Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
constadine

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από constadine »

tzelas έγραψε:Το λάχανο ποιός ήταν;
Κάπου πήγαινε η έκφραση ,θα ενοχλήθηκε με κάποιον .
Δεν είναι όμως εκφράσεις αυτές .

Πηγαίνει σε κάποιον το μυαλό μου .
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ραπ!
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

renegade έγραψε:Τα μεγάλα λόγια θέλουν και ανάλογες πράξεις.
Μόλις προχθές έβγαινες με αγριάδα και μαγκιά και μας έλεγες για τα στόματα που θα κλείσουν. Σήμερα το μόνο που είδα όσο λίγο μίλησες ήταν έναν τύπο που έδειχνε να έχει καούρες στο στομάχι...λες και δυσκολευοσουν να μιλήσεις από τον πόνο
Πραγματικα εβγαζε ενα πραγμα λες και ζοριζοταν για καποιον λογο. Αν δεν τον ξεραμε θα ελεγα οτι ειχε αγχος, αλλα τι αγχος να εχει ο συγκεκριμενος ειναι παρα πολυ εμπειρος με τα media.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οταν ενας φελλος καταφερνει να δημιουργει προβληματα σε μια ομαδα....τοτε αυτη η ομαδα,εαν δεν βρει τροπο να τον τελειωσει...μονο μεγαλη ομαδα δεν μπορει να θεωρειται,φιλε Κυριακο....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

rainmaker έγραψε:Η σημερινή συνέντευξη ήταν αρκετά απογοητευτική όχι γιατί ακούστηκαν άσχημα πράγματα ή γιατί διαλύεται η ομάδα, αλλά γιατί για ακόμα μια φορά δεν ειπώθηκε τίποτα που αξίζει να θυμόμαστε.

Και ναι όντως καλλιεργήθηκε ένα κλίμα με όσα ειπώθηκαν ότι "θα κλείσουν στόματα", εν τέλει τίποτα σχετικό δεν ακούστηκε.

Από εκεί και πέρα αυτή η εμμονή πολλών συνοπαδων να μισούν τον Κυριάκο, εμένα με βρίσκει και αντίθετο και με εκνευρίζει κιόλας.

Τι ακριβώς περιμένατε να κάνει δηλαδή ο Κυριάκος; Να αποκαλύψει εταιρικά μυστικά ή να πάει κόντρα σε όσα του λένε να πει;

Ναι οκ δεν είναι τέλειος.

Αλλά παραμένει ο καλύτερος υπεύθυνος από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες. Μιλάει νηφάλια και προάγει την υγεία στον αθλητισμό κάθε φορά που μιλάει.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τόσα χρόνια είναι στην εταιρική λειτουργία, όχι στο πως την προβάλλει ο κυρκυρ.

Ξαναλέω είναι μεγάλο φάουλ να καλλιεργείς κλίμα και να το διαψεύδεις μέσα σε μια βδομάδα. Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.

Αλλά δεν τον αντιπαθησατε σήμερα , από καιρό την ίδια άποψη έχετε

Και τέλος, παρακαλώ σταματήστε να λοιδωρειτε όποιον πολιτεύεται ή είναι υποψήφιος με κόμμα. Είναι γελοίο και ρηχό

Καλά έκανε και ενεπλάκη, καλά έκανε και ασχολήθηκε. Αν αυτό έχει νόημα και του αρέσει μαγκιά του. Η συμμετοχή στα κοινά είναι ύψιστο αγαθό και δικαίωμα από την αρχαιότητα. Επειδή η κοινωνία μας προάγει και ψηφίζει τα κατακάθια δε φταίει οποιος είναι υποψήφιος.
Θα σου απαντήσω γιατί ένα μεγάλο μέρος του κατηγορώ πάει προς εμένα.
Καταρχάς άσχετα με τον Κυριάκο,ναι η συμμετοχή στα κοινά είναι υψιστο αγαθό αλλά όταν αυτή η συμμετοχή στα κοινά περιλαμβάνει την μποχα παρατάξεων όπως το κιναλ ( και το κάθε κιναλ) τότε η κριτική θα είναι και ανάλογη σε ανθρώπους που παίρνουν οικειοθελώς την απόφαση να γίνουν μέρος αυτής της μποχας.

Συνεχίζοντας να πω ότι κανείς δεν περιμένει να βγουν στην φορα εταιρικά στοιχεία, αλλά τουλάχιστον εγώ ενοχλούμε όταν ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ μου λέει εμένα τον οπαδό τόσο εύκολα ψέματα.
Και μία και το έφερε και η κουβέντα,;υτη τη στιγμή ο Κυριάκος είναι στον ΠΑΟΚ ο πρωθυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ... είναι το Νο2 πίσω από την οικογένεια, δεν είναι απλά ένας επικοινωνιολόγος,άρα έχει τεράστιο μερίδιο στην λειτουργία.
Τώρα αν μιλάει νηφάλια, έχει επικοινιακες δεξιότητες και είναι κ good looking για μένα αυτά είναι δευτερευούσης σημασίας.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ολα καλα Κυριακο μας αλλα μπορειτε παρακαλω να ειστε,ποιο αμεσοι ποιο γρηγοροι στις αντιδρασεις σας σε οτι αφορα θεματα της ομαδας και της επικοινωνιας της με εμας. Γιατι αφηνονται διαφοροι να λενε διαφορα τα οποια φουντωνουν και τελικα κανουν κακο στην εικονα της ομαδας μας. Επισης σας παρακαλω να κυνηγησετε μεχρι τελους αυτους που πληγωσαν την ομαδα μου με το νομιμο τροπο που αρμοζει σε εμας. Πχ. Καντε κανα εξωδικο σε αυτους που βγαλαν αποφαση την ωρα εναρξης αγωνα με 20000 κοσμο που μπορει να γινοτανε μεγαλο κακο. Παραδειγμα λεω δεν ξερω απο αυτα αλλα θελω να δω κυνηγι και αντιδραση.
Gonzyland

Δημοσίευση από Gonzyland »

Μόλις προχθές έβγαινες με αγριάδα και μαγκιά και μας έλεγες για τα στόματα που θα κλείσουν. Σήμερα το μόνο που είδα όσο λίγο μίλησες ήταν έναν τύπο που έδειχνε να έχει καούρες στο στομάχι...λες και δυσκολευοσουν να μιλήσεις από τον πόνο
O Γιώργος Σαββίδης είπε για στόματα που θα κλείσουν.
Προφανώς αν αφιέρωνε μια ώρα μιλώντας για λάχανα και μπρόκολα θα σε κάλυπτε....
renegade

Gonzyland έγραψε:
O Γιώργος Σαββίδης είπε για στόματα που θα κλείσουν.
Προφανώς αν αφιέρωνε μια ώρα μιλώντας για λάχανα και μπρόκολα θα σε κάλυπτε....
Αλλά η υπομονή τελείωσε. Μόλις απαντήσουμε στις ερωτήσεις του κόσμου, κάποιοι δημοσιογράφοι θα πρέπει να απαντήσουν και στις δικές μου δημόσιες ερωτήσεις. Για να κρινόμαστε όλοι, όπως είναι και το δίκαιο.

Πριν δύο μέρες είναι η συγκεκριμένη δήλωση όχι πριν από δύο χρόνια.
Αν είναι να κάνεις την έξυπνη μαζί μου τουλάχιστον να είσαι επαρκώς διαβασμενη
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Δηλαδή αν δώθηκαν "εξηγήσεις" στο παρασκήνιο αυτές τις δύο μέρες δεν είναι καλύτερο από το να ξεκατινιαζοταν στη ΣΤ σήμερα; Δίνω ένα στίγμα, όχι ότι έγινε.
renegade

Πολύ καλύτερο. Αλλά ακόμα πιο καλύτεριβθα ήταν να μην έλεγε τίποτα εξ αρχής,ειδικά αν πρόκειται για άτομα εκτός της οικογένειας του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

rainmaker έγραψε:Η σημερινή συνέντευξη ήταν αρκετά απογοητευτική όχι γιατί ακούστηκαν άσχημα πράγματα ή γιατί διαλύεται η ομάδα, αλλά γιατί για ακόμα μια φορά δεν ειπώθηκε τίποτα που αξίζει να θυμόμαστε.

Και ναι όντως καλλιεργήθηκε ένα κλίμα με όσα ειπώθηκαν ότι "θα κλείσουν στόματα", εν τέλει τίποτα σχετικό δεν ακούστηκε.

Από εκεί και πέρα αυτή η εμμονή πολλών συνοπαδων να μισούν τον Κυριάκο, εμένα με βρίσκει και αντίθετο και με εκνευρίζει κιόλας.

Τι ακριβώς περιμένατε να κάνει δηλαδή ο Κυριάκος; Να αποκαλύψει εταιρικά μυστικά ή να πάει κόντρα σε όσα του λένε να πει;

Ναι οκ δεν είναι τέλειος.

Αλλά παραμένει ο καλύτερος υπεύθυνος από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες. Μιλάει νηφάλια και προάγει την υγεία στον αθλητισμό κάθε φορά που μιλάει.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τόσα χρόνια είναι στην εταιρική λειτουργία, όχι στο πως την προβάλλει ο κυρκυρ.

Ξαναλέω είναι μεγάλο φάουλ να καλλιεργείς κλίμα και να το διαψεύδεις μέσα σε μια βδομάδα. Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.

Αλλά δεν τον αντιπαθησατε σήμερα , από καιρό την ίδια άποψη έχετε

Και τέλος, παρακαλώ σταματήστε να λοιδωρειτε όποιον πολιτεύεται ή είναι υποψήφιος με κόμμα. Είναι γελοίο και ρηχό

Καλά έκανε και ενεπλάκη, καλά έκανε και ασχολήθηκε. Αν αυτό έχει νόημα και του αρέσει μαγκιά του. Η συμμετοχή στα κοινά είναι ύψιστο αγαθό και δικαίωμα από την αρχαιότητα. Επειδή η κοινωνία μας προάγει και ψηφίζει τα κατακάθια δε φταίει οποιος είναι υποψήφιος.
Ωραίος
Max

Δημοσίευση από Max »

Δεν γνωρίζω τον Κυριάκο και ούτε τον έχω παρακολουθήσει. Όπως ποτέ μου δεν ψήφισα ή ακολούθησα τέτοιου είδους κόμματα και παρατάξεις. Τα αναφέρω αυτά για να μην κριθώ ότι θέλω να δικαιολογήσω την παρουσία του σε σχέση με τα αναφερόμενα του λίγα εικοσιτετράωρα πριν. Καλά έκανε και δεν ασχολήθηκε γιατί τα στόματα έκλεισαν ή έκλεισε από μόνο του. Ο συγκεκριμένος παραγωγός ραδιοφώνου και τβ έπεσε σε μεγάλο δεύτερο ατόπημα. Η ασέλγεια του λόγου του έναντι γονέων που έχασαν τα παιδιά τους, με κάνουν σίγουρο ότι έβαλε ταφόπλακα στην όποια δημοσιότητα είχε. Έχουν ασχοληθεί πολλά μέσα μαζί του και όχι μόνο αθλητικά. Η κατακραυγή τεράστια. Η ουρά του στα σκέλια. Ένα πτώμα δεν το σκοτώνεις....
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Και όμως ο Κυριάκος χθες έβγαλε 2 ειδήσεις.
Η πρώτη είναι ότι μέχρι τελευταία μέρα περιμένουν τον Βιερίνια και ότι υπήρξε επαφή με τον Σαββίδη
Πιστεύω δεν ήταν τυχαίες αυτές οι δηλώσεις και πως στην ΠΑΕ πιστεύουν πως θα βρεθεί η λύση.

Η δεύτερη ήταν στην τελευταία ατάκα ότι ακόμα παίζονται μεταγραφές.
Άσχετα αν πήγε να το καλύψει μετά με το σε 2,5 μήνες, νομίζω πως ήταν υπονοούμενο για τις επόμενες μέρες..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο Σαββίδης προφανώς θέλει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ φερευρα-βιειρινια!100%

Οταν σε παίρνει τηλ ο Σαββίδης το οικονομικό είναι λυμένο, ότι και να λέει ο Ρεμπε!

Τον θέλει ο Ιβάν, ξέρει ποιος είναι, ξέρει ότι τον θέλει δίπλα στον ΠΑΟΚ, αλλά ξέρει ότι το γλυκό με φερευρα-αντελινο χάλασε από πέρυσι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Τελικά δεν είναι στραβωμένος ο Ιβάν με τον Αντρέ?
Έτσι δεν μας λέγανε μέχρι προχθές? :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”