Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από jibbie »

τι ειπε για Τσιγγαρα, το χασα. δεν ανανεωνει ο μικρος; κριμα..
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Tolaros έγραψε:Ρε giapas στον ΠΑΟΚ δουλεύει, τι στόχο ήθελες να πει ότι έχει?
Βγήκε η Ντόρτμουντ να πει ότι δεν είναι στόχος το πρωτάθλημα? Η ΜανΓιου? Η Ατλέτικο και η Ίντερ?
Γιατί να το πει ο ΠΑΟΚ δηλαδή, τι σας πείραξε τόσο πολύ δεν καταλαβαίνω, τι σας φαίνεται τόσο εξωγήινο που δεν έχει ξαναειπωθει στο ποδόσφαιρο.
Και όπως είπε και το παιδί ποιο πάνω, τι θα προτιμούσατε να ακούσετε ? Ειλικρινά ρωτάω γτ δεν καταλαβαίνω
Ναι δεν είμαστε φαβορί , ναι στόχος είναι το πρωτάθλημα

Ακριβώς έτσι
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

jibbie έγραψε:τι ειπε για Τσιγγαρα, το χασα. δεν ανανεωνει ο μικρος; κριμα..

Αυτό ακριβώς είπε:
"Γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ακαδημία και ελπίζω ότι δεν ξέχασα κανέναν. Υπάρχει και ο Κούτσιας. Ο Τσιγγάρας δεν έχει ανανεώσει ακόμα και δεν λέω κάτι...Ξέρω ότι όλοι θέλουν παίκτες από την ακαδημία. Ανυπομονούν! Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι που ο Κούτσιας έχει παίξει 35 λεπτά μέχρι στιγμής, στα 16 του χρόνια»."
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Βρήκα ένα τόσο μεγάλο μπάχαλο, που δεν είμαι και κανένας μάγος, για να το κάνω οργανισμό, μέσα σε 3 μήνες... Κάναμε, μεν, ένα ρόστερ πρωΚταθλητισμού, ακόμα κι αν δεν φέραμε ακριβώς τέτοιους παίχτες, που ήθελε ο προπονητής, που όμως σεβάστηκε την επιθυμία-αδυναμία μου, να το κάνω, όπως άλλωστε σεβάστηκα κι εγώ την επιθυμία του γλυκούλη, του Τσούμπι, να αποχωρήσει, αλλά, επειδή για όλα φταίνε η Covid-19 και το ffp, αν δεν συνδράμετε, εσείς, οι amazing guys, με την θετική σας ενέργεια, τότε, πρωΚτάθλημα δεν θα πάρουμε και τότε θα φταίτε μόνο εσείς... Όσο για εσάς, τους οπαδούς, ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ, αλλιώς δεν αγαπάτε τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Με όσα άκουσα, σήμερα, τον κρίνω αρκετά κατάλληλο, για εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ ...Για ΤΔ του ΠΑΟΚ ίδωμεν!

:pano:

Υ.Γ. Σε κάποιες αποστροφές των δηλώσεων του, μόνο εγώ νόμιζα ότι άκουγα τον ΖΒ, to 2o έτος του REVOLUTION?

Υ.Γ. 2...Το κείμενο, στην παράθεση, είναι τα προσωπικά μου, ουσιώδη συμπεράσματα, απ' όλα όσα άκουσα.... 8-)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Στα παπαρια μου το πρωτάθλημα

Στην Αμερική έχουν συμφιλιωθεί με την έννοια "rebuilding year" από το 1980.

Εμείς εδώ απαιτούμε να είμαστε κτήνη. Όλα για το γλέντι..

Από εκεί και πέρα μια μέτρια συνέντευξη, χωρίς κάποια ιδιαίτερη παρουσίαση του πως δουλεύει ο ίδιος και τι στόχους βάζει μακροπρόθεσμα.

Κάκιστες ερωτήσεις, μισολογα στις απαντήσεις

Ουσιαστικά σε όλα τα σημαντικά θέματα δεν ήθελαν να αποκαλύψουν τι πραγματικά έγινε
minardin

Δημοσίευση από minardin »

Παντος να κρίνω απο την μεταφραση αυτων που ελεγε ο ρεμπε που ηταν τραγικη, το ιδιο τραγικη πρεπει να ηταν και η μεταφραση των ερωτησεων προς τον ρεμπε.

Για το θεμα βιερινια ο ρεμπε δεν ειπε οτι ειναι οικονομικη η διαφορά. ο μεταφραστης το ειπε. οπως και με το sustainability που το μετεφραζε οπως νομιζε.

κατα τα άλλα ο ρεμπε ειπε οτι δεν ηταν δικια του επιλογη η παραμονή του προπονητή.

επισης εχει απομακρύνει ο Γιώργης. φαντασου η πρωτη συναντιση μς τον Ρεμπε απο κοντα εγεινε στο ματς εκτος με Κρασνοντάρ. Αρα κουμαντο πλεον εδω κανουν ο Γκαγκατσης με τον κυρ κυρ. τωρα το τι μεταφερουν αυτοι στον Ιβαν μονο αυτοι το ξέρουν

επισης δεν ειδα ξεκαθαρες θεσεις ευθύνης ατην ομαδα. ποιος ειναι υπευθυνος για καθε πραγμα.

οταν εξήγησε την διαδικαδια για να γινει μια μεταγραφή καταλαβα γιατι αργουμε τοσο πολύ στις μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Μένει να συγκρίνουμε τις συνεντεύξεις που έδωσαν οι άλλες σουπερλιγκάτες ομάδες περί στόχων, παικτών κλπ, και άλλων μεγάλων ευρωπαικών ομάδων, και να δούμε πόσα λάθη έχει κάνει η ΠΑΕ, έτσι ώστε να μπορούμε πλέον με στοιχεία να επιτεθούμε στην ομάδα.Τί, δέν υπάρχουν? WTF.
Ενώ έχουν απαντηθεί τα πάντα, κάποιοι επιμένουν να φωνάζουν οτι δέν πήραν απαντήσεις και οτι δέν ειναι ευχαριστημένοι απο την συνέντευξη του ΤΔ.Τοξικότητα, κόμπλεξ, λάσπη και δηλητήριο παντού και κυρίως απο άτομα που δηλώνουν ΠΑΟΚ.
Αυτό ειναι σήμερα το παράπονο μου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

trouman έγραψε:
giapas έγραψε:sourmenetes και trouman.

όταν ο στόχος είναι το πρωτάθλημα , αν δε το πάρεις θεωρείται η χρονιά αποτυχία. Αυτόματα.

Εσείς από τα λεγόμενα του Ρεμπε και από τις κινήσεις της ομάδας θεωρείτε ότι ο στόχος που έχει ο Ρέμπε είναι να πάρει το πρωτάθλημα;

εγώ άκουσα 10 φορές sustainability , όχι πρωτάθλημα.

giapas,

έβαλα την παράθεση γιατί αυτό που έγραψες δεν ισχύει με βάση αυτό που άκουσα με τα αυτιά μου. Τώρα για τα υπόλοιπα, καταλαβαίνεις είναι θέμα ερμηνείας των στοιχείων που μας παρουσιάζονται. Κάποια πράγματα όμως δεν είναι θέμα ερμηνείας και για αυτό η παράθεση.
Νομίζω πως το πρωτότυπο ήταν αρκετά διαφορετικό σε νόημα!
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Μετά από την δουλειά διάβασα την συνέντευξη που περιμέναμε τόσο καιρό. Πάνω κάτω είπε γενικότητες και δεν γίναμε σοφότεροι. Στρογγύλεψε κάποιες απαντήσεις σαν πολιτικός. Κάτι που δεν μου έκατσε καλά είναι πως ο Ακπομ ζήτησε να φύγει στην αρχή της προετοιμασίας, αλλά δεν κατάφερε να βρει φορ εγκαίρως, και φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε με τους Ρώσους χωρίς επιθετικό. Αυτό με τον Τσιγγάρα είναι σωστό, καθώς ο παίκτης σε 75 μέρες μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Πρέπει το σωματείο να προστατέψει τα συμφέροντα του. Αν κατάλαβα καλά η μόνη περίπτωση για μεταγραφή είναι να κάνει πίσω ο Βιερίνια και να επανέλθει.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μισό λεπτό, κάποιοι έχουν πει ότι είμαστε πιο ενισχυμένοι από πέρσυ. Ότι έχουμε καλύτερη ομάδα. Οπότε γιατί να μην πάμε για το πρωτάθλημα δεν καταλαβαίνω.

Δεύτερον ο ΠΑΟΚ και με τον Κούτση για πρωτάθλημα κατεβαίνει. Τέλος. Αυτό δε σημαίνει ότι αν κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού, μας το κλέψουν, η χρονιά θα είναι αποτυχημένη. Νομίζω αυτό θέλει να πει ο γιαπας.

Τώρα αν η ομάδα δεν κερδίσει ντέρμπυ όπως πέρσυ, τερματίσουμε στο -10 και πάνω , δεν πάρεις κύπελλο, δεν περάσεις Ευρώπη, δεν παίξεις τίποτα, ε ναι θα είναι αποτυχημένη πως να το κάνουμε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καταλαβαινομαστε ώρες ώρες.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

ΙΒΑΝ ,δωσε τα κλειδια στον ΡΕΜΠΕ εν λευκω, και ασε τους ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ με ΒΙΕΡΙΝΙΑ και ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ.
Οσο για τους 15 που πηγανε σημερα να ανακρινουν υποτιθεται την ΔΙΟΙΚΗΣΗ και τον ΡΕΜΠΕ,καταφεραν να αποδειξουν οτι ειναι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.
Φανταζομαι να ητανε παρων και ο ΙΒΑΝ.Θα χρειαζοτανε ολοι ΠΑΝΕΣ.
Προσωπικα το απολαυσα.
Το μονο που με χαλασε,ειναι οτι φανηκε για ΑΚΟΜΗ μια φορα οτι ο ΙΒΑΝ τρωει ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΙΒΑΝ,ουτε ευρω σε ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

gk.box16 έγραψε:

Αυτό ακριβώς είπε:
"Γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ακαδημία και ελπίζω ότι δεν ξέχασα κανέναν. Υπάρχει και ο Κούτσιας. Ο Τσιγγάρας δεν έχει ανανεώσει ακόμα και δεν λέω κάτι...Ξέρω ότι όλοι θέλουν παίκτες από την ακαδημία. Ανυπομονούν! Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι που ο Κούτσιας έχει παίξει 35 λεπτά μέχρι στιγμής, στα 16 του χρόνια»."
Στα γραπτά φαίνεται πιο σκληρός ο λόγος. Το context με το οποίο το ανέφερε είχε στοιχεία πειράγματος (έλεγε πχ ότι όποιον ξέχασα θα βρώ αύριο κάτι στον καφέ μου). Στην ουσία το έριξε ως μπηχτή και πείραγμα προς τον παίκτη με την έννοια μέχρι να ανανεώσει δεν λέω τίποτα για Τσιγγάρα όπως λέω για Κούτσια και Βρακά που ήταν στην ίδια σχεδόν παράγραφο των λόγων του. Εγώ το εξέλαβα ως ότι έγινε πρόταση ανανέωσης και δεν θα τον ανεβάσω στα λόγια όπως ανέβασα Κούτσια, Βρακά μέχρι να ανανεώσει στέλνοντας μήνυμα μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Εδιτ: Μάλιστα το όνομα του Τσιγγάρα πετάχτηκε από το ακροατήριο όταν έλεγε ότι εύχεται να μην ξέχασε κανέναν και το βρεί αύριο μπροστά του και ήταν αντανακλαστική απάντηση σε αυτόν πόυ τον ανέφερε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Tolaros έγραψε:Ρε giapas στον ΠΑΟΚ δουλεύει, τι στόχο ήθελες να πει ότι έχει?
Βγήκε η Ντόρτμουντ να πει ότι δεν είναι στόχος το πρωτάθλημα? Η ΜανΓιου? Η Ατλέτικο και η Ίντερ?
Γιατί να το πει ο ΠΑΟΚ δηλαδή, τι σας πείραξε τόσο πολύ δεν καταλαβαίνω, τι σας φαίνεται τόσο εξωγήινο που δεν έχει ξαναειπωθει στο ποδόσφαιρο.
Και όπως είπε και το παιδί ποιο πάνω, τι θα προτιμούσατε να ακούσετε ? Ειλικρινά ρωτάω γτ δεν καταλαβαίνω
Ναι δεν είμαστε φαβορί , ναι στόχος είναι το πρωτάθλημα
Και επειδή δουλεύει στο ΠΑΟΚ τι έγινε ; Από πότε έγινε ο ΠΑΟΚ ομάδα που είναι υποχρεωμένη για πρωτάθλημα με 1 τίτλο κάθε 30 χρόνια;

Θα εκτιμούσα να έλεγε ότι επειδή η ομάδα είχε πρόβλημα με το ffp πρώτος στόχος για τα επόμενα 2 χρόνια είναι ο εξορθολογισμός των συμβολαίων και η προώθηση νέων παικτών και θέσεις 2-4 στο πρωτάθλημα. Και τη 3η χρονιά θα είναι στόχος το πρωτάθλημα. Αλλά όπως έχουμε την επόμενη διετία στο μυαλό μας , το πρωτάθλημα δεν είναι ρεαλιστικός στόχος .

Μια τέτοια δήλωση συμβαδίζει με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε.

Αν βρεθεί τόσο ντόμπρος άνθρωπος από τη διοίκηση ή από το ποδοσφαιρικό τμήμα , θα το βουλώσω για τα επόμενα 3 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 14 Οκτ 2020, 19:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

δεν μπόρεσα να δω τη συνέντευξη γιατί στο μισάωρο πάνω έπρεπε να φύγω, την έβαλα τώρα στο γιουτιουμπ και βλέπω ότι κράτησε πάνω απο δύο ώρες... :roll:
μπορεί να τη δω σε επεισόδια :mrgreen:
ρώτησε κανείς αν είμαστε σε καλό δρόμο σε σχέση με το φφπ ?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

gk.box16 έγραψε:

Αυτό ακριβώς είπε:
Αν ο τσιγγαρας δεν παίζει είναι γιατί δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο,θα πω μόνο ότι επιτέλους γίνονται τα αυτονόητα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”