Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μεγάλη μακ@κία. Σίγουρα ο κορυφαίος του Α' ημιχρόνου, αλλά για ακόμα μια φορά κρέμασε ολόκληρη την ομάδα. Αδικαιολόγητη η αντίδρασή του.
Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως έχουμε και εμείς τεράστιο μερίδιο ευθύνης.
Εμείς δεν είμασταν που φωνάζαμε, PABLO ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ? ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΡΙΞΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ!!
Θεοποιήσαμε έναν παίκτη που για πολλοστή έχει δείξει ότι δεν είναι καθόλου ψύχραιμος. Είναι κρίμα να χάνονται έτσι τόσο σημαντικές ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ, λόγω απειθαρχίας.
Ορίστε τα αποτελέσματα..... Μέχρι και τον Σάντος έσπρωξε...
εξω ο αλητης απο την ομαδα δεν σεβαστηκε τιποτα ουτε τον κοσμο ουτε τους συμπαιχτες του ουτε προπονητη τιποτα.εγω αν ημουν παιχτης της ομαδας θα του εριχνα τοσο ξυλο στα αποδυτηρια που θα το θυμοταν σε ολη του τη ζωη.(και πιστεψτε με το σιγουρο ειναι οτι μπορω να τον κανω μαυρο) αλλα εμεις φταιμε που τον καναμε θεο και νομιζε οτι η ομαδα του ανηκει.λοιπον με αυτον στην ομαδα εγω δεν ξαναπαω γηπεδο νευριασα τοσο πολυ που εβαλα τα κλαματα απο τα νευρα μου.το κωλοπαιδο αν το ειχα μπροστα μου θα ημουν φυλακη τωρα.και οποιος εχει αντηρηση δεν ειναι ΠΑΟΚ.ακομα και ετσι δεν αξιζαμε να χασουμε.μονο μην μας παρει αποκατω ειπαμε ο στοχος επετευχθει και του χρονου χωρις τον αλητη στην ομαδα και ολα θα πανε καλα.και μην ακουσω καποιον επηρεαζομενο απο τις βρωμοφυλλαδες και τα ραδιωφονα της πολης που εχει εδρα η ομαδα οτι μας αδικησε ο κακος γιατι θα τσακωθουμε και δεν το θελω
αντε μ@μισου ρε παμπλιτο!!!πλεον ειναι οριστικο οτι μας αποχερεταει!!!οποτε...βιτολο!!!αν δεν εκανε αυτη τη μαλακια στο 2ο ημιχρονο θα τουσ πετουσαμε 2-3 τεμαχια!!!!
obanebane έγραψε:εξω ο αλητης απο την ομαδα δεν σεβαστηκε τιποτα ουτε τον κοσμο ουτε τους συμπαιχτες του ουτε προπονητη τιποτα.εγω αν ημουν παιχτης της ομαδας θα του εριχνα τοσο ξυλο στα αποδυτηρια που θα το θυμοταν σε ολη του τη ζωη.(και πιστεψτε με το σιγουρο ειναι οτι μπορω να τον κανω μαυρο) αλλα εμεις φταιμε που τον καναμε θεο και νομιζε οτι η ομαδα του ανηκει.λοιπον με αυτον στην ομαδα εγω δεν ξαναπαω γηπεδο νευριασα τοσο πολυ που εβαλα τα κλαματα απο τα νευρα μου.το κωλοπαιδο αν το ειχα μπροστα μου θα ημουν φυλακη τωρα.και οποιος εχει αντηρηση δεν ειναι ΠΑΟΚ.ακομα και ετσι δεν αξιζαμε να χασουμε.μονο μην μας παρει αποκατω ειπαμε ο στοχος επετευχθει και του χρονου χωρις τον αλητη στην ομαδα και ολα θα πανε καλα.και μην ακουσω καποιον επηρεαζομενο απο τις βρωμοφυλλαδες και τα ραδιωφονα της πολης που εχει εδρα η ομαδα οτι μας αδικησε ο κακος γιατι θα τσακωθουμε και δεν το θελω
Ευτυχώς άρχισε να κυριαρχεί η λογική για το garcia.Αυτό δεν έχει θέση στην ομάδα ίσος σε καμια θύρα 4 αλλα ως εκεί.
Πάντως έχω την εντύπωση ότι δε θα φύγει δυστυχώς.