Λευτέρης Δούκας
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: Λευτέρης Δούκας
Επειδή τώρα το είδα, άκουσες τη συνέντευξη; είπε επί λέξη : "ο φερειρα δε νομίζω να πόνταρε τόσο πολύ σε σέντερ φορ στους αγώνες με την κρασνονταρ". Εσύ τι αντιλαμβάνεσαι δλδ;
-
Τον Δούκα τον θεωρώ ακατάλληλο, αλλά η παράθεση ενός μόνο αποσπάσματος αλλοιώνει το νόημα αυτών που είπε.
- abc_o_ karpouzas
βεβαια την ...θεωρητικη..πραγματικοτητα πρεπει να την βλεπουμε και με τα δυο ματια...pgetsos έγραψε:Ακούγοντας τον όμως και εγω, συμφωνώ με Φαρμακοποιο
στην...αγωνια μας.. να κρεμασουμε τον οργανισμο στα μανταλακια βλεπουμε τα μισα...
και τα αλλα μισα μας λενε οτι...θεωρητικα...ο ακπομ ζητησε να φυγει...
εκτος εαν νομιζουμε οτι εαν ο παικτης ηθελε να κατσει θα τον διωχναμε ...τσαμπουκα...
ή και το αντιθετο εαν θελαμε να κατσει και ο παικτης οχι θα τον κρατουσαμε τσαμπουκα...
ισως τωρα καταλαβαινουμε γιατι οι γιατροι λεγανε ειναι ολα οκ και ο λεβεκ ελεγε οτι ποναει...
εαν ο ακπομ δεν ηθελε να κατσει και εμεις λεγαμε μετα την κρασνονταρ φευγεις ποσο εδεινε το στοιχημα να εβγαζε τραυματισμο πριν τον αγωνα....θεωρητικα...μπορει καποιος να απαντησει??
Καθόλου θεωρητικά, η μεταγραφή στη Μίντλεσμπρο είχε κλείσει την Παρασκευή και ο Ακπομ έπαιξε κανονικά την Τρίτη με τη Μπενφίκα.. νταξει είμαστε?
Και χωρίς θεωρία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και χωρίς θεωρία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
δεν ειπα κατι αλλο Parolos
δεν μιλησα για μπεμφικα αλλα εαν ηθελε να παιξει η οχι και με την κρασνονταρ...
δεν μιλησα για μπεμφικα αλλα εαν ηθελε να παιξει η οχι και με την κρασνονταρ...
To "ο φερειρα δε νομίζω να πόνταρε τόσο πολύ σε σέντερ φορ στους αγώνες με την κρασνονταρ", με το ''δε θέλαμε σέντερ φορ'' που έγραψες, είναι μέρα με τη νύχτα.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Επειδή τώρα το είδα, άκουσες τη συνέντευξη; είπε επί λέξη : "ο φερειρα δε νομίζω να πόνταρε τόσο πολύ σε σέντερ φορ στους αγώνες με την κρασνονταρ". Εσύ τι αντιλαμβάνεσαι δλδ;
Το ένα αφορά συμπέρασμα που προέκυψε μετά το παιχνίδι και το άλλο μια απόφαση που ελήφθη πριν το παιγνίδι
- abc_o_ karpouzas
αν θελεις καποιον να τον βγαλεις ...προβληματικο...βρισκεις τον τροπο...
και αλλο συμπερασμα....μετα τον αγωνα και οχι πριν...
ο φερειρα εδειξε οτι δεν πονταρε και πολυ σε σεντερ φορ...
η ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσια και αυτη η προταση σημαινει ακριβως οτι ...ο φερειρα εδειξε οτι δεν πονταρε και πολυ σε σεντερ φορ...
για μερικους....βεβαια...μπορει να σημαινει και οτι δεν χρειαζεται σεντερ φορ η οτι πρεπει να διωξουμε ολα τα σεντερ φορ η επισης οτι πρεπει να βαψουμε και τα καγκελα...
πλουσια γλωσσα εχουμε και χωρανε πολλες εννοιες
και αλλο συμπερασμα....μετα τον αγωνα και οχι πριν...
ο φερειρα εδειξε οτι δεν πονταρε και πολυ σε σεντερ φορ...
η ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσια και αυτη η προταση σημαινει ακριβως οτι ...ο φερειρα εδειξε οτι δεν πονταρε και πολυ σε σεντερ φορ...
για μερικους....βεβαια...μπορει να σημαινει και οτι δεν χρειαζεται σεντερ φορ η οτι πρεπει να διωξουμε ολα τα σεντερ φορ η επισης οτι πρεπει να βαψουμε και τα καγκελα...
πλουσια γλωσσα εχουμε και χωρανε πολλες εννοιες
το οτι ο Δουκας ειναι σε θεση ευθυνης στην ΠΑΕ δε σημαινει οτι πρεπει να τον παιρνουμε και στα σοβαρα ρε σεις. ισα ισα, εχει αποδειξει οτι μονο σοβαρα δεν ειναι να τον παιρνει κανεις. ignore φαση 

Η ignore φάση είναι ακόμα πιο επικίνδυνη κι απ τον επικίνδυνα ασόβαρο εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.! :ugeek:
Εγώ τον παίρνω στα σοβαρά και ας είναι ο πρώτος στην ιστορία υπεύθυνος επικοινωνίας που δεν συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου.jibbie έγραψε:το οτι ο Δουκας ειναι σε θεση ευθυνης στην ΠΑΕ δε σημαινει οτι πρεπει να τον παιρνουμε και στα σοβαρα ρε σεις. ισα ισα, εχει αποδειξει οτι μονο σοβαρα δεν ειναι να τον παιρνει κανεις. ignore φαση
- ToMousiTouCrespo
Αν θες να πεις κάτι μπορείς να το πεις κόσμια.
Αν δεν μπορείς δε μας απασχολεί!
Sourmenetes
Μην επαναληφθεί!
Αν δεν μπορείς δε μας απασχολεί!
Sourmenetes
Μην επαναληφθεί!
μπαινεις στη διαδικασια να γραψεις 5 αραδες για να δικαιολογησεις το μισθο σου. εισαι στην δυσκολη θεση να πρεπει να υπερασπιστεις τα ιδανικα ενος λαου που δεν σεβεσαι, δεν καταλαβαινεις, και με τον οποιο δεν εχεις σημειο επαφης.
σε καταλαβαινω, κανε υπομονη, σε λιγο μπαινει και το δωρο χριστουγεννων.
σε καταλαβαινω, κανε υπομονη, σε λιγο μπαινει και το δωρο χριστουγεννων.