Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
renegade

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από renegade »

giapas έγραψε:sourmenetes και trouman.

όταν ο στόχος είναι το πρωτάθλημα , αν δε το πάρεις θεωρείται η χρονιά αποτυχία. Αυτόματα.

Εσείς από τα λεγόμενα του Ρεμπε και από τις κινήσεις της ομάδας θεωρείτε ότι ο στόχος που έχει ο Ρέμπε είναι να πάρει το πρωτάθλημα;

εγώ άκουσα 10 φορές sustainability , όχι πρωτάθλημα.
Θεωρείς αποτυχημένη την πρώτη χρονιά λουτσέσκου?
Γιατί κ τότε δεν πήραμε το πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο που ενω καταλαβαινετε τι θελει να πει ο αλλος το διαστρεβλωνετε...Δεν ειναι το προβλημα του giapas η κατακτηση η μη του πρωταθληματος,απλα θα ηθελε ουσιαστικα να παραδεχτει ο Ρεμπε πως με αυτο το μπατζετ και υλικο της ομαδας δεν μπορει να ειναι αντικειμενικος στοχος το πρωταθλημα,κατι το οποιο προφανως και δεν θα μπορουσε να το πει.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Ειλικρινής και καλοπροαίρετη απορία σε όσους δεν μείνανε ευχαριστημένοι με την συνέντευξη: ιδανικά τι διαφορετικό θέλατε να ακούσετε;
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Τζάμπα χαλιόμαστε, όλες οι αποκαλύψεις δεν ήταν στα λόγια του Ρέμπε αλλά ήταν στα λόγια του κυρ κυρ στην αρχή της συνέντευξης:

Η ομάδα φτιάχτηκε για να πάει για πρωτάθλημα το πότε θα το πάρει δεν το ξέρουμε ήταν εν ολίγοις το ζουμί. Καταλαβαίνω ότι πάμε για πρωτάθλημα, μπορεί να το πάρουμε από φέτος αλλά αν δεν τότε η ομάδα με την βάση που χτίστηκε φέτος θα το πάρει εντέλει.

και στο τέλος της συνέντευξης:

αφήστε τον Ρέμπε έχει μεταγραφές να κάνει, ασχέτως αν πήγε να το μαζέψει για τον Δεκέμβρη :mrgreen:

Όσο για τον Ρέμπε όλη η συνέντευξη περιστρέφονταν γύρω από την λέξη sustainability μέχρι που το παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι την χρησιμοποίησε πολλές φορές.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

renegade έγραψε:
giapas έγραψε:sourmenetes και trouman.

όταν ο στόχος είναι το πρωτάθλημα , αν δε το πάρεις θεωρείται η χρονιά αποτυχία. Αυτόματα.

Εσείς από τα λεγόμενα του Ρεμπε και από τις κινήσεις της ομάδας θεωρείτε ότι ο στόχος που έχει ο Ρέμπε είναι να πάρει το πρωτάθλημα;

εγώ άκουσα 10 φορές sustainability , όχι πρωτάθλημα.
Θεωρείς αποτυχημένη την πρώτη χρονιά λουτσέσκου?
Γιατί κ τότε δεν πήραμε το πρωτάθλημα
Εγώ δε βάζω στόχους. Αυτός που βάζει το στόχο και πληρώνει για αυτον , ας αξιολογήσει το αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδια κακα τα ψεμματα με πολιτικη ισοσκελισμου εσοδων-εξοδων οι πιθανοτητες να παρεις τιτλο οταν ο βασικος σου αντιπαλος τσεπωνει σχεδον καθε χρονο 30 μυρια ειναι σχεδον μηδαμινες,ποσο μαλλον οταν διοικητικα λαθη σε οδηγησαν να απωλεσεις ενα σωρο εσοδα χανοντας παικτες για φραγκοδιφραγκα.Εγω προσωπηκα ειμαι ετοιμος να το δεχτω,δεν εχω δικαιωμα ουτε αποψη στη τσεπη του Σαββιδη,απλα θα ηθελα να μαθω τις δικες του σκεψεις επι αυτου και στη συνεχεια να δω να περιοριζονται οσο το δυνατον τα ποδοσφαιρικα λαθη κατι για το οποιο θα χρειαστει να περασει αρκετος χρονος για να κριθει ο Ρεμπε.Οι πρωτες σκεψεις παντως ειναι συνολικα θετικες για τους πρωτους 3 μηνες θητειας.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Tolaros έγραψε:
renegade έγραψε:Συνέντευξη η οποία δεν μας έκανε σοφότερους και δεν μάθαμε κάτι που δεν γνωρίζαμε...άρα προσωπικά δεν την θεωρώ επιτυχημένη
Μάθαμε ότι η ΠΑΕ έχει κάνει πρόταση στο Βιερίνια κ τον περιμένει μέχρι τελευταία μέρα.
Και μόνο για το θαψιμο στο Φερέιρα επί του συγκεκριμένου θέματος είναι αρκετό
Γιατί είπε ο Ρεμπε πως με εισήγηση του προπονητή έγινε η πρόταση ανανέωσης?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

ToMousiTouCrespo έγραψε:Ειλικρινής και καλοπροαίρετη απορία σε όσους δεν μείνανε ευχαριστημένοι με την συνέντευξη: ιδανικά τι διαφορετικό θέλατε να ακούσετε;
Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα...
Βιειρίνια... Δεν είναι οικονομικό το θέμα...
Ρέμπε... Είναι οικονομικό το θέμα...
Αλήθεια σε πείθει αυτό?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Επίσης όντως sourme , tolare , renegade και trouman είναι μαλακία άλλο να γράφω και άλλο να γράφετε.

Δεν είναι δικός μου στόχος το πρωτάθλημα. Ούτε έχω καημό. Εσείς αναφέρατε ο Ρέμπε είπε για πρωτάθλημα. Και σχολιάζω με το φτωχό μου το μυαλό ότι αν ο Ρέμπε έχει ως βασικό στόχο ( φυσικά από Σαββίδη) τη πρώτη θέση τότε λογικά αν δε το πάρει θα είναι αποτυχημένη χρονιά. Οποτε ας κάτσουμε να δούμε πως θα πάει η χρονιά.

Εγώ με τα εφόδια που βλέπω να έχει , αποκλείω το να έχει τεθεί το πρωτάθλημα ως πρωταρχικός στόχος με βάση τον οποίο θα κριθεί . Πιο πολύ να ανανεώσουμε τη χρονιά , να πέσει το μπατζετ κι ότι κάτσει από τη 3η θέση και πάνω. best effort κατάσταση.

Αν βλέπετε κάτι άλλο για τους στόχους της ομάδας για φέτος με χαρά να σας ακούσω.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Ολαφ καταπιες Ιβαν μου φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ρε giapas στον ΠΑΟΚ δουλεύει, τι στόχο ήθελες να πει ότι έχει?
Βγήκε η Ντόρτμουντ να πει ότι δεν είναι στόχος το πρωτάθλημα? Η ΜανΓιου? Η Ατλέτικο και η Ίντερ?
Γιατί να το πει ο ΠΑΟΚ δηλαδή, τι σας πείραξε τόσο πολύ δεν καταλαβαίνω, τι σας φαίνεται τόσο εξωγήινο που δεν έχει ξαναειπωθει στο ποδόσφαιρο.
Και όπως είπε και το παιδί ποιο πάνω, τι θα προτιμούσατε να ακούσετε ? Ειλικρινά ρωτάω γτ δεν καταλαβαίνω
Ναι δεν είμαστε φαβορί , ναι στόχος είναι το πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ιάσονας έγραψε:
Tolaros έγραψε:
renegade έγραψε:Συνέντευξη η οποία δεν μας έκανε σοφότερους και δεν μάθαμε κάτι που δεν γνωρίζαμε...άρα προσωπικά δεν την θεωρώ επιτυχημένη
Μάθαμε ότι η ΠΑΕ έχει κάνει πρόταση στο Βιερίνια κ τον περιμένει μέχρι τελευταία μέρα.
Όχι άλλα δε σημαίνει ότι τον έφαγε ο Άμπελ όπως είστε οι περισσότεροι σίγουροι εδώ μέσα.
Ο Βιειρινια δε γουστάρει τον Άμπελ κ για αυτό δεν υπογράφει, πρόταση υπάρχει και αποκλείω ο λόγος άρνησης του Βιερι να είναι οικονομικός.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

laska4 έγραψε:ΜΑΓΚΕΣ

θελαμε συνεντευξη.. εγινε ...ολα καλα ..μην εχουμε αλλο εσωστρεφια αφου θεωρουν οτι αυτοι ειναι ικανποιημενοι θα ειμαστε και εμεις .στο τελος θα κριθουν ολα ..τωρα το αν ειπε ενα ''και'' παραπανω , αν εκανε ντριμπλα σε καποια θεματα , βαλτε θετικο λογισμο και πειτε οτι ειναι για το καλο της ομαδας ..Ας περασουμε λιγο θετικο κλιμα θετικη ενεργεια ....μες στην μιρλα τοσα χρονια ημασταν πρεπει να ξεμαθουμε λιγο εχουμε προεδρο με λεφτα που αγαπαει την ομαδα τι θα θελει να καταστραφουμε ή να μην βγουμε ευρωπη ή να μην παρουμε πρωταθλημα ;;;Οπως μεγαλωνει η ομαδα να μεγαλοσουμε και εμεις την νοοτροπια για να συμβαδιζουμε ....

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΜΑΣΤΕ συνεχως
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Tolaros έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:
Tolaros έγραψε: Μάθαμε ότι η ΠΑΕ έχει κάνει πρόταση στο Βιερίνια κ τον περιμένει μέχρι τελευταία μέρα.
Όχι άλλα δε σημαίνει ότι τον έφαγε ο Άμπελ όπως είστε οι περισσότεροι σίγουροι εδώ μέσα.
Ο Βιειρινια δε γουστάρει τον Άμπελ κ για αυτό δεν υπογράφει, πρόταση υπάρχει και αποκλείω ο λόγος άρνησης του Βιερι να είναι οικονομικός.
Αρα τι σχέση έχει αυτό που γράφεις?
Και συμφωνα με τη λογική που αναφέρεις για ατλετικο ντορτμουντ κλπ, θα το έλεγε αν ίσχυε?
Αρα?
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Εγώ θέλω να δώ τις κινήσεις του, πριν φτάσουμε Δεκέμβρη, στις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν το 2022 (κυρίως Γιαννούλη, Ινγκασον, Σφιντέρσκι) ώστε να μην βρεθούμε το καλοκαίρι πιεσμένοι να τους δώσουμε όσο-όσο όπως φέτος με Πέλκα, Ακπομ και Λημνιό. Από την σπόντα του για Τσιγγάρα πάντως μου δείχνει ότι δεν υπολογίζει κάποιον στο ρόστερ για να του δώσει περαιτέρω αξία όσο ο ίδιος δεν ανανεώνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”