Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
οχι ρε φιλε, δεν ημουν υπερβολικος. Τοσες μερες μιλουσατε για την επαναπροσεγγιση ως δεδομενο. Βαζισομενοι μονο σε φημες ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αναξιοπιστων ανθρωπων. Το αν ηταν αληθεια η ψεμματα δεν το ηξερε κανεις. Επισημη θεση δεν ειχε εκφραστει. Και τις φημες των ανυπαρκτων τις βαζατε στην κουβεντα σαν να ειναι γεγονοτα και λεγατε και "δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που δεν το πιστευει". ΤΙ να λεμε τωρα. Η ενσταστη μου δεν ηταν αν καναμε η οχι προταση αλλα αν μπορουμε να το θεωρουμε γεγονος η οχι απο τη στιγμη που η πληροφορηση που εχουμε επι του θεματος ειναι μονο απο γελοιους.
Σημερα ειπωθηκε επισημα τι εγινε. Και εσυ παλι το φουσκωνεις και το μεταλασσεις και το ερμηνευεις ετσι οπως θα ηθελες εσυ. Ειπε πως απο σεβασμο του ειπαμε οτι η πορτα ειναι ανοιχτη αν δεν βρει αλλου. Δεν ειπε "δεν βρηκαμε παικτη και στραφηκαμε σοτν Μαουρισιο ως υσταστη προσπαθεια". Αυτα τα λες εσυ.
Σημερα ειπωθηκε επισημα τι εγινε. Και εσυ παλι το φουσκωνεις και το μεταλασσεις και το ερμηνευεις ετσι οπως θα ηθελες εσυ. Ειπε πως απο σεβασμο του ειπαμε οτι η πορτα ειναι ανοιχτη αν δεν βρει αλλου. Δεν ειπε "δεν βρηκαμε παικτη και στραφηκαμε σοτν Μαουρισιο ως υσταστη προσπαθεια". Αυτα τα λες εσυ.
και ο Κυριακος πριν λιγο ειπε οτι ουσιαστικα ο Ιβαν νοιαστηκε για την αποκτασταση του Μαουρισιο
και ο Ρεμπε επεμενε οτι η αποφαση του ειναι οτι δεν χρειαζεται χαφ
αλλα ο Τζοσουα λεει σιγα μην νοιαστηκε ο Ιβαν... και ριξαμε τα μουτρα μας γιατι δεν βρισκαμε χαφ που καιγομαστε..
οσο για το οτι ειρωνευομαι 3 μερες... 3-4 ποστ μου πρεπει να ειναι ολα κι ολα.. τοσα εχεις εσυ ανα σελιδα.. να το βουλωσουμε να γραφεις μονο εσυ τις ερμηνειες σου;
και ο Ρεμπε επεμενε οτι η αποφαση του ειναι οτι δεν χρειαζεται χαφ
αλλα ο Τζοσουα λεει σιγα μην νοιαστηκε ο Ιβαν... και ριξαμε τα μουτρα μας γιατι δεν βρισκαμε χαφ που καιγομαστε..
οσο για το οτι ειρωνευομαι 3 μερες... 3-4 ποστ μου πρεπει να ειναι ολα κι ολα.. τοσα εχεις εσυ ανα σελιδα.. να το βουλωσουμε να γραφεις μονο εσυ τις ερμηνειες σου;
Ευχαριστω πολυ αδελφε. Και ξανασυγνωμη για τις πολλες παραθεσεις.jibbie έγραψε:την πρωτη φορα που σου βγαζει το λαθος, μην προσπαθησεις ξανα, 99% εχει περασει ηδη με την πρωτη προσπαθεια! για να μη ρισκαρεισ να χασεις το ποστ σου, ανοιξε πρωτα ενα καινουριο tab μετα απο λιγο για να δεις αν οντως περασε για να μην στελνεις duplicates.Totem_pk έγραψε:Πλζ σβηστε τα. Γιατι το κανει αυτο? Μου βγαζει 500 ερρορ κλπ και μετα τα βλεπω 10 φορες
Δηλαδή μέχρι στιγμής τι συζητάνε τόση ώρα? Ότι έκαναν πρόταση στον Βιειρίνια, δεν τον ικανοποίησε και δεν ανανεώνει. Πάμε παρακάτω. Προσωπικά χέστηκα για ffp, μπάτζετ, συμβόλαια και λοιπά οικονομικά.
Αγωνιστικά, ποιοι είναι οι στόχοι, άμεσοι και μακροπρόθεσμοι, στην Ελλάδα και την Ευρώπη? Ποιο το πλάνο με τους παίχτες από τις ακαδημίες? Τι γίνεται με το γήπεδο?
Αγωνιστικά, ποιοι είναι οι στόχοι, άμεσοι και μακροπρόθεσμοι, στην Ελλάδα και την Ευρώπη? Ποιο το πλάνο με τους παίχτες από τις ακαδημίες? Τι γίνεται με το γήπεδο?
- Mitsospaoki4
- Moderator
"Ο προπονητής ζήτησε αμυντικό χαφ, αλλά εγώ εκρινα πως δεν χρειάζεται"
Τραγική δήλωση που θα δώσει πάτημα στον Φερέιρα για δικαιολογίες
Ωστόσο για το αν έρθει κανας ελεύθερος είπε" ποτέ μην λες ποτέ"
Πιθανότατα περιμένουν όντως τον Καγκάβα.
Τώρα να πω την άποψη μου για όσους πιστεύουν ότι έγινε πρόταση στον Μαουριτσιο τελευταία μέρα προθεσμίας για την ευρωπαϊκή λίστα γιατί νοιάστηκε ο Ιβαν για την αποκατάσταση του και όχι γιατί το κασέ του είχε πέσει λόγω πίεσης χρόνου στο μισό; Καλύτερα όχι καθώς δεν έχει και καμια σημασία... Καλώς η κακώς κάποιοι δεν θα συμφωνήσουμε ποτε απλά μπορούμε να μένουμε στη διατύπωση των απόψεων μας καθώς αν μπαίνουμε στο τριπάκι των ειρωνείων και των εξυπναδων προς αυτούς που διαφωνούμε δεν καταφέρνουμε τίποτα παρά τον ευτελισμό του φόρουμ.
- rade paprica
έλα ντε;Slade έγραψε:
και αυτό που εμένα δε μου πολυάρεσε είναι ότι κάπου στην αρχή είπε για τους στόχους ότι στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους και το πετύχαμε. Ελπίζω να έχασα κάτι και σε κάθε περίπτωση να μη μείνουμε σε αυτό αλλά να κυνηγήσουμε την πρόκριση από τους ομίλους
Δηλ ο προπονητής ζήτησε αμυντικό χαφ και ο διευθυντής του είπε όχι..
Τραγικός ο διευθυντής που το παραδέχεται..
Είπε ξεκάθαρα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα το κύπελλο και οσο πιο μακριά γίνεται στο europa,εφόσον δεν μπήκαμε στο champions
Και γι'αυτό είπε έμμεσα.
Όταν ρωτήθηκε γιατί έμεινε εκτός λίστας ο Νορβηγός.
Εκτός όλων των άλλων είπε ότι μπορεί ο παίχτης να δηλωθεί στην επόμενη λίστα.
Όταν ρωτήθηκε γιατί έμεινε εκτός λίστας ο Νορβηγός.
Εκτός όλων των άλλων είπε ότι μπορεί ο παίχτης να δηλωθεί στην επόμενη λίστα.
- rade paprica
οκ, καλό αυτό, μάλλον το έχασαcambiaso έγραψε:Είπε ξεκάθαρα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα το κύπελλο και οσο πιο μακριά γίνεται στο europa,εφόσον δεν μπήκαμε στο champions
Ναι αυτή είναι η δουλειά του τδ, άμα δεν υπάρχει αρκετό μπάτζετ για κάτι που να αξίζει λέει όχι.Athens έγραψε:Δηλ ο προπονητής ζήτησε αμυντικό χαφ και ο διευθυντής του είπε όχι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Τετ 14 Οκτ 2020, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ειπε επισης οτι οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να μην ερθει καποιοςMitsospaoki4 έγραψε:"Ο προπονητής ζήτησε αμυντικό χαφ, αλλά εγώ εκρινα πως δεν χρειάζεται"
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 14 Οκτ 2020, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βέβαια είναι και δουλειά του ΤΔ να βρίσκει κάτι που αξίζει με το μπατζετ που έχει και οι 500.000 που ήμασταν έτοιμοι να δωσουμε για Μαουριτσιο δεν είναι μικρό ποσο.Tolaros έγραψε:Ναι αυτή είναι η δουλειά του τδ, άμα δεν υπάρχει αρκετό μπάτζετ για κάτι που να αξίζει λέει όχι.Athens έγραψε:Δηλ ο προπονητής ζήτησε αμυντικό χαφ και ο διευθυντής του είπε όχι..