Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Πάντως από το καθόλου θα ήθελα έναν που ίσως βοηθησει... αρκεί να μην δημιουργήσει πρόβλημα με τα χρήματα ή να κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του ή οτιδήποτε.... ο καγκαβα πχ που δεν με ψήνει αν τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις μόνο καλό μπορεί να κάνει γιατί δεν πιστεύω να θεωρείται βασικός και αναντικαταστατος και να καπελώσει τους υπάρχοντες . Όποτε καλώς να ορίσει...Μπορει να σου βγει στυλ Μπακαγιόκο ερχόμενος από τον πάγκο να δώσει βαθμούς...
- ΑποστόληςΑ
DamoN έγραψε:Πάντως από το καθόλου θα ήθελα έναν που ίσως βοηθησει... αρκεί να μην δημιουργήσει πρόβλημα με τα χρήματα ή να κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του ή οτιδήποτε.... ο καγκαβα πχ που δεν με ψήνει αν τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις μόνο καλό μπορεί να κάνει γιατί δεν πιστεύω να θεωρείται βασικός και αναντικαταστατος και να καπελώσει τους υπάρχοντες . Όποτε καλώς να ορίσει...Μπορει να σου βγει στυλ Μπακαγιόκο ερχόμενος από τον πάγκο να δώσει βαθμούς...
Παιδιά,ποιος Μπακαγιοκο; έχουμε χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας μου φαίνεται.
Ο Γκαγκαβα αν έρθει στον ΠΑΟΚ,θα είναι μέσα στα 2-3 μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ονόματα στην Ιστορία της ομάδας.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Παίχτες σαν τον Καγκάβα και τον ζιφκοβιτς, μέχρι πέρσι δεν διανοούμασταν ότι μπορούμε να τους προσεγγίσουμε..
Τώρα σε κάποιους πέφτουν λίγοι :p
Την άποψη μου την έχω ξαναπεί πως παίχτες με την ποιότητα του Καγκάβα, ακόμα και με πτωτική πορεία, μπορούν να κάνουν παπάδες στην Ελλάδα..
Η ηλικία του μια χαρά είναι και δεν έχει και τίποτα τρομερούς τραυματισμούς..
Αν καταφέρουμε μέχρι τελευταία μέρα να τον φέρουμε, θα είναι μια απ' τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας μας!
Τώρα σε κάποιους πέφτουν λίγοι :p
Την άποψη μου την έχω ξαναπεί πως παίχτες με την ποιότητα του Καγκάβα, ακόμα και με πτωτική πορεία, μπορούν να κάνουν παπάδες στην Ελλάδα..
Η ηλικία του μια χαρά είναι και δεν έχει και τίποτα τρομερούς τραυματισμούς..
Αν καταφέρουμε μέχρι τελευταία μέρα να τον φέρουμε, θα είναι μια απ' τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας μας!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εντωμεταξυ στην κεντρική έχετε ανεβάσει άρθρο που λέει "διάψευση για Καγκάβα" και στην πραγματικότητα λέει για διάψευση από φορτούνα Ντίσελντορφ (που εμφανιζόταν ως κύριος ανταγωνιστής μας).
Κονσεισαο, Γκαρσια, Μπερμπατοφ μανι μανι 3 μεγαλυτερα ονοματαobanebane έγραψε: Παιδιά,ποιος Μπακαγιοκο; έχουμε χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας μου φαίνεται.
Ο Γκαγκαβα αν έρθει στον ΠΑΟΚ,θα είναι μέσα στα 2-3 μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ονόματα στην Ιστορία της ομάδας.

Επισης εγω πονταρω μπυρες αν μου ανεβεις Αθηνα πως θα ειναι και στις 2-3 μεγαλυτερες μεταγραφικες αποτυχιες
Aπο Γκαρσια ειναι σιγουρα μεγαλυτερο ονομα και θα ελεγα και απο Κονσεισαο,ασχετα απο το οτι δεν θα ερθει.
pgetsos έγραψε:Κονσεισαο, Γκαρσια, Μπερμπατοφ μανι μανι 3 μεγαλυτερα ονοματαobanebane έγραψε: Παιδιά,ποιος Μπακαγιοκο; έχουμε χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας μου φαίνεται.
Ο Γκαγκαβα αν έρθει στον ΠΑΟΚ,θα είναι μέσα στα 2-3 μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ονόματα στην Ιστορία της ομάδας.![]()
Επισης εγω πονταρω μπυρες αν μου ανεβεις Αθηνα πως θα ειναι και στις 2-3 μεγαλυτερες μεταγραφικες αποτυχιες
Μόνο ο Μπερμπατοφ είναι μεγαλύτερο όνομα,όσο για το αν θα πιάσει η όχι,δεν το ξέρω,οι Ιάπωνες πάντως είναι πολύ πειθαρχημένοι,δε το αμφισβητει κάνεις αυτό πιστεύω.
Δεν θα κοροϊδέψει ο παίχτης,γι'αυτό ειμαι σίγουρος.
Mαλιστα.
Εντολη Ιβαν λοιπον ο μη αποχαιρετισμος στον Αντελινο, γιατι μεχρι να κλεισει η μεταγραφικη περιοδος των ελευθερων, η πορτα για τον Αντρε ειναι ανοιχτη.
Εντολη Ιβαν λοιπον ο μη αποχαιρετισμος στον Αντελινο, γιατι μεχρι να κλεισει η μεταγραφικη περιοδος των ελευθερων, η πορτα για τον Αντρε ειναι ανοιχτη.
Τι μεγαλύτερο όνομα ρε παιδιά; Αυτά μας φάγαν. Τέως ποδοσφαιριστής με χαλιά στατιστικά στη σεκουντα.. Με Μουργκ, Ζιβκοβιτς, Τζολη, Μπίσεσβαρ, Βρακά και Ζαμπά έχουμε 6 μεσοεπιθετικούς για δύο θέσεις. Όχι άλλες μεταγραφές για τις μεταγραφές θα σκάσουν τα καζάνια....
Έχει αποχαιρετήσει ήδη μόνος του.
Σε κάθε περίπτωση η φυγή του είναι απόφαση του ίδιου του Βιερίνια.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Δεν εξετάζω τους λόγους για να μην παρεξηγηθώ.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ τον θέλει,καταλαβαίνει κάποιος κάτι άλλο;
Σε κάθε περίπτωση η φυγή του είναι απόφαση του ίδιου του Βιερίνια.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Δεν εξετάζω τους λόγους για να μην παρεξηγηθώ.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ τον θέλει,καταλαβαίνει κάποιος κάτι άλλο;
- rade paprica
Τρόμος έγραψε:Τι μεγαλύτερο όνομα ρε παιδιά; Αυτά μας φάγαν. Τέως ποδοσφαιριστής με χαλιά στατιστικά στη σεκουντα.. Με Μουργκ, Ζιβκοβιτς, Τζολη, Μπίσεσβαρ, Βρακά και Ζαμπά έχουμε 6 μεσοεπιθετικούς για δύο θέσεις. Όχι άλλες μεταγραφές για τις μεταγραφές θα σκάσουν τα καζάνια....
Πρέπει να καταλαβαίνουμε τι γράφει ο άλλος ,αλλιώς η κουβέντα δεν έχει νόημα.
Nαι αυτο ειπε ουσιαστικα ο Ρεμπε.
Οτι η προσεγγιση με τον Μαουρισιο ηταν περισσοτερο για λογους σεβασμου και επιθυμιας του Ιβαν.
Οτι η προσεγγιση με τον Μαουρισιο ηταν περισσοτερο για λογους σεβασμου και επιθυμιας του Ιβαν.
rade paprica έγραψε:άρα είμαστε καλά από χαφ; αυτό δεν καταλάβατε και εσείς
Ναι και ότι ο Ιβάν παρενέβη για να μείνει ένας παίχτης που δεν ήθελε ο προπονητής και ο Τ.Δ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 14 Οκτ 2020, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.