Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Maximus »

Φιλε, είναι απλό το ζήτημα.
Ο κάθε Ρεμπε, Μπράνκο, Αρνεσεν, Αμπελ, Λουτσέσκου σημερα ειναι εδώ, αύριο δεν θα είναι...

Εσύ σαν διοικηση γιατι δεν έχεις κάποιον άνθρωπο να κόβει λίγο τα ματακι του? "Ρε παιδιά, τους Ακπομ, Πέλκα, Λημνιο πότε θα τους ανανεώσουμε? Αλλιως να τους πουλησουμε τώρα, που έχουμε καλές προτάσεις". Τι περιμένουμε δηλαδή? Από αυτον που έχει ήδη παραιτηθεί και διαβαζει ολη μερα για το που θα παει διακοπες το καλοκαίρι?

Εδώ δεν κόβει το ματάκι για να θεωρήσουν τα ιατρικά δελτια.
Καταλαβες τι εννοω?

Επίσης σαν διοικηση γιατι τα βλεπεις τα πραγματα ευκαιριακά και δεν έχεις φροντίσει να έχεις ετησεις ευρωπαικες συμμετοχές? Εδώ δεν μιλάμε για ΕΝΑΝ αποκλεισμό μίας χρονιάς, που στην τελική ίσως ειναι κακή μερα οπως λες και ειναι μεσα στο πρόγραμμα. Μιλάμε για χρόνια εκτός ευρώπης...

Σαφεστατα και μου την δίνουν οι πουστιές του γαυρου. Αλλά ας μην ριχνουν το φταιξιμο στον αέρα. Για το FFP έχουμε βάλει και εμείς τα χεράκια μας.

Για αυτο λέω μισή αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Περί ffp, δεν μας φταίει κανένας άλλος..
Κάποια στιγμή τα λάθοι πληρώνονται και τα γούστα πληρώνονται..

Το ότι τόσα χρόνια είχαμε γραμμένη την Ευρώπη, ήταν λάθος.
Οι μεταγραφές τύπου Χατσεριδη, Στοχ, Βερμπλουμ με τα τεράστια συμβόλαια, ήταν λάθος..
Τα 4 μύρια για Φερέιρα, ήταν λάθος

Στο θέμα ffp μπορώ να πω πως πήγαμε πολύ καλά αυτό το καλοκαίρι και καλύψαμε κάπως αυτό το χάσμα που είχαμε..
Μπορούσαμε και καλύτερα, αλλά εντάξει δεν έρχονται όλα όπως θες .
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Και όμως ο Κυριάκος χθες έβγαλε 2 ειδήσεις.
Η πρώτη είναι ότι μέχρι τελευταία μέρα περιμένουν τον Βιερίνια και ότι υπήρξε επαφή με τον Σαββίδη
Πιστεύω δεν ήταν τυχαίες αυτές οι δηλώσεις και πως στην ΠΑΕ πιστεύουν πως θα βρεθεί η λύση.

Η δεύτερη ήταν στην τελευταία ατάκα ότι ακόμα παίζονται μεταγραφές.
Άσχετα αν πήγε να το καλύψει μετά με το σε 2,5 μήνες, νομίζω πως ήταν υπονοούμενο για τις επόμενες μέρες..
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

makispaspartou έγραψε:Εγώ στον paokmono απαντούσα που έγραφε πώς στόχος φέτος είναι μόνο η πορεία στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα ό,τι κάτσει. Δεν μπορεί μία ομάδα που θα κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη και θα μαζέψει βαθμούς να μην είναι ανταγωνιστική στην Ελλάδα. Προφανώς και θα είναι ποιοτικά πολύ καλή και θα χτυπάει πρωτάθλημα.
Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω ότι ο Ρέμπε με βάση την ποιότητα την τωρινή του ρόστερ δεν πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα ρεαλιστικά να πάρει το πρωτάθλημα φέτος. Άρα κατά τη γνώμη μου είναι μη ρεαλιστικό να ζητάει κάποιος και καλή πορεία στην Ευρώπη. Ήδη με τη πρόκριση στους ομίλους έχουμε πετύχει στο κομμάτι αυτό. Μακάρι η ομάδα να μας διαψεύσει και να πάρει το πρωτάθλημα. Όμως βασικός λόγος που κι εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί εκτός όλων των άλλων είναι και ο Φερέιρα.
Δεν είπα ακριβώς αυτό (ίσως να μην το έγραψα καλά) :-)

Είπαν, ότι ο πρώτος στόχος του επιτελείου ήταν ο βιώσιμος ΠΑΟΚ. Με βάση αυτό, φτιάχτηκε μια ομάδα που στο μέλλον θα μπορεί να αποδώσει καλύτερα απ' ότι στο παρόν.
Είπαν, ότι ακόμη έχουμε πρόβλημα με το ffp. Την ακριβή έκταση του προβλήματος θα την ξέρουμε όταν βγουν οι νέοι κανόνες της uefa λαμβάνοντας υπόψη την πανδημία.
Είπαν ότι θα παλέψουμε για ολους τους στόχους.

Εγώ είπα, ότι είμαι καλυμμένος με αυτά που άκουσα. Γιατί με την δαμόκλειο του ffp και να ήθελες δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
Εγώ είπα, ότι αν δούμε ότι με το υπάρχον ρόστερ δεν έχουμε δύο ισάξιες ενδεκάδες, δεδομένου ότι τα ευρωπαϊκά είναι μέχρι Δεκέμβρη σε πρώτη φάση, η καλη ενδεκάδα πρέπει να παίζει Ευρώπη. Γιατί πλάνο=έσοδα =ομιλοι=κληρώσεις=> ranking.

Τι πιστεύω:
Η χρονια που ξεκινάει είναι περίεργη. Η αεκ είναι καλύτερη από πέρσι αλλά ο γαύρος μάλλον χειρότερος.
Μπορεί ο πρωταθλητισμός να ήταν σε δεύτερο πλάνο κατά τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά ξεγραμμενοι δεν είμαστε σε καμμία περίπτωση. Προσωπικά θεωρώ ότι ίσως και να ξεκινάμε καλύτερα (θα εξαρτηθεί από Μουργκ-Τσολακ). Μην ξεγραφετε τον Νινουα πχ.
Έδειξε στοιχεία που αν βρεθεί σχήμα με σφιχτο αμυντικά κέντρο θα κάνει παπάδες.
paokmono έγραψε:Κατατοπιστικοτατη η συνέντευξη. Κακώς κράτησε τόσο.

Ρεμπε:
- με έφεραν για να κάνω τον ΠΑΟΚ βιώσιμο. Όχι πρωταθλητή, βιώσιμο. Επομένως δεν θα κριθεί τόσο από τη θέση που θα τερματίσουμε όσο από τα ατομικά πρότζεκτ παιχτών που θα βγουν και από την τελική οικονομική θέση του συλλόγου.
- έχουμε νεανικό σύνολο που τώρα δεν είναι τοπ, αλλά μπορεί σύντομα να γίνει. Δλδ μη περιμένετε φέτος, αλλά αν μας κάτσει μας έκατσε.

Κυριάκος:
- το πρόβλημα του ffp δεν λύνεται σε μια μεταγραφική περίοδο. Αυξήσαμε τα έσοδα, αποφύγαμε τα χειρότερα αλλά περιμένουμε τους νέους όρους της uefa για να ξέρουμε πού ακριβώς βρισκόμαστε (αλλά ακόμη έχουμε πρόβλημα)

Εγώ είμαι καλυμμένος. Πάμε για ότι καλύτερο μπορούμε απλώνοντας τα πόδια μας όσο είναι το πάπλωμα μας. Μπορεί και να αποδειχθεί μικρό σε σχέση με αυτό των άλλων. Να είμαστε προετοιμασμένοι.

Αλλά: Όλους τρελά σας πουλάμε ..... και μπορεί να κάνουμε την έκπληξη.

Με βάση αυτά, συνεχίζω να πιστεύω ότι φέτος προτεραιότητα πρέπει να είναι η συλλογή βαθμών στο ranking.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokmono την Πέμ 15 Οκτ 2020, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Μην αφήνετε τον προπονητή εκτεθειμένο ,παρτε του έστω και τώρα παίχτες για το σύστημα που θέλει να παίξει !!

Πογκμπα ακόμη ελεύθερος !!! Αλλα προσοχή , μη δώσετε πάνω από 700-800/χρόνο , αν πλησιάζει τον Αμπελ σε απολαβές θα τον φάει ο πάγκος καημένοι μου !!!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τώρα είπε στο σπορ φμ ο κυριακο χ2 ότι δεν θα πάρουμε χαφ !! Γιατί γυρνάει ο αγκουστο κ έχουμε 5 σύνολο ..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Είναι λάθος να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ έβαλε την Ευρώπη σε δεύτερη μοίρα. Αν αυτό έγινε μια φορά έγινε την χρονιά του πρωταθλήματος που πρώτα τσιμπισαμε τα φράγκα από την συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς λιγκ... αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι το ξεχνάνε.

Η περσινή μη είσοδος στους ομίλους ήταν καταστροφική για πολλούς λόγους και για μένα έχει ονοματεπώνυμο.

Από κει και πέρα για μένα το πρόβλημα της ομάδας δεν ήταν ποτέ οι αστοχίες στις περιπτώσεις τύπου χατσεριντι ( ο βερμπλουμ είναι τελείως διαφορετική περίπτωση και απορώ με κάποιους που τον βάζουν στην ίδια πρόταση με τον χατσεριντι). Τέτοια μεταγραφικά λάθη υπάρχουν σε όλες τις ομάδες ( η Ρεάλ πλήρωνε τον Μπέιλ για παράδειγμα δέκα εκατομμύρια για να κάθεται). Για κάθε χατσεριντι που έπαιρνε ένα μυριο και δεν το άξιζε θα υπάρχει πάντα ένας Γιαννούλης που θα παίρνει δυο κατοστάρικα και θα παίζει για ένα μυριο.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν κατάφερε ( πλην πριγιο) να πουλήσει με υπεραξία και στο πικ τους τους ποδοσφαιριστές του.
Είναι αδιανόητο να έχεις προσφορά 6 εκατομμύρια για τον πέλκα και μετά από ένα χρόνο να τον πουλάς με 1,5.
Είναι έγκλημα να κάνεις αναπροσαρμογή το συμβόλαιο του ακπομ ανεβάζοντας μόνο την ρήτρα και τα χρήματα που θα εισπράξει και όχι την διάρκεια.
Δηλαδή πρέπει να είναι κάποιος ιδιοφυΐα για να καταλάβει ότι με δύο χρόνια υπολοιπομενο συμβόλαιο και αφού δεν συζητάει επέκταση,του χρόνου που θα μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του η τιμή πώλησης θα είναι εξευτελιστική?

Για τον λημνιό τι να πεις?
Είναι δυνατόν ένα παιδί που ήταν μέχρι χθες ήταν το μόνο στοχευμένο πρότζεκτ της ομάδας να τον αφήσει στα 21 του να μπει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του?
Μόνο από αυτές τις τρεις περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ έχασε περισσότερα χρήματα απ' ότι έχασε από μεταγραφές τύπου χατσεριντι.
Με λίγα λόγια αν κάναμε τα αυτονόητα στις πωλήσεις κ το αυτονόητο να περάσουμε την Μπρατισλάβα σήμερα ούτε για φφπ θα μιλούσαμε ούτε μνημόνια θα είχαμε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Demir έγραψε:Τώρα είπε στο σπορ φμ ο κυριακο χ2 ότι δεν θα πάρουμε χαφ !! Γιατί γυρνάει ο αγκουστο κ έχουμε 5 σύνολο ..
Κρύψε το το μήνυμα αυτό από τον τζόσουα :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω το ειπα απο χτες και με αφορμη πως τελευταια στιγμη κινθηκαμε μονο για επιθετικο το ξεχαστε τον χαφ,πως αν γινει κινηση θα γινει μονο για την επιθεση.Τωρα τι ακριβως θεωρουν πχ τον Καγκαβα δεν το ξερω.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Οκ πηγαμε απο τα 40 μυρια μεσα στα 17. Και πηραμε ως οργανισμος και ενα καλο μαθημα. Η ζωη συνεχιζεται. Λενε επισης οτι πιστευουν πολυ και τους νεους που φερανε και πληρωσανε λεφτα γιατι τους βλεπουν στις προπονησεις. Αυτα ειπε τωρα ο κυρ. Εγω Μιλαω για Νινουα και Περειρα που κοστισαν χρηματα τωρα ενω δεν μπορουν να βοηθησουν αμεσα. Τεσπα μαθαμε πλεον τι συμβαινει. Η ομαδα εχει αγωνιστικα θεματα αλλα ειναι νεα και εχει ποιοτητα. Ας δουμε λοιπον τι ψαρια θα πιασουμε. Εγω απλα λεω οτι αν παμε καλα στην Ευρωπη θα μαζευτει κιαλλο η ιστορια του ανοιγματος.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

5 χαφ εκ των οποίων αν τραυματιστούν ελ Καντουρι και Σβαμπ την βάψαμε...

Btw λογικά δεν υπολογίζουν τον Τσιγγάρα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

5 χάφ αλλά ήθελα να ξέρω τον Νινουα τον ενέκρινε ο προπονητής η του τον φορτωσανε;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Η μεταγραφή του Νινουα ήταν περίεργη..
Είχε λογική αν ερχόταν στην θέση του Αγκουστο σαν πρότζεκτ δηλαδή, με προοπτική απόκτησης ενός ακόμα 11δατου χαφ..

Το ότι ήταν βασικός και αρχηγός σε μια ομάδα που είναι μόνιμα πρωταθλήτρια δείχνει ότι παρά την ηλικία του έχει και εμπειρίας και ποιότητα, αλλά για εμάς δεν φαίνεται να είναι έτοιμος..
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Eιναι οντως τοσο περιεργη η μεταγραφη του Νινουα? Προφανως και ειναι προτζεκτ και ρε παιδια τον ειδαμε να παιζει τον παικτη και οντως εχει καποια καλα στοιχεια, δεν ειναι να λες μα τι ειδανε σε αυτον.

Αλλο το αν επρεπε να γινει η οχι απο πλευρας μεταγραφικης στρατηγικης, αποψη του καθενως εκει.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Totem_pk έγραψε:Οκ πηγαμε απο τα 40 μυρια μεσα στα 17.
ανοιγμα τριετιας να φανταστω;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”