Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

makispaspartou έγραψε:Ναι ήσουν τοπ ομάδα. Πρωτάθλημα δεν έπαιρνες γιατί εξωαγωνιστικά ήσουν ανύπαρκτος...

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ,ρε συ Μάκη,δεν είναι αυτή τη στιγμή τοπ ομάδα;
Τόσο πολύ έπεσε στα μάτια σου η ποιότητα της ομάδας;
Τίτλους πάντως πήρε όντας κακιστος ευρωπαϊκά.
Δεν ξέρω τι σας έχει κάνει να πιστεύετε ότι η ομάδα έχει τα μαύρα της τα χάλια,νιώθω ότι δε μπορώ να προσφέρω κάτι για να αλλάξει αυτό στο κεφάλι σας.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως.
Εγώ αυτό που θέλω είναι να είμαστε τίμιοι απέναντι στην ομάδα όλη την χρονιά.
Υπάρχουν πολλοί που την έχουν καταδικάσει ήδη,ο καθένας για τους λόγους του.
Θεωρώ ότι είναι πολύ πρώιμο όλο αυτό.
Υπάρχουν κάποια δεδομένα που επιτρέπουν τα εύκολα συμπεράσματα,δεν αντιλέγω.
Αλλά στην τελική η ομάδα μας είναι και την καταδικάσαμε πριν καλά καλά την δούμε.
θεωρώ ότι επικρατεί τοξικότητα (είναι και της μόδας η λέξη,δεν έχω άλλη λυπάμαι) και εδώ μέσα,πολύ μεγάλη κιόλας και οχι μόνο στα του ποδοσφαίρου,αλλά σε όλα τα αθλήματα.
Εγώ είμαι μακριά από την έδρα της ομάδας,ίσως στη Θεσσαλονίκη,γνωρίζετε πράγματα που εγώ δεν ξέρω.
Προσωπικά δε μπορώ να ακολουθήσω όλο αυτό το μοντέρνο στυλ οπαδού,στο τέλος κυριαρχεί το συναίσθημα.
Εμένα πάντα μου αρκούσε οι παίχτες που μπαίνουν μέσα να τα δίνουν όλα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.
Τέλος πάντων,δεν υπάρχει λόγος να επεκταθούμε.
Ο καθένας έχει το σκεπτικό του.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

sourmenetes έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Μερικοί πραγματικα δεν έχετε ιδέα καν πως δουλεύει μια ομάδα... είπαμε να πουνε κάποια πραγματα αλλα μαλλον εσείς θέλετε να μάθετε κουτσομπολιά κ οχι την ουσία... Σε ποιο μεγάλο club στο κοσμο βγαινει ο τδ, και αναλυει αυτα που θέλετε να ακούσετε εσεις???
Είπε στόχος πρωτάθλημα κύπελλο κ καλή πορεία στην ευρωπη. Χεστηκα για το αν ο βιερινια θελει η δε θέλει.
Απο τη στιγμη που ρίχνεις τα οικονομικά καλώς η κακώς πρέπει να έχεις ένα μοτίβο. Ο φερευρα μπορει να θελει παιχτες των 2 εκατομμυρίων δε σημαίνει ότι θα τους πάρει ο ρεμπε κ ο κάθε ρεμπε.
Ολοι θα κριθούν στο χορτάρι κ θα κάνουμε ταμείο στο τελος.

ΥΓ. Ο ΓΙΏΡΓΟΣ ποτε δεν εφυγε από το σχεδιασμό κ ποτε δε θα το κάνει μας αρέσει δεν μας αρέσει δυστηχως.
Τι εννοείς να φύγει;;

Γιατι ο ζβαμπ ας πούμε κατά δική του δήλωση είπε με πήρε ο ρεμπε!

Δεν ανέφερε κάτι για Σαββίδη.

Οπως φαντάζομαι και ο Ζιβκοβιτς!

Οπως και ο Τσολακ!

Σε κάποια πράγματα σίγουρα εμπλέκεται αλλά άλλο το εμπλέκομαι, άλλο κάνω ότι νομίζω και φέρνω ότι θέλω με βάση τα όσα ξέρω.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ισως το διατύπωσα λαθος. Δεν εννοώ ότι αυτος κανει μεταγραφες αλλα σιγουρα δεν εχει,φυγει απο τα μεταγραφικά. Κ απο οσο ξερω ειναι καψούρα του να ασχολείται με μεταγραφες.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

πας να περασεις τσου λου χωρις ματος και μπισε επειδη δεν γουσταρεις οχι παικτικα αλλα ...ψυχολογικα , ε μηπως να φερουμε ενα ψυχαναλυτη για τον φερρειρα αντι για το ρεμπε?? ο Τεχνικος διευθυντης ειναι ανωτερος του προπονητη, εγω αυτο γνωριζω! Και δεν του λες του αμπαλ : ρε μεγαλε παιξε και ενα 4-2-3-1- να δουμε και λιγο μπαλιτσα !
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

obanebane έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Ναι ήσουν τοπ ομάδα. Πρωτάθλημα δεν έπαιρνες γιατί εξωαγωνιστικά ήσουν ανύπαρκτος...

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ,ρε συ Μάκη,δεν είναι αυτή τη στιγμή τοπ ομάδα;
Τόσο πολύ έπεσε στα μάτια σου η ποιότητα της ομάδας;
Τίτλους πάντως πήρε όντας κακιστος ευρωπαϊκά.
Δεν ξέρω τι σας έχει κάνει να πιστεύετε ότι η ομάδα έχει τα μαύρα της τα χάλια,νιώθω ότι δε μπορώ να προσφέρω κάτι για να αλλάξει αυτό στο κεφάλι σας.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως.
Εγώ αυτό που θέλω είναι να είμαστε τίμιοι απέναντι στην ομάδα όλη την χρονιά.
Υπάρχουν πολλοί που την έχουν καταδικάσει ήδη,ο καθένας για τους λόγους του.
Θεωρώ ότι είναι πολύ πρώιμο όλο αυτό.
Υπάρχουν κάποια δεδομένα που επιτρέπουν τα εύκολα συμπεράσματα,δεν αντιλέγω.
Αλλά στην τελική η ομάδα μας είναι και την καταδικάσαμε πριν καλά καλά την δούμε.
θεωρώ ότι επικρατεί τοξικότητα (είναι και της μόδας η λέξη,δεν έχω άλλη λυπάμαι) και εδώ μέσα,πολύ μεγάλη κιόλας και οχι μόνο στα του ποδοσφαίρου,αλλά σε όλα τα αθλήματα.
Εγώ είμαι μακριά από την έδρα της ομάδας,ίσως στη Θεσσαλονίκη,γνωρίζετε πράγματα που εγώ δεν ξέρω.
Προσωπικά δε μπορώ να ακολουθήσω όλο αυτό το μοντέρνο στυλ οπαδού,στο τέλος κυριαρχεί το συναίσθημα.
Εμένα πάντα μου αρκούσε οι παίχτες που μπαίνουν μέσα να τα δίνουν όλα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.
Τέλος πάντων,δεν υπάρχει λόγος να επεκταθούμε.
Ο καθένας έχει το σκεπτικό του.
Μια χαρά ειναι η ομαδα. Δεν ειναι τέλεια αλλα ικανή να διεκδικησει μεχρι τελους τα παντα στην Ελλαδα. Καποτε με Χιονά, Πλιατσικα και αλλους παρομοιους παιζαμε και το πιστευαμε και δε θα το πιστευουμε τωρα; Απλα επειδη εχουμε μεγιστάνα προεδρο για πρωτη φορα στη ζωη μας περιμενουμε καλυτερη οργανωση, καλυτερους παιχτες κτλ.....αλλα η ομαδα ειναι μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

On topic,
ουσιαστικά γαύρος και κυβέρνηση σου έβαλαν θηλειά με τα τηλεοπτικά της ερτ και της νοβα το καλοκαίρι και σε συνεργασία με την κλήρωση και την διαιτησία του κερατά στην ευρώπη, σου δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα με το FFP.Τα δικαστικά αργότερα ήταν το κερασάκι για να σε διαλύσουν και να σου πάρουν ένα ακόμα πρωτάθλημα.
Πρώτος στόχος ήταν να ξανασταθεί η ομάδα στα πόδια της μετά τα ύπουλα χτυπήματα, χρησιμοποιώντας την ακαδημία της και την αναγκαία μείωση του μπάτζετ.
Όσοι ανταποκρίθηκαν, καλώς. Όσοι κοιτάζαν πρώτα την τσέπη τους (το εγώ τους κοινώς) έπρεπε να αποχωρήσουν.Αντικατασταθήκαν με άλλους νέους, φτηνότερους με ότι και να συνεπάγεται.
Πιστεύω οτι η ομάδα μέχρι τώρα τα πήγε καλά στις μεταγραφές/αντικαταστάσεις, αν αναλογιστούμε τι δουλειά έπρεπε να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ναί, δέν κάναμε τις μεταγραφάρες που ονειρευόμασταν, άλλη μια φορά, αλλά το γυρίσαμε και σηκωθήκαμε με γρατζουνιές (βλ.Ιβάν) και είμαι αισιόδοξος για το αύριο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Jairo έγραψε:On topic,
ουσιαστικά γαύρος και κυβέρνηση σου έβαλαν θηλειά με τα τηλεοπτικά της ερτ και της νοβα το καλοκαίρι και σε συνεργασία με την κλήρωση και την διαιτησία του κερατά στην ευρώπη, σου δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα με το FFP.Τα δικαστικά αργότερα ήταν το κερασάκι για να σε διαλύσουν και να σου πάρουν ένα ακόμα πρωτάθλημα.
Πρώτος στόχος ήταν να ξανασταθεί η ομάδα στα πόδια της μετά τα ύπουλα χτυπήματα, χρησιμοποιώντας την ακαδημία της.

Όλα αυτά,έχω την αίσθηση ότι τα έχουμε ξεχάσει, είναι γεγονότα και οχι δικαιολογίες που μας οδήγησαν στο σήμερα.
Πολλοί θεωρούν ότι δεν υπάρχει θέμα ffp και ότι απλά έκλεισε την κάνουλα ο Ιβάν,από επιλογή.
Εκεί είναι η διαφωνία μου.
Προφανώς με αυτόν τον βραχνά και η ποιότητα θα πέσει και οι στόχοι θα είναι πιο δύσκολο να επιτευχθούν.
Δεν ήρθε η καταστροφή όμως,να πω κιόλας ότι μας έδωσε δείγματα η ομάδα για κάτι τέτοιο.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δεν περίμενα ότι θα το σκεφτώ ποτέ αυτό, αλλά ο Κανιάς ανοίκει στους ελεύθερους[DISAPPOINTED FACE]

Sent from my iPhone using Tapatalk
karaba

Δημοσίευση από karaba »

Μράβο ρε Μπάνε
Ρε παληκάρια δε γίνεται να είμαστε εδώ μέσα καμιά 200αριά σούπερ τεχνικοί διευθυντές και προπονητές (και πρόεδροι και και και...), πολλές φορές με απόλυτη βεβαιότητα για την ορθότητα των απόψεών μας (έλα ρε να πούμε ο άχρηστος Φερέϊρα, ο δεν ξέρω γω Σαββίδης κ.λ.π.) και οι πιο πολλοί από μας να το ξέρουμε το άθλημα μόνο από την κερκίδα ή το πολύ να έχουμε παίξει καμία Μενεμένη, Παύλο Μελά κ.λ.π. :)
Πρέπει τουλάχιστον να κατανοούμε ότι η κατάρτιση και φυσικά η πληροφόρηση των ανθρώπων που κάνουν τη δουλειά, είναι σε δυσθεώρητα για εμάς επίπεδα. Πραγματικά δεν είναι λογικό να θεωρούμε ότι αυτό που εμείς εντοπίζουμε ως οφθαλμοφανές λάθος αυτοί να μην το εντοπίζουν. Ούτε είναι λογικό να πιστεύουμε ότι αυτοί που κάνουν τη δουλειά κάνουν μούτρα, νάζια κ.λ.π. και γι' αυτό οδηγούνται σε αποφάσεις που είναι λανθασμένες και αυτό μπορεί να τους κοστίσει κάποια εκατομμύρια. Μας αρέσει δε μας αρέσει είναι τοπ επαγγελματίες.
Εγώ λέω επειδή είμαι μακριά να συνεχίσω να στέλνω μόνο θετική αύρα και φυσικά να δείχνω απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο του οποίου η παρουσία στην ομάδα είναι παραπάνω κι από σωτήρια. Κάτι παραπάνω ξέρει από μένα σίγουρα. Κι επειδή εξαιτίας του και μόνο ένιωσα τόσο περήφανος τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι του οφείλω προσωπικά, ως άντρας με αξιοπρέπεια, στήριξη ακόμη κι όταν τα αποτελέσματα θα είναι θεόστραβα, ακόμη κι όταν θα κάνει μεγάλα λάθη. Καλό βράδυ σε όλους...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εγω εναν Τετοιο θελω. Βασικα το βιντεο αδικει την ομορφια των γκολ του. Η χαμηλή αναλυση ισως. Στο γηπεδο Ηταν ζωγραφιες.

https://www.youtube.com/watch?v=q3Egs9k ... e=youtu.be
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

https://www.transfermarkt.com/victor-va ... eler/35813

8αρο10αρι. Δεν γνωρίζω την τωρινή του κατάσταση αλλά πρίν δυο τρία χρόνια θα τον ήθελα με τα χίλια. Αξίζει νομίζω το ρίσκο.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ στον paokmono απαντούσα που έγραφε πώς στόχος φέτος είναι μόνο η πορεία στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα ό,τι κάτσει. Δεν μπορεί μία ομάδα που θα κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη και θα μαζέψει βαθμούς να μην είναι ανταγωνιστική στην Ελλάδα. Προφανώς και θα είναι ποιοτικά πολύ καλή και θα χτυπάει πρωτάθλημα.
Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω ότι ο Ρέμπε με βάση την ποιότητα την τωρινή του ρόστερ δεν πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα ρεαλιστικά να πάρει το πρωτάθλημα φέτος. Άρα κατά τη γνώμη μου είναι μη ρεαλιστικό να ζητάει κάποιος και καλή πορεία στην Ευρώπη. Ήδη με τη πρόκριση στους ομίλους έχουμε πετύχει στο κομμάτι αυτό. Μακάρι η ομάδα να μας διαψεύσει και να πάρει το πρωτάθλημα. Όμως βασικός λόγος που κι εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί εκτός όλων των άλλων είναι και ο Φερέιρα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

bane ίσα ίσα που μέχρι την έλευση του Φερέιρα που τα διέλυσε όλα , η ομάδα και top ήταν και εξωαγωνιστικά μεγάλωσε.. Και συνεχίζει να είναι top για τα δεδομένα της Ελλάδας. Αλλά δεν μπορεί να λέμε ότι δεν είχαμε ομάδα όταν κάναμε Ευρωπαικές πορείες επειδή εξωαγωνιστικά τότε δεν ήμασταν δυνατοι και δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Δηλαδή η ομάδα του Σάντος δεν ήταν για πρωτάθλημα? Η ομάδα του Στέφενς?? Του Ίβιτς??
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Διάβασα κάπου το παρακάτω, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα :
" Συνεχίστε λοιπόν κύριοι ΠΑΟΚτσηδες, να ασχολείστε με τον Ραπτόπουλο, τον Μαουρίσιο, τον Βιεϊρίνια, τον προγραμματισμό, τον Ρέμπε, δεν ξέρω κι εγώ ποιόν άλλον, όσο οι άλλοι ουρλιάζουν 10 μέρες τώρα για ένα γκολ ΠΟΥ ΣΩΣΤΆ ΑΚΥΡΏΘΗΚΕ, αποδομούν τον Κλάτενμπεργκ και ορίζουν δικούς τους Εφέτες ".
Έχουμε ΠΟΛΈΜΟ κύριοι...!!!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

obanebane έγραψε:
Πρώτος στόχος ήταν να ξανασταθεί η ομάδα στα πόδια της μετά τα ύπουλα χτυπήματα, χρησιμοποιώντας την ακαδημία της.

Όλα αυτά,έχω την αίσθηση ότι τα έχουμε ξεχάσει, είναι γεγονότα και οχι δικαιολογίες που μας οδήγησαν στο σήμερα.
Πολλοί θεωρούν ότι δεν υπάρχει θέμα ffp και ότι απλά έκλεισε την κάνουλα ο Ιβάν,από επιλογή.
Προφανώς με αυτόν τον βραχνά και η ποιότητα θα πέσει και οι στόχοι θα είναι πιο δύσκολο να επιτευχθούν.
Δεν ήρθε η καταστροφή όμως,να πω κιόλας ότι μας έδωσε δείγματα η ομάδα για κάτι τέτοιο.

Ολα αυτά είναι η μισή αληθεια.
Η άλλη μισή είναι ότι δεν πέρασες το χωριο της Σλόβαν, εχασες σημαντικά ευρωπαικα λεφτά δηλαδή, αλλά και από ηλιθιότητα δεν πουλάς στο limit up τους ποδοσφαιριστές σου, αλλά στο limit down. Επίσης ας μην αναφέρουμε τις ανοητες επιλογές στο θέμα προπονητή και διαχειρισης εμψυχου υλικού.

Προσωπικά πρώτα θα νευριάσω για τις τάσεις αυτοκαταστροφής αυτου του σωματείου και όταν διαπιστώσω ότι όσα περνούν από το χέρι μας γίνονται σχετικά καλώς, τότε θα νευριάσω εξ ολοκλήρου με τις τρικλοποδιές που μας βάζει ο γαύρος...

Ασχετα απο FFP ή επιλογή Ιβάν για κλείσιμο κάνουλας, γεγονός είναι ότι δεν θα μπορούσε εσαεί να βγαινει κάθε χρονιά με τις ΑΜΚ του Ιβάν. Ετσι οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο Ελλ. ποδοσφαιρο, μόνο η ετήσια μόνιμη συμμετοχή σε Τσου Λου (ή Γιουροπα Λιγκ) σε συνδυασμό με τις πώλησεις στο limit up των ποδοσφαιριστών, θα μας έδινε ελπίδα να κοντράρουμε σε μπατζετ, άρα και αγωνιστικά τον γαυρο.

Το βλεπετε, δεν το βλέπετε, γεγονός είναι ότι έχουμε κάνει δύο βηματα πίσω φέτος. Και όσο βλέπουμε ηλιθιες κινήσεις με πωλήσεις παιχτών στα 1-2 εκατομυρια ή αγωνιστικά η ομάδα να μην δειχνει σταθεροτητα, τότε θα είμαι απαισιοδοξος για το μέλλον. Ασχετα με το ποιος φταιει ή όχι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Maximus έγραψε:
obanebane έγραψε:

Ολα αυτά είναι η μισή αληθεια.
Η άλλη μισή είναι ότι δεν πέρασες το χωριο της Σλόβαν, εχασες σημαντικά ευρωπαικα λεφτά δηλαδή, αλλά και από ηλιθιότητα δεν πουλάς στο limit up τους ποδοσφαιριστές σου, αλλά στο limit down. Επίσης ας μην αναφέρουμε τις ανοητες επιλογές στο θέμα προπονητή και διαχειρισης εμψυχου υλικού.

Προσωπικά πρώτα θα νευριάσω για τις τάσεις αυτοκαταστροφής αυτου του σωματείου και όταν διαπιστώσω ότι όσα περνούν από το χέρι μας γίνονται σχετικά καλώς, τότε θα νευριάσω εξ ολοκλήρου με τις τρικλοποδιές που μας βάζει ο γαύρος...

Ασχετα απο FFP ή επιλογή Ιβάν για κλείσιμο κάνουλας, γεγονός είναι ότι δεν θα μπορούσε εσαεί να βγαινει κάθε χρονιά με τις ΑΜΚ του Ιβάν. Ετσι οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο Ελλ. ποδοσφαιρο, μόνο η ετήσια μόνιμη συμμετοχή σε Τσου Λου (ή Γιουροπα Λιγκ) σε συνδυασμό με τις πώλησεις στο limit up των ποδοσφαιριστών, θα μας έδινε ελπίδα να κοντράρουμε σε μπατζετ, άρα και αγωνιστικά τον γαυρο.

Το βλεπετε, δεν το βλέπετε, γεγονός είναι ότι έχουμε κάνει δύο βηματα πίσω φέτος. Και όσο βλέπουμε ηλιθιες κινήσεις με πωλήσεις παιχτών στα 1-2 εκατομυρια ή αγωνιστικά η ομάδα να μην δειχνει σταθεροτητα, τότε θα είμαι απαισιοδοξος για το μέλλον. Ασχετα με το ποιος φταιει ή όχι.
Δηλαδη θα νευριάσεις περισσότερο για τις αγωνιστικές αποτυχίες της ομάδας (που είναι στο πρόγραμμα κάθε ομάδας) και τις αποκαλείς και αυτοκαταστροφή ? Και όχι με την πουστια και τη λαμογιά του γαύρου και του κρατικού μηχανισμού ?

Δεν είναι δικαιολογία για τα αγωνιστικά λάθη, αλλά είναι γεγονότα και δεν μπορώ να εστιάσω το θυμό και τα νεύρα μου στην ομάδα μετά από αυτά .
Κατανοητή η κριτική, αλλά δεν μπορεί να μας την πέφτουν όλοι μαζί και εμείς να νομίζουμε ότι αν περνούσαμε τη Σλόβαν θα ήταν όλα καλά σε αυτό το μπουρδέλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”