Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Ναι καημο το ειχε ο Ιβαν την αποκατασταση του Μαουρισιο...Οκ προφανως πρεπει να μιλησει και διπλωματικα...Τι να πει εχουμε κενο δεν βρηκαμε παικτη και στραφηκαμε στον Μαουρισιο ως υστατη προσπαθεια να καλυφθει το κενο?
Οφ τοπικ ειμαστε, αλλα τα στοματα εγω περιμενω να κλεισουν.
Δεν το βλεπω βεβαια, μαλλον θα ανοιξουν παραπανω.
Δεν το βλεπω βεβαια, μαλλον θα ανοιξουν παραπανω.
-
- rade paprica
νομιζω απαντησε ο Ρεμπε για το αν θα γινουν αλλες μεταγραφες, τελος.
- rade paprica
μάλλον μόλις σφύριξε λήξη στο μεταγραφικό,
με τον Άμπελ να σέβεται την απόφαση του
με τον Άμπελ να σέβεται την απόφαση του
Περι Βιερινια εγω ακουσα γενικοτητες. Δεν ακουσα πχ το εξης:
Υπαρχει συγκεκριμενη προταση στον Βιερινια και περιμενουμε απαντηση. Ανταυτου ακουσα για ανοικτες πορτες και διαφορα. Μπορει να ειμαι χαζος αλλα καποιες φορες θελω να μου τα λενε καθαρα. Προσοχη δεν θελω να μου πει ποια ειναι η προταση αλλα θελω να μου πει οτι υπαρχει. Το ο Ιβαν ειπε περιμενετε τον μεχρι το τελος εμενα δεν με καλυπτει.
Υπαρχει συγκεκριμενη προταση στον Βιερινια και περιμενουμε απαντηση. Ανταυτου ακουσα για ανοικτες πορτες και διαφορα. Μπορει να ειμαι χαζος αλλα καποιες φορες θελω να μου τα λενε καθαρα. Προσοχη δεν θελω να μου πει ποια ειναι η προταση αλλα θελω να μου πει οτι υπαρχει. Το ο Ιβαν ειπε περιμενετε τον μεχρι το τελος εμενα δεν με καλυπτει.
-
Χαχα τον κάνω ήδη εικόνα τον Αμπελ μετά από ήττα να λέει εγώ ήθελα χαφ και δεν μου φέρανε.
Επισης δεν εξηγησαν το πλανο, η μαλλον το εξηγησαν. Αν καταλαβα καλα ειπαν οτι μειωσαμε μπατζετ αυξησαμε εσοδα και φτιαξαμε μια ομαδα πρωταθλητισμου που θα παρει τροπαια ισως οχι φετος αλλα τα επομενα χρονια. Δηλαδη ειναι ικανοποιημενοι με τον σχεδιασμο αυτην την στιγμη.
Ανεξαρτητα αν το υπονοησε, πραγματικα θα πεθανω στα γελια αν δεν τον ρωτησει κανεις για το αν τελειωσαν οι μεταγραφες.
Το είπε ο Ρεμπε ξεκάθαρα, με Βιειρινια δεν τα έχουμε βρει στο οικονομικό.
Ποσο πιο καθαρά να το πει;
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποσο πιο καθαρά να το πει;
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk