, απο Ασαμοα και ΚΑγκαβα πιο πιθανο βλεπω να ερχεται ο Ασαμοα, αφου παιρνουμε μονο αριστεροποδαρους αυτη την περιοδο..

Sampdoria δε θα πηγαινε αυτος; εκλεισε η αγορα για ελευθερους στην Ιταλια;
Και ίσως να τον σκέφτονται και ως προσωρινό (1-1,5 χρόνο) αντικαταστάτη του Γιαννουλη,που πιθανότατα θα πουληθεί ίσως και τον Γενάρη,μέχρι να είναι έτοιμος ο Νορβηγός να πάρει θέση βασικού.
-
Δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκεσαι ο Ασαμοα αλλά επειδή είναι γρήγορος και τρεχαλατζης θα καλύψει και το κενό στα χαφ. Και νομίζω ότι θα κάνει και τους παρτενέρ του να φαίνονται ακόμα καλύτεροι. Ειδικά ο Σβαμπ φαίνεται ότι κουράζεται πάρα πολύ με τον ρόλο που έχει και κάνει λάθη από την κούραση μερικές φορές.
Πάντως η μια εβδομάδα παράτα της ΕΠΟ σε σχεση με την υπόλοιπη Ευρώπη,ίσως κάτι να λέει.
Όποιος αποφασίσει για μένα να περιμένει μέχρι τον Γενάρη,επειδή είναι κοντά και να μείνει τώρα χωρίς ομάδα, είναι τελειωμένος ποδοσφαιριστής.
Γι'αυτό λέω ότι αν μέχρι 16 του μήνα που κλείνει το παράθυρο σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα,δεν έχουν κλείσει κάπου οι δύο συγκεκριμένοι,είναι πολύ πιθανό να μπορούμε να τους προσεγγίσουμε οικονομικά.
Όποιος αποφασίσει για μένα να περιμένει μέχρι τον Γενάρη,επειδή είναι κοντά και να μείνει τώρα χωρίς ομάδα, είναι τελειωμένος ποδοσφαιριστής.
Γι'αυτό λέω ότι αν μέχρι 16 του μήνα που κλείνει το παράθυρο σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα,δεν έχουν κλείσει κάπου οι δύο συγκεκριμένοι,είναι πολύ πιθανό να μπορούμε να τους προσεγγίσουμε οικονομικά.
Εγω θα το δεχομουνα και αλλιως. Δηλαδη παρε 600-700 για δυο χρονια και αν το καλοκαιρι θελεις να φυγεις και βρεις ομαδα με 2 μυρια εγω δεν θα σε σταματησω απλα δωσμου το last call. Νομιζω οτι κατι τετοιο πρεπει να εγινε και στην φαση του Μαου στον βαζελο.παιξε δηλαδη προσφερε να δουν και οι αλλοι οτι δεν εισαι τελειωμενος και το καλοκαιρι τα συζηταμε.gika έγραψε:Αυτό θα είναι όντως καλή ευκαιρία.
-
Asamoah El Kaddouri και εναλλακτική στο αριστερό φουλ μπακ όταν λείπει ο Γιαννούλης. Καθόλου άσχημα αν βέβαια ισχύει και ο παίκτης όντως δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού. Βέβαια μαζέψαμε πολλούς μη κοινοτικούς είναι η αλήθεια.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχουμε πολλούς "ξένους":
1. Leo Matos
2. Rodrigo Soares
3. Anderson Esiti
4. Douglas Augusto (U-23)
5. Jaba (U-23)
6. Nika Ninua (U-23)
1. Leo Matos
2. Rodrigo Soares
3. Anderson Esiti