Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
erevos187

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από erevos187 »

ΠΑΟΚ αρρωστεια μου στα δυσκολα γουσταρω ποιο πολυ βγαινουν μερικοι και κραζουν αλλα ξεχνουν πολυ ευκολα μου φεναιτε.

Και οσο για τα βαζελακια στην χαβουζα ποιο πολυ τρελα θα τα πουλαω και θα τα τρελανω ακομα περισσοτερο

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ
ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ
ΓΙ `ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΕΛΕΝΟΥΜΕ

ΜΟΝΟ :? ΡΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Kevin έγραψε:Ήμουν στο ΝΑΟ... Ξενέρωσα απόλυτα γιατί κατάλαβα το εξής: είτε δεν θα σ' αφήνουν (κόκκινη κάκου, δεν έδωσε 2η κίτρινη στον παίχτη του λαγού, μπήκε ο πάγκος του λαγού μέσα αλλά τίποτα κλπ), είτε δεν μπορείς (χαμένες ευκαιρίες μούσλι, ίβιτς, αλλαγή βιεϊρίνια, κοιμισμένη ομάδα, καθυστερημένη αλλαγή μπάκα κλπ)... Οπότε πάμε για του χρόνοθ αδέρφια...

Έχουμε πρόβλημα με τη διαχείρηση των ντέρπι.Μοιάζει με κόμπλεξ και δεν ξέρω τι να πω...

:?
Άβαταρ μέλους
panilee

Δημοσίευση από panilee »

Garcia Clown.. :evil: :twisted:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Αν και ακυρο θα πω οτι αεκ-τυρι 1-2 στο 24...

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ποια διαχειρηση ρε αδερφε των ντερμπι?το παιχνιδι θα το περναμε εστω και με μισο μηδεν χεσμενοι μπηκανε οι βαζελοι ολοι πισω.ας ωψετε ειπαμε το @@
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

To ματς πήγε όπως το περίμενα. Φοβόνταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Η ομάδα κατέβηκε συντηριτικά να πάρει το παιχνίδι, ενώ κατά τη γνώμη μου έπρεπε να μπει μέσα και να πιάσει το λαγό από το λαιμό. Δεν το έκανε. Όσο περνούσε ο χρόνος, ο λαγός πίστευε ότι μπορούσε να φύγει με το Χ. Ο Μούσλι στην κορυφή μόνος του να πελαγοδρομεί...Φυσικό ήταν να του γίνουν τα νεύρα κουρέλι.
Το ματς έπρεπε να το χτυπήσουμε δυνατά από την αρχή, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Το στόχο μας τον πετύχαμε. Το άγχος έπρεπε να το έχει ο λαγός που θα έμενε εκτός CL και όχι εμείς! Δυστυχώς το είχαμε εμείς..
Ο Κάκος ήταν πολύ καλός. Τώρα που ηρέμησα λίγο και είδα τις φάσεις το λέω: Ήταν καλός.
Όσο για την αποβολή του Γκαρσία, ήταν μεν υπερβολική, αλλά ο Γκαρσία έχει δώσει δικαιώματα. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά σήμερα πείστηκα ότι ο Γκαρσία δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς! Με τόσα νεύρα μονο ζημιά κάνει! Τι να το κάνω να παιζει ένα ματς να είναι πολύ καλός και μετά να λείπει από την ομάδα σε 3 λόγω τιμωρίας.
Αν ημουν σίγουρος ότι θα ηρεμούσε και θα έβαζε μυαλό θα έλεγα να μείνει. Αλλά ο άνθρωπος ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ! Δυστυχώς...Και οι διαιτητές πλέον τον έχουν στιγματίσει. Όταν ένας τόσο καλός διαιτητής τον αποβάλει σε ντέρμπι μέσα στην έδρα του, φανταστείτε πόσο εύκολα θα το κάνει όταν ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός!
Όσον αφορά στο υπόλοιπο ματς, η φάση του τετ α τετ του λαγού δεν χάνονταν. Θα μπορούσε να τελειώσει εκεί το ματς.
Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε σε εκείνο το 15λεπτο που πιέζαμε και με τις 2-3 φάσεις μαζεμένες που έγιναν.
Το ματς θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε, αλλά και να το χάσουμε.
Για άλλη μια φορά όμως η νοοτροπία μας με το ΠΟΚ μας πρόδωσε. Δεν είδα ούτε τσαμπουκά, ούτε πάθος, ούτε τίποτα...Αγχος, άγχος, άγχος. ΓΙΑΤΙ;
Για μένα η υπόθεση Champions League τελείωσε κιόλας. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι μέσα στην Αθήνα, με λαγό και χανούμι. Μαθηματικά ασφαλώς και έχουμε ελπίδες, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις τι να περιμένουμε;
Σε κάθε περίπτωση όμως η χρονιά ήταν πολύ επιτυχημένη. Και πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη. Πιστεύω ότι θα μπούμε στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ και θα κάνουμε ωραία παιχνίδια.
Πάμε παρακάτω...
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

7 ντέρπι δεν κάναμε τίποτα...εσύ δεν βλέπεις πρόβλημα???Συγγνώμη κιόλας...

paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, μετά την λήξη του αγώνα ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε: «Η ομάδα μου απέδωσε καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός έχασε μια κλασική ευκαιρία, αλλά αυτή προήλθε από δικό μας λάθος. Η αίσθηση που είχαμε από την εικόνα του αγώνα ήταν ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη και μετά σε μια φάση που δεν προμήνυε τίποτα, ανεξήγητα μείναμε με δέκα παίκτες. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα καταλάβω. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, δεν ξέρω αν έπρεπε ο Γκαρσία να δεχθεί την κόκκινη κάρτα, αλλά μου φαίνεται περίεργο σε μια τέτοια φάση, που μετέχουν δύο παίκτες να μην παίρνει κίτρινη κάρτα ο Σιμάο. Σε κάθε περίπτωση μπήκαμε οργανωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε ένα αντίπαλο που έπαιξε ώριμα. Ήταν φυσιολογικό ότι θα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά εμείς ήμασταν οργανωμένοι. Ο ΠΑΟΚ έκανε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες γα το γκολ, κυρίως στην περίπτωση του Ίβιτς. Το γκολ δεν μπήκε παρότι το αξίζαμε και από εκεί και πέρα ο νόμος του ποδοσφαίρου μας κόστισε. Σε μια φάση που δεν προμήνυε κάτι δεχθήκαμε ένα γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Καραγκούνης είχε μια εξαιρετική έμπνευση και πέτυχε ένα ωραίο γκολ. Είναι άδικο το αποτέλεσμα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και την προσπάθεια, μένουν 5 ακόμη παιχνίδια. Είχαμε πει ότι είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι αν η ομάδα δείξει και αγωνιστεί, όπως αγωνίστηκε σήμερα, δεν θα έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Αν οι παίκτες μου αγωνιστούν στα υπόλοιπα παιχνίδια με το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα, πρέπει να διατηρήσουμε την πίστη μας, ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε όπως θέλουμε εμείς. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Λάρισα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».
Στον διάλογο που είχε με κάποιους οπαδούς λίγο πριν το τέλος, τόνισε: «Μπορεί να υπάρχουν στιγμές μεγάλης έντασης για όλους, αλλά πίσω από τον πάγκο υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με έχουν κουράσει».
Για τον αν ο διαιτητής καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, ανέφερε:
«Δεν λέω ότι ο διαιτητής προκαθόρισε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, αλλά καθόρισε το γεγονός πως μείναμε με δέκα παίκτες εμείς και όχι ο Παναθηναϊκός. Δεν ξέω τι θα γινόταν αν παίζαμε και οι δύο ομάδες με δέκα παίκτες. Για τον Γκαρσία έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Ο ίδιος αφήνεται να παρασύρεται από το πάθος και την ένταση της στιγμής, αλλά αυτό δεν μας βοηθάει».

http://www.metrosport.gr/archives/20836
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

erevos187 έγραψε:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ
ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ
ΓΙ `ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΕΛΕΝΟΥΜΕ

Ωραίος! Έτσι!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Από δω και πέρα ο στόχος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ

Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ γκαρΣΙΑ

Αυτό που θυμάμαι από μικρό παιδί, ήταν πως τα ματς με τον Παναθηναϊκό, πάντα τα σεβόμουνα, με καθαρά ποδοσφαιρικούς όρους( και εξαιρώ φυσικά σφαγές κ.λ.π), ενώ μάλιστα υπήρχαν περιπτώσεις όπου η ανωτερότητα εντός αγωνιστικού χώρου του αντιπάλου ήταν έκδηλη. Αυτό που τουλάχιστον φέτος μου παρουσίασε αυτή η ομάδα, ήταν το λιγότερο λύπηση, αλλά ταυτόχρονα ένα τεράστιο γιατί, για την δική μας την αδράνεια. Έτσι και σήμερα, μία τεράστια απορία κι ένα είναι δυνατόν από αυτήν την ομάδα, που σε καμία περίπτωση δεν απέδειξε ότι είναι μεγάλη, αγωνιζόμενη οσάν τον Θρασύβουλα κι εν τέλει να καταφέρει να πετυχαίνει μία ανέλπιστη νίκη. Με πολύ απλά λόγια δεν θα ντρεπόμουνα και δεν θα με χαλούσε πραγματικά το να ηττηθούμε από ένα καλύτερο ή έστω ισάξιο αντίπαλο, ή ακόμη πιο έστω ένα έξυπνο αντίπαλο. Και παικτικά αυτό που παρουσίασε ο παναθηναϊκός ήταν καθαρά ένα μπουνταλάδικο ποδόσφαιρο. Αλλά όταν καταφέρνεις εσύ να χάνεις από έναν μπουνταλά, ε τότε γίνεσαι δυο φορές. Αδυνατώ πραγματικά να καταλάβω το τι σημαίνει έδρα. Είναι πολύ καλό όλα τα παιχνίδια από την άλλη να τα αντιμετωπίζεις με την ίδα φιλοσοφία, δείχνει σοβαρότητα, αλλά πραγματικά ποιο το νόημα να παίζουμε στην τούμπα. Είμαι σίγουρος ότι ο Σάντος θα χάνει τον ύπνο του κάθε φορά, που πρέπει να παίξουμε μέσα και να είμαστε εμείς που θα επιβάλουμε τους όρους μας. Δεν το κάναμε όμως για ακόμη μια φορά. Η ομάδα κατέβηκε για το χ ξεκάθαρα. Στόχος του ΠΑΟΚ, να πάει την διαδικασία τσούκου ως το τέλος κι ότι γίνει κι αν χαθεί το τσουλου να το δικαιολογήσουμε στις λεπτομέρειες. Όχι δεν είναι αυτοσκοπός μας η έξοδος, αλλά ασφαλώς αυξάνεται η όρεξη με το δεδομένο της δεύτερης θέσης. Αυτοσκοπός όμως είναι η πρόοδος και τουλάχιστον χθες ο ΠΑΟΚ, μάλλον σαν να έκανε ένα βηματάκι πίσω. Δεν στέκομε στην αποβολή του Γκαρσία για τον ένα και πολύ απλό λόγο, ότι οι αποβολές κι απειθαρχία στα ντέρμπι είναι σχεδόν το κάτι το δεδομένο. Συζητήσεις επί συζητήσεων όλη την χρονιά κι εκ του αποτελέσματος, διαπιστώνεται η οπισθοχώρηση, αφού το τρεις και το τετράκις εξαμαρτείν… Κι επειδή έχω κουραστεί αν εξοργίζομαι με τον συγκεκριμένο κλόουν, αν θέλει να του κλείσουμε ένα εισιτήριο να μεταβεί στην Αμερική και να μετάσχει στην εκπομπή Gladiators που δείχνει ο Alpha. Γιατί για μπάλα δεν κάνει ο άνθρωπος. Γιατί εκτός συμπεριφοράς, το κέντρο στο χθες ανύπαρκτο, με τον Ίβιτς να επιδίδεται σε σωρεία λαθών και τον Ουρουγουανό, απλά να ψάχνει την ευκαιρία να κάνει την μαλακία του. Από εκεί και πέρα ο προπονητής μας καλός χρυσός, αλλά θα πρέπει κάποτε να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και κυρίως για τα κωλύματά τους. Ρεσιτάλ αποτυχημένου κουοτσαρίσματος, σε ένα παιχνίδι που ίσως και να μην ήθελε και τόσο πολύ τακτική. Η επιμονή στον Μουσλίμοβιτς, που με τέτοιες εμφανίσεις μάλλον κερδίζει την μετεγγραφή του στην Αναγέννηση Καρδίτσας, την απίστευτη αλλαγή του Βιερίνια στο ημίχρονο, αντί για τον Κονσεϊσάο, που μας Ζαβαντία, με τις σέντρες και τα στημένα το άγχος ότι πρέπει να κάνει αλλαγές, του μην τυχόν και χρειαστεί να βάλει τον Μπακαγιόκο. Πάντως νομίζω ότι ο Σάντος παίζει να πανηγύρισε περισσότερο από τους βάζελους στην αποβολή του «Τσε Γκεβάρα» , καθώς το διαφαινόμενο από την αρχή 0-0, θα τύγχανε καθολικής αποδοχής. Τελικά ίσως και το γκολ του Καραπεύτουλα να μας έκανε και καλό…

ΥΓ: Απλά μια τελευταία επισήμανση. Τελειώσαμε το ματς χωρίς ευκαιρία
Άβαταρ μέλους
ntelalis

Δημοσίευση από ntelalis »

Το…καθάρισε ο Κάκος

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Κάκο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Κερκυραίος ρέφερι απέβαλλε αδίκως τον Πάμπλο Γκαρσία (και όχι τον Σιμάο με δεύτερη κίτρινη) στο πρώτο μέρος και ο δικέφαλος δεν κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι με ένα θετικό αποτέλεσμα. Με δέκα παίκτες είχε τις ευκαιρίες (με πιο σημαντική την κεφαλιά του Ιβιτς στο 79΄), αλλά στο 87΄ο Καραγκούνης χάρισε τη νίκη στους “πράσινους”.

http://www.metropolisradio.gr/9420

Αηδίασα... Δείτε τι μαλ@κίες γράφουν για να καθίσουμε να τους διαβάσουμε.

Pablo Αντε τράβα σπίτι σου, εσυ φταίς.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

ΕΛΕΟΣ,τι παπαριες ειναι αυτες που γραφουν οι μαλακες!!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

ntelalis έγραψε:Το…καθάρισε ο Κάκος

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Κάκο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Κερκυραίος ρέφερι απέβαλλε αδίκως τον Πάμπλο Γκαρσία (και όχι τον Σιμάο με δεύτερη κίτρινη) στο πρώτο μέρος και ο δικέφαλος δεν κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι με ένα θετικό αποτέλεσμα. Με δέκα παίκτες είχε τις ευκαιρίες (με πιο σημαντική την κεφαλιά του Ιβιτς στο 79΄), αλλά στο 87΄ο Καραγκούνης χάρισε τη νίκη στους “πράσινους”.

http://www.metropolisradio.gr/9420

Αηδίασα... Δείτε τι μαλ@κίες γράφουν για να καθίσουμε να τους διαβάσουμε.

Pablo Αντε τράβα σπίτι σου, εσυ φταίς.

Πραγματικά αηδιασμένοι....Αν είναι δυνατόν βγάλανε και τον Κάκο πρωταγωνιστή...Τα μέσα της πόλης είναι για τον π$%@%.

paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Αισχος και πουλο στα ΜΜΕ της πολης.
Μικραινουν πολυ την ομαδα.
Το κακο ειναι οτι πολλοι ειναι που επηρρεαζονται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”