11. Zlatan Muslimović
- Maximus
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Οταν εισαι μεσα στην περιοχή,δεν πρεπει να σουταρεις;
Ιδια ακριβως φαση με το ματς του πρώτου γυρου...
Ο μεγαλος παιχτης τα καθαριζει αυτα...
Εγω το ξαναλέω οπως το ειπα και σε προηγουμενο ποστ...
Ο παιχτης εχει προβλημα με το γκολ...
Δεν τον βγαζω ανικανο...σε αλλους τομεις ειναι πολυ καλός....
Ιδια ακριβως φαση με το ματς του πρώτου γυρου...
Ο μεγαλος παιχτης τα καθαριζει αυτα...
Εγω το ξαναλέω οπως το ειπα και σε προηγουμενο ποστ...
Ο παιχτης εχει προβλημα με το γκολ...
Δεν τον βγαζω ανικανο...σε αλλους τομεις ειναι πολυ καλός....
Ο Μούσλι έχασε την έφεση για σουτ-γκολ δυστυχώς,και δεν ξέρω και γιατί.Όταν ο σέντερ φορ είναι στην μεγάλη περιοχή και δεν σουτάρει,υπάρχει πρόβλημα.
Αλλά πιστεύω πως πρέπει να τον κρατήσουμε να παίξει,γιατί έχει αποδείξει πως μπορεί
Αλλά πιστεύω πως πρέπει να τον κρατήσουμε να παίξει,γιατί έχει αποδείξει πως μπορεί
- potamda
- Bet Guru 2023
Δε νομίζω πως ποτέ είχε έφεση στο σκοράρισμα. Αν δούμε τα στατιστικά του στην καριέρα του. Είναι μεγάλος παίκτης, αλλά όχι γκολτζής. Και σήμερα έβγαλε απίστευτη φάση στο Σορλέν. Στο σουτ τον σπρώξανε, μπερδεύτηκε και χάθηκε η μπάλα...
Παιδιά ο Μουσλίμοβιτς ήταν εξαιρετικός σήμερα...Ας μην τον σχολιάζουμε ανευ λόγου και αιτίας...Θα βάλει και το γκολ.Σήμερα άλλα φταίξανε...

-
Ξεκινησε απο 2 μετρα οφσαιντ...potamda έγραψε:Και σήμερα έβγαλε απίστευτη φάση στο Σορλέν.

-
-
Αν έρθει καλή πρόταση, όπως αυτή που φημολογείτο πριν από 1-1,5 μήνα περίπου (για 3 εκατομμύρια από Τουρκία) τότε με όλη μας την αγάπη να πάει στο καλό. Με τάτοια λεφτά πέρνεις 3 πρωτοκλασάτους με περισσότερη έφεση στο σκοράρισμα. Αν εεν υπάρχει πρόταση, σαφώς και ο Ζλάταν είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Απλά αφήστε στην άκρη τις προσωπολατρείες γιατί μας έχουν καταστρέψει.comealot έγραψε:Ο Μούσλι έχασε την έφεση για σουτ-γκολ δυστυχώς,και δεν ξέρω και γιατί.Όταν ο σέντερ φορ είναι στην μεγάλη περιοχή και δεν σουτάρει,υπάρχει πρόβλημα.
Θεωρώ ότι σήμερα ήταν λίγο άτυχος, ήταν κινητικός είχε φάσεις να σκοράρει δυστυχώς δεν το πέτυχε και η αφλογιστία που τον ταλανίζει και τον φθήρει ψυχολογικά συνεχίζεται...
Μια χαρα ηταν ο Ζλαταν σημερα απλα του ελειψε το γκολ. Με λιγη υπομονη ακομα θα το πετυχει και αυτο!!!
- potamda
- Bet Guru 2023
Το ότι ήταν οφσάιντ δεν ακυρώνει το ότι έβγαλε απίστευτη πάσα... Πάντως θέλω να δω την αντίδρασή του, όταν πετύχει το πολυπόθητο...Ελπίζω να μην αργήσει αυτή η στιγμή!gate4mitsos έγραψε:Ξεκινησε απο 2 μετρα οφσαιντ...potamda έγραψε:Και σήμερα έβγαλε απίστευτη φάση στο Σορλέν.
Και να φύγει το καλοκαίρι, εγώ πιστεύω ότι δε θα μας λείψει.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
- PAOKSaLoNiCa
Πολυ καλο το αλανι σήμερα με δεδομένη την απουσία του πολύ καιρο απο τα γήπεδα ελπίζω να βαλει επιτέλους ενα γκολ να βρεί ρυθμό..ουτε λόγος να φύγει το καλοκαίρι..ΜΟΝΟ αμα βρούμε καλύτερο..
Εντελώς άκυρο σχόλιο, συγνώμη κιόλας...pilotos έγραψε:Και να φύγει το καλοκαίρι, εγώ πιστεύω ότι δε θα μας λείψει...
Αρκετά καλή εμφάνιση και άν έπιανε μπάλα αντί για αέρα στο τετ α τετ τώρα θα τον εκθειάζαμε.
Αλλά έτσι είναι... αν μπεί ΘΕΟΣ, αν δε μπει, δε θα μας λείψει...
για 10εκατοστά αλλάζεις απο ΘΕΟΣ σε αδιάφορος...