Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Μεταξυ μας παντως απο τη στιγμη που δεν αποχωρησε απο την ομαδα μια σειρα παικτων οπως ο Μπισεσβαρ,καποιος τερματοφυλακας,ενα χαφ, η καλα καλα και ο Ματος ,το ροστερ συνεχιζει να ειναι ξεχειλωμενο οποτε παρα τα κενα δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν σωστο να προστεθουν 1-2 παικτες ακομα.Βεβαια επειδη βρισκομαστε πλεον σε εποχη που ψαχνουμε το vfm αν στο τελος βρεθει παικτης που κανει γκελ σε τιμη ευκαιρειας λογω εποχης υπαρχει σοβαρη περιπτωση να κινηθουμε.Οποια βεβαια και αν ειναι η εξελιξη θα πρεπει μεχρι τον Γεναρη να αξιολογηθουν παικτες που μεχρι τωρα δεν εχουν παρει χρονο για να σχεδιαστουν οι επομενες κινησεις.
- sourmenetes
- Moderator
Γιατί όταν πέρναγες στους 32 σχεδόν κάθε χρόνο ήσουνα τοπ ομάδα;;makispaspartou έγραψε:Πώς είναι στόχος η συλλογή βαθμών για το ranking της ΟΥΕΦΑ όταν εκεί έχεις να συναγωνιστείς ομάδες όπως η Γρανάδα και η Αιντχόφεν εάν το ρόστερ αυτή τη στιγμή δεν είναι σε τοπ επίπεδο ώστε να πάρει πρωτάθλημα στην Ελλάδα??? Κατά τη γνώμη μου αν δεν είσαι τοπ ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα δεν μπορείς να περιμένεις πορείες στην Ευρώπη.
Από που προκύπτουν αυτές οι αναλογίες;;
Ρε παιδιά καλμαρετε λίγο!
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
To θεμα Βιερινια εχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,απο τη στιγμη που ο παικτης επελεξε να αποχαιρετησει και ουσιαστικα τιποτα δεν εχει αλλαξει απο πλευρας ΠΑΟΚ.Εγω με βαση και τη κινηση για Cristo, που σημερα ο Ρεμπε ουσιαστικα ειπε οτι σταματησε η μεταγραφη λογω instagram και τις δηλωσεις για χαφ,πιστευω οτι εστω και με λιγες πιθανοτητες θα εξαντλησουν τη πιθανοτητα αποκτησης παικτη για την επιθεση.
- sourmenetes
- Moderator
Τι εννοείς να φύγει;;WestBlock4 έγραψε:Μερικοί πραγματικα δεν έχετε ιδέα καν πως δουλεύει μια ομάδα... είπαμε να πουνε κάποια πραγματα αλλα μαλλον εσείς θέλετε να μάθετε κουτσομπολιά κ οχι την ουσία... Σε ποιο μεγάλο club στο κοσμο βγαινει ο τδ, και αναλυει αυτα που θέλετε να ακούσετε εσεις???
Είπε στόχος πρωτάθλημα κύπελλο κ καλή πορεία στην ευρωπη. Χεστηκα για το αν ο βιερινια θελει η δε θέλει.
Απο τη στιγμη που ρίχνεις τα οικονομικά καλώς η κακώς πρέπει να έχεις ένα μοτίβο. Ο φερευρα μπορει να θελει παιχτες των 2 εκατομμυρίων δε σημαίνει ότι θα τους πάρει ο ρεμπε κ ο κάθε ρεμπε.
Ολοι θα κριθούν στο χορτάρι κ θα κάνουμε ταμείο στο τελος.
ΥΓ. Ο ΓΙΏΡΓΟΣ ποτε δεν εφυγε από το σχεδιασμό κ ποτε δε θα το κάνει μας αρέσει δεν μας αρέσει δυστηχως.
Γιατι ο ζβαμπ ας πούμε κατά δική του δήλωση είπε με πήρε ο ρεμπε!
Δεν ανέφερε κάτι για Σαββίδη.
Οπως φαντάζομαι και ο Ζιβκοβιτς!
Οπως και ο Τσολακ!
Σε κάποια πράγματα σίγουρα εμπλέκεται αλλά άλλο το εμπλέκομαι, άλλο κάνω ότι νομίζω και φέρνω ότι θέλω με βάση τα όσα ξέρω.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει τελειώσει!joshua έγραψε:To θεμα Βιερινια εχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,απο τη στιγμη που ο παικτης επελεξε να αποχαιρετησει και ουσιαστικα τιποτα δεν εχει αλλαξει απο πλευρας ΠΑΟΚ.Εγω με βαση και τη κινηση για Cristo, που σημερα ο Ρεμπε ουσιαστικα ειπε οτι σταματησε η μεταγραφη λογω instagram και τις δηλωσεις για χαφ,πιστευω οτι εστω και με λιγες πιθανοτητες θα εξαντλησουν τη πιθανοτητα αποκτησης παικτη για την επιθεση.
Αν επικοινωνησε, όπως αναφέρθηκε μετά τη δημοσίευση,ο Ιβάν μαζί του δεν αποκλείω τπτ!
Eκτος του οικονομικου η την οποια διαταραξη σχεσεων ο Βιερινια θελει να παιξει ποδοσφαιρο και ξερει καλα οτι με Φερειρα ρολο στην ομαδα δεν εχει.
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχει άνω όριο στο συμβόλαιο κάθε παίκτη που θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Ακόμη κι αν αυτός λέγεται Βιειρίνια, Χαλίλοβιτς ή Κουροσάβα. Αν συμφωνήσουν με αυτά τα λεφτά θα έρθουν, αλλιώς όχι.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό ισχύει στο θέμα φερευρα και θεωρώ πως 99% αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι εδώ τώρα.joshua έγραψε:Eκτος του οικονομικου η την οποια διαταραξη σχεσεων ο Βιερινια θελει να παιξει ποδοσφαιρο και ξερει καλα οτι με Φερειρα ρολο στην ομαδα δεν εχει.
Αλλά πραγματικά δε θεωρώ πως θα θελήσει να του δώσει και ρόλο.
Στόχος είναι το ranking, όταν σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια φωτιά Ελλάδα- Ευρώπη, επιλέξεις να κάνεις το rotation στο παιχνίδι της Ελλάδαςmakispaspartou έγραψε:Πώς είναι στόχος η συλλογή βαθμών για το ranking της ΟΥΕΦΑ όταν εκεί έχεις να συναγωνιστείς ομάδες όπως η Γρανάδα και η Αιντχόφεν εάν το ρόστερ αυτή τη στιγμή δεν είναι σε τοπ επίπεδο ώστε να πάρει πρωτάθλημα στην Ελλάδα??? Κατά τη γνώμη μου αν δεν είσαι τοπ ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα δεν μπορείς να περιμένεις πορείες στην Ευρώπη.
- navigator11
sourmenetes έγραψε:Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει τελειώσει!joshua έγραψε:To θεμα Βιερινια εχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,απο τη στιγμη που ο παικτης επελεξε να αποχαιρετησει και ουσιαστικα τιποτα δεν εχει αλλαξει απο πλευρας ΠΑΟΚ.Εγω με βαση και τη κινηση για Cristo, που σημερα ο Ρεμπε ουσιαστικα ειπε οτι σταματησε η μεταγραφη λογω instagram και τις δηλωσεις για χαφ,πιστευω οτι εστω και με λιγες πιθανοτητες θα εξαντλησουν τη πιθανοτητα αποκτησης παικτη για την επιθεση.
Αν επικοινωνησε, όπως αναφέρθηκε μετά τη δημοσίευση,ο Ιβάν μαζί του δεν αποκλείω τπτ!
Κι η δική μου αίσθηση αυτή είναι. Το θεωρώ δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει εδώ ο αρχηγός. Μπορεί να μην ευοδωθεί, σίγουρα όμως θα γίνει.
-
Ναι ήσουν τοπ ομάδα. Πρωτάθλημα δεν έπαιρνες γιατί εξωαγωνιστικά ήσουν ανύπαρκτος...
-
Εσύ δηλαδή είσαι υπέρμαχος του ότι μπορείς να κάνεις ευρωπαικές πορείες και να μαζεύεις βαθμούς χωρίς να κάνεις πρωταθλητισμό. Μάλιστα...sourmenetes έγραψε:Γιατί όταν πέρναγες στους 32 σχεδόν κάθε χρόνο ήσουνα τοπ ομάδα;;makispaspartou έγραψε:Πώς είναι στόχος η συλλογή βαθμών για το ranking της ΟΥΕΦΑ όταν εκεί έχεις να συναγωνιστείς ομάδες όπως η Γρανάδα και η Αιντχόφεν εάν το ρόστερ αυτή τη στιγμή δεν είναι σε τοπ επίπεδο ώστε να πάρει πρωτάθλημα στην Ελλάδα??? Κατά τη γνώμη μου αν δεν είσαι τοπ ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα δεν μπορείς να περιμένεις πορείες στην Ευρώπη.
Από που προκύπτουν αυτές οι αναλογίες;;
Ρε παιδιά καλμαρετε λίγο!
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;;
Φετος παντως δεν εχουμε ουτε μισο ντερμπι αναμεσα στα Ευρωπαικα. Δεν θυμαμαι αλλη φορα να εχει συμβει αυτο. Αν δεν μπορουμε να κερδισουμε Λαμιες, Απολλωνες και Παναιτωλικους με 2-3 αλλαγες στην εντεκαδα λογω rotation, τοτε ναι δεν αξιζουμε να παρουμε πρωταθλημα.
Παντως rotation οπως αυτο με Βολο δεν νομιζω να ξαναδουμε. Μονο αν τελευταια αγωνιστικη παιζεται η προκριση στη Τουμπα με την Γραναδα.
Παντως rotation οπως αυτο με Βολο δεν νομιζω να ξαναδουμε. Μονο αν τελευταια αγωνιστικη παιζεται η προκριση στη Τουμπα με την Γραναδα.
-
- Επικοινωνία:
Με την Γρανάδα θα παίξουμε.Ούτε με Barcelona,ούτε με Real!Επίσης η PSV δεν έχει καμμιά σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν .Όλα ανοικτά στον όμιλο.Απο 1η θέση έως και το απόλυτο τίποτα. Είναι καθαρά στα χέρια μας η ακόμα καλύτερα στα πόδια μας η πρόκριση!makispaspartou έγραψε:Πώς είναι στόχος η συλλογή βαθμών για το ranking της ΟΥΕΦΑ όταν εκεί έχεις να συναγωνιστείς ομάδες όπως η Γρανάδα και η Αιντχόφεν εάν το ρόστερ αυτή τη στιγμή δεν είναι σε τοπ επίπεδο ώστε να πάρει πρωτάθλημα στην Ελλάδα??? Κατά τη γνώμη μου αν δεν είσαι τοπ ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα δεν μπορείς να περιμένεις πορείες στην Ευρώπη.