Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχεςteod1980 έγραψε:Ναι ρε ρειν και ρενέ ,άλλωστε έχει κι ένα σκυλάκι να θρέψει και να χαιδεψει
Kυριάκος Κυριάκος
- Salvador Allende
Re: Kυριάκος Κυριάκος
τι μας ειπες σημερα;Ενώ για τις περικοπές τόνισε: "Είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ ότι υπάρχει ένας επενδυτής όπως ο κ. Σαββίδης και δεν θα υπάρχουν περικοπές συμβολαίων, όπως θα γίνει σε άλλες ομάδες, δεν θα μπει ψαλίδι στα συμβόλαια για το κόψιμο εξόδων. Δεν έχουμε την εποχή ούτε του 2005 ούτε του 2010. Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Κυριακο, ισα ρε."Τι ειπαμε; οτι θα αυξησουμε τα εσοδα και θα μειωσουμε το μπατζετ"
-
Βιειρινια: Ήθελα να μείνω αλλά δεν με κράτησαν
Κυριάκος: Η πόρτα είναι ανοιχτή για Βιειρινια
Κατι δεν βγάζει νόημα εδώ.
κυρ κυρ: "ενταξει ξερω γω τον βιερινια τον αγαπαμε και ειναι ανοιχτη η πορτα και τον θελουμε και ας ερθει αν θελει να πουμε γτ τον αγαπαμε και εμεις κ ο προεδρος και τον περιμενουμε."
κλασικη απαντηση που φωναζει ελληνας, ελλαδα και συζητηση σε ελληνικο καφενειο. σκουλαρικακι, παιξιμο με την φρατζα και υφος "κανουμε συνενετευξη επειδη μας ζαλισατε με τη γκρινια σας"
ρεμπε: "δεν υπαρχει οικονομικη συμφωνια με τον βιερινια"
τοσο απλα, τοσο ειλικρινα, τοσο επαγγελματικα. χωρις μυστικοπαθειες και λαικισμους. λακωνικη παραθεση της αληθειας.
κλασικη απαντηση που φωναζει ελληνας, ελλαδα και συζητηση σε ελληνικο καφενειο. σκουλαρικακι, παιξιμο με την φρατζα και υφος "κανουμε συνενετευξη επειδη μας ζαλισατε με τη γκρινια σας"
ρεμπε: "δεν υπαρχει οικονομικη συμφωνια με τον βιερινια"
τοσο απλα, τοσο ειλικρινα, τοσο επαγγελματικα. χωρις μυστικοπαθειες και λαικισμους. λακωνικη παραθεση της αληθειας.
Ο άνθρωπος προσπάθησε να εξηγήσει ένα καθαρά οικονομικό ζήτημα όπως το φφπ χωρίς να αναφέρει έναν αριθμό. Πιο ΠΑΣΟΚ πεθαίνεις.... διορισμένος σε ΔΕΚΟ την δεκαετία του 80. Άξιος ο μισθός...
Προσπαθώ εδώ και ώρα να κλείσω το στόμα μου και μου είναι αδύνατο.....
Προσπαθώ εδώ και ώρα να κλείσω το στόμα μου και μου είναι αδύνατο.....
Τα μεγάλα λόγια θέλουν και ανάλογες πράξεις.
Μόλις προχθές έβγαινες με αγριάδα και μαγκιά και μας έλεγες για τα στόματα που θα κλείσουν. Σήμερα το μόνο που είδα όσο λίγο μίλησες ήταν έναν τύπο που έδειχνε να έχει καούρες στο στομάχι...λες και δυσκολευοσουν να μιλήσεις από τον πόνο
Μόλις προχθές έβγαινες με αγριάδα και μαγκιά και μας έλεγες για τα στόματα που θα κλείσουν. Σήμερα το μόνο που είδα όσο λίγο μίλησες ήταν έναν τύπο που έδειχνε να έχει καούρες στο στομάχι...λες και δυσκολευοσουν να μιλήσεις από τον πόνο
Εγω σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος απο τον Ρεμπε και μιλαω για τη δουλεια του καθως απο τη συνεντευξη δεν περιμενα κατι διαφορετικο.Εσυ βεβαια που θα εκλεινες στοματα και θα εδινες απαντησεις,αν ολος αυτος ο προλογος ειχε ως στοχο τον Ραπτοπουλο πραγματικα συγκλονιστηκα...
Ο Κυριάκος είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Είναι λογικό λοιπόν σε όλη αυτή την πορεία, που είχε από Γούμενο , μέχρι Ζαγοράκη Βρύζα κ Σαββίδη που σημαίνει διαφορετικά μεγέθη πρωτίστως αλλά και διαφορετική νοοτροπία προσέγγιση να έχει κάνει αρκετά λάθη ακόμα και αμαρτίες να το πω πιο ξεκάθαρα.
Η εμπειρία του μεγάλη κι αυτό δε το αμφισβητεί κανείς πιστεύω.
Από κει και πέρα ο Ιβάν τον υπολογίζει αρκετά και από ότι φαίνεται τον εμπιστεύεται εξίσου.
Η σημερινή του τοποθέτηση γενικά δεν ήταν ιδανική κι αυτό θεωρώ προήλθε από εκνευρισμό. Δεν είναι Γερμανός απόλυτος σαν τον Όλαφ που ξεκαθάρισε ότι αφορούσε τη δουλειά του.
Υπάρχει προφανώς παρελθόν με αρκετούς αρδ που μάλλον καταφέρνουν με κάποιο τρόπο να τον αποπροσανατολίζουν και δε θα έπρεπε, είναι αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Ραπτόπουλους μπουζους κ ΣΙΑ δεν θα έπρεπε να τους βλέπει όχι να πέφτει σε αυτή τη σημερινή λομπα.
Η εμπειρία του μεγάλη κι αυτό δε το αμφισβητεί κανείς πιστεύω.
Από κει και πέρα ο Ιβάν τον υπολογίζει αρκετά και από ότι φαίνεται τον εμπιστεύεται εξίσου.
Η σημερινή του τοποθέτηση γενικά δεν ήταν ιδανική κι αυτό θεωρώ προήλθε από εκνευρισμό. Δεν είναι Γερμανός απόλυτος σαν τον Όλαφ που ξεκαθάρισε ότι αφορούσε τη δουλειά του.
Υπάρχει προφανώς παρελθόν με αρκετούς αρδ που μάλλον καταφέρνουν με κάποιο τρόπο να τον αποπροσανατολίζουν και δε θα έπρεπε, είναι αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Ραπτόπουλους μπουζους κ ΣΙΑ δεν θα έπρεπε να τους βλέπει όχι να πέφτει σε αυτή τη σημερινή λομπα.
- sourmenetes
- Moderator
Να χαλαρώσουμε λίγο με τους χαρακτηρισμους λέω γω!
Προφανως το θέμα είχε συγκεκριμένους αποδέκτες και το μήνυμα έπρεπε να περαστεί!
Ο Κυριάκος ποτέ, όσο ήταν και υπεύθυνος τύπου, δεν ήταν άνθρωπος που θα έβγαινε στη φόρα να πει χύμα τα πράγματα και που θα ωρυοταν και θα ούρλιαζε!
Το προφίλ του αυτό ήταν και αυτό θα είναι! Δεν ξέρω τι μπορεί να περιμένατε! Τι να βγει και να βρισει δημόσια;;
Το πρόβλημα της πόλης είναι γνωστό, όχι ότι είναι τόσο μεγάλο ή το μοναδικό, αλλά ένα κάρο δημοσιογράφοι να ταιζονται μόνο από τον ΠΑΟΚ, είναι φυσιολογικό ότι δημιουργεί ένα χαωδες τοπίο.
Κάποιοι κάνουν μεγάλα άλματα και νοητικά και αλλού τύπου για να έχουν 5 αναγνώστες παραπάνω. Δεν ξέρω αν αυτό ηταν μονο το πρόβλημα του Κυριακού, αλλά είναι σίγουρα ένα πρόβλημα.
Κατά τ άλλα να περιμένετε σε μια συν. Τύπου να βγούνε από αγωνιστικά μέχρι οικονομικα αποτελέσματα είναι τραβηγμένο.
Κρατάω την τελευταία ατάκα της συνέντευξης.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανως το θέμα είχε συγκεκριμένους αποδέκτες και το μήνυμα έπρεπε να περαστεί!
Ο Κυριάκος ποτέ, όσο ήταν και υπεύθυνος τύπου, δεν ήταν άνθρωπος που θα έβγαινε στη φόρα να πει χύμα τα πράγματα και που θα ωρυοταν και θα ούρλιαζε!
Το προφίλ του αυτό ήταν και αυτό θα είναι! Δεν ξέρω τι μπορεί να περιμένατε! Τι να βγει και να βρισει δημόσια;;
Το πρόβλημα της πόλης είναι γνωστό, όχι ότι είναι τόσο μεγάλο ή το μοναδικό, αλλά ένα κάρο δημοσιογράφοι να ταιζονται μόνο από τον ΠΑΟΚ, είναι φυσιολογικό ότι δημιουργεί ένα χαωδες τοπίο.
Κάποιοι κάνουν μεγάλα άλματα και νοητικά και αλλού τύπου για να έχουν 5 αναγνώστες παραπάνω. Δεν ξέρω αν αυτό ηταν μονο το πρόβλημα του Κυριακού, αλλά είναι σίγουρα ένα πρόβλημα.
Κατά τ άλλα να περιμένετε σε μια συν. Τύπου να βγούνε από αγωνιστικά μέχρι οικονομικα αποτελέσματα είναι τραβηγμένο.
Κρατάω την τελευταία ατάκα της συνέντευξης.
Μια χαρά νόημα με βγάζει, εμένα, σύμφωνα με τις προγραμματικές του δηλώσεις, τις προάλλες και σήμερα, μαζί:ron-swanson έγραψε:Βιειρινια: Ήθελα να μείνω αλλά δεν με κράτησαν
"Θα αυξήσουμε τα έσοδα, δίχως να μειώσουμε τα έξοδα......αλλά μειώνοντας το μπάτζετ"......
Οι πολιτικοί, με τους πολιτικούς κι οι μπεσαλήδες με τους μπεσαλήδες...
Υ.Γ. Παραδίδουν τα πτυχία τους, όλοι οι σύγχρονοι και μη οικονομολόγοι, στον υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ μας....
εγω κραταω την πρωτη σουρμε, αυτην που μας κοροιδευει μες τα μουτρα για το μπατζετ προσπαθωντας να μας βγαλει τρελους, λες και δεν υπαρχουν τα λεγομενα του online.sourmenetes έγραψε: Κρατάω την τελευταία ατάκα της συνέντευξης.
απο κει και περα, τετοιον ανθρωπο, πως να τον εμπιστευτεις και ποια ατακα να κρατησεις μετα απ αυτο;
Η σημερινή συνέντευξη ήταν αρκετά απογοητευτική όχι γιατί ακούστηκαν άσχημα πράγματα ή γιατί διαλύεται η ομάδα, αλλά γιατί για ακόμα μια φορά δεν ειπώθηκε τίποτα που αξίζει να θυμόμαστε.
Και ναι όντως καλλιεργήθηκε ένα κλίμα με όσα ειπώθηκαν ότι "θα κλείσουν στόματα", εν τέλει τίποτα σχετικό δεν ακούστηκε.
Από εκεί και πέρα αυτή η εμμονή πολλών συνοπαδων να μισούν τον Κυριάκο, εμένα με βρίσκει και αντίθετο και με εκνευρίζει κιόλας.
Τι ακριβώς περιμένατε να κάνει δηλαδή ο Κυριάκος; Να αποκαλύψει εταιρικά μυστικά ή να πάει κόντρα σε όσα του λένε να πει;
Ναι οκ δεν είναι τέλειος.
Αλλά παραμένει ο καλύτερος υπεύθυνος από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες. Μιλάει νηφάλια και προάγει την υγεία στον αθλητισμό κάθε φορά που μιλάει.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τόσα χρόνια είναι στην εταιρική λειτουργία, όχι στο πως την προβάλλει ο κυρκυρ.
Ξαναλέω είναι μεγάλο φάουλ να καλλιεργείς κλίμα και να το διαψεύδεις μέσα σε μια βδομάδα. Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.
Αλλά δεν τον αντιπαθησατε σήμερα , από καιρό την ίδια άποψη έχετε
Και τέλος, παρακαλώ σταματήστε να λοιδωρειτε όποιον πολιτεύεται ή είναι υποψήφιος με κόμμα. Είναι γελοίο και ρηχό
Καλά έκανε και ενεπλάκη, καλά έκανε και ασχολήθηκε. Αν αυτό έχει νόημα και του αρέσει μαγκιά του. Η συμμετοχή στα κοινά είναι ύψιστο αγαθό και δικαίωμα από την αρχαιότητα. Επειδή η κοινωνία μας προάγει και ψηφίζει τα κατακάθια δε φταίει οποιος είναι υποψήφιος.
Και ναι όντως καλλιεργήθηκε ένα κλίμα με όσα ειπώθηκαν ότι "θα κλείσουν στόματα", εν τέλει τίποτα σχετικό δεν ακούστηκε.
Από εκεί και πέρα αυτή η εμμονή πολλών συνοπαδων να μισούν τον Κυριάκο, εμένα με βρίσκει και αντίθετο και με εκνευρίζει κιόλας.
Τι ακριβώς περιμένατε να κάνει δηλαδή ο Κυριάκος; Να αποκαλύψει εταιρικά μυστικά ή να πάει κόντρα σε όσα του λένε να πει;
Ναι οκ δεν είναι τέλειος.
Αλλά παραμένει ο καλύτερος υπεύθυνος από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες. Μιλάει νηφάλια και προάγει την υγεία στον αθλητισμό κάθε φορά που μιλάει.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τόσα χρόνια είναι στην εταιρική λειτουργία, όχι στο πως την προβάλλει ο κυρκυρ.
Ξαναλέω είναι μεγάλο φάουλ να καλλιεργείς κλίμα και να το διαψεύδεις μέσα σε μια βδομάδα. Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.
Αλλά δεν τον αντιπαθησατε σήμερα , από καιρό την ίδια άποψη έχετε
Και τέλος, παρακαλώ σταματήστε να λοιδωρειτε όποιον πολιτεύεται ή είναι υποψήφιος με κόμμα. Είναι γελοίο και ρηχό
Καλά έκανε και ενεπλάκη, καλά έκανε και ασχολήθηκε. Αν αυτό έχει νόημα και του αρέσει μαγκιά του. Η συμμετοχή στα κοινά είναι ύψιστο αγαθό και δικαίωμα από την αρχαιότητα. Επειδή η κοινωνία μας προάγει και ψηφίζει τα κατακάθια δε φταίει οποιος είναι υποψήφιος.
λόγω εργασίας (και αυτή την περίοδο είμαστε όλοι στο τρέξιμο) δεν είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω την συνέντευξη και θα κάτσω να την δω αργότερα.
Αλλά σύμφωνα με όσα άκουσα πως είπε ο Κυρ για Μαρουρίτσιο και Βιερίνια, βγάζω το καπέλο στον Άνθρωπο Σαββίδη.
Αλλά σύμφωνα με όσα άκουσα πως είπε ο Κυρ για Μαρουρίτσιο και Βιερίνια, βγάζω το καπέλο στον Άνθρωπο Σαββίδη.